|
Rozgrywka
May 12, 2020 17:04:16 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 17:04:16 GMT 1
Naprawdę najebaliście tyle postów? Jest już połowa tego co w poprzedniej edycji. Serio? Czy warto to czytać/ Nocne można przelecieć, ale kolejne niestety warto.
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 12, 2020 17:04:27 GMT 1
Głos oddany na Kukuczkę. Jeśli jest w mafii, to jest lepszym zawodnikiem niż Shiffrin i tak łatwo nie wkopie mafii. Shiffrin natomiast można ile dusza zapragnie ciągnąć za język, bo widać, że to fatalny gracz i zaraz wkopie całą mafię. Jej próby atakowania mnie, po tym jak ja ją atakowałem, są karkołomne. Niezauważony bardzo dobry post. Kukuczka widać, że jest niezłym graczem i gdy zaczęła mu się palić dupa zaczął rzucać nickami, a kuriozalny atak na Osiecką został zignorowany xD
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 17:10:14 GMT 1
Naprawdę najebaliście tyle postów? Jest już połowa tego co w poprzedniej edycji. Serio? Czy warto to czytać/ Nocne można przelecieć, ale kolejne niestety warto. To spróbuję coś poczytać, może mnie Ci idioci nie zdążą zajebać
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 17:11:32 GMT 1
Czy ja dobrze widzę, że głosy na mnie zostawili: 1) zafiksowana osiecka 2) glony (Kmicic i Bobo)
Czy coś się zmieniło w ocenie tych graczy podczas mojej nieobecności?
|
|
|
Post by Statystyczny Miastowy on May 12, 2020 17:13:06 GMT 1
bądź ktoś sympatyczny i wrzuć mi wszystkie pytania/kwestie jakie się pojawiły bezpośrednio do mnie, bo czeka mnie teraz, z tego co widzę, dłuuuuga lektura postów xD łatwo byłoby o czymś zapomnieć, a tak cyk nic w przyrodzie nie zginie.
ale znając życie nikt tak wspaniałomyślny się nie znajdzie, to chociaż jak ktoś coś miał to niech zdubluje posta albo da odnośnik xd
wnoszę do MG o przesunięcie godziny linczów na 22 albo nawet później, weta ze strony mafii nie przyjmujemy
|
|
|
Post by Edward Durda on May 12, 2020 17:14:28 GMT 1
Weto ze strony miasta. Obecne godziny i tak są późne dla ludzi wcześnie wstających.
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 17:14:31 GMT 1
Ale szanuję statystycznego za pomysł - przesuńmy ten lincz!
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 17:18:00 GMT 1
Nocne można przelecieć, ale kolejne niestety warto. To spróbuję coś poczytać, może mnie Ci idioci nie zdążą zajebać Czy mogę zrobić zdjęcie Pana wypowiedzi i oddać je do Muzeum Mafijnych Wypowiedzi jako eksponat? Panie Edwardzie. Popełnia Pan wielki błąd, podejrzewając mnie o bycie po złej stronie.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 12, 2020 17:18:55 GMT 1
Podejrzewanie Pana ma same plusy.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 17:19:36 GMT 1
Jutro będą ciężkie decyzje czy chować do pokeballa Szyfranta czy takiego Redzika jest jednak szansa, że i Szyfrant się obudzi
panie Charles Leclerc! dawaj więcej opinii, bo obecnie wygodnie mafiujesz bardzo wygodnie
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 17:19:37 GMT 1
Czy ja dobrze widzę, że głosy na mnie zostawili: 1) zafiksowana osiecka 2) glony (Kmicic i Bobo) Czy coś się zmieniło w ocenie tych graczy podczas mojej nieobecności? XD z twoją dzisiejszą obecnością to trzeba mieć tupet, żeby kogokolwiek nazywać glonem
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 17:21:15 GMT 1
Szanuje za podpięcie się pod masówkę, gorzej jak cała twoja obecność się do tego ograniczy Leclercu
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 17:21:27 GMT 1
Podejrzewanie Pana ma same plusy. Proszę Pana zatem o wypisanie wszystkich. Będę Panu niezmiernie wdzięczny i chętnie się do nich odniosę.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 17:21:52 GMT 1
Akwarelista, Pikaczu, Konsultant topka niewinnych Kukuczka do odjebania nawet w przyśpieszonym xD Modrić świeżak, zostawić i obserwować, ale raczej nie widzę casusu Puyola w tym przypadku Czy taki post się w ogóle liczy się jako jakakolwiek aktywność czy to liczy się jako opisywanie gry?
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 17:22:19 GMT 1
Bobo jak się uaktywnia, jak się o nim mówi.
A zresztą co jest nie tak z moją obecnością, raptem kilka godzin mnie nie było. Skąd pomysł, że trzeba być cały czas na forum?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 17:23:54 GMT 1
bądź ktoś sympatyczny i wrzuć mi wszystkie pytania/kwestie jakie się pojawiły bezpośrednio do mnie, bo czeka mnie teraz, z tego co widzę, dłuuuuga lektura postów xD łatwo byłoby o czymś zapomnieć, a tak cyk nic w przyrodzie nie zginie. ale znając życie nikt tak wspaniałomyślny się nie znajdzie, to chociaż jak ktoś coś miał to niech zdubluje posta albo da odnośnik xd wnoszę do MG o przesunięcie godziny linczów na 22 albo nawet później, weta ze strony mafii nie przyjmujemy chodzą słuchy, że Kukuczka pewna mafia
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 17:25:15 GMT 1
Statystyczny Miastowyjaką masz topkę niewinnych i podejrzanych? krótkie wyjaśnienie również mile widziane
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 17:25:38 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 17:25:38 GMT 1
To spróbuję coś poczytać, może mnie Ci idioci nie zdążą zajebać Czy mogę zrobić zdjęcie Pana wypowiedzi i oddać je do Muzeum Mafijnych Wypowiedzi jako eksponat? Panie Edwardzie. Popełnia Pan wielki błąd, podejrzewając mnie o bycie po złej stronie. A co tam jest mafijnego? Jakbym był w mieście i na jego miejscu też byłbym zestresowany, bo z jednej strony atakują go, z drugiej musi nadrabiać rozgrywkę, a nie mając spokoju źle się czyta. Natomiast przeanalyzowałem posty Redzika, niespecjalnie widzę powody, dla których znalazł się tak na świeczniku. Niektórzy chyba oczekują, że będzie zamiatać jak prawdziwy Red. Ale patrząc, że całkiem ochoczo ludzie się podpinają pod kandydaturę Redzika, sądzę, że niewinny. A wówczas wśród podpinających musi być mafioza.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 17:25:44 GMT 1
Jesteś mafia według Konsultanta Miastowy Ale nie warto o tym czytać
|
|
|
Post by Edward Durda on May 12, 2020 17:26:06 GMT 1
Podejrzewanie Pana ma same plusy. Proszę Pana zatem o wypisanie wszystkich. Będę Panu niezmiernie wdzięczny i chętnie się do nich odniosę. Jeżeli jest Pan w mafii to plusy są oczywiste, jeśli jest Pan niewinny, to każdy zarzut pod Pańskim adresem oddala Pana od bycia ofiarą mordu.
|
|