|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 17:40:30 GMT 1
Kto to jest kurwa Krzaklewski?
|
|
|
Post by Edward Durda on May 12, 2020 17:41:26 GMT 1
Mariana nie znasz? ;o
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 17:41:34 GMT 1
via mobile
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 17:41:34 GMT 1
Jaka agresywna reakcja Bobo! Pikachu lubi to bo Pikachu nigdy nie sugerował redzika na dzisiaj Nawet na podpis możesz spojrzeć Sugerowałeś go ogólnie, Osiecka sugerowała na dzisiaj.
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 17:42:13 GMT 1
Bobo, czemu Ty mnie w ogóle podejrzewasz?
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 12, 2020 17:43:37 GMT 1
Czy MG zepsuł, czy ja czegoś nie rozumiem? 20:00 – początek rozgrywki, detektyw dostaje losowe sprawdzenie. Wtorek: Do 19:00 – mafia wybiera OC i dilera Jeżeli detektyw dostał sprawdzenie, zanim mafia wybrała OC spośród swoich, to oznacza, że detektyw musiał dostać losowe sprawdzenie wyłącznie spośród miastowych? dlaczego? losowe sprawdzenie to losowe sprawdzenie, jeśli akurat padło na mafiozę, który PÓŹNIEJ wziął OCka, to pech mafii i tyle Sprawdzonym nie mógł zostać mafioza, bo sprawdzonym mógł zostać tylko niewinny mieszkaniec miasta, a to implikuje, że ten niewinny nie może być OC.
|
|
|
Post by Kmicic on May 12, 2020 17:44:18 GMT 1
A co tam jest mafijnego? Jakbym był w mieście i na jego miejscu też byłbym zestresowany, bo z jednej strony atakują go, z drugiej musi nadrabiać rozgrywkę, a nie mając spokoju źle się czyta. Natomiast przeanalyzowałem posty Redzika, niespecjalnie widzę powody, dla których znalazł się tak na świeczniku. Niektórzy chyba oczekują, że będzie zamiatać jak prawdziwy Red. Ale patrząc, że całkiem ochoczo ludzie się podpinają pod kandydaturę Redzika, sądzę, że niewinny. A wówczas wśród podpinających musi być mafioza. Bardzo dobra uwaga, z którą się zgadzam Na razie podpieli się tylko Bobo i KmicicPod nic się nie podpinałem bo sam to pierwszy zaproponowałem i zdania nie zmieniłem.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 12, 2020 17:44:23 GMT 1
No dobra, więc w czym widzisz problem Szyfrancie?
|
|
|
Post by Statystyczny Miastowy on May 12, 2020 17:44:29 GMT 1
Statystyczny Miastowy jaką masz topkę niewinnych i podejrzanych? krótkie wyjaśnienie również mile widziane chodziło mi bardziej o pytania o rozgrywkę i jakieś pytania o moje kocie ruchy, bo po czytaniu i tak mi się to pozmienia i bez twojego zapytania spokojnie się swoimi podejrzanymi podzielę XD
zresztą nawet z moich postów idzie wyczytać, że top1 podejrzanym jest Kukuczka, Pikacz top1 niewinnych (no i Shiffrin, ale to uniewinnienie to gra na kodach dla każdego kto rozczytał tożsamość więc nawet nie ma sensu wspominać), ciebie miałem pod koniec nocy za niewinnego, dlatego też lekko rechotałem do ekranu, że tego nie zauważyłeś i robiłeś ze mnie swojego głównego wroga, a tylko brzydko (to znaczy pięknie, wielki Statystyczny Miastowy) wykorzystałem to, że miałeś ADHD (XD) i że napisał ci się niefortunny post o Kukuczce, który mógł świadczyć o tym, że jesteście razem w mafii. to se pomyślałem: a chuj, masówka na Konsultancie, zobaczymy co się stanie (to znaczy w tym momencie jeszcze rozważałem, że możesz być winny, więc byłem ciekawy wyniku tej akcji, pod koniec nocy byłeś już tylko wkurwiający xD)
znaczy mam jeszcze inne wnioski, ale częścią się na razie nie podzielę a o drugiej części na razie nie piszę, tylko najpierw przeczytam wszystko z dzisiaj, bo to i tak mi się pewnie wszystko pozmienia xD
|
|
|
Post by Statystyczny Miastowy on May 12, 2020 17:47:17 GMT 1
to znaczy w sumie nie pamiętam, czy sugerowałem postami, że mam pokemona za niewinnego (jeśli nie to brawo ja za przenikliwość :>), bo Shiffrin to na pewno nie
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 17:49:21 GMT 1
Czemu piękny Marian broni Kukuczkę?
