Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 19:40:15 GMT 1
Zobaczcie jak łatwo przeszła kandydatura Redzika w stosunku do Marlowe'a To odpalamy Marlowa? Bysmy meli Akwarelistę, Szyfranta, Kukuszkę, Shriffin, Mnie, Pudziana Dobrze liczę? 5 osób już a to tak luźno patrząc
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 19:40:42 GMT 1
Ktoś mi poda listę osób uniewinniających Narciarkę? Bo wiem, że niektórzy już sypią na lewo, kto ja pierwszy uniewinnił, kto zrobil to mając dane, a kto na bazie postów i tak dalej Na pewno Bobo, Marlowe i Konsultant mnie uniewinniali. A na jakiej podstawie mi osobiście ciężko powiedzieć.
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 12, 2020 19:40:48 GMT 1
Podejrzenia są w stronę obu - Redzik osiągnął poziom głosów Kukuczki co jest absurdalne, a o Marlowe nikt nie chce słyszeć pisać ani gadać. Z reguły łatwiej przychodzą lincze na niewinnych niż na winnych
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 19:41:22 GMT 1
Statystyczny, a front w Marlowa? To spełnia życzenia chyba dwóch obózów (Szfrant, weź daj już ten graf w wersji okrojonej, tak jak obecnie go masz, nie musisz tam uwzględniać wszystkich)
|
|
|
Post by Edward Durda on May 12, 2020 19:41:49 GMT 1
Jestem gotowy zejść z Kukuczki, ale tylko wtedy, jeżeli nie będzie oznaczało to śmierci Redzika, bo tak to nie ma sensu jest jeszcze mnóstwo czasu przecież, całe 18 minut zmienić z powrotem zawsze zdążysz.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 19:42:55 GMT 1
U Osieckiej nie podoba mi się to jak lamentuje nad tym, że ludzie uniewinniają Shiffrin w sposób mało merytoryczny. Ok, może to nie jest najlepsze. Ale ja jako miastowy uważam, że każdy sposób by kogoś uniewinnić i tym samym zmniejszyć krąg potencjalnych winnych jest CO DO ZASADY DOBRY. To raczej mafia ma poczucie niesprawiedliwości w takiej sytuacji.
Pomijając, że i mnie Osiecka się nie podoba, no to tu akurat muszę wziąć ją w obronę, bo rozumiem o co jej chodzi z Mikaelą. Tzn. co jeśli przyjęta przez niektórych metoda pt. "SHRIFFIN NIEWINNA BO WIEMY KTO TO I ZAWSZE TAK GRA JAKO NIEWINNA", która ich doprowadziła do tego uniewinnienia jest zwyczajnie błędna?
Może źle rozpoznali tożsamość.
Może ta osoba gra super edycję w mafii.
Przecież to żaden argument, a na dodatek nie wiemy czy ci, którzy go używają przypadkiem nie są ze Shriffin w mafii?
|
|
|
Post by Statystyczny Miastowy on May 12, 2020 19:43:03 GMT 1
o Marlowie niestety nie mam wyrobionej jakiejś wiążącej opinii. w sensie widzę, dlaczego miałby okazać się mafią, ale widzę też, czemu mógłby się okazać niewinny.
natomiast spośród wszystkich uczestników edycji moim zdaniem najbardziej mafijny jest Kandydat na Prezydenta i to on powinien dzisiaj polecieć. zwłaszcza, że nic nie wnosi, więc w razie czego żadna strata.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 19:43:28 GMT 1
Też mogę dać w Mafioła
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 19:43:46 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 19:43:46 GMT 1
Ja mogę iść w Marlowa, ta cała jego postawa względem Shiffrin to jedna wielka mafijna gra. Natomiast mimo wszystko wolałbym wywalić Kukuczke, bo jego gra to absurd, zasługuje bardzo na lincz, a do tego zapewne jest winny.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 12, 2020 19:43:48 GMT 1
Nie no odpalmy Kandydata, ja wiem, że to jest średnio realne, bo żaden mafiozo się nie doczepi, ale nawet warto poświęcić ewentualnego niewinnego, by mieć Kandydata na styku i z 5-6 pewnych niewinnych. Takie moje zdanie.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 19:44:01 GMT 1
To co? Marlowe? Za mną, poczciwie wieśniacy! Wspólnie nabijmy go na Widły Sprawiedliwości!
