|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 20:39:04 GMT 1
Konsultant strasznie się agresywny zrobił, skąd ta nagła zmiana? Czyżbyśmy byli na dobrym tropie i tym go tak rozjuszyli?
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 20:39:17 GMT 1
Konsultant, nie masz tak dobrych wniosków i obserwacji, jak Red (nie mylić z Redzik), bo jedyne co robisz to dowalasz się do kogoś na podstawie tego, że Cię oskrażył albo na podstawie głosów. Zmień opis, bo Statystyczy niewinny, a do niego dowalałeś się pod tezę, bo Cię wkurwił. A Szósty Bękart słusznie zauważył, że przed ogłoszeniem linczu zachowywałeś się tak jakbyś wiedział, że wyjdzie niewinny.
To ja to zauważyłem, Osiecka, kłamiesz po raz kolejny. Pytanie co z tym zrobimy? ) Osiecka ogólnie skacze se po typach jak chce i bardzo łatwo przypisuje sobie cudze zasługi, tak zauważyłem.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 12, 2020 20:39:47 GMT 1
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 20:39:50 GMT 1
zdradziecka Osiecka, dobrze to przewidziałem
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 20:40:01 GMT 1
Kto przyjmuje zakład, że jak Marlow się pojawi, to będzie plakal że nie mial czasu/pracowal/miał życie/za dużo postów było? : d Marlowe nie będzie twierdził, że pracował/miał życie, po prostu poszedłem spać na godzinę, a jak wstałem, to się okazało, że jest 6 stron postów do nadrobienia i zrobienie tego zajęło mi 40 minut. W tym czasie parę osób na mnie nagoniło, więc uznałem, że wolę się nie odzywać, zamiast paść bez sensu (a tym by się pewnie skończyło, bo Sznudzian się na mnie uparł, Konsultant też, Mikaela powtarza akurat za nie tymi co trzeba, parę osób by się podpięło i nieszczęście gotowe). Nie mam roli, więc bym się nie przejął jakoś bardzo, ale jednak lepiej jak padnie ktoś, kto ma szanse być w mafii, ja wiem, że nie jestem, to uznałem, że przeczekam sobie do mordu. Nie podoba mi się to, jak parę osób forsowało lincz na mnie, gdy mnie nie było. Mafii byłoby bardzo na rękę odjebanie mnie w linczu, bo lepiej wyjebać kogoś ogarniętego niż glona, który i tak padnie, mnie jednak zazwyczaj mafia morduje.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 20:40:15 GMT 1
Agnieszka Osiecka potrafi być zdradziecka, w końcu to kobieta
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 20:40:16 GMT 1
W mafii pewnie jest Osiecka razem w Marlowe.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 20:40:23 GMT 1
Btw. Redzik - wygrałeś życie, bo teraz lincz na Ciebie już nie pójdzie tak łatwo
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 20:40:32 GMT 1
do piachu z nim
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 20:42:30 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 20:42:30 GMT 1
Kto przyjmuje zakład, że jak Marlow się pojawi, to będzie plakal że nie mial czasu/pracowal/miał życie/za dużo postów było? : d Marlowe nie będzie twierdził, że pracował/miał życie, po prostu poszedłem spać na godzinę, a jak wstałem, to się okazało, że jest 6 stron postów do nadrobienia i zrobienie tego zajęło mi 40 minut. W tym czasie parę osób na mnie nagoniło, więc uznałem, że wolę się nie odzywać, zamiast paść bez sensu (a tym by się pewnie skończyło, bo Sznudzian się na mnie uparł, Konsultant też, Mikaela powtarza akurat za nie tymi co trzeba, parę osób by się podpięło i nieszczęście gotowe). Nie mam roli, więc bym się nie przejął jakoś bardzo, ale jednak lepiej jak padnie ktoś, kto ma szanse być w mafii, ja wiem, że nie jestem, to uznałem, że przeczekam sobie do mordu. Nie podoba mi się to, jak parę osób forsowało lincz na mnie, gdy mnie nie było. Mafii byłoby bardzo na rękę odjebanie mnie w linczu, bo lepiej wyjebać kogoś ogarniętego niż glona, który i tak padnie, mnie jednak zazwyczaj mafia morduje. Przecież Ty byłeś oponentem Kandydata, który glonem nie jest i Kukuczki, który mimo wszystko glonem nie jest, bo trolluje. Więc Twoja śmierć nie uratowałaby glona.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 20:42:46 GMT 1
Btw. Redzik - wygrałeś życie, bo teraz lincz na Ciebie już nie pójdzie tak łatwo
Ponawiam pytanie, z jakiego powodu nagle zaczęliście go uniewinniać?
