|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 18:26:11 GMT 1
prześlizguje się przez całą rozgrywkę i ni chuja jego "badanie reakcji" nie daje rezultatów, do tego sam aż do teraz w ogóle nie był zainteresowany udzieleniem jakichkolwiek odpowiedzi i przemyśleń. śliski podpinator Serio to napisałeś? Warto przeczytać posta przed kliknięciem wyślij
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 18:27:04 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 18:27:04 GMT 1
Przecież jesteś na bieżąco. Kmicic niewinny, tak btw Warum denkst du so?
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 18:28:22 GMT 1
Im więcej czytam tego Mariano, tym bardziej w mafii. Ale tylko jeden z dwójki Mariano - ten pedał z dziwnymi oczami może być w mafii. Czytam właśnie tę dyskusję i ten drugi raczej by nie był aż tak dociekliwy. A bobo głównie podejrzewam na ten moment za tę tanią podczepkę. Ale tanio podczepić mógł się też debil. Bobo, czy jesteś debilem? Tak, a o co chodzi? PS. Polecam zajrzeć w temat, Osiecka też nie zmieniła głosu, może weź ją dorzuć do mnie i Kmicica, skoro to jest twój argument na moment obecny? Osiecka już się zapowiedziała, że zmieni, jak rasowy niewinny, który zauważył, że ten głos się nie przyda. Ty nie. Oto różnica. Dlatego Osiecka instynktownie działająca dla dobra miasta niewinna - Ty kalkulujący czy zmiana głosu się opłaci - podejrzany.
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 18:30:18 GMT 1
Ja nic kurwa nie kalkuluję, dosłownie nie wypowiedziałem się w tym temacie ani słowem po poście Osieckiej, co ty pierdolisz znów XD Zresztą, oczywiście, że głos na ciebie z mojej strony nic nie zmieni, ale jeśli zmienię w mojego głównego podejrzanego, to też nic nie da miastu.
|
|
|
Post by Statystyczny Miastowy on May 12, 2020 18:32:55 GMT 1
Chłopaki (i dziewczyny), sporo przeczytałem, a lekturka była całkiem ciekawa (i dalej się taka zapowiada więc mam pytanko do was póki co. Kto otwiera wasz mafijny top? Sznudzian proszony jest o przygotowanie kuferka dla osoby, która poda poprawną odpowiedź
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 18:33:37 GMT 1
całkiem przypadkowo takie zachowanie byłoby bardzo wygodne dla mafiozy
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 12, 2020 18:33:47 GMT 1
Szyfrant cały czas jest poza grą? Jest jednym z tych, którzy wczoraj nic nie napisali, pomimo iż był na forum. Dzisiaj też olał moje pytanie o to, dlaczego nic wczoraj nie napisał, pomimo, że jest. Nie napisałem wczoraj, bo nie musiałem. Ty też, mimo że wczoraj byłeś, to pisałeś posty od rzeczy, a dopiero teraz zaczynasz grać normalnie, czyli też się ukrywałeś. Ja za brakiem postów, Ty za kreacją błazna.
|
|
|
Post by Volverin on May 12, 2020 18:34:25 GMT 1
Aktualny stan głosowania:
Jerzy Kukuczka [6] – Doktor Redzik, Pikachu, Konsultant Play, Edward Durda, Austriacki Akwarelista, Charles Leclerc Doktor Redzik [4] – Kmicic, DJ Bobo, Agnieszka Osiecka, Kandydat na Prezydenta RP Austriacki Akwarelista [2] – Luka Modric, Jerzy Kukuczka Konsultant Play [1] – Statystyczny Miastowy Luka Modric [1] – Philip Marlowe
Nie zagłosowali: szostybekart, spoderman, Piękny Marian, Mikaela Shiffrin, Shepard, Sznudzian, Szyfrant Stefan Zielonka
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 18:36:29 GMT 1
Dla mnie Kukuczka raczej na razie top1. Wysoko jednak też mariano-italiano, w sumie nie wiem, który wyżej na teraz
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 18:38:17 GMT 1
Nie powiedziałam, że nie należy dzisiaj linczować mafiozy bez powiązań, skoro nie wytypowaliśmy klarownego mafiozy z powiązaniami. To była tylko sugestia, że lincz na Doktorze Redziku może odbyć się później, a teraz mamy jeszcze czas, żeby poszukać kogoś, kogo wina zakreśli nam szerszy obraz. Doktor Redzik wcale się nie wybielił.