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 19:44:16 GMT 1
o Marlowie niestety nie mam wyrobionej jakiejś wiążącej opinii. w sensie widzę, dlaczego miałby okazać się mafią, ale widzę też, czemu mógłby się okazać niewinny. natomiast spośród wszystkich uczestników edycji moim zdaniem najbardziej mafijny jest Kandydat na Prezydenta i to on powinien dzisiaj polecieć. zwłaszcza, że nic nie wnosi, więc w razie czego żadna strata. Tracisz. Tracisz reakcję na wszystkie jego posty i powiązania Czyli nawet nic w konsekwencji linczu nie zrobisz a jak Marlow umrze, nawet dobry, to już nam coś to powie
I głupio się czuję, bo tylko powtarzam słowa Agnieszki bodajże Ale taka rola Pikachu, uczyć się!
: (
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 12, 2020 19:44:23 GMT 1
Od mojego rzekomo masakrycznie mafijnego postu minęły 24 godziny, czemu wcześniej o tym nie wspomniałeś? xD
Jak to, przecież parę minut pod Twoim wtedy zasugerowałem, że jesteś w mafii.
A dziś mało miałem czasu na cokolwiek poza bronieniem własnej osoby.
Najlepszą obroną jest atak, Panie Jerzy.
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 19:44:24 GMT 1
Ktoś mi poda listę osób uniewinniających Narciarkę? Bo wiem, że niektórzy już sypią na lewo, kto ja pierwszy uniewinnił, kto zrobil to mając dane, a kto na bazie postów i tak dalej Na pewno Bobo, Marlowe i Konsultant mnie uniewinniali. A na jakiej podstawie mi osobiście ciężko powiedzieć.
Ja np. na podstawie wspólnych wniosków co do Mariano Italiano jbc. A co do linczu, to weźcie pod uwagę, że mamy niecałe 20 minut, a tu już się 4 kandydatów znalazło, strasznie to rozwadniacie, a to chyba na rękę mafii, co?
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 19:45:27 GMT 1
Na pewno Bobo, Marlowe i Konsultant mnie uniewinniali. A na jakiej podstawie mi osobiście ciężko powiedzieć.
Ja np. na podstawie wspólnych wniosków co do Mariano Italiano jbc. A co do linczu, to weźcie pod uwagę, że mamy niecałe 20 minut, a tu już się 4 kandydatów znalazło, strasznie to rozwadniacie, a to chyba na rękę mafii, co? Wręcz na odwrót kolego, im mafia bardziej będzie klaskała z podniety na mafijnym, tym lepiej dla miasta long-term, no chyba że uratują kolege Ale przecież i tak zabijemy Kukuszkę i Redzika co nie?
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 19:45:44 GMT 1
Dobra, moje sumienie ucierpi.
Walimy w Jaruzelskiego!!!
|
|
|
Post by Edward Durda on May 12, 2020 19:46:01 GMT 1
Co za różnica czy jest 10 minut czy 1500? Ile się pisze post z głosem? 20 sekund góra?
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 19:46:03 GMT 1
Jak to, przecież parę minut pod Twoim wtedy zasugerowałem, że jesteś w mafii.
A dziś mało miałem czasu na cokolwiek poza bronieniem własnej osoby.
Najlepszą obroną jest atak, Panie Jerzy.
co kurwa
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 12, 2020 19:46:22 GMT 1
no dla mnie zdecydowanie bardziej Marlowe niż kandydat, skoro ten kandydat jest taki oczywisty to może wymyśl coś więcej albo wyjustuj najważniejsze
chociaż też dziwi mnie też małe zainteresowanie jego osobą
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 19:47:08 GMT 1
no dla mnie zdecydowanie bardziej Marlowe niż kandydat, skoro ten kandydat jest taki oczywisty to może wymyśl coś więcej albo wyjustuj najważniejsze chociaż też dziwi mnie też małe zainteresowanie jego osobą To wynika z ilości postów. Patrz ile zainteresowania ma Spoder-Man albo Szyfrant, mimo iż tam wygodnicka mafia może sobie siedzieć i palić cygara
: /
|
|