|
Post by Kandydat na Prezydenta RP on May 12, 2020 18:49:22 GMT 1
Nie podoba mi się dziwaczny, choć niepisany sojusz towarzyszki poetki z obywatelem Pokemonem.
Najpierw wywołują niemalże jednogłośnie kampanię nienawiści wobec obywatela doktora, żeby tuż przed linczem (również jednogłośnie, choć w odstępie czasowym!) podjąć się zdumiewającej próby uratowania go. Na obecnym etapie gry trudno z tym oczywiście cokolwiek zrobić, lecz odnoszę wrażenie, że ten duet nie poprowadzi naszego miasta ku świetlanej przyszłości i chętnie bym go spacyfikował, najlepiej zaczynając od kochanki tej kanalii, Kiszczaka. Mój generalski nos podpowiada mi, że dwa bardzo podobne posty (jeden poetki, drugi Pokemona) zachęcające do wstrzymania się z linczem na obywatelu doktorze nie wynikają wcale z zasady, że "wielkie umysły myślą podobnie".
Obywatelu redaktorze Durda, twoje przytyki nie uszły mojej uwadze. Nie szukaj wrogów tam, gdzie ich nie masz. Ciskać oskarżeniami na oślep przed nadrobieniem materiału?
Kandydat, cóż za brak logiki. Przecież zmiana głosów ze mnie w tej sytuacji to jest naturalna refleksja miastowego. I to, że zarówno pikachu jak i oiecka nie chcą mnie linczować jest argumentem za ich zielonością. Wręcz bobo i ten drugi glon grają bardzo mafijnie nie robiąc nic z głosem na mnie.
Bardzo słaby post kandydacie, odnotowuję w kajeciku.
Jest logika w waszej argumentacji, obywatelu doktorze, ale mnie to mimo wszystko wygląda na nieco bezczelną chęć ofiarowania drugiego życia mafiozie. Zwłaszcza jeśli spojrzy się na wasze usprawiedliwienia i gwałtownie zwiększoną aktywność w ostatnich minutach/godzinach. Bez urazy oczywiście. Wyglądacie mi na doświadczonego i charyzmatycznego gracza, który - jeśli przetrwa wstępne perturbacje i się rozkręci - może skutecznie zatruć nam życie.
Poza tym - nie uważam towarzysza himalaisty za właściwego kandydata do pierwszego linczu.
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Rozgrywka
May 12, 2020 18:49:46 GMT 1
via mobile
Post by Sznudzian on May 12, 2020 18:49:46 GMT 1
Ależ ten Marlowe się ciężko przyjmuje
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 18:49:46 GMT 1
Nie powiedziałam, że nie należy dzisiaj linczować mafiozy bez powiązań, skoro nie wytypowaliśmy klarownego mafiozy z powiązaniami. To była tylko sugestia, że lincz na Doktorze Redziku może odbyć się później, a teraz mamy jeszcze czas, żeby poszukać kogoś, kogo wina zakreśli nam szerszy obraz. Doktor Redzik wcale się nie wybielił. A moim zdaniem, takim mocno powiązanym możliwym mafią jest Akwarelista. Zbiera wokół siebie podejrzenia osób z dwóch frontów (np. ma głos od narciarki, która podejrzewa Modrica i ma głos od samego Modrica) oraz jego podejrzani, to osoby, które ogólnie przyjmując są w mieście są określane jako pomarańczowe (dla części mafia, dla części niewinni). "Akwarelista - Winni: Shriffin i Kukuczka, Piękny Marian"
Możesz mi wypisać całe skłądy dwóch obozów? Dziękowałbym Proszę
|
|
Sznudzian
MVP
|
Rozgrywka
May 12, 2020 18:50:23 GMT 1
via mobile
Post by Sznudzian on May 12, 2020 18:50:23 GMT 1
Manewr imienia TW Bolka 2010 pamiętamy
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 18:51:35 GMT 1
Kandydat, cóż za brak logiki. Przecież zmiana głosów ze mnie w tej sytuacji to jest naturalna refleksja miastowego. I to, że zarówno pikachu jak i oiecka nie chcą mnie linczować jest argumentem za ich zielonością. Wręcz bobo i ten drugi glon grają bardzo mafijnie nie robiąc nic z głosem na mnie. Bardzo słaby post kandydacie, odnotowuję w kajeciku.
