Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 17:57:34 GMT 1
Na Kukuczce mam głos jest najbardziej podejrzany dla mnie Jaka analiza pokemona xD Ty Redzik, zamiast dawać głupie posty i płakać nad ilością postów, może dasz swoje wczorajsze przemyslenia skoro Ci wszystko jedno teraz? Cytuje twój post: PIKACHU nie odpuści Ci tych przemysleń!
Chce Twoje przemyślenia
Skoro jesteś domniemanie miastowym - powinieneś sam w podsokach je pisac, zanim nawet zaczniesz nadrabiać materiał
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 17:57:53 GMT 1
Szyfrant cały czas jest poza grą? Jest jednym z tych, którzy wczoraj nic nie napisali, pomimo iż był na forum. Dzisiaj też olał moje pytanie o to, dlaczego nic wczoraj nie napisał, pomimo, że jest.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 12, 2020 17:58:48 GMT 1
Polemizowałbym, ale mogę zrozumieć ludzi, którzy chcieliby zobaczyć wynik tego linczu. Moim zdaniem zdecydowanie bardziej powinniśmy kierować grę na zlinczowanie Akwarelisty i Doktora. Czy tylko dla mnie to wygląda jak idealne wślizgniecie się do gry, jakby Szyfrant był z wszystkim na bieżąco od zawsze? Bo ja jestem na bieżąco ze wszystkim, prawie. Nie nadążam jedynie za zamkniętym kołem absurdu, jakie robi Konsultant w stosunku do tego, kogo ma podejrzanego, a kogo nie xD
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 17:59:20 GMT 1
Na Kukuczce mam głos jest najbardziej podejrzany dla mnie Jaka analiza pokemona xD I ustawiłeś taki głos około godziny 12. Miło, że zauważasz ten fakt, ale masz jakieś wnioski z tym związane?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 18:00:55 GMT 1
Zachęcam do uzupełniania listy graczy, którzy oskarżają na podstawie tego, kto oskarżył ich:
Jerzy Kukuczka Mikaela Shiffrin Konsultant Play
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 18:00:58 GMT 1
Czemu piękny Marian broni Kukuczkę? Bo Pan Jerzy jest zasłużonym Polakiem. A tak poważnie, to nie spodobała mi się formuła prowadzenia ataku na Pana Kukuczkę (chodzi mi o zmasowaną nagonkę, pod którą bardzo łatwo można się podpiąć). Chciałem stanąć nieco w opozycji i zobaczyć, jak to wszystko się rozwinie. Rzuciłem kilkoma nazwiskami, które uważałem na podstawie intuicji za podejrzane i obserwowałem co się dzieje. Zdecydowanie więcej pożytku da nam niepewność, co do ostatnich minut linczu. Stąd też moja obrona Pana Alpinisty. Poza tym uważam, że swoją dzisiejszą grą zasłużył na to, abym wyciągnął do niego pomocny czekan (na studiach wspinałem się po Jurze Krakowsko-Częstochowskiej).
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 18:04:21 GMT 1
Na Kukuczce mam głos jest najbardziej podejrzany dla mnie Jaka analiza pokemona xD Ty Redzik, zamiast dawać głupie posty i płakać nad ilością postów, może dasz swoje wczorajsze przemyslenia skoro Ci wszystko jedno teraz? Cytuje twój post: PIKACHU nie odpuści Ci tych przemysleń!
Chce Twoje przemyślenia
Skoro jesteś domniemanie miastowym - powinieneś sam w podsokach je pisac, zanim nawet zaczniesz nadrabiać materiał
To post skopiowany z jednej z poprzednich edycji, jak większość moich postów od wczoraj xD
W moich przemyśleniach z wczoraj byli głównie Kukuczka i Sznudzian jako podejrzani oraz niewinna narciarka i niewinny marlow (chociaż teraz tego nie jestem pewien). Mam w głowie jeszcze niewinnego Modricia.
Myślę jednak, że nie muszę Ci na razie nic więcej pisać. Wątpię, żebym dzisiaj poleciał, poczytam sobie spokojnie rozgrywkę
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 18:06:09 GMT 1
Pan Marian Krzaklewski to bardzo dobry gracz skoro wie czym jest scumhunting
|
|
|
Post by Edward Durda on May 12, 2020 18:09:27 GMT 1
Osiecka odkryła Amerykę. Przecież Marian jako jedyny tutaj postępuje według mafijnego (jako gry) abecadła. Tyle, że robi to w taki sposób, że za cholerę mu nie ufam.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 18:10:11 GMT 1
ja też mu nie ufam choć ma ładny zaczes
|
|
|
Post by Kmicic on May 12, 2020 18:11:49 GMT 1
Myślę jednak, że nie muszę Ci na razie nic więcej pisać. Wątpię, żebym dzisiaj poleciał, poczytam sobie spokojnie rozgrywkę Przecież jesteś na bieżąco.
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 18:12:46 GMT 1
Myślę jednak, że nie muszę Ci na razie nic więcej pisać. Wątpię, żebym dzisiaj poleciał, poczytam sobie spokojnie rozgrywkę Przecież jesteś na bieżąco. Kmicic niewinny, tak btw
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 18:16:39 GMT 1
Zachęcam do uzupełniania listy graczy, którzy oskarżają na podstawie tego, kto oskarżył ich: Jerzy Kukuczka Mikaela Shiffrin Konsultant Play szkoda tylko, że ja wyjaśniłem moje zarzuty wobec Mafioła i Statystycznego i chyba nie polegały one na tym, że oni atakowali mnie, c'nie? coraz chujowsza gra Osieckiej, odnotowane
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 18:19:59 GMT 1
Im więcej czytam tego Mariano, tym bardziej w mafii. Ale tylko jeden z dwójki Mariano - ten pedał z dziwnymi oczami może być w mafii. Czytam właśnie tę dyskusję i ten drugi raczej by nie był aż tak dociekliwy. A bobo głównie podejrzewam na ten moment za tę tanią podczepkę. Ale tanio podczepić mógł się też debil. Bobo, czy jesteś debilem?
|
|
|
Post by Kandydat na Prezydenta RP on May 12, 2020 18:20:48 GMT 1
Nie podoba mi się dziwaczny, choć niepisany sojusz towarzyszki poetki z obywatelem Pokemonem.
