|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 20:47:42 GMT 1
"This post is hidden"
polecam odnośnie Kukuczki, szkoda marnować życie na jego czytanie
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 20:48:28 GMT 1
"This post is hidden" polecam odnośnie Kukuczki, szkoda marnować życia na jego czytanie
Jak cię mogę udobruchać Kandydacie? wszak na jednym wózku lecimy
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 20:49:10 GMT 1
Marlow, ale rozumiem że teraz idziesz spać dalej, a nie będziesz mafijnie robił sobie aktywnośc wtedy, gdy możesz na spokojnie klepać posty bez strachu, że się wkopiesz? Nie no, spać pójdę około 23.30, może północy. A jutro mam zamiar być przy linczu normalnie, wcześniej z pracy może też trochę popiszę, zobaczę.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 20:49:10 GMT 1
Przecież Ty byłeś oponentem Kandydata, który glonem nie jest i Kukuczki, który mimo wszystko glonem nie jest, bo trolluje. Więc Twoja śmierć nie uratowałaby glona. Skąd wiesz, że Kandydat nie jest glonem? W momencie, gdy się wydawało, że jest w mafii, to faktycznie mógł wyglądać na ogara, który kryje potencjał, a oskarżony schował się do nory, ale po wyniku linczu to chyba jednak nie taki ogar, co? No a Kukuczka to akurat pewnie w mafii jest, więc tu nie jest wybór glon-ogar, tylko mafiozo-niewinny, to raczej, że woleliby mnie wyjebać, ale się na szczęście nie przyjęło. A to nie byłby w pewnym momencie wybór winny-winny? Bo jak inaczej wytłumaczyć wepchniętą kandydaturę Kandydata po tym jak ty byłeś przez moment kandydatem?
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 20:49:38 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 20:49:38 GMT 1
"This post is hidden" polecam odnośnie Kukuczki, szkoda marnować życie na jego czytanie +1, co za śmieć
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 20:50:12 GMT 1
Po Leclercu ewidetnie widać, że to ogarnięty gracz, z szerokimi horyzontami mafijnymi, i mnie trochę wkurza glonowaniem i małą aktywnością. Jutro obowiązkowo piszesz podsumowanie, gościu.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 20:50:25 GMT 1
Marlow, dla Ciebie: Ale historyjka fajna, taka romantyczno melancholijna Historyjka jest akurat po prostu prawdziwa, ale nie musisz wierzyć.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 20:50:33 GMT 1
Konsultant jest wybitnie bezczelny, już nawet nie udaje, że nie jest w mafii i że zależy mu na jakiejkolwiek współpracy z nami. Do piachu, jak najszybciej, choćby po to, żeby podreperować stan licznika.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 20:50:38 GMT 1
Marlow, ale rozumiem że teraz idziesz spać dalej, a nie będziesz mafijnie robił sobie aktywnośc wtedy, gdy możesz na spokojnie klepać posty bez strachu, że się wkopiesz? Nie no, spać pójdę około 23.30, może północy. A jutro mam zamiar być przy linczu normalnie, wcześniej z pracy może też trochę popiszę, zobaczę. Czyli jutro nie tylko koledzy bronią, ale bronisz się też sam?
Czekamy!
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 20:51:04 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 20:51:04 GMT 1
Dla mnie Kandydat nie był glonem z powodu tego jak pisał, może mniej co. Wyglądał na wycofanego, moze mafioze. Szkoda że poleciał on, bo myślę, ze by sie rozkręcil.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 20:51:15 GMT 1
"This post is hidden" polecam odnośnie Kukuczki, szkoda marnować życie na jego czytanie +1, co za śmieć Też +1. Szkoda,że rano go zbagatelizowałam.
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 12, 2020 20:51:28 GMT 1
Po Leclercu ewidetnie widać, że to ogarnięty gracz, z szerokimi horyzontami mafijnymi, i mnie trochę wkurza glonowaniem i małą aktywnością. Jutro obowiązkowo piszesz podsumowanie, gościu. Podsumowania są przereklamowane
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 20:52:55 GMT 1
Skąd wiesz, że Kandydat nie jest glonem? W momencie, gdy się wydawało, że jest w mafii, to faktycznie mógł wyglądać na ogara, który kryje potencjał, a oskarżony schował się do nory, ale po wyniku linczu to chyba jednak nie taki ogar, co? No a Kukuczka to akurat pewnie w mafii jest, więc tu nie jest wybór glon-ogar, tylko mafiozo-niewinny, to raczej, że woleliby mnie wyjebać, ale się na szczęście nie przyjęło. A to nie byłby w pewnym momencie wybór winny-winny? Bo jak inaczej wytłumaczyć wepchniętą kandydaturę Kandydata po tym jak ty byłeś przez moment kandydatem? Tłumacz sobie jak chcesz, ja wiem, że jestem niewinny. Moja kandydatura się szczęśliwie nie przyjęła, miałem 3-4 głosy a Kukuczka miał ich 6-7, więc zamiast tego wepchnięto Kandydata. Czyli Kukuczka jest winny i pewnie Marian też jest winny.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 20:55:12 GMT 1
Marlowe wyjątkowo śliski, ja bym mu trzymania liny w wysokich górach nie powierzył, oj nie.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 20:55:28 GMT 1
Nie no, spać pójdę około 23.30, może północy. A jutro mam zamiar być przy linczu normalnie, wcześniej z pracy może też trochę popiszę, zobaczę. Czyli jutro nie tylko koledzy bronią, ale bronisz się też sam?
Czekamy!
A pierdol się. Masz jakieś zarzuty, to pisz, nie to spierdalaj, bo nie chce mi się z Tobą gadać.
|
|
|
Post by Shepard on May 12, 2020 20:55:41 GMT 1
Secret 3 - 0 Virtus Pro Prodigy, ez
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 20:56:16 GMT 1
A to nie byłby w pewnym momencie wybór winny-winny? Bo jak inaczej wytłumaczyć wepchniętą kandydaturę Kandydata po tym jak ty byłeś przez moment kandydatem? Tłumacz sobie jak chcesz, ja wiem, że jestem niewinny. Moja kandydatura się szczęśliwie nie przyjęła, miałem 3-4 głosy a Kukuczka miał ich 6-7, więc zamiast tego wepchnięto Kandydata. Czyli Kukuczka jest winny i pewnie Marian też jest winny. Nie podoba mi się to,że od razu zaznaczasz, że jesteś niewinny. Tym bardziej,że twoja kandydatura ciężko była przyjmowana,a na Prezydenta pojawiła się cała ława. Do tego teraz inbujesz,że udało ci się przeżyć lincz, a sam posłałeś głos powietrze. Ty nie musiałeś się nawet bronić, bo prawdopodobnie twoi koledzy zrobili to za ciebie.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 20:56:27 GMT 1
Czyli jutro nie tylko koledzy bronią, ale bronisz się też sam?
Czekamy!
A pierdol się. Masz jakieś zarzuty, to pisz, nie to spierdalaj, bo nie chce mi się z Tobą gadać. Napisz co tam wymyśliłeś w te 40 minut na przykład? Czy niczym Redizk napiszesz, że twoje posty wskazujace na myśli przeróżne, to "kreacyjne posty"?
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 20:57:38 GMT 1
Plus imo ta reakcja emocjonalna trochę wymuszona
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 20:57:38 GMT 1
W ogóle czy to nie jest głupie? Marlow wraca po linczu gdzie umiera miastowy, wraca po mordzie gdzie ginie miastowy a pierwsez co robi to broni się przed chujowymi oskarżeniami Pikachu No parodia xD
|
|