Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 20:20:17 GMT 1
Szósty Bękart właśnie podpisują ze mną umowę w sprawie dołączenia do Rady Mędrców. Ale wiesz, że Ty już w Radzie nie jesteś? Tfu tfu
Teraz to już wolę Akwarelistę
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 20:21:02 GMT 1
Mój testament w razie, gdybym została zlinczowana:
Piękny Marian winny Jerzy Kukuczka winny
Konsultant - bardzo podejrzany Marlowe - bardzo podejrzany
I słuchajcie się Bękarta, Leclerca, Durdy, Zielonki i Akwarelisty.
|
|
|
Post by Statystyczny Miastowy on May 12, 2020 20:21:09 GMT 1
autentycznie - gdzie wjebało Marlowe?
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 12, 2020 20:21:54 GMT 1
Paradoksalnie to nie Redzik/Kukuszka zostali dzisiaj uratowani a MARLOW! : O A może akwarelista? Tak naprawdę trudno określić, ale chyba faktycznie uratowano kogoś z grupy: Redzik, Kukuszka, Marlow, ale nie wiadomo, który i ilu z nich jest w mafii, także budowanie analiz w oparciu o winę konkretnej osoby może mieć zgubne skutki.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 20:21:57 GMT 1
autentycznie - gdzie wjebało Marlowe? Na mafijnym siedzi Nie ukryty Nie dziękuj
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 20:22:36 GMT 1
Pro tip:
Trochę już tam siedzi : >
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 20:22:37 GMT 1
To jest jeszcze dokładnie do sprawdzenia, ale moje odczucia są takie, że masówka w Kandydata poszła jak wypłynął po 20:30 temat Marlowe'a i - CO WAŻNE - parę osób, w tym ja, zmieniło na niego głosy.
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 12, 2020 20:22:45 GMT 1
Redzik niewinny oczywiście, ale to piszę tylko tym nieogarom, którzy tego nie widzą, mafia na pewno będzie go forsować Konsultancie, zakładając ześ niewinny, to jaki problem teraz pyknąć sobie Kukuszke od niechcenia? Słucham A jakim problemem dzisiaj było pyknąć Kukuczkę od niechcenia? Albo Marlowa? Tak jak pisałem - SZŁO JAK KURWA PO GRUZIE Czekam aż zostanę zasypany dobrodziejstwami wynikającymi z tego linczu - serio
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 20:22:52 GMT 1
To prawda, Pikacu jest chorągiewką. Do Rady Mędrców kwalifikują się Agnieszka Osiecka, Stefan Zielonka, Austriacki Akwarelista, Edward Durda i Charles Leclerc. A ty zaraz za nim imo, szczególnie że ta rada z mędrcami nie miałaby wiele wspólnego. Zielonka i Leclerc, którzy od wczoraj napisali pół posta na spółę, Durda, który był jednym z prowodyrów linczu na niewinnym i ty. Avengersi tej edycji
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 20:23:37 GMT 1
Pikachu, pisz co masz napisać, bo pewnie polecisz w mordzie
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 20:23:41 GMT 1
Mój testament w razie, gdybym została zlinczowana: Piękny Marian winny Jerzy Kukuczka winny Konsultant - bardzo podejrzany Marlowe - bardzo podejrzany I słuchajcie się Bękarta, Leclerca, Durdy, Zielonki i Akwarelisty. W sensie zamordowaona. Mord o 21:30, więc niech każdy miastowy coś napisze.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 20:24:14 GMT 1
Konstultant powinien zostać zlinczowany za:
a) bycie w mafii b) wyzywanie
Odpowiedzi możecie wysyłać na konto Jerzy Kukuczka do jutra do godziny 10 rano, kochani.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 20:24:15 GMT 1
Pikachu, pisz co masz napisać, bo pewnie polecisz w mordzie Nie polece, przecież pomagam mafii, nie zauważyłeś?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 20:24:53 GMT 1
jeśli Pikachu zostanie zamordowany to kurwa zlinczuję najpierw kogolwiek niewinnego w ramach podziękowań
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 20:25:03 GMT 1
Pikachu, pisz co masz napisać, bo pewnie polecisz w mordzie Nie polece, przecież pomagam mafii, nie zauważyłeś? Czemu do mnie ironizujesz? Ja uważam, że jesteś tu najbardziej niewinny po narciarce
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 20:25:25 GMT 1
Nie polece, przecież pomagam mafii, nie zauważyłeś? Czemu do mnie ironizujesz? Ja uważam, że jesteś tu najbardziej niewinny po narciarce Pomyśl o składzie mafii - będą celowali w Mędrców
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 20:25:29 GMT 1
Konsultancie, zakładając ześ niewinny, to jaki problem teraz pyknąć sobie Kukuszke od niechcenia? Słucham A jakim problemem dzisiaj było pyknąć Kukuczkę od niechcenia? Albo Marlowa? Tak jak pisałem - SZŁO JAK KURWA PO GRUZIE Czekam aż zostanę zasypany dobrodziejstwami wynikającymi z tego linczu - serio
No problem z pyknięciem Kukuczki był taki, że jestem krystalicznie czysty, co na szczęście co poniektórzy bardziej rozumni od Konsultanta uświadomili sobie w porę, dzięki czemu uniknęli kompletnego blamażu. Jestem niezabijalny, wielki, wielki Jurek Kukuczka.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 20:26:01 GMT 1
jeśli Pikachu zostanie zamordowany to kurwa zlinczuję najpierw kogolwiek niewinnego w ramach podziękowań A ja myślałem, że już zawiązaliśmy sojusz na zasadzie hate-love po naszej wspólnej nocy Och Konsultant, mam nadzieje, że zdązysz sie ze mną zżyć
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 20:26:45 GMT 1
Marlowe gra na zaciągniętym hamulcu.
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 20:26:49 GMT 1
Czemu do mnie ironizujesz? Ja uważam, że jesteś tu najbardziej niewinny po narciarce Pomyśl o składzie mafii - będą celowali w Mędrców śmiesznie będzie, jak rzeczywiście polecisz po tym mądrzeniu się xD
|
|