|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 19:11:09 GMT 1
Po mafijnemu melduję się. Warto, żebym się jeszcze w ogóle starał czy i tak już przesądzone i lecę?
Przepraszam wszystkich za popołudniową nieobecność, ale coś mi wypadło, nie samą mafią człowiek żyje. :0
Redzika ofc nie zdążyłem przeczytać jakby ktoś pytał, przepraszam za złożenie obietnicy bez pokrycia.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 12, 2020 19:12:05 GMT 1
Dlatego bardzo chętnie dowiem się co o Nim sądzisz. Czy chciałabyś podzielić się z Nami opinią? Dużo szczypie, przede wszystkim mnie mimo, że mówi o mojej niewinności. Cały czas mam wrażenie,że zostawia sobie furtkę, by w razie czego zrobić ze mnie mafiozę. Byłam atakowana przez Osiecką i Akwarelistę, a on cały czas mnie bronił wyrywając sobie włosy jakby chciał szukać we mnie sojusznika w mieście. To według Ciebie świadczy o tym, że jest winny czy niewinny?
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 19:12:06 GMT 1
ORĘDZIE PRZEWODNICZĄCEGO W związku z oczernianiem mojej opinii i przedstawianiem bezpodstawnych oskarżeń względem mojej osoby, jestem zmuszony oddać głos na Pana Doktora Redzika. Swoją postawę motywuję zaniechaniem przez niego argumentacji swoich poważnych oskarżeń. Czuję się sprawiedliwie, decydując się na taki krok. W głębi duszy wiem, że dałem Panu Doktorowi wystarczająco dużo szans na wykonnie tego kroku. Liczę, że Państwo jako naród popieracie moje stanowisko. A tymczasem zapraszam na wieczorne "Na wspólnej". Chodziło mi o podejrzenia wobec statystycznego miastowego. Gościa który się korzystnie kreował, a Ty piszesz:" moją uwagę zaczyna przykuwać postać Statystycznego Miastowego, który w chwili obecnej wyrasta na mojego głównego oponenta. Nie będę udzielać szczegółów. Chętnie wysłucham i porozmawiam na ten temat, ale wolę na razie bacznie obserwować sytuację w mieście."
Wyjaśnij, chyba że wolisz NA WSPÓLNEJ xD
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 19:12:18 GMT 1
ORĘDZIE PRZEWODNICZĄCEGO W związku z oczernianiem mojej opinii i przedstawianiem bezpodstawnych oskarżeń względem mojej osoby, jestem zmuszony oddać głos na Pana Doktora Redzika. Swoją postawę motywuję zaniechaniem przez niego argumentacji swoich poważnych oskarżeń. Czuję się sprawiedliwie, decydując się na taki krok. W głębi duszy wiem, że dałem Panu Doktorowi wystarczająco dużo szans na wykonnie tego kroku. Liczę, że Państwo jako naród popieracie moje stanowisko. A tymczasem zapraszam na wieczorne "Na wspólnej". No i to jest moment, w którym na poważnie zacząłem się zastanawiać nad słusznością głosu w Redzika XD Może jakaś szybka masówka na Mariano Italiano?
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 19:12:55 GMT 1
Jeszcze nie jest przesądzone,że lecisz. Cały czas różnica oscyluje w 1-2 głosów.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 19:13:29 GMT 1
Ok, już widzę jaki jest stan, daję w Redzika i postaram się szybko nadrobić coście tu beze mnie nawywijali.
CI KTÓRZY NA MNIE WYSŁALI GŁOS NIECH SIĘ WSTYDZĄ (albo strzegą, w zależności od frakcji ;]]]]]])
|
|
|
Post by Statystyczny Miastowy on May 12, 2020 19:14:35 GMT 1
Redzik raczej niewinny. Kukuczka może być winny, ale nie wyrokuję, musiałem lecieć te wszystkie posty na szybko. zrobił trochę głupot, które dają mi domyślenia w tym kontekście, że może być niewinny XD
natomiast te posty Kandydata RP - miód na moje oczy XD
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 19:14:40 GMT 1
A jest jakaś szansa, żeby tego Akwarelistę dziś odjebać, bo męczy mnie, że przeze mnie może zginąć Redzik, o którym totalnie nic nie myślę, a głosuję na niego, żeby się bronić. xD
Kto chętny na austriackiego malarza?
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 19:15:07 GMT 1
Dużo szczypie, przede wszystkim mnie mimo, że mówi o mojej niewinności. Cały czas mam wrażenie,że zostawia sobie furtkę, by w razie czego zrobić ze mnie mafiozę. Byłam atakowana przez Osiecką i Akwarelistę, a on cały czas mnie bronił wyrywając sobie włosy jakby chciał szukać we mnie sojusznika w mieście. To według Ciebie świadczy o tym, że jest winny czy niewinny? Na ten moment raczej winny.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 12, 2020 19:15:50 GMT 1
Szybka masówka na Kandydata?