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 12, 2020 17:49:34 GMT 1
Między Kukuczką, a Marlowem - lincz doskonały
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 12, 2020 17:50:15 GMT 1
No dobra, więc w czym widzisz problem Szyfrancie? To tylko rozwianie wątpliwości, które przynosi potwierdzenie, że pierwszy niewinny nie może być w mafii.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 17:50:17 GMT 1
Jaka agresywna reakcja Bobo! Pikachu lubi to bo Pikachu nigdy nie sugerował redzika na dzisiaj Nawet na podpis możesz spojrzeć Sugerowałeś go ogólnie, Osiecka sugerowała na dzisiaj. Bobo, robisz najgłupszy atak w życiu, najgłupszy bo Pikachu wyjaśnia Agnieszka chciała redzika dzisiaj zabić Ja chciałem kiedykolwiek, ale nie dzisiaj
Masówka miastowa i nakręcanie się miasta na Redzika, gdy ten jeszcze nic nie napisał, nie pomoże miastu Stąd moje szczęście że Redzik dzisiaj nie poleci bo Pani Agnieszka ma tutaj jakiś tłum cichych adoratorów i co Agnieszka nie powie, to reszta miasta zapikaczy i od razu byłaby w stanie ten rozkaz wykonać a wierzę, że jakby Pani Agnieszka rozpoczeła swoją kampanię polityczną, to jakieś wymierne efekty na Redzika mogłaby osiągnac I już rozumiesz czemu twój atak głupi? Bo nawet gry nie czytasz, i jak ten mały Pikaczu z wyskokiem na mnie wskakujesz, że śmiem się ciszyć z braku ataku na Redzika, gdy sam wskazuje że on jest winny Umiesz patrzec chociaż w drugiej głębokości, czy wszystko dla ciebie takie proste i trzeba ci łopatologicznie tłumaczyc?
Ach biedny Pikachu, co chwila ktoś wymaga, by na oczywstościach rozmawiać Dodatkowo Nie zapowiada się jako Redzik chciał i tak coś pisać, więc niestety mokry sen Pikaczu się nie spełni czyli Redzik nie da materiału miastu Mówi że to dlatego, żę płaku płaku, za dużo do czytania a on nie ma czasu A co jeżeli to dlatego, że już wie żę jako mafiozo jest mocno podejrzany i nie chce zrobić więcej krzywdy mafii, bo może się przesliżnie? Tak czy siak Redzik mafiowy martwy albo Redzik-miastowy-ale-nie-chcacy-grac-bo-nie-ma-czasu-mimo-iz-sie-zapisał Jest dobrym efektem dla miasta, ale nie dzisiaj!
I cała zagadka wyjasniona dla Ciebie BoBo, ale boli mnie, ze trzeba to tlumaczyc
|
|
|
Post by Statystyczny Miastowy on May 12, 2020 17:50:29 GMT 1
albo nie w sumie, źle robię, że się odnoszę do zarzutów, Konsultant robi kapitalną robotę.
podejrzewajcie mnie proszę XD <3
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 17:50:32 GMT 1
via mobile
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 17:50:32 GMT 1
Bobo, czemu Ty mnie w ogóle podejrzewasz? Po pierwsze, analiza pokemona mnie przekonała. Szczerze mówiąc z postów po twoim powrocie jak na razie niewiele się zmieniło XD A po drugie mój główny typ z dzisiaj został kompletnie zlany, a imo wyklucza się z Kukuczką na moment obecny.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 17:50:51 GMT 1
chciałabym wiedzieć co Luka Modric, Doktor Redzik oraz Marlowe sądzą o Kukuczce i o linczu na nim
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 12, 2020 17:52:34 GMT 1
Między Kukuczką, a Marlowem - lincz doskonały Polemizowałbym, ale mogę zrozumieć ludzi, którzy chcieliby zobaczyć wynik tego linczu. Moim zdaniem zdecydowanie bardziej powinniśmy kierować grę na zlinczowanie Akwarelisty i Doktora.
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 17:53:32 GMT 1
Na Kukuczce mam głos jest najbardziej podejrzany dla mnie
Jaka analiza pokemona xD
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 17:55:26 GMT 1
Między Kukuczką, a Marlowem - lincz doskonały Polemizowałbym, ale mogę zrozumieć ludzi, którzy chcieliby zobaczyć wynik tego linczu. Moim zdaniem zdecydowanie bardziej powinniśmy kierować grę na zlinczowanie Akwarelisty i Doktora. Czy tylko dla mnie to wygląda jak idealne wślizgniecie się do gry, jakby Szyfrant był z wszystkim na bieżąco od zawsze?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 17:57:13 GMT 1
Na Kukuczce mam głos jest najbardziej podejrzany dla mnie Jaka analiza pokemona xD I ustawiłeś taki głos około godziny 12.
|
|