Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 15:13:04 GMT 1
Pisałes o głosowaniu kłamczuszku!
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 15:13:08 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 15:13:08 GMT 1
Coś podejrzanie duża nić porozumienia pomiędzy Mikaelą a Akwarelistą się pojawiła. Nie chcę nikogo obrażać, ale najgorsi gracze się na mnie sadzą. Śmieszne. xD
|
|
|
Post by Luka Modrić on May 12, 2020 15:13:31 GMT 1
Coś podejrzanie duża nić porozumienia pomiędzy Mikaelą a Akwarelistą się pojawiła. A wcześniej ci się podobało,że walczyłam z Akwarelistą? Wzajemne oskarżenie się mafii na początku rozgrywki to dobra taktyka, bo na dalszym etapie rozgrywki szybko będzie to zapomniane, a w razie kłopotów, jeśli jeden z tych mafiozów padnie, można powiedzieć: "Hola hola, przecież mafiozę atakowałem, więc jestem niewinny!".
|
|
|
Post by Edward Durda on May 12, 2020 15:14:41 GMT 1
Luźna uwaga po 27 stronach - nie ufam Marianowi.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 15:15:06 GMT 1
Pisałes o głosowaniu kłamczuszku! Nieprawda Ponadto dalej nie rozumiem o czym piszesz za bardzo, mnie chodziło o sterowanie nastrojami, a nie samymi wynikami. xD Np. 10h przed linczem wrzucasz na świecznik i robisz gównoburzę w mieście, żeby zabić 2 graczy (tak jak ja Osiecką XD). Potem, nawet jak do linczu sytuacja i kandydatury ulegną zmianie - tych 2 graczy zostaje w głowach wszystkich i jest większa szansa, że polecą w kolejnych dniach, tylko dlatego, że ktoś tam w którymś momencie na nich nagonił i mało kto już w ogóle pamięta dlaczego. O to mi chodziło. Co do głosowania - nie mogę się bać, bo jeszcze się nawet w to nie zagłębiłem, nie wiem ile zmian głosów jest dopuszczalnych np. xD
|
|
|
Post by Luka Modrić on May 12, 2020 15:15:20 GMT 1
Coś podejrzanie duża nić porozumienia pomiędzy Mikaelą a Akwarelistą się pojawiła. Nie chcę nikogo obrażać, ale najgorsi gracze się na mnie sadzą. Śmieszne. xD Mówienie w pierwszym dniu o najgorszych graczach jest trochę nierozsądne. Takie wnioski to można wyciągać po trzech-czterech dniach.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 15:15:47 GMT 1
A wcześniej ci się podobało,że walczyłam z Akwarelistą? Wzajemne oskarżenie się mafii na początku rozgrywki to dobra taktyka, bo na dalszym etapie rozgrywki szybko będzie to zapomniane, a w razie kłopotów, jeśli jeden z tych mafiozów padnie, można powiedzieć: "Hola hola, przecież mafiozę atakowałem, więc jestem niewinny!". Skoro już tak dużo o taktykach mówisz, to kogo byś zlinczował i dlaczego dałeś szybko głos na Akwarelistę.
|
|
|
Post by Luka Modrić on May 12, 2020 15:17:12 GMT 1
Wzajemne oskarżenie się mafii na początku rozgrywki to dobra taktyka, bo na dalszym etapie rozgrywki szybko będzie to zapomniane, a w razie kłopotów, jeśli jeden z tych mafiozów padnie, można powiedzieć: "Hola hola, przecież mafiozę atakowałem, więc jestem niewinny!". Skoro już tak dużo o taktykach mówisz, to kogo byś zlinczował i dlaczego dałeś szybko głos na Akwarelistę. Zapiekło, bo oddałem głos na mafijnego kolegę?
