|
Post by Edward Durda on May 12, 2020 16:37:01 GMT 1
U Osieckiej nie podoba mi się to jak lamentuje nad tym, że ludzie uniewinniają Shiffrin w sposób mało merytoryczny. Ok, może to nie jest najlepsze. Ale ja jako miastowy uważam, że każdy sposób by kogoś uniewinnić i tym samym zmniejszyć krąg potencjalnych winnych jest CO DO ZASADY DOBRY.
To raczej mafia ma poczucie niesprawiedliwości w takiej sytuacji.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 16:38:35 GMT 1
bo później niepotrzebnie sam się zaorałeś odpytywaniem Shiffrin i zafiksowaniem na jedynym Modriciu, który u mało kogo stanowi choćby opcję zapasową na dziś. a tak dobrze zacząłeś, szkoda
|
|
|
Post by Edward Durda on May 12, 2020 16:39:34 GMT 1
Marlowe uprawia klasyczne mafijne gówno.
Jest to o tyle fajne, że jeśli uprawia to gówno będąc w mafii, to raczej uniewinni to Sznudziana, natomiast jeśli jest jednak miastowym, to sympatyczna krzyżówka dwóch wielkich Polaków mogła napisać - umówmy się - taką sobie analizę na po prostu najsłabszego pod względem miastowości niewinnego.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 16:39:46 GMT 1
Marlowe skoro uważasz mnie za niewinną, to czemu co chwila próbujesz mnie podszczypywać?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 16:40:03 GMT 1
i tak na ciebie dziś nie zagłosuję, bo jest wpierw mafiozo Kukuczka do wyjebania, ale lepiej, żeby inni nie czyli się zbyt pewnie, c'nie?
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 16:40:23 GMT 1
Konsultant, jeśli piszesz do mnie, to albo mnie cytuj, albo pisz, że piszesz do mnie, bo ciężko się zorientować z kim w zasadzie rozmawiasz.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 16:41:56 GMT 1
Konsultant, jeśli piszesz do mnie, to albo mnie cytuj, albo pisz, że piszesz do mnie, bo ciężko się zorientować z kim w zasadzie rozmawiasz. spoko, ale wciąż się nie doczekałem twojej topki niewinnych i podejrzanych poza Shiffrin i Modriciem
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 16:43:39 GMT 1
Marlowe skoro uważasz mnie za niewinną, to czemu co chwila próbujesz mnie podszczypywać? Bo jakbyś jednak była winna, co jest mało prawdopodobne, to będzie można wrócić do Twoich postów, bo to jak podchodzisz do różnych osób da fajne powiązania.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 16:47:16 GMT 1
Konsultant, jeśli piszesz do mnie, to albo mnie cytuj, albo pisz, że piszesz do mnie, bo ciężko się zorientować z kim w zasadzie rozmawiasz. spoko, ale wciąż się nie doczekałem twojej topki niewinnych i podejrzanych poza Shiffrin i Modriciem Niewinni: Shiffrin, Shepard i Pikachu, raczej także Bękart. Podejrzani: Kukuczka, Modric, Redzik, Konsultant, Sznudzian.
To że na razie nie wszystkim się dzielę nie oznacza, że nie mam przemyśleń.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 16:48:18 GMT 1
A, jeszcze jedno, nie wiem, co sądzić o Akwareliście. Niektóre rzeczy śmierdzą, za to jego oburzenie, że pracuje i nie odpisuje na bieżąco było cholernie szczere i miastowe.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 16:50:23 GMT 1
z jakiego powodu ja i Sznudzian jesteśmy w mafii?
|
|
|
Post by Luka Modrić on May 12, 2020 16:52:03 GMT 1
Jak na moje, to Konsultant za bardzo się naraził na lincz z powodu irytacji. Nie typowałbym go na razie jako mafiozy.
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 16:54:05 GMT 1
Naprawdę najebaliście tyle postów? Jest już połowa tego co w poprzedniej edycji. Serio?