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 18:39:10 GMT 1
Dla mnie Kukuczka raczej na razie top1. Wysoko jednak też mariano-italiano, w sumie nie wiem, który wyżej na teraz Proszę Pana, żeby odniósł się do mojej wcześniejszej wypowiedzi. Bardzo mi na tym zależy. Szczególnie w obliczu zbliżającego się linczu.
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 18:40:46 GMT 1
jezu, mariano-italiano. mam jeszcze do nadrobienia dwadzieścia stron postów. daj żyć!
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 18:41:13 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 18:41:13 GMT 1
Dałem w Akwarelistę póki co na wszelki wypadek i idę poczytać Redzika. Podobała się lektura?
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 18:42:44 GMT 1
Czyli Osiecka jednak nie jest niewinnym ogarem, myliłem się.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 18:43:06 GMT 1
Nie manipuluj.
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 18:45:29 GMT 1
jezu, mariano-italiano. mam jeszcze do nadrobienia dwadzieścia stron postów. daj żyć! Jakimś dziwnym trafem jest Pan w stanie spamować odpowiedziami na ostatnie posty. Dlaczego nie może Pan odpowiedzieć na pytanie z poprzedniej strony? Tym bardziej, że na tej samej samej stronie stwierdził Pan, że im więcej mnie czyta, tym bardziej utwierdza się w przekonaniu, że jestem w mafii. To chyba nie jest duży dystans pamięciowy. Dlaczego problem sprawi Panu urgumentownie dość poważnych zarzutów względem mojej osoby?
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 18:47:21 GMT 1
Marlowe niewinny, bo naturalnie się oburza na spam konsultanta. to jego A ja na forum wszedłem około 12.00-12.30 i miałem 15 stron do nadrobienia, z czego jakieś 10 to Twoje solowe wysrywy, przemieszane z gifami z Piczku. [/quote]
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 18:48:06 GMT 1
W każdym razie, dla mnie obojętnie czy dzisiaj poleci Kukuczka, czy Redzik. I jeden, i drugi należą do mafii, a zlinczowanie Kukuczki również nie da nam jakiegoś szczególnego obrazu, nowej perspektywy, co słusznie zauważył Leclerc, który w tej grze będzie miał jeszcze sporo słusznych uwag.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 12, 2020 18:48:27 GMT 1
Nie powiedziałam, że nie należy dzisiaj linczować mafiozy bez powiązań, skoro nie wytypowaliśmy klarownego mafiozy z powiązaniami. To była tylko sugestia, że lincz na Doktorze Redziku może odbyć się później, a teraz mamy jeszcze czas, żeby poszukać kogoś, kogo wina zakreśli nam szerszy obraz. Doktor Redzik wcale się nie wybielił. A moim zdaniem, takim mocno powiązanym możliwym mafią jest Akwarelista. Zbiera wokół siebie podejrzenia osób z dwóch frontów (np. ma głos od narciarki, która podejrzewa Modrica i ma głos od samego Modrica) oraz jego podejrzani, to osoby, które ogólnie przyjmując są w mieście są określane jako pomarańczowe (dla części mafia, dla części niewinni). "Akwarelista - Winni: Shriffin i Kukuczka, Piękny Marian"
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 18:48:51 GMT 1
jezu, mariano-italiano. mam jeszcze do nadrobienia dwadzieścia stron postów. daj żyć! Jakimś dziwnym trafem jest Pan w stanie spamować odpowiedziami na ostatnie posty. Dlaczego nie może Pan odpowiedzieć na pytanie z poprzedniej strony? Tym bardziej, że na tej samej samej stronie stwierdził Pan, że im więcej mnie czyta, tym bardziej utwierdza się w przekonaniu, że jestem w mafii. To chyba nie jest duży dystans pamięciowy. Dlaczego problem sprawi Panu urgumentownie dość poważnych zarzutów względem mojej osoby? Daj mi w spokoju doczytać i przestań o to dopytywać na razie. Odpowiem. Bądź cierpliwy.
|
|