Jest logika w waszej argumentacji, obywatelu doktorze, ale mnie to mimo wszystko wygląda na nieco bezczelną chęć ofiarowania drugiego życia mafiozie. Zwłaszcza jeśli spojrzy się na wasze usprawiedliwienia i gwałtownie zwiększoną aktywność w ostatnich minutach/godzinach. Bez urazy oczywiście. Wyglądacie mi na doświadczonego i charyzmatycznego gracza, który - jeśli przetrwa wstępne perturbacje i się rozkręci - może skutecznie zatruć nam życie. Poza tym - nie uważam towarzysza himalaisty za właściwego kandydata do pierwszego linczu.
ale Ty wiesz, że Redzik i tak jest martwy? Tylko go Detektyw może teraz uniewinnić I tak, specjalnie pisze, żę i tak jest martwy nieważne co, bo jeżeli mafia widząc takie deklaracje go zostawi bo "Miastowi i tak zabiją swojego" to to powinno wyjść w praniu PIKA
A jest martwy, bo w krytycznym momencie gry pojawił się owy Redzik i zapłakał, że dużo postów i tyle z jego gry było
Miał szanse na pokazanie swojej niewinności, a pokazał swoje wyjebanie co najwyżej Pikachu smutno z tego powodu
: (
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 18:52:30 GMT 1
Jakimś dziwnym trafem jest Pan w stanie spamować odpowiedziami na ostatnie posty. Dlaczego nie może Pan odpowiedzieć na pytanie z poprzedniej strony? Tym bardziej, że na tej samej samej stronie stwierdził Pan, że im więcej mnie czyta, tym bardziej utwierdza się w przekonaniu, że jestem w mafii. To chyba nie jest duży dystans pamięciowy. Dlaczego problem sprawi Panu urgumentownie dość poważnych zarzutów względem mojej osoby? Daj mi w spokoju doczytać i przestań o to dopytywać na razie. Odpowiem. Bądź cierpliwy. Nie dam Panu spokoju. Domagam się natychmiastowej odpowiedzi. Niech Pan uargumentuje zrzuty względem mojej osoby. To nie powinno być trudne.
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 18:52:34 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 18:52:34 GMT 1
Nie powiedziałam, że nie należy dzisiaj linczować mafiozy bez powiązań, skoro nie wytypowaliśmy klarownego mafiozy z powiązaniami. To była tylko sugestia, że lincz na Doktorze Redziku może odbyć się później, a teraz mamy jeszcze czas, żeby poszukać kogoś, kogo wina zakreśli nam szerszy obraz. Doktor Redzik wcale się nie wybielił. A moim zdaniem, takim mocno powiązanym możliwym mafią jest Akwarelista. Zbiera wokół siebie podejrzenia osób z dwóch frontów (np. ma głos od narciarki, która podejrzewa Modrica i ma głos od samego Modrica) oraz jego podejrzani, to osoby, które ogólnie przyjmując są w mieście są określane jako pomarańczowe (dla części mafia, dla części niewinni). "Akwarelista - Winni: Shriffin i Kukuczka, Piękny Marian" Shiffrin odpuściłem, jak kilka osób z ogromnym przekonaniem mówi o jej niewinności, to nie będę na siłę upierać się przyy swoim, zwłaszcza że nie wiem, kto to jest.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 12, 2020 18:55:13 GMT 1
A moim zdaniem, takim mocno powiązanym możliwym mafią jest Akwarelista. Zbiera wokół siebie podejrzenia osób z dwóch frontów (np. ma głos od narciarki, która podejrzewa Modrica i ma głos od samego Modrica) oraz jego podejrzani, to osoby, które ogólnie przyjmując są w mieście są określane jako pomarańczowe (dla części mafia, dla części niewinni). "Akwarelista - Winni: Shriffin i Kukuczka, Piękny Marian"
Nie mam jeszcze rozpisanych takich osób jak Snudzian, Konsultant ( Nie nadążałem za jego zmiennością poglądów), spoderman, DJ Bobo, Kandydat na RP. Może podrzucę to w postaci mapy myśli późnej na forum, ale na razie nie będę, bo jest to tylko w formie notatek. Myślę, że ze sporo dozą pewności można napisać, że w mafii jest tylko jedna z pary Osiecka/Shriffin, chociaż ja daję 70% niewinności dla obu dziewczyn.