Czy warto to czytać/
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 16:55:37 GMT 1
bo widzisz, jak się na mnie rzuciliście to nie stwierdziłem, że jesteście w mafii, bo tak zrobiliście, tylko odniosłem się do tego, co i jak w związku z tym i wcześniejszą grą robiliście
i taki Pikachu się nie pierdolił, jechał po mnie jak po łysej kobyle, ma mnie ogólnie za zjeba, którego nawet w przypadku miastowości lepiej zlinczować, ale przynajmniej dostrzega u mnie możliwość miastowości, czego już o takim Kukuczce nie mógł powiedzieć
za to wy to takie szczurki, które w gimbazie "przyjaźniły" się z największymi zbirami i jeśli ktoś wam nie przypasował to go na niego nasyłaliście, byleby się samemu nie splamić. "ej, stary, tamten gość powiedział, że ruchał twoją siostrę, ja bym mu zajebał, wiesz?"
tak to wygląda z mojej perspektywy, tylko w tym przypadku osiłkiem jest Pikachu
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 12, 2020 16:56:49 GMT 1
Chujowa ta analiza, nietrafiona, bo nie jestem w mafii a zarzuty z dupy, ale też jednocześnie takie, że ciężko wykazać, że są fałszywe. No bo to jest wszystko napisane pod tezę "Marlowe to mafia". Równie dobrze C) może przecież świadczyć o mojej miastowości, bo zabieram mafii jeden cel, zmniejszam szansę na to, że gość, który jest nielinczowalny, zostanie przypadkiem zlinczowany. Ja na tamtym etapie uznałem, że Mikaela jest niewinna to to napisałem. Jak widać nie powstrzymuje to paru osób przed atakowaniem jej, ale raczej nie padnie dzisiaj i właśnie o to mi cały czas chodzi.
Co do B) to jest to prawdziwy luz, a nie pozorowany, więc pudło, ale też nie bardzo wiem, jak mam to udowodnić? Podesłać zdjęcie gaci, żeby pokazać, że nie są obsrane? Co do D) to nie bardzo wiem, jak (i po co) miałbym na tamtym etapie mocniej atakować Konsultanta.
W ogóle miałem pisać, że coś pierdziałeś na mój temat a odpuściłeś teraz temat, ale wleciała analiza, więc jednak nie. To teraz pytanie: te wszystkie punkty dotyczą postów z dnia wczorajszego. Jak oceniasz moją dzisiejszą grę? Dalej mafia?
Zarzuty są bardzo proste do odparcia - wystarczy, że uzewnętrznisz motywację, która kierowała Tobą kiedy pisałeś na przykład cytowane przeze mnie posty. Każdy z nas piszę bo coś go motywuje. U wielu zawodników te motywacje są klarowne do wyczytania, u Ciebie mam przeczucie, że nie ma ich w ogóle. Wskaż mi cel tamtych postów to udowodnisz mi, że moja dopierdolka jest bezpodstawna.
Dzisiaj absolutnie nie poprawiasz swoich notowań. Twój post z odzywką do Konsultanta wygląda jakbyś pisał, że jest w mafii sam nie wierząc że w niej jest. Durda chyba już to zauważył.
Kukuczka za to swoim dzisiejszym formingiem za to zasiał ziarno niepewności.
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 12, 2020 16:57:27 GMT 1
Bonjour
|
|
|
Post by Shepard on May 12, 2020 16:58:43 GMT 1
Bonjour Dziś lecisz, szybko podaj swoje typy
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 12, 2020 16:59:55 GMT 1
Akwarelista, Pikaczu, Konsultant topka niewinnych Kukuczka do odjebania nawet w przyśpieszonym xD Modrić świeżak, zostawić i obserwować, ale raczej nie widzę casusu Puyola w tym przypadku
|
|
|
Post by Shepard on May 12, 2020 17:00:29 GMT 1
O kurwełe, zadziałało xD
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 12, 2020 17:00:54 GMT 1
Nikt nie poda Ci powodów na moją mafijność, bo nie jestem w mafii. Za to Twoje zachowanie z delikatnym wypychaniu mnie na świecznik bardzo mi się nie podoba. Żebyś wprost się do mnie przyjebał, to spoko, ale Ty robisz takie podchody, że to aż dziwne. To mnie trochę śmieszy - zanim napisałem analizę nie potrafiłeś mnie sklasyfikować i określałeś moją grę mianem "dziwnej". Po napisaniu trafiłem do Twojego składu.
|
|