|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 19:29:12 GMT 1
Ja np. bym bardzo chętnie Marlowe'a też odpalił dziś, ale widzę, że z moim zdaniem tu już się chyba nikt nie liczy.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 19:29:42 GMT 1
Ja też mogłabym odpalić tego Marlowe'a.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 19:30:14 GMT 1
Ja czekam na wytyczne od mojego trenera Agnieszki
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 19:31:41 GMT 1
Ja np. bym bardzo chętnie Marlowe'a też odpalił dziś, ale widzę, że z moim zdaniem tu już się chyba nikt nie liczy. Czy jeżeli zaproponowałbym Panu masówkę na kimś, kogo uważa Pan za miastowego, podpiąłby się Pan pod nią? Czy zrobiłby Pan wszystko byle tylko ocalić swoje cztery litery?
|
|
|
Post by Volverin on May 12, 2020 19:32:02 GMT 1
Aktualny stan głosowania:
Jerzy Kukuczka [7] – Doktor Redzik, Pikachu, Konsultant Play, Austriacki Akwarelista, Charles Leclerc, spoderman, szostybekart Doktor Redzik [7] – Kmicic, DJ Bobo, Agnieszka Osiecka, Kandydat na Prezydenta RP, Mikaela Shiffrin, Piękny Marian, Jerzy Kukuczka Kandydat na Prezydenta RP [2] - Edward Durda, Statystyczny Miastowy Austriacki Akwarelista [1] – Luka Modric Luka Modric [1] – Philip Marlowe
Nie zagłosowali: Shepard, Sznudzian, Szyfrant Stefan Zielonka
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 19:32:31 GMT 1
Czytam dalej, czytam i nie mogę się oprzeć wrażeniu, że gra konsultanta jest identyczną kopią gry wojewódzkiego sprzed 2 edycji. Nie chodzi mi bynajmniej o kreacje, nie wiem kto się pod nią kryje i nie o to mi chodzi, tylko o sam styl gry. Tzn. bardzo dużo postów, mało treści, a już szukania mafii czy wchodzenia w jakieś ostrzejsze interakcje/zaczepki - w ogóle zero.
Nie muszę chyba dodawać, że wojewódzki był w mafii, bo to większość pamięta.
Takie tam skojarzenie.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 19:34:05 GMT 1
Ja np. bym bardzo chętnie Marlowe'a też odpalił dziś, ale widzę, że z moim zdaniem tu już się chyba nikt nie liczy. Czy jeżeli zaproponowałbym Panu masówkę na kimś, kogo uważa Pan za miastowego, podpiąłby się Pan pod nią? Czy zrobiłby Pan wszystko byle tylko ocalić swoje cztery litery? Ofc jesli uwazałbym za miastowego naprawdę to do ostatniej chwili starałbym się zaproponować inną kandydaturę, ale gdyby nie przeszła - na koniec bym zagłosował tak, żeby się bronić, to oczywiste.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 19:34:12 GMT 1
Jestem gotowy zejść z Kukuczki, ale tylko wtedy, jeżeli nie będzie oznaczało to śmierci Redzika, bo tak to nie ma sensu
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 19:34:52 GMT 1
Przecież Wojewódzki zupełnie inaczej grał, niby rozkminiał ale bardzo defensywnie. Konsultant za to spamuje swoim potokiem myśli i jest dość agresywny w swoich atakach. Nie widzę analogii. Już bardziej do Grechuty.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 19:36:09 GMT 1
No to mamy tutaj mała różnicę zdań Bobasie, i co teras?
Pika, jak u Bułhakowa - "TO SIĘ NIE DA ZROBIĆ"
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 12, 2020 19:36:28 GMT 1
Przecież Wojewódzki zupełnie inaczej grał, niby rozkminiał ale bardzo defensywnie. Konsultant za to spamuje swoim potokiem myśli i jest dość agresywny w swoich atakach. Nie widzę analogii. Już bardziej do Grechuty. +1
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 19:36:42 GMT 1
Czy jeżeli zaproponowałbym Panu masówkę na kimś, kogo uważa Pan za miastowego, podpiąłby się Pan pod nią? Czy zrobiłby Pan wszystko byle tylko ocalić swoje cztery litery? Ofc jesli uwazałbym za miastowego naprawdę to do ostatniej chwili starałbym się zaproponować inną kandydaturę, ale gdyby nie przeszła - na koniec bym zagłosował tak, żeby się bronić, to oczywiste.