|
|
|
Post by Statystyczny Miastowy on May 12, 2020 18:57:55 GMT 1
Widzę, że nikt nie dostanie kuferka od Sznudziana
|
|
Sznudzian
MVP
|
Rozgrywka
May 12, 2020 18:58:55 GMT 1
via mobile
Post by Sznudzian on May 12, 2020 18:58:55 GMT 1
Widzę, że nikt nie dostanie kuferka od Sznudziana Sam olałeś dzisiaj pytanie konkursowe więc daj może dobry przykład
|
|
|
Post by Statystyczny Miastowy on May 12, 2020 18:59:56 GMT 1
wrzuć je jeszcze raz, bo czytałem na szybko posty, trochę tego było xD ale w jeden (nie)stety się wczytałem
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 12, 2020 19:00:21 GMT 1
A moim zdaniem, takim mocno powiązanym możliwym mafią jest Akwarelista. Zbiera wokół siebie podejrzenia osób z dwóch frontów (np. ma głos od narciarki, która podejrzewa Modrica i ma głos od samego Modrica) oraz jego podejrzani, to osoby, które ogólnie przyjmując są w mieście są określane jako pomarańczowe (dla części mafia, dla części niewinni). "Akwarelista - Winni: Shriffin i Kukuczka, Piękny Marian" Shiffrin odpuściłem, jak kilka osób z ogromnym przekonaniem mówi o jej niewinności, to nie będę na siłę upierać się przyy swoim, zwłaszcza że nie wiem, kto to jest. Słyszałem to i bardzo mi się to nie podoba, że ktoś jest oczyszczany tylko dlatego, że znają się w realu. Osobiście zlinczowałbym Marlowa dla zachowania uczciwości, przecież nie gramy z bliźniakami. Może się mylę, ale poprawcie mnie, póki co to Marlowe oczyszczał Shriffin? A czy Shriffin oczyszczała Marlowe?
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 19:00:57 GMT 1
Nie oczyszczałam Marlowe akurat.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 19:01:11 GMT 1
Nie mam jeszcze rozpisanych takich osób jak Snudzian, Konsultant ( Nie nadążałem za jego zmiennością poglądów), spoderman, DJ Bobo, Kandydat na RP. Może podrzucę to w postaci mapy myśli późnej na forum, ale na razie nie będę, bo jest to tylko w formie notatek. Myślę, że ze sporo dozą pewności można napisać, że w mafii jest tylko jedna z pary Osiecka/Shriffin, chociaż ja daję 70% niewinności dla obu dziewczyn. dziekuje, poczekam!
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 12, 2020 19:02:51 GMT 1
Nie oczyszczałam Marlowe akurat. Dlatego bardzo chętnie dowiem się co o Nim sądzisz. Czy chciałabyś podzielić się z Nami opinią?
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 19:05:41 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 19:05:41 GMT 1
Shiffrin odpuściłem, jak kilka osób z ogromnym przekonaniem mówi o jej niewinności, to nie będę na siłę upierać się przyy swoim, zwłaszcza że nie wiem, kto to jest. Słyszałem to i bardzo mi się to nie podoba, że ktoś jest oczyszczany tylko dlatego, że znają się w realu. Osobiście zlinczowałbym Marlowa dla zachowania uczciwości, przecież nie gramy z bliźniakami. Może się mylę, ale poprawcie mnie, póki co to Marlowe oczyszczał Shriffin? A czy Shriffin oczyszczała Marlowe? Marlow był pierwszym, który dosłownie dawał sobie za niewinność Shiffrin jaja urwać i robił to na bardzo wczesnym etapie.
|
|
|
Post by Statystyczny Miastowy on May 12, 2020 19:06:49 GMT 1
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 19:09:38 GMT 1
Nie oczyszczałam Marlowe akurat. Dlatego bardzo chętnie dowiem się co o Nim sądzisz. Czy chciałabyś podzielić się z Nami opinią? Dużo szczypie, przede wszystkim mnie mimo, że mówi o mojej niewinności. Cały czas mam wrażenie,że zostawia sobie furtkę, by w razie czego zrobić ze mnie mafiozę. Byłam atakowana przez Osiecką i Akwarelistę, a on cały czas mnie bronił wyrywając sobie włosy jakby chciał szukać we mnie sojusznika w mieście.
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 19:10:19 GMT 1
ORĘDZIE PRZEWODNICZĄCEGO
W związku z oczernianiem mojej opinii i przedstawianiem bezpodstawnych oskarżeń względem mojej osoby, jestem zmuszony oddać głos na Pana Doktora Redzika. Swoją postawę motywuję zaniechaniem przez niego argumentacji swoich poważnych oskarżeń. Czuję się sprawiedliwie, decydując się na taki krok. W głębi duszy wiem, że dałem Panu Doktorowi wystarczająco dużo szans na wykonnie tego kroku. Liczę, że Państwo jako naród popieracie moje stanowisko.
A tymczasem zapraszam na wieczorne "Na wspólnej".
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 12, 2020 19:10:28 GMT 1
Chcesz zrobić na niego masówkę czy nie? Jak będzie winny to polecisz w mordzie, bo będziesz pewnym niewinny. Jak będzie niewinny, to później zlinczujemy ciebie za błędny typ. Czyli w obu przypadkach mamy duży plus dla miasta xD
|
|