|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 14:58:49 GMT 1
Oczywiście z tej trójki, którą podałeś, Pika, najchętniej waliłbym w Akwarelistę.
Mikaeli dziś nie chcę ruszać i na niej głosu nie wyślę, no chyba, że będę musiał się w ten sposób bronić, to chyba jasne.
Redzika obiecuję zaraz przejrzeć.
Poza tym dalej proponowałbym Osiecką, edycja jest krótka, szkoda czasu na płotki.
Jak nie ona to Pan Marian, bękart, Marlow lub Konsultant.
Idę się zagłębić w otchłań postów, zw.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 14:59:21 GMT 1
Powinnam pojawić się przed linczem, ale mam nadzieję, że mnie posłuchacie i zagłosujecie na Doktora Redzika.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 14:59:40 GMT 1
Osiecka nie ma szans na polecenie dzisiaj, badz realistą Jerzy, bądz realistą, ale jeżeli zginiesz ideowo jako niewinny - to wielce mozliwe, ze zmienie ten glos po powrocie
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 15:00:23 GMT 1
Nie tylko ciebie followuje, może próbuje się przebić przez to, co konsultant wyrzygał w nocy najpierw E: to do sheperda
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 15:00:54 GMT 1
Przecież ja też nie mam szans na polecenie, dokładnie żeśmy to policzyli z kolegami na podforum.
|
|
|
Post by Shepard on May 12, 2020 15:01:50 GMT 1
Nie tylko ciebie followuje, może próbuje się przebić przez to, co konsultant wyrzygał w nocy najpierw E: to do sheperda Tym bardziej do odjebania, myślałem że followuje mnie bo jestem taki zabawny
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 15:02:09 GMT 1
Też dostałam follow od Szyfranta.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 15:03:54 GMT 1
Dałem w Akwarelistę póki co na wszelki wypadek i idę poczytać Redzika.
|
|
|
Post by Shepard on May 12, 2020 15:03:59 GMT 1
Czemu dopiero teraz się o tym dowiadujemy? Czemu nikt się nie pochwalił?
|
|
|
Post by Edward Durda on May 12, 2020 15:05:08 GMT 1
Nie, nie zgadzam się, że podejmowanie decyzji o linczu na parę h przed startem rozgrywki i 10-20h przed końcem głosowania w sytuacji, w której 1/3 graczy się nie wpisała to dobry pomysł. Uważam, że to głupota i własnoręczne robienie sobie krzywdy, bo sami pozbawiamy się części danych. Np. taki Marian Krzaklewski się w międzyczasie wpierdolił. Jestem w trakcie czytania, gdzieś na 26 stronie ale do tego posta chciałbym się odnieść, bo uważam, że teza przedstawiona w tym poście jest ABSOLUTNIE ABSURDALNA. Sam akt głosowania w rozgrywce o takich zasadach nie jest bowiem jedynie PODEJMOWANIEM DECYZJI O LINCZU, jest przede wszystkim doskonałym narzędziem do sprawdzenia tego, jak konkretni podejrzani zawodnicy zachowają się pod presją.NIE POZBAWIAMY SIĘ WIĘC DROGI KUKUCZKO DANYCH, A JE ZBIERAMY!
Dlatego oddawanie głosów na 23 godziny przed linczem jest dobre! Wkurzać może się co najwyżej Volverin. Ale wydaje mi się, że sam takie zasady ustalił.
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 15:05:55 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 15:05:55 GMT 1
A czemu temat Luki, mimo śmierdzących postów jest pomijany w kontekście dzisiejszego linczu? I dlaczego sam Luka zniknął jak zebrał kilka kopniaków? Dobre pytanie. A jeszcze dzisiaj rano wszyscy chcieli uderzać w cichych, nieaktywnych zawodników, a ja dostałem zjebki, bo się postawiłem. Tymczasem w końcu taki idealny kandydat się pojawił w postaci Luki Modricia - cichy, a do tego mafijny - i prawie niezauważony został. Mikaela Shiffrin - co sądzisz o Luce Modriciu?
