|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 17:26:29 GMT 1
Doszłam do wniosku, że
lincz na Doktorze Redziku nie będzie przydatny dla przyszłej rozgrywki nic nam nie powie bo Doktor Redzik nic nie wnosi nawet chaosu
lincz na Doktorze Redziku można odłożyć na później a teraz spróbować zlinczować kogoś kto otworzy przed nami inne możliwości i nie będzie chciał później
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 17:26:55 GMT 1
biblii ponoć też nie warto czytać, podczas gdy w obu przypadkach jest tam napisana sama prawda
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 17:28:21 GMT 1
Pikachu nawet nie umie wyjaśnić, dlaczego Statystyczny jest niewinny. pozostawiam do rozważenia na przyszłość
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 17:29:22 GMT 1
Czy mogę zrobić zdjęcie Pana wypowiedzi i oddać je do Muzeum Mafijnych Wypowiedzi jako eksponat? Panie Edwardzie. Popełnia Pan wielki błąd, podejrzewając mnie o bycie po złej stronie. A co tam jest mafijnego? Jakbym był w mieście i na jego miejscu też byłbym zestresowany, bo z jednej strony atakują go, z drugiej musi nadrabiać rozgrywkę, a nie mając spokoju źle się czyta. Natomiast przeanalyzowałem posty Redzika, niespecjalnie widzę powody, dla których znalazł się tak na świeczniku. Niektórzy chyba oczekują, że będzie zamiatać jak prawdziwy Red. Ale patrząc, że całkiem ochoczo ludzie się podpinają pod kandydaturę Redzika, sądzę, że niewinny. A wówczas wśród podpinających musi być mafioza. Bardzo dobra uwaga, z którą się zgadzam Na razie podpieli się tylko Bobo i KmicicBazując na calym marnym rozkazie Agnieszkii, ktorą lubimy i szanujemy jako Pikachu, ale nie oszukujmy się - atak jednej osoby na drugą, by już robić całomiastowy lincz? Ale sami przecież żadnej interakcji z Redzikiem nie mieli, sami nie brali jego postów w obroty, to bardzo źle swiadczy o podpinających a i jest szansa, że będzie tych podpinających więcej Pikachu by zrozumiał, gdyby to była podpinka wczesno-dzienna, by troszeczke zmaltretować aktywność miastową, ale tak na poważnie to się nie godzi
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 17:30:47 GMT 1
Doszłam do wniosku, że lincz na Doktorze Redziku nie będzie przydatny dla przyszłej rozgrywki nic nam nie powie bo Doktor Redzik nic nie wnosi nawet chaosu lincz na Doktorze Redziku można odłożyć na później a teraz spróbować zlinczować kogoś kto otworzy przed nami inne możliwości i nie będzie chciał później Pikachu zadowolony yay! oznacza to, że na obecną chwilę miastowi w głosowaniu musza myśleć sami! : D
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 17:31:38 GMT 1
Pikachu nawet nie umie wyjaśnić, dlaczego Statystyczny jest niewinny. pozostawiam do rozważenia na przyszłość Polecam poczytać reguły i ustawienia gry
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 17:32:14 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 17:32:14 GMT 1
Pikachu, generalnie chodzi mi też o takie coś, że np. Marlowe wymienia Redzika wśród podejrzanych. Dużo osób zaczęło mieć go wśród podejrzanych.
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 17:32:49 GMT 1
Tak w ogóle, to pewnie moja tożsamość za jakieś pięć godzin będzie już w pełni jasna i okaże się, że wcale nie jestem glonem. Ja serio nie za bardzo po prostu mam czas. W poprzedniej edycji na tym etapie postów była 1/5 tego co teraz.
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 12, 2020 17:33:01 GMT 1
Zlinczowanie Kukuczki też imo nie da żadnych powiązań, może poza jeszcze większym zazielenieniem Konsultanta, ale to błachostka.