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 15:18:32 GMT 1
Czemu dopiero teraz się o tym dowiadujemy? Czemu nikt się nie pochwalił? Ja nie zauważyłem, tyle miałem notyfikacji, bo ktoś mnie cytował, że nawet nie patrzyłem, dopiero jak napisaliście. Ale też dostałem.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 15:18:32 GMT 1
Pisałeś o głosowaniu jako linczu, teraz nie odwracaj Pikaczu ogonem, bo jest oczywiste że linczowanie = głosowanie Ergo: sens był taki, że do linczu mamy wiele godzin i trzeba poczekać czy się uaktywnią i w jaki sposób. I że podejmowanie decyzji o linczu na parę godzin po starcie rozgrywki, a na 10-15 przed g1 to zły pomysł. Nie będę się przyłączał do linczu na kimkolwiek tylko dlatego, żeby samemu nie zginąć (no chyba że już na 5 minut przed końcem głosowania jak nie będzie wyjścia, to wtedy jasne xD), a już tym bardziej nie będę się przyłączać do linczu na kimś, kogo Ty proponujesz, Osiecka. Szach mat. Nie, nie zgadzam się, że podejmowanie decyzji o linczu na parę h przed startem rozgrywki i 10-20h przed końcem głosowania w sytuacji, w której 1/3 graczy się nie wpisała to dobry pomysł. Uważam, że to głupota i własnoręczne robienie sobie krzywdy, bo sami pozbawiamy się części danych. Np. taki Marian Krzaklewski się w międzyczasie wpierdolił. TO JEST OCZYWISTE ŻE DECYZJE O LINCZU MOŻNA ZMIENIĆ TAK SAMO JAK GŁOS A mimo to Kukuczka nie chce decyzji o linczu, masówek i innych takich Och Kukulczka, ale Ty sie coraz bardziej wkopujesz Czemu nie chcieć wczesniej decyzji o linczu na kimś? To jest NAJLEPSZE sprawdzanie reakcji, zwłaszcza jak trafimy w mafię to jest mój ostatnio post na temat tej głupoty i szaleństwa Kukulczkowego Bo Pikaczu się robi Rajczu a powinien byc był słodkim żółciakiem
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 15:18:45 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 15:18:45 GMT 1
A wcześniej ci się podobało,że walczyłam z Akwarelistą? Wzajemne oskarżenie się mafii na początku rozgrywki to dobra taktyka, bo na dalszym etapie rozgrywki szybko będzie to zapomniane, a w razie kłopotów, jeśli jeden z tych mafiozów padnie, można powiedzieć: "Hola hola, przecież mafiozę atakowałem, więc jestem niewinny!". Czyli ja i Shiffrin jesteśmy wspólnie w mafii. Brawo, pierwszy konkret. To teraz poproszę drugi konkret dotyczący gry, bo atakowanie tych, którzy Cie atakują, jest dość powszechne wśród mafiozow.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 15:19:00 GMT 1
Skoro już tak dużo o taktykach mówisz, to kogo byś zlinczował i dlaczego dałeś szybko głos na Akwarelistę. Zapiekło, bo oddałem głos na mafijnego kolegę? Czemu ci zależy na utrzymaniu konfliktu między mną a Akwarelistą?
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 15:20:00 GMT 1
Kukulczka w swoich rewelacjach: Neguje takie granie w mieście, by miastu jak najlepiej wyłapywało się mafiozów bo "jest szansa, że gracz wrzucony na świecznik będize miał ciężko z przeżyciem następnych dni" Ale ten Kukulczka jest miłoście martwiący się o los przyszłych miastowych Łzy ronię łzy!
Decyzje o grupowym linczu, i masówki, i naciskanie wielu graczy na jednego, i wszystkie takie akcje - są dobre dla miasta a to co Ty proponujesz Kukulczka, to jakieś złe rzeczy bardzo złe rzeczy bo tak po ciuchutku się dogadywać co się stanie?