Ma Pan dość wysokie ego, biorąc pod uwagę umiejętności, jakimi się Pan posługuje. Ja na przykład byłbym w stanie się poświęcić dla dobra ogółu. Ale to chyba taki soldarnościowy gen, który wyssałem z mlekiem matki.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 19:37:41 GMT 1
Stylem Wojewódzkiego to Shiffrin gra, chociaż Mędrcy Syjońscy mówią że jest niewinna bo jest, dlatego nawet ostatecznie nie przeglądałęm jej postów, bo to by skonczyło sie waleniem w mur na poziomie meta-koleżęnstwa-i-robienia-sobie-dobrze Szkoda że taka maniera w grze, bo nigdy takie słowa pójść nie powinny
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 12, 2020 19:37:56 GMT 1
Zobaczcie jak łatwo przeszła kandydatura Redzika w stosunku do Marlowe'a
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 19:38:09 GMT 1
Nie no, ego tu nie ma nic do rzeczy, ze śmierci niewinnego nigdy nic dobrego dla miasta nie wynikło, więc to chyba logiczne, że wolę, żeby umarł ktokolwiek czyjego statusu nie znam, nawet jeśli PODEJRZEWAM, że jest niewinny?
|
|
|
Post by Statystyczny Miastowy on May 12, 2020 19:38:36 GMT 1
no to stwórzmy front w Kandydata. Redzik raczej niewinny, a już w ogóle gnie linczowałbym go przez ten post: Kandydat, cóż za brak logiki. Przecież zmiana głosów ze mnie w tej sytuacji to jest naturalna refleksja miastowego. I to, że zarówno pikachu jak i oiecka nie chcą mnie linczować jest argumentem za ich zielonością. Wręcz bobo i ten drugi glon grają bardzo mafijnie nie robiąc nic z głosem na mnie.
Bardzo słaby post kandydacie, odnotowuję w kajeciku.
Jest logika w waszej argumentacji, obywatelu doktorze, ale mnie to mimo wszystko wygląda na nieco bezczelną chęć ofiarowania drugiego życia mafiozie. Zwłaszcza jeśli spojrzy się na wasze usprawiedliwienia i gwałtownie zwiększoną aktywność w ostatnich minutach/godzinach. Bez urazy oczywiście. Wyglądacie mi na doświadczonego i charyzmatycznego gracza, który - jeśli przetrwa wstępne perturbacje i się rozkręci - może skutecznie zatruć nam życie.
Poza tym - nie uważam towarzysza himalaisty za właściwego kandydata do pierwszego linczu.
w rankingu mafijnych postów to jest poziom pamiętnego postu Mieszka, można go skwitować krótkim XD
pytanie co w takim układzie z Kukuczką, ale dzień więcej na rozkminy chyba nie zaszkodzi.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 19:38:47 GMT 1
Ktoś mi poda listę osób uniewinniających Narciarkę? Bo wiem, że niektórzy już sypią na lewo, kto ja pierwszy uniewinnił, kto zrobil to mając dane, a kto na bazie postów i tak dalej
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 12, 2020 19:38:49 GMT 1
Zobaczcie jak łatwo przeszła kandydatura Redzika w stosunku do Marlowe'a Rozwiń proszę myśl
|
|
|
Post by Statystyczny Miastowy on May 12, 2020 19:39:58 GMT 1
Jestem gotowy zejść z Kukuczki, ale tylko wtedy, jeżeli nie będzie oznaczało to śmierci Redzika, bo tak to nie ma sensu jbc to na ten post odpowiadałem tam wyżej
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 19:40:03 GMT 1
Strasznie mnie to drażni, że jak przed samym linczem tak we mnie napierdalacie to jestem zmuszony odpowiadać i płaszczyć się przed kazdym, także przed tymi, których mam za potencjalną mafię. xD
No ale takie uroki tej gry.
|
|