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 17:33:20 GMT 1
Tak w ogóle, to pewnie moja tożsamość za jakieś pięć godzin będzie już w pełni jasna i okaże się, że wcale nie jestem glonem. Ja serio nie za bardzo po prostu mam czas. W poprzedniej edycji na tym etapie postów była 1/5 tego co teraz. Piszę to, żebyście później nie mówili, że w mafii, bo nie jest aktywny
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 17:34:16 GMT 1
Tak w ogóle, to pewnie moja tożsamość za jakieś pięć godzin będzie już w pełni jasna i okaże się, że wcale nie jestem glonem. Ja serio nie za bardzo po prostu mam czas. W poprzedniej edycji na tym etapie postów była 1/5 tego co teraz. Piszę to, żebyście później nie mówili, że w mafii, bo nie jest aktywny A jak każdy tak napisze, to każdy może przestać się starać?
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 17:34:17 GMT 1
Doszłam do wniosku, że lincz na Doktorze Redziku nie będzie przydatny dla przyszłej rozgrywki nic nam nie powie bo Doktor Redzik nic nie wnosi nawet chaosu lincz na Doktorze Redziku można odłożyć na później a teraz spróbować zlinczować kogoś kto otworzy przed nami inne możliwości i nie będzie chciał później Pikachu zadowolony yay! oznacza to, że na obecną chwilę miastowi w głosowaniu musza myśleć sami! : DPrzecież ty sam też podsuwałeś kandydaturę Redzika, pokemonie XDDD
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 12, 2020 17:34:41 GMT 1
Czy MG zepsuł, czy ja czegoś nie rozumiem?
20:00 – początek rozgrywki, detektyw dostaje losowe sprawdzenie.
Wtorek: Do 19:00 – mafia wybiera OC i dilera
Jeżeli detektyw dostał sprawdzenie, zanim mafia wybrała OC spośród swoich, to oznacza, że detektyw musiał dostać losowe sprawdzenie wyłącznie spośród miastowych?
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 17:35:04 GMT 1
Jaka agresywna reakcja Bobo! Pikachu lubi to bo Pikachu nigdy nie sugerował redzika na dzisiaj Nawet na podpis możesz spojrzeć
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 17:35:38 GMT 1
Piszę to, żebyście później nie mówili, że w mafii, bo nie jest aktywny A jak każdy tak napisze, to każdy może przestać się starać? Co?
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 17:36:31 GMT 1
Ja mam wrażenie, że Bobo jest niezadowolony, że możliwa podpinka mu nie wyjdzie, bo właśnie się okazało, że nie warto głosować dzisiaj na redzika xD
|
|
|
Post by Edward Durda on May 12, 2020 17:37:19 GMT 1
Czy MG zepsuł, czy ja czegoś nie rozumiem? 20:00 – początek rozgrywki, detektyw dostaje losowe sprawdzenie. Wtorek: Do 19:00 – mafia wybiera OC i dilera Jeżeli detektyw dostał sprawdzenie, zanim mafia wybrała OC spośród swoich, to oznacza, że detektyw musiał dostać losowe sprawdzenie wyłącznie spośród miastowych? dlaczego? losowe sprawdzenie to losowe sprawdzenie, jeśli akurat padło na mafiozę, który PÓŹNIEJ wziął OCka, to pech mafii i tyle
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 17:37:47 GMT 1
Czy MG zepsuł, czy ja czegoś nie rozumiem? 20:00 – początek rozgrywki, detektyw dostaje losowe sprawdzenie. Wtorek: Do 19:00 – mafia wybiera OC i dilera Jeżeli detektyw dostał sprawdzenie, zanim mafia wybrała OC spośród swoich, to oznacza, że detektyw musiał dostać losowe sprawdzenie wyłącznie spośród miastowych? Brawo! Follować celowo ludzi by ich irytować Śledzić forum ale się nie wypowiadać A jako pierwszy post wrzucać pytanie, wskazujace nubkostwo, gdy odpowiedzi są w wątkach... które powinny byc przeczytane? Tym samym przyjmujesz pozycję 1 glonia do wyrzucenia z miasta Szyfrant, TŁUMACZ SIĘ CZEMU SIĘ ZAPISAŁEŚ SKORO MASZ GRE W DUPIE? Pikachu jest zły! Bo znając życie to miasto dostało tych łosi i niedouczonych pokemonów
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 17:37:49 GMT 1
Najwięcej powiązań da nam chyba Marlowe.
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 17:38:09 GMT 1
Detektyw dostaje na początku losowe, niewinne sprawdzenie.
Szyfrant, czemu nie pisałeś nic wczoraj?
|
|