Płaku płaku Pikachu stracił nadzieję w Kukulczkę, już Konsultant jest bardziej przydatny miastu
|
|
|
Post by Luka Modrić on May 12, 2020 15:20:30 GMT 1
Zapiekło, bo oddałem głos na mafijnego kolegę? Czemu ci zależy na utrzymaniu konfliktu między mną a Akwarelistą? Wielu graczy już oddało swoje głosy. Czemu akurat ja się mam tłumaczyć ze swojego głosu? Wygląda jakby głos na Akwarelistę był dla ciebie problematyczny.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 15:21:21 GMT 1
Czemu ci zależy na utrzymaniu konfliktu między mną a Akwarelistą? Wielu graczy już oddało swoje głosy. Czemu akurat ja się mam tłumaczyć ze swojego głosu? Wygląda jakby głos na Akwarelistę był dla ciebie problematyczny. Bo to twój głos przypomina podpinkę, z której później chciałbyś się wytłumaczyć.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 12, 2020 15:21:23 GMT 1
Mafioł zaś prezentuję sobą jakąś marną popierdówke, tutaj kolejka do linczów, tam jakieś przypierdolenie do mnie, że jestem w mafii, ale jednak nie jestem, więc trzeba mnie tylko dać na czarno no i kurwa to, co to ma być? czyli jestem w mafii, bo boję się kreować we wkurwiający sposób, ale jednak trzeba mnie dać na czarno, bo jestem wkurwiający? BITCH PLEASE Konsultant nie umie czytać albo manipuluje. Tak czy owak do odjebania. Nie pisałem, żeby dać Cię na czarno, tylko na czarną listę, co było nawiązaniem do Twojej kreacji - generalnie jak dzwonią do mnie konsultanci Play albo jacyś telemarketerzy, to dodaję ich numer na czarną listę w telefonie i nie są się już w stanie dodzwonić. To była błyskotliwa zaczepka, ale jesteś debil albo mafia i nie zrozumiałeś lub nie chciałeś zrozumieć, wolałeś zmanipulować, żeby się odegrać.
A co do wkurwiania, czy ogólnie kreowania się natrętnie, to Konsultant miał potencjał, żeby wkurwiać jak prawdziwy konsultanci. Ale tak to zwykle bywa, że plan na kreacje pada na ryj, gdy się trafia do mafii. Czasem się kreuję, czasem nie, ale jak parę razy planowałem się pokreować we wkurwiający sposób a trafiałem do mafii, to już nie byłem tak skłonny do tego i z kilkunastu/kilkudziesięciu przygotowanych wcześniej postów wrzucałem raptem ze 2. Wiem, że parę innych osób też tak miało, że zastanawiali się, czy jednak wcześniej przygotowany post ich nie wepchnie pod topór i rezygnowali. Dlatego pozwoliłem sobie przyjąć założenie, że z Tobą jest tak samo. A reszta Twojej gry i to, jak spiąłeś dupę oraz że w odwecie dojebałeś się do mnie pod zmanipulowanym powodem sprawia, że wydaje mi się to prawdopodobne.
Mega mafijny post Marlowe'a. Od kiedy do odjebania są ci, którzy nie potrafią czytać, a nie ci, którzy nie potrafią ukryć mafijności? Gość jebnął dwa akapity o niczym. Widać, że ogarnięty jest, bo pisać potrafi, ale czemu pisze o bzdetach? *** Zaplusowała gdzieś na 27-28 stronie panna Shifrin. Do zapamiętania.
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 15:23:22 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 15:23:22 GMT 1
Z Kukuczka i Modriciem nie ma sensu dyskutować. Linczować od razu.
|
|
|
Post by Luka Modrić on May 12, 2020 15:24:26 GMT 1
Wielu graczy już oddało swoje głosy. Czemu akurat ja się mam tłumaczyć ze swojego głosu? Wygląda jakby głos na Akwarelistę był dla ciebie problematyczny. Bo to twój głos przypomina podpinkę, z której później chciałbyś się wytłumaczyć. A inne głosy nie mają takiego charakteru? Poza tym oprócz mojego głosu, to Akwarelista ma jeden głos. To jest podpięcie się?
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 15:24:56 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 15:24:56 GMT 1
Modric, a co sądzisz o Kukuczce?
Durda, czym Ci Shiffrin zaplusowała?
Shiffrin, zawieszam topór wojenny.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 15:25:35 GMT 1
Bo to twój głos przypomina podpinkę, z której później chciałbyś się wytłumaczyć. A inne głosy nie mają takiego charakteru? Poza tym oprócz mojego głosu, to Akwarelista ma jeden głos. To jest podpięcie się? Jakim cudem ma jeden głos skoro w temacie z głosami wyraźnie widać,że ma 2 głosy? xD
|
|