|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 20:31:45 GMT 1
no tego byłem obecnie najmniej pewny xD
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 20:31:47 GMT 1
najgorsze, że obserwacje i wnioski mam praktycznie równie dobre, co Red, ale że nie jestem taki ąę firafara, elokwentny i przedstawiający na spokojnie swoje kandydatury to nie mam szans pociągnąć gry na swoich barkach. Chwalizs się, że masz takie same wnioski jak Redzik? No ja bym się tym nie chwalił
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 20:32:16 GMT 1
beka, czy Ty nie pisałeś, że Statystyczny jest w mafii, Konsultancie?
TŁUMACZ SIĘ
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 12, 2020 20:32:32 GMT 1
Dobra. Miasto jest średnie, ale mafia za to jest głupia jak but xD Także mamy szansę to wygrać
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 20:33:03 GMT 1
Jak dla mnie to próba zajebania rolnego, bo przecież typ nic nie grał prawie od wczoraj, poza inicjacją linczu na jaruzelu
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 20:33:10 GMT 1
najgorsze, że obserwacje i wnioski mam praktycznie równie dobre, co Red, ale że nie jestem taki ąę firafara, elokwentny i przedstawiający na spokojnie swoje kandydatury to nie mam szans pociągnąć gry na swoich barkach. Chwalizs się, że masz takie same wnioski jak Redzik? No ja bym się tym nie chwalił Mój główny wniosek to 'pikachu krystalicznie niewinny', tak btw
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 20:34:03 GMT 1
Mafia celowała oczywiście po tożsamości
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 20:34:08 GMT 1
Konsultant, nie masz tak dobrych wniosków i obserwacji, jak Red (nie mylić z Redzik), bo jedyne co robisz to dowalasz się do kogoś na podstawie tego, że Cię oskrażył albo na podstawie głosów. Zmień opis, bo Statystyczy niewinny, a do niego dowalałeś się pod tezę, bo Cię wkurwił.
A Szósty Bękart słusznie zauważył, że przed ogłoszeniem linczu zachowywałeś się tak jakbyś wiedział, że wyjdzie niewinny.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 20:34:32 GMT 1
w sumie to dobrze, słaby był
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 20:34:53 GMT 1
Jak dla mnie to próba zajebania rolnego, bo przecież typ nic nie grał prawie od wczoraj, poza inicjacją linczu na jaruzelu Typ był jednym z głównych fundamentów podbudówki na Prezydencie btw. właśnie sprawdziłem
Cała jego ostatnia strona to nagabywanie na Prezydenta
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 20:35:42 GMT 1
dodałem (błąd), pajacu. nadal się nie wczytałeś w moje posty i wnioski tyczące choćby Kukuczki czy Mafioła, ale to zrozumiałe w przypadku mafii
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 20:36:04 GMT 1
no właśnie o tym mówię, poprzepychał się z Konsultantem, zabił niewinnego i elo XD
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 20:36:22 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 20:36:22 GMT 1
Nie piszcie po prawdziwych tożsamościach, tylko po nickach z gry. Pikaczu to nie Red, Red zawsze pisał z rigczem, a Pikaczu pisze czasem jak bezmozg.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 20:36:33 GMT 1
czyli MVP już zajęty xD
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 20:36:59 GMT 1
Nie piszcie po prawdziwych tożsamościach, tylko po nickach z gry. Pikaczu to nie Red, Red zawsze pisał z rigczem, a Pikaczu pisze czasem jak bezmozg. No ale chyba z kreacji wychodzimy po 4 linczu nie?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 20:37:07 GMT 1
nigdzie nie napisałem, że Pikachu to Red, w ogóle nie to miałem na myśli
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 20:37:15 GMT 1
Statystyczny był jedynym gościem, który zmienił głos z Kukuczki na Jaruzelskiego.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 20:37:42 GMT 1
Konsultant, nie masz tak dobrych wniosków i obserwacji, jak Red (nie mylić z Redzik), bo jedyne co robisz to dowalasz się do kogoś na podstawie tego, że Cię oskrażył albo na podstawie głosów. Zmień opis, bo Statystyczy niewinny, a do niego dowalałeś się pod tezę, bo Cię wkurwił. A Szósty Bękart słusznie zauważył, że przed ogłoszeniem linczu zachowywałeś się tak jakbyś wiedział, że wyjdzie niewinny.
To ja to zauważyłem, Osiecka, kłamiesz po raz kolejny. Pytanie co z tym zrobimy? )
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 20:38:10 GMT 1
no trochem zaskoczony XD to ta niechęć do podpięcia się tym bardziej winna - typ smażył mafijne posty w opór nieobecność Marlowe mnie teraz w chuj zastanawia. [/div] autentycznie - gdzie wjebało Marlowe? Pikachu, kurwa mać, mamy odpierdalać mafiozów, a nie takich, którzy nam dadzą jakieś odpowiedzi XD dlatego niechęć do linczowania Kandydata mnie zastanawia, bo od postów gościa aż wykręca nos. ja rozumiem, że mafia się nie podczepia, ale że miasto... poczytam jeszcze na szybko tego Marlowe, ale nie jestem przekonany do tej kandydatury do końca. ale nie wykluczam, bo Kukuczka daje mi różne wibracje i nie jestem przekonany na ten moment w żadną stronę xd natomiast Redzik raczej niewinny Statystyczny o Marlowie, czy mafia chce Marlowa sklepać czy nie?
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 20:38:39 GMT 1
Btw. Marlow już ustawił status ukryty
|
|