|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 16:20:53 GMT 1
w końcu konkrety u Sznudziana, takiego gracza zapamiętałem wczoraj. moja trójka Kukuczka, Statystyczny i Marlowe coraz bardziej prawdopodobna
|
|
|
Post by Edward Durda on May 12, 2020 16:21:17 GMT 1
Aha i tak przeglądając rozgrywkę lekki smrodek wyczuwam u Towarzysza Jaruzelskiego. Podejrzewam, że będzie długo ciągnął kreację, bo jest mu to ZWYCZAJNIE WYGODNE.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 12, 2020 16:22:07 GMT 1
Za to miłą woń wyczuwam u Sheparda i - może niektórych zdziwię - Szlachcica.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 16:22:40 GMT 1
chyba Kmicica, ale poza tym pełna zgoda.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 12, 2020 16:22:47 GMT 1
Tfu Kmicica xD
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 16:23:03 GMT 1
tak, właśnie się dwukrotnie mafijnie podpiąłem, zacznijcie to wypominać.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 16:23:36 GMT 1
szczególnie, że pierwszy uniewinniałem Sheparda i atakowałem Mafioła
|
|
|
Post by Edward Durda on May 12, 2020 16:24:30 GMT 1
Uważam też, że można pogrillować Mariana troszkę, co będzie dobre niezależne od tego jaki ma kolor. Jeśli jest czerwony to fajnie, jeśli zielony to pewnie i tak nie padnie szybko, a odsunie się od niego mordy mafii.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 16:29:27 GMT 1
w sumie ma jakieś tam, czasem dość wyraźne zadatki na bycie w mafii, jednakże jest to obecnie zbyt odległy temat w obliczu dużo pewniejszych mafii, choć faktycznie przyciśnięcie go może nam sporo dać
|
|
|
Post by Kmicic on May 12, 2020 16:29:52 GMT 1
tak, właśnie się dwukrotnie mafijnie podpiąłem, zacznijcie to wypominać. Niech nikt się nie waży wypominać czegokolwiek Konsultantowi. Nie przebrnę przez kolejnych 20 stron jego rozmowy z samym sobą.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 16:30:23 GMT 1
poczułem się właśnie jak Shiffrin xD
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 16:31:38 GMT 1
szczególnie, że pierwszy uniewinniałem Sheparda i atakowałem Mafioła Przecież Shepard sam się uniewinnia swoim pisaniem i naprawdę nikomu chyba by nie przyszło do głowy linczowanie go, więc zastopowałbym z tym przypisywaniem sobie zasług
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 16:32:13 GMT 1
Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie ale pojawia się Sznudzian, który oprócz zadawania pytań nosi ciężary i jest zajebiście Pytanie 5: Dlaczego Marlowe jest w mafii? a) zadaje pytania na które nie oczekuje odpowiedzi Chodzi o to, że chce wszystkich pozabijać za pomocą szkaradnego ryja w Twoim avatarze? xD Edward, co się stanie, gdy na Ciebie zagłosuję? Na mafijne, pobawić w wybór ról? Durda, pytanie do Ciebie - czemu twierdzisz, że mam twarz Ricka Blaine'a, skoro od paru dni widać, że mam twarz Maxa Cady'ego? Słaby research. Po co mamy trzymać tak słabego prowadzącego? Sznudzian jest na pewno lepiej przygotowany. Pytanie w sumie bez adresata konkretnego: kto jest lepszy Luka Modric czy Muka Lodric? Posty nie dość, że głuche to jeszcze pozbawione jakichkolwiek możliwości sprawdzenia reacji. To jest napisane po to żeby zostąło napisane, nic więcej. Jest ich na tyle duzo, że aż nie chce mi się kopiować innych. One nie są kreacyjne, odnoszą się do gry. Ale nic za sobą nie niosą. b)Pozorowanie aktywności + pozorowanie luzu rozwinięciem poprzedniego cytatu był taki performance - No dobra, prowadzący nie odpowiedział na pytanie, co się stanie, gdy ktoś na niego zagłosuje, więc sprawdźmy. Już poznałem konsekwencje głosu na prowadzącego, to mogę zmienić na którąś z niewiast. Może na Osiecką, nie zaczyna zdań wielką literą. Wszystko skoncentrowane na tym, żeby wykazać się niemafijnym luzem. Dodatkowo zrobiona prowokacja, która nie prowokuje ale jest naliczona. Odpowiedź typu "Srakie" do Kukuczki też ma na celu pokazać - nie piszę postów od linijki, mogę napisać co mi się podoba. c) Szybkie uniewinnienie Shiffrin Podaję drugie sprawdzenie detektywa: Mikaela Shiffrin - niewinna. Shiffrin to przykład specyficznego gracza, u którego łatwo dostrzec niewinność, a jak jest winny to wpierdala się pierwszego dnia. Dlatego uniewinnianie go po 2 godzinach od rozpoczęcia gry uważam za śmierdzące, bo dajemy mu większy komfort i mniejszą szansę na błąd. Przy okazji mam takie przemyślenie, że mafia lubi w początkowej fazie gry określać jego neiwinność po to żeby mieć jakieś wspólne wnioski z miastowymi. I jest to przemyślenie nie na podstawie tej edycji, ale poprzednich d) Bardzo łatwo podłapał kłopoty u konsultanta - możliwa podpinka, trzeba przeanalizować jak w tamtym momencie zachowywali sie inni Szkoda, że Konsultant Play trafił do mafii. Był potencjał na fajną, lekko wkurwiającą kreację, ale jak to zwykle bywa, mafiozo boi się kreować we wkurwiający sposób. Konsultant jak wylazł z nory jak się o nim wspomniało. xD bardzo bierne ataki, nie podobają mi się. Chujowa ta analiza, nietrafiona, bo nie jestem w mafii a zarzuty z dupy, ale też jednocześnie takie, że ciężko wykazać, że są fałszywe. No bo to jest wszystko napisane pod tezę "Marlowe to mafia". Równie dobrze C) może przecież świadczyć o mojej miastowości, bo zabieram mafii jeden cel, zmniejszam szansę na to, że gość, który jest nielinczowalny, zostanie przypadkiem zlinczowany. Ja na tamtym etapie uznałem, że Mikaela jest niewinna to to napisałem. Jak widać nie powstrzymuje to paru osób przed atakowaniem jej, ale raczej nie padnie dzisiaj i właśnie o to mi cały czas chodzi.
Co do B) to jest to prawdziwy luz, a nie pozorowany, więc pudło, ale też nie bardzo wiem, jak mam to udowodnić? Podesłać zdjęcie gaci, żeby pokazać, że nie są obsrane? Co do D) to nie bardzo wiem, jak (i po co) miałbym na tamtym etapie mocniej atakować Konsultanta.
W ogóle miałem pisać, że coś pierdziałeś na mój temat a odpuściłeś teraz temat, ale wleciała analiza, więc jednak nie. To teraz pytanie: te wszystkie punkty dotyczą postów z dnia wczorajszego. Jak oceniasz moją dzisiejszą grę? Dalej mafia?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 16:33:07 GMT 1
no spoko, podejmij zatem temat Mafioła, tutaj już jakieś zasługi chyba mam, c'nie?
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 16:34:37 GMT 1
w sumie ma jakieś tam, czasem dość wyraźne zadatki na bycie w mafii, jednakże jest to obecnie zbyt odległy temat w obliczu dużo pewniejszych mafii, choć faktycznie przyciśnięcie go może nam sporo dać Co takiego na przykład?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 16:35:18 GMT 1
idiotycznie pytasz ciągle Shiffrin o jakieś bzdury, podczas gdy masz ją niby jako niemal pewną niewinną. do tego ze wszystkich typów wybrałeś sobie najprostszy, czyli Modricia. co do reszty nie masz wyrobionej jakiejkolwiek opinii. nie znam ani twojej topki niewinnych, ani podejrzanych.
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 16:35:39 GMT 1
Tego tematu do tej pory nie rozważałem, ale Sznudzian bardzo ładnie to wypunktował. Nie jestem pewien mimo wszystko, czy dzisiaj bym zmienił swój głos z Redzika na niego.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 16:35:51 GMT 1
zadawaj więcej pytań jak Statystyczny to na pewno dłużej się prześlizgasz, bo grą tego nazwać nie mogę
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 16:36:08 GMT 1
jebani ślizgacze, ha tfu na was
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 16:36:40 GMT 1
no spoko, podejmij zatem temat Mafioła, tutaj już jakieś zasługi chyba mam, c'nie? Jeszcze nie tak dawno pisałeś, że dziś gram lepiej/niemafijnie, a tu znowu we mnie napierdalasz, nie podoba mi się to, tak jakbyś stwierdził, że skoro Sznudzian atakuje, to Ty też możesz, nie będzie to podejrzane.
|
|