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 15:07:40 GMT 1
Nie, nie zgadzam się, że podejmowanie decyzji o linczu na parę h przed startem rozgrywki i 10-20h przed końcem głosowania w sytuacji, w której 1/3 graczy się nie wpisała to dobry pomysł. Uważam, że to głupota i własnoręczne robienie sobie krzywdy, bo sami pozbawiamy się części danych. Np. taki Marian Krzaklewski się w międzyczasie wpierdolił. Jestem w trakcie czytania, gdzieś na 26 stronie ale do tego posta chciałbym się odnieść, bo uważam, że teza przedstawiona w tym poście jest ABSOLUTNIE ABSURDALNA. Sam akt głosowania w rozgrywce o takich zasadach nie jest bowiem jedynie PODEJMOWANIEM DECYZJI O LINCZU, jest przede wszystkim doskonałym narzędziem do sprawdzenia tego, jak konkretni podejrzani zawodnicy zachowają się pod presją.NIE POZBAWIAMY SIĘ WIĘC DROGI KUKUCZKO DANYCH, A JE ZBIERAMY!
Dlatego oddawanie głosów na 23 godziny przed linczem jest dobre! Wkurzać może się co najwyżej Volverin. Ale wydaje mi się, że sam takie zasady ustalił. KOCHAM CIĘ MÓJ TRENER WRESZCIE KTOS ROZUMIE CZEMU GŁOSOWANIE JAWNE I CIĄGŁE JEST DOBRE DLA MIASTA Jebać Kukulczkę
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 15:08:02 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 15:08:02 GMT 1
Kukuczka, skoro wiele osób na bieżąco Ciebie punktowało, to ja nie widzę sensu, by o 12 we wtorek podawać powody, dla którego na Ciebie wysłałem głos. No odpowiedz Ty mi, jaki jest sens? Mnóstwo osób ma Cie za mafię, nie tylko ja.
Mniej istotny jest brak uzasadnienia, bardziej istotny - moment.
Zostałem wywołany do tablicy przez Pikachu, gdyby nie to, możliwe, że w ogóle bym o Tobie nie wspomniał. Więc nie wiem, czemu się mnie o to czepiasz, jak wspominałem, połowa graczy ma Cie za mafioze, nie jestem wyjątkiem.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 15:08:54 GMT 1
A czemu temat Luki, mimo śmierdzących postów jest pomijany w kontekście dzisiejszego linczu? I dlaczego sam Luka zniknął jak zebrał kilka kopniaków? Dobre pytanie. A jeszcze dzisiaj rano wszyscy chcieli uderzać w cichych, nieaktywnych zawodników, a ja dostałem zjebki, bo się postawiłem. Tymczasem w końcu taki idealny kandydat się pojawił w postaci Luki Modricia - cichy, a do tego mafijny - i prawie niezauważony został. Mikaela Shiffrin - co sądzisz o Luce Modriciu? Przede wszystkim drugi jego post jest mafijny. Trochę sobie popisał i szybko uciekł z tematu i ma nadzieję,że zostanie zapomniany.
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 15:08:57 GMT 1
via mobile
Post by Kmicic on May 12, 2020 15:08:57 GMT 1
Też dostałam follow od Szyfranta. też.
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 15:09:48 GMT 1
via mobile
Post by Kmicic on May 12, 2020 15:09:48 GMT 1
Dałem w Akwarelistę póki co na wszelki wypadek i idę poczytać Redzika. już się nie mogę doczekać wniosków.
|
|
|
Post by Luka Modrić on May 12, 2020 15:10:06 GMT 1
Coś podejrzanie duża nić porozumienia pomiędzy Mikaelą a Akwarelistą się pojawiła.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 15:11:02 GMT 1
Coś podejrzanie duża nić porozumienia pomiędzy Mikaelą a Akwarelistą się pojawiła. A wcześniej ci się podobało,że walczyłam z Akwarelistą?
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 15:11:23 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 15:11:23 GMT 1
Też dostałam follow od Szyfranta. Bardzo istotna informacja, a nasze pytania, które są nieistotne, ignorujesz. Słusznie.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 15:12:39 GMT 1
Dlatego oddawanie głosów na 23 godziny przed linczem jest dobre! Wkurzać może się co najwyżej Volverin. Ale wydaje mi się, że sam takie zasady ustalił.
Nie pisałem o głosowaniu.
|
|