|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 20:59:18 GMT 1
Tłumacz sobie jak chcesz, ja wiem, że jestem niewinny. Moja kandydatura się szczęśliwie nie przyjęła, miałem 3-4 głosy a Kukuczka miał ich 6-7, więc zamiast tego wepchnięto Kandydata. Czyli Kukuczka jest winny i pewnie Marian też jest winny. Nie podoba mi się to,że od razu zaznaczasz, że jesteś niewinny. Tym bardziej,