|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 14:52:35 GMT 1
Lecimy dzisiaj w Szyfranta Zieloną Gąskę
Jesteś chory na łeb czy w mafii?
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 14:53:00 GMT 1
Konsultant ile razy bym nie spojrzała na twórczość Statystycznego, to nie widzę powodów by go uniewinniać.
|
|
|
Post by Shepard on May 12, 2020 14:53:13 GMT 1
Kukuczka ale spiął dupsko
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 14:53:22 GMT 1
W tym momencie typowy statystyczny miastowy wskazałby już pierwszego podejrzanego i pierwszego niewinnego. Statystycznie rzecz biorąc, statystyczny miastowy uniewinniłby w tym momencie Edwarda Durdę, ponieważ statystycznie bycie najaktywniejszym graczem jest najczęstszym powodem uniewinnienia. Statystycznie rzecz biorąc, statystyczny miastowy podejrzewałby w tym momencie Jerzego Kukuczkę, ponieważ jest autorem pierwszego mafijnego posta w tej edycji, a jak wiadomo, jest to statystycznie najczęstszy powód do podejrzeń w pierwszych godzinach zabawy. o ten post mi chodzi
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 14:53:38 GMT 1
W TAKIM RAZIE DZISIAJ LINCZUJEMY DOKTORA REDZIKA
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 12, 2020 14:53:43 GMT 1
Statystyczny to jest w ogole temat z czapy wrzucony przez sprytnego Konsultanta, bo nieustanne oranie celu który nie odpowiada i nie padnie z jego perspektywy jest raczej uniewinniające. I jest raczej uniewinniające ale czy nie jest przez to mafijne?
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 14:54:19 GMT 1
Ja zaraz znikam, bo Pikachu musi trenować!
Zostawiam na Kukulczce!
Pamietajcie by łatwo zmieniać głosy i nie ufać Mędrcom Syjonistycznym!
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 14:54:32 GMT 1
A czemu temat Luki, mimo śmierdzących postów jest pomijany w kontekście dzisiejszego linczu? I dlaczego sam Luka zniknął jak zebrał kilka kopniaków?
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 14:54:33 GMT 1
Pewnie wrócę o 20;30 albo coś koło tego
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 14:54:35 GMT 1
Konsultant tak się wsypać on się dojebał do mojego posta, który był żartem, co po moim wyjaśnieniu skwitował, że przecież wiedział
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 12, 2020 14:54:41 GMT 1
Przesadziłem z tym sprytnym
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 14:55:21 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 14:55:21 GMT 1
Kukuczka, skoro wiele osób na bieżąco Ciebie punktowało, to ja nie widzę sensu, by o 12 we wtorek podawać powody, dla którego na Ciebie wysłałem głos. No odpowiedz Ty mi, jaki jest sens? Mnóstwo osób ma Cie za mafię, nie tylko ja.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 14:55:31 GMT 1
Dlaczego chcesz linczować gościa, który z tego co kojarzę, nawet się nie wpisał?
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 14:55:41 GMT 1
Modric wygląda na takiego, który nie ogarnia co się dzieje a jego pseudo przydługi post był opisem truizmów miastowych i to tak strasznie słaby, jakby próbował wejść a nie mógł mam nadzieje, że nie schowa się w glonach w przestrachu przed reakcją miasta na ciągłe interakcje
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 14:56:13 GMT 1
Kukuczka, skoro wiele osób na bieżąco Ciebie punktowało, to ja nie widzę sensu, by o 12 we wtorek podawać powody, dla którego na Ciebie wysłałem głos. No odpowiedz Ty mi, jaki jest sens? Mnóstwo osób ma Cie za mafię, nie tylko ja.
Mniej istotny jest brak uzasadnienia, bardziej istotny - moment.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 14:56:13 GMT 1
Kukuczka - bardzo ładna odpowiedź, ale co byś proponował robić w tej sytuacji? Tylko poważna decyzja, a nie "może zrobimy tak, a może tak, a tak naprawde WSZYSTKO MI PASUJE, byscie mnie zostawili"
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 14:56:22 GMT 1
Luka dostarczył zbyt mało materiału. Nie możemy doprowadzić do rozdzielenia głosów na kilku graczy, a winy w Doktorze Redziku dopatruje się chyba każdy, więc to dobry kandydat.
|
|
|
Post by Shepard on May 12, 2020 14:57:33 GMT 1
A czemu temat Luki, mimo śmierdzących postów jest pomijany w kontekście dzisiejszego linczu? I dlaczego sam Luka zniknął jak zebrał kilka kopniaków? Napisał śmierdzącego posta, ale to w sumie tyle, nie spierdolił od razu jak się do niego przyjebano, odpisał na zarzutki, jak najbardziej możliwy miastowy.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 14:58:03 GMT 1
no ja od początku załapałem analogię, tylko co z tego xD nie o to pytałem także tego. no nie kurwa, nie mam orać typa, którego mam za winnego, bo go tu nie ma. myślisz, że jak się pojawi to go przestanę orać? jest w moim top 2 winnych na ten moment, ale nie, lepiej mu odpuszczę, bo tak mi radzi dobry wujek Sznudzian. prawdę powiedziawszy dzisiaj zacząłeś chuja grać, pierdololo, którego do niczego szczególnego nie prowadzi, dlatego zostałeś wyrzucony z grona niewinnych.
|
|
|
Post by Shepard on May 12, 2020 14:58:04 GMT 1
Dlaczego chcesz linczować gościa, który z tego co kojarzę, nawet się nie wpisał?
Bo mnie followuje od prawie dwóch godzin, a nic nie napisał
|
|