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 12, 2020 19:16:17 GMT 1
A jest jakaś szansa, żeby tego Akwarelistę dziś odjebać, bo męczy mnie, że przeze mnie może zginąć Redzik, o którym totalnie nic nie myślę, a głosuję na niego, żeby się bronić. xD Kto chętny na austriackiego malarza? Jak masz inne mocne argumenty oprócz ratowania swojego tyłka to może się skuszę.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 12, 2020 19:16:49 GMT 1
Szybka masówka na Kandydata? +1
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 19:16:56 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 19:16:56 GMT 1
Dlatego bardzo chętnie dowiem się co o Nim sądzisz. Czy chciałabyś podzielić się z Nami opinią? Dużo szczypie, przede wszystkim mnie mimo, że mówi o mojej niewinności. Cały czas mam wrażenie,że zostawia sobie furtkę, by w razie czego zrobić ze mnie mafiozę. Byłam atakowana przez Osiecką i Akwarelistę, a on cały czas mnie bronił wyrywając sobie włosy jakby chciał szukać we mnie sojusznika w mieście. W jaki sposob szczypal Cie Marlow? Wybacz, ale nie chce mi sie na telefonie tego sprawdzać.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 12, 2020 19:19:10 GMT 1
To według Ciebie świadczy o tym, że jest winny czy niewinny? Na ten moment raczej winny. Cieszy mnie to. Powinnaś znać go najlepiej, więc to celna uwaga. Jeżeli zlinczujemy Marlowe i okaże się być winny, kładę wszystkie swoje oszczędności, że jesteś niewinna.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 19:19:12 GMT 1
A jest jakaś szansa, żeby tego Akwarelistę dziś odjebać, bo męczy mnie, że przeze mnie może zginąć Redzik, o którym totalnie nic nie myślę, a głosuję na niego, żeby się bronić. xD Kto chętny na austriackiego malarza? Jak masz inne mocne argumenty oprócz ratowania swojego tyłka to może się skuszę.
No dla mnie ten pierwszy post Akwaerlisty w rozgrywce to masakra i podręcznikowa mafia, na dodatek strasznie agresywny, rzucał się dzisiaj, ale nie wypunktuję teraz, bo nie mam czasu.
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 19:19:41 GMT 1
Okej, to skoro jednak mam lecieć, to szkoda mojego życia. Nie czytam już postów. Byłem niewinny bezrolny. Niewinni narciarka, statystyczny i pikachu. Nie jestem pewien jednak tej osieckiej.
Raczej niewinny jest konsultant, ale nie jestem pewien. Ten spam wskazuje raczej na zielony kolor, ale nigdy nic nie wiadomo, a jest parę zgrzytów w jego grze. Niewinny jest też raczej marlow, ale przyglądajcie się, bo jest go mniej niż zawsze.
Luką Modriciem gra gracz tutaj nowy, ale mający na koncie kilkanaście edycji.
Czerwony jeden z pary mariano-pedał z dziwnymi oczami. Do tego pewnie w mafii będzie kandydat.
Niewinny wpadający do tematu z oskarżeniami mnie i narciarki kmicic.
W moich podejrzanych są jeszcze szyfrant i sznudzian. Nie ufajcie też bękartowi. Idę łupać w Hearthstone, elo, 8.
|
|
|
Post by Statystyczny Miastowy on May 12, 2020 19:20:12 GMT 1
Szybka masówka na Kandydata? no zapytałem tutaj: jakbyście scharakteryzowali grę tego gościa w pięciu słowach. Twoja odpowiedź jest niezła, ale prawidłową moim zdaniem jest: JEDZIEMY Z NIM DZISIAJ
xD
no ale dobra, byłeś blisko. Panie Sznudzian, słodki kuferek dla Pana Edwarda
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 19:20:33 GMT 1
ORĘDZIE PRZEWODNICZĄCEGO W związku z oczernianiem mojej opinii i przedstawianiem bezpodstawnych oskarżeń względem mojej osoby, jestem zmuszony oddać głos na Pana Doktora Redzika. Swoją postawę motywuję zaniechaniem przez niego argumentacji swoich poważnych oskarżeń. Czuję się sprawiedliwie, decydując się na taki krok. W głębi duszy wiem, że dałem Panu Doktorowi wystarczająco dużo szans na wykonnie tego kroku. Liczę, że Państwo jako naród popieracie moje stanowisko. A tymczasem zapraszam na wieczorne "Na wspólnej". Chodziło mi o podejrzenia wobec statystycznego miastowego. Gościa który się korzystnie kreował, a Ty piszesz:" moją uwagę zaczyna przykuwać postać Statystycznego Miastowego, który w chwili obecnej wyrasta na mojego głównego oponenta. Nie będę udzielać szczegółów. Chętnie wysłucham i porozmawiam na ten temat, ale wolę na razie bacznie obserwować sytuację w mieście."
Wyjaśnij, chyba że wolisz NA WSPÓLNEJ xD
Akurat to już wyjaśniłem przy okazji mojej obrony Kukuczki. To był właśnie ten prztyczek mający zmienić hierarchię w głosowaniu i zapobiegnięciu masówki, pod którą łatwo się podczepić. Czekam na kolejne argumenty, bo jak sam Pan stwierdził "Im więcej czytam tego Mariano, tym bardziej w mafii.". Zatem tych podejrzanych postów musiałem wysmażyć nieco więcej. Czyż nie?
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 19:20:35 GMT 1
Szybka masówka na Kandydata? Typ napisał 8 (tak, policzyłem) postów, w znacznej mierze utrzymanych w kreacji, od wczorajszego wieczora. No przydatny to nie jest, ale czy warto marnować lincz na po prostu nieprzydatnego typa przy tym formacie rozgrywki? No chyba że czegoś nie widzę, to poproszę o wskazanie.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 12, 2020 19:20:42 GMT 1
No to zmieniać
|
|