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 12, 2020 20:42:49 GMT 1
Konsultant strasznie się agresywny zrobił, skąd ta nagła zmiana? Czyżbyśmy byli na dobrym tropie i tym go tak rozjuszyli? Bardzo możliwe, że jednak nie, ale gdybyś jednak miał rację, to z kim widzisz go w mafii?
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 20:43:36 GMT 1
W mafii pewnie jest Osiecka razem w Marlowe. Osiecka może być, to jej oburzenie, że Cię uniewinniam po tożsamości było dziwne, co ładnie zauważył Durda.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 20:44:03 GMT 1
Akwarelista, to masz mnie za trolla czy mafię? Przed chwilą pisałeś, ze za mafię. Teraz, że za trolla. Nie będziesz pierwszym mafiozo, który gubi się w zeznaniach, ale z pewnością pogubiłeś się w rekordowym czasie.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 20:44:06 GMT 1
Marlow, dla Ciebie: Ale historyjka fajna, taka romantyczno melancholijna
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 20:45:13 GMT 1
Konsultant strasznie się agresywny zrobił, skąd ta nagła zmiana? Czyżbyśmy byli na dobrym tropie i tym go tak rozjuszyli? Bardzo możliwe, że jednak nie, ale gdybyś jednak miał rację, to z kim widzisz go w mafii?
Z Osiecką, Akwarelistą, Panem Marianem Krzaklewskim i Marlowem.
ale to tak na szybko, być może Osiecka po prostu jest fatalnym graczem w mieście
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 20:45:19 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 20:45:19 GMT 1
Akwarelista, to masz mnie za trolla czy mafię? Przed chwilą pisałeś, ze za mafię. Try teraz, że za trolla. Nie będziesz pierwszym mafiozo, który gubi się w zeznaniach, ale z pewnością pogubiłeś się w rekordowym czasie. Jesteś mafioza, który trolluje i wkurwia. Jednym i drugim. Gwalcisz logikę.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 20:46:19 GMT 1
W którym momencie zgwałciłem logikę?
Tłumacz się.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 20:46:39 GMT 1
Marlow, ale rozumiem że teraz idziesz spać dalej, a nie będziesz mafijnie robił sobie aktywnośc wtedy, gdy możesz na spokojnie klepać posty bez strachu, że się wkopiesz?
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 20:46:56 GMT 1
Marlowe nie będzie twierdził, że pracował/miał życie, po prostu poszedłem spać na godzinę, a jak wstałem, to się okazało, że jest 6 stron postów do nadrobienia i zrobienie tego zajęło mi 40 minut. W tym czasie parę osób na mnie nagoniło, więc uznałem, że wolę się nie odzywać, zamiast paść bez sensu (a tym by się pewnie skończyło, bo Sznudzian się na mnie uparł, Konsultant też, Mikaela powtarza akurat za nie tymi co trzeba, parę osób by się podpięło i nieszczęście gotowe). Nie mam roli, więc bym się nie przejął jakoś bardzo, ale jednak lepiej jak padnie ktoś, kto ma szanse być w mafii, ja wiem, że nie jestem, to uznałem, że przeczekam sobie do mordu. Nie podoba mi się to, jak parę osób forsowało lincz na mnie, gdy mnie nie było. Mafii byłoby bardzo na rękę odjebanie mnie w linczu, bo lepiej wyjebać kogoś ogarniętego niż glona, który i tak padnie, mnie jednak zazwyczaj mafia morduje. Przecież Ty byłeś oponentem Kandydata, który glonem nie jest i Kukuczki, który mimo wszystko glonem nie jest, bo trolluje. Więc Twoja śmierć nie uratowałaby glona. Skąd wiesz, że Kandydat nie jest glonem? W momencie, gdy się wydawało, że jest w mafii, to faktycznie mógł wyglądać na ogara, który kryje potencjał, a oskarżony schował się do nory, ale po wyniku linczu to chyba jednak nie taki ogar, co? No a Kukuczka to akurat pewnie w mafii jest, więc tu nie jest wybór glon-ogar, tylko mafiozo-niewinny, to raczej, że woleliby mnie wyjebać, ale się na szczęście nie przyjęło.
|
|