Najpierw wywołują niemalże jednogłośnie kampanię nienawiści wobec obywatela doktora, żeby tuż przed linczem (również jednogłośnie, choć w odstępie czasowym!) podjąć się zdumiewającej próby uratowania go. Na obecnym etapie gry trudno z tym oczywiście cokolwiek zrobić, lecz odnoszę wrażenie, że ten duet nie poprowadzi naszego miasta ku świetlanej przyszłości i chętnie bym go spacyfikował, najlepiej zaczynając od kochanki tej kanalii, Kiszczaka. Mój generalski nos podpowiada mi, że dwa bardzo podobne posty (jeden poetki, drugi Pokemona) zachęcające do wstrzymania się z linczem na obywatelu doktorze nie wynikają wcale z zasady, że "wielkie umysły myślą podobnie".
Obywatelu redaktorze Durda, twoje przytyki nie uszły mojej uwadze. Nie szukaj wrogów tam, gdzie ich nie masz.
Ciskać oskarżeniami na oślep przed nadrobieniem materiału?
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 18:20:54 GMT 1
Zachęcam do uzupełniania listy graczy, którzy oskarżają na podstawie tego, kto oskarżył ich: Jerzy Kukuczka Mikaela Shiffrin Konsultant Play szkoda tylko, że ja wyjaśniłem moje zarzuty wobec Mafioła i Statystycznego i chyba nie polegały one na tym, że oni atakowali mnie, c'nie? coraz chujowsza gra Osieckiej, odnotowane Zaraz konultant, przypomnij mi, za co podejrzewałeś statystycznego? Mafioł też niewinny chyba, ale jego podejrzewanie rozumiem, ale statystyczny>
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 18:23:03 GMT 1
prześlizguje się przez całą rozgrywkę i ni chuja jego "badanie reakcji" nie daje rezultatów, do tego sam aż do teraz w ogóle nie był zainteresowany udzieleniem jakichkolwiek odpowiedzi i przemyśleń. śliski podpinator
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 18:24:09 GMT 1
Nie podoba mi się dziwaczny, choć niepisany sojusz towarzyszki poetki z obywatelem Pokemonem.
Najpierw wywołują niemalże jednogłośnie kampanię nienawiści wobec obywatela doktora, żeby tuż przed linczem (również jednogłośnie, choć w odstępie czasowym!) podjąć się zdumiewającej próby uratowania go. Na obecnym etapie gry trudno z tym oczywiście cokolwiek zrobić, lecz odnoszę wrażenie, że ten duet nie poprowadzi naszego miasta ku świetlanej przyszłości i chętnie bym go spacyfikował, najlepiej zaczynając od kochanki tej kanalii, Kiszczaka. Mój generalski nos podpowiada mi, że dwa bardzo podobne posty (jeden poetki, drugi Pokemona) zachęcające do wstrzymania się z linczem na obywatelu doktorze nie wynikają wcale z zasady, że "wielkie umysły myślą podobnie".
Obywatelu redaktorze Durda, twoje przytyki nie uszły mojej uwadze. Nie szukaj wrogów tam, gdzie ich nie masz. Ciskać oskarżeniami na oślep przed nadrobieniem materiału?
Kandydat, cóż za brak logiki. Przecież zmiana głosów ze mnie w tej sytuacji to jest naturalna refleksja miastowego. I to, że zarówno pikachu jak i oiecka nie chcą mnie linczować jest argumentem za ich zielonością. Wręcz bobo i ten drugi glon grają bardzo mafijnie nie robiąc nic z głosem na mnie.
Bardzo słaby post kandydacie, odnotowuję w kajeciku.
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 18:24:28 GMT 1
Im więcej czytam tego Mariano, tym bardziej w mafii. Ale tylko jeden z dwójki Mariano - ten pedał z dziwnymi oczami może być w mafii. Czytam właśnie tę dyskusję i ten drugi raczej by nie był aż tak dociekliwy. A bobo głównie podejrzewam na ten moment za tę tanią podczepkę. Ale tanio podczepić mógł się też debil. Bobo, czy jesteś debilem? Czy mógłby Pan rozwinąć swoją myśl odnośnie pierwszego zdania? Będę bardzo wdzięczny i może nawet zdobędę się na małą debatę. Zachęcam.
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 18:25:46 GMT 1
Im więcej czytam tego Mariano, tym bardziej w mafii. Ale tylko jeden z dwójki Mariano - ten pedał z dziwnymi oczami może być w mafii. Czytam właśnie tę dyskusję i ten drugi raczej by nie był aż tak dociekliwy. A bobo głównie podejrzewam na ten moment za tę tanią podczepkę. Ale tanio podczepić mógł się też debil. Bobo, czy jesteś debilem? Tak, a o co chodzi? PS. Polecam zajrzeć w temat, Osiecka też nie zmieniła głosu, może weź ją dorzuć do mnie i Kmicica, skoro to jest twój argument na moment obecny?
|
|