Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 12, 2020 19:20:43 GMT 1
wrzuć je jeszcze raz, bo czytałem na szybko posty, trochę tego było xD ale w jeden (nie)stety się wczytałem
Pytaniem konkursowym było wyrażenie paru zdań na temat Marlowa, Kukuczki i Redzika. O dwóch ostatnich napisałeś, ale nikt nie chce poruszać tematu Marlowa
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 19:21:02 GMT 1
Dużo szczypie, przede wszystkim mnie mimo, że mówi o mojej niewinności. Cały czas mam wrażenie,że zostawia sobie furtkę, by w razie czego zrobić ze mnie mafiozę. Byłam atakowana przez Osiecką i Akwarelistę, a on cały czas mnie bronił wyrywając sobie włosy jakby chciał szukać we mnie sojusznika w mieście. W jaki sposob szczypal Cie Marlow? Wybacz, ale nie chce mi sie na telefonie tego sprawdzać. Cały czas jakieś pytania kogo uważam za mafię, czemu dałam taki znak a nie taki, czy czemu nie uwzględniłam przed 17 Osieckiej przy wypisywaniu kogo mam za mafię, mimo że wcześniej już się o to pytał, kogo uważam za mafię prócz ciebie i Osieckiej.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 19:22:07 GMT 1
Wyrachowane posty, mafia lubi to
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 19:22:11 GMT 1
Nadrabiam posty i na 51 stronie Osiecka, która od wczoraj chce zajebać mnie i Redzika (przede wszystkim) pisze nagle, żeby jednak Redzika nie zajebywać. xD To chyba jakiś żart, najpierw nakręca wszystkich przeciwko nam, a potem się wycofuje i umywa ręce jak wszystko jest nie do zatrzymania.
Btw. ze mną zrobiła nieco podobnie, bo też po ostrych atakach nagle jakby się zaczęła wycofywać jak już reszta graczy podłapała.
Szybka masówka na Osieckiej?
|
|
|
Post by Edward Durda on May 12, 2020 19:22:30 GMT 1
Szybka masówka na Kandydata? Typ napisał 8 (tak, policzyłem) postów, w znacznej mierze utrzymanych w kreacji, od wczorajszego wieczora. No przydatny to nie jest, ale czy warto marnować lincz na po prostu nieprzydatnego typa przy tym formacie rozgrywki? No chyba że czegoś nie widzę, to poproszę o wskazanie. widzisz wszystko, tylko źle interpretujesz. Jeśli ktoś jest na tyle ogarnięty by potrafić dobrze prowadzić kreację, a jest nieprzydatny, to albo jest mafią albo jest mafią.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 12, 2020 19:22:35 GMT 1
Okej, to skoro jednak mam lecieć, to szkoda mojego życia. Nie czytam już postów. Byłem niewinny bezrolny. Niewinni narciarka, statystyczny i pikachu. Nie jestem pewien jednak tej osieckiej. Raczej niewinny jest konsultant, ale nie jestem pewien. Ten spam wskazuje raczej na zielony kolor, ale nigdy nic nie wiadomo, a jest parę zgrzytów w jego grze. Niewinny jest też raczej marlow, ale przyglądajcie się, bo jest go mniej niż zawsze. Luką Modriciem gra gracz tutaj nowy, ale mający na koncie kilkanaście edycji. Czerwony jeden z pary mariano-pedał z dziwnymi oczami. Do tego pewnie w mafii będzie kandydat. Niewinny wpadający do tematu z oskarżeniami mnie i narciarki kmicic. W moich podejrzanych są jeszcze szyfrant i sznudzian. Nie ufajcie też bękartowi. Idę łupać w Hearthstone, elo, 8. Serio to napisałeś? Warto przeczytać posta przed kliknięciem wyślij
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 19:23:17 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 19:23:17 GMT 1
Jak masz inne mocne argumenty oprócz ratowania swojego tyłka to może się skuszę.
No dla mnie ten pierwszy post Akwaerlisty w rozgrywce to masakra i podręcznikowa mafia, na dodatek strasznie agresywny, rzucał się dzisiaj, ale nie wypunktuję teraz, bo nie mam czasu.
Od mojego rzekomo masakrycznie mafijnego postu minęły 24 godziny, czemu wcześniej o tym nie wspomniałeś? xD
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 19:24:41 GMT 1
Nadrabiam posty i na 51 stronie Osiecka, która od wczoraj chce zajebać mnie i Redzika (przede wszystkim) pisze nagle, żeby jednak Redzika nie zajebywać. xD To chyba jakiś żart, najpierw nakręca wszystkich przeciwko nam, a potem się wycofuje i umywa ręce jak wszystko jest nie do zatrzymania. Btw. ze mną zrobiła nieco podobnie, bo też po ostrych atakach nagle jakby się zaczęła wycofywać jak już reszta graczy podłapała. Szybka masówka na Osieckiej? Ale wiesz, że było wytłumaczone czemu Redzika nie zabijać? Ty się rzucasz jak ryba wyciągnięta z wody Nie ma sensu zabijać Redzika, bo nic nam to zabicie nie powie Chłopie, jak walczysz o życie, to się trochę postaraj, bo propozycja szybkiej masówki od ciebie i tak nie da efektu
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 19:25:16 GMT 1
No dla mnie ten pierwszy post Akwaerlisty w rozgrywce to masakra i podręcznikowa mafia, na dodatek strasznie agresywny, rzucał się dzisiaj, ale nie wypunktuję teraz, bo nie mam czasu.
Od mojego rzekomo masakrycznie mafijnego postu minęły 24 godziny, czemu wcześniej o tym nie wspomniałeś? xD
Jak to, przecież parę minut pod Twoim wtedy zasugerowałem, że jesteś w mafii.
A dziś mało miałem czasu na cokolwiek poza bronieniem własnej osoby.
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 19:25:23 GMT 1
Typ napisał 8 (tak, policzyłem) postów, w znacznej mierze utrzymanych w kreacji, od wczorajszego wieczora. No przydatny to nie jest, ale czy warto marnować lincz na po prostu nieprzydatnego typa przy tym formacie rozgrywki? No chyba że czegoś nie widzę, to poproszę o wskazanie. widzisz wszystko, tylko źle interpretujesz. Jeśli ktoś jest na tyle ogarnięty by potrafić dobrze prowadzić kreację, a jest nieprzydatny, to albo jest mafią albo jest mafią. A jeśli nie jest, to potem lecisz ty, czy miastowy?
|
|
|
Post by Statystyczny Miastowy on May 12, 2020 19:25:33 GMT 1
Szybka masówka na Kandydata? Typ napisał 8 (tak, policzyłem) postów, w znacznej mierze utrzymanych w kreacji, od wczorajszego wieczora. No przydatny to nie jest, ale czy warto marnować lincz na po prostu nieprzydatnego typa przy tym formacie rozgrywki? No chyba że czegoś nie widzę, to poproszę o wskazanie. moim zdaniem od mafijności postów tego typa wykręca nos. zwłaszcza post nr3. jest na bieżąco, czyta, kleci bardzo wyważone gówno-posty głęboko osadzone w kreacji, tak że znikają w zalewie spamu.
moim zdaniem wynika to z tego, że typ jest w mafii i wie wszystko, ale jestem otwarty na opinię innych graczy
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 19:26:08 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 19:26:08 GMT 1
W jaki sposob szczypal Cie Marlow? Wybacz, ale nie chce mi sie na telefonie tego sprawdzać. Cały czas jakieś pytania kogo uważam za mafię, czemu dałam taki znak a nie taki, czy czemu nie uwzględniłam przed 17 Osieckiej przy wypisywaniu kogo mam za mafię, mimo że wcześniej już się o to pytał, kogo uważam za mafię prócz ciebie i Osieckiej. Czyli Marlow to mafia. Skoro on jest w 100% przekonany, że jesteś niewinny, to po cholerę wyciągać na siłę od Ciebie tyle informacji? To nie ma sensu.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 19:26:10 GMT 1
Nie będzie mi jakiś Pikachu mówił co mam robić.
Wytłumaczenie czemu redzika nie zabijać było kulawe jak Twoja gra.
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 19:27:24 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 12, 2020 19:27:24 GMT 1
Nie zesrajcie się z tymi masówkami.
Podoba mi się z kolei coming out Statystycznego, był strasznie antypatyczny, nawet w mojej czołówce, a teraz wszedł do grona mądrych i miłych.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 12, 2020 19:27:35 GMT 1
Typ napisał 8 (tak, policzyłem) postów, w znacznej mierze utrzymanych w kreacji, od wczorajszego wieczora. No przydatny to nie jest, ale czy warto marnować lincz na po prostu nieprzydatnego typa przy tym formacie rozgrywki? No chyba że czegoś nie widzę, to poproszę o wskazanie. widzisz wszystko, tylko źle interpretujesz. Jeśli ktoś jest na tyle ogarnięty by potrafić dobrze prowadzić kreację, a jest nieprzydatny, to albo jest mafią albo jest mafią. A poza tym masówka są jak asy, gdy grasz w Pana. Są wyłącznie straszakiem i blokadą, prawdziwa siła polega na mądrym uderzaniu królami.
|
|
|
Post by Statystyczny Miastowy on May 12, 2020 19:27:40 GMT 1
wrzuć je jeszcze raz, bo czytałem na szybko posty, trochę tego było xD ale w jeden (nie)stety się wczytałem
Pytaniem konkursowym było wyrażenie paru zdań na temat Marlowa, Kukuczki i Redzika. O dwóch ostatnich napisałeś, ale nikt nie chce poruszać tematu Marlowa
A to o Kukuczce i Redziku mi się udało już coś sklecić. Marlow gdzieś tam mi się trochę zielenił w paru miejscach, ale nie mam wielkiego przekonania do jego kandydatury w żadną ze stron, nie wczytywałem się w niego zbyt mocno czytając te wszystkie strony.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 12, 2020 19:27:44 GMT 1
widzisz wszystko, tylko źle interpretujesz. Jeśli ktoś jest na tyle ogarnięty by potrafić dobrze prowadzić kreację, a jest nieprzydatny, to albo jest mafią albo jest mafią. A jeśli nie jest, to potem lecisz ty, czy miastowy? Jeśli nie jest, to jest sam sobie winny, bo swój potencjał kieruje w złą stronę. O ile jeszcze w edycjach, w których detektyw powinien się ukrywać można był to jakoś tłumaczyć, to przy obecnych zasadach gra tego osobnika jest jawnie MAFIJNA.
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 19:28:26 GMT 1
Typ napisał 8 (tak, policzyłem) postów, w znacznej mierze utrzymanych w kreacji, od wczorajszego wieczora. No przydatny to nie jest, ale czy warto marnować lincz na po prostu nieprzydatnego typa przy tym formacie rozgrywki? No chyba że czegoś nie widzę, to poproszę o wskazanie. moim zdaniem od mafijności postów tego typa wykręca nos. zwłaszcza post nr3. jest na bieżąco, czyta, kleci bardzo wyważone gówno-posty głęboko osadzone w kreacji, tak że znikają w zalewie spamu.
moim zdaniem wynika to z tego, że typ jest w mafii i wie wszystko, ale jestem otwarty na opinię innych graczy Jestem gotów się z Panem zgodzić. Ba, mogę nawet pokusić się o stwierdzenie, że kupuję Pana argumentację. Problem jest jeden. Po tym co zrobił Pan Doktor Redzik moje sumienie płakałoby, gdybym nie dołożył cegiełki do linczu na tym tchórzu.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 12, 2020 19:28:41 GMT 1
No właśnie, gdzie jest Marlowe?
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 19:28:43 GMT 1
Myślalem ze Spider Man będzie miał jaja, a cała jego gra sprowadziłą się do masówki po linii najmniejszego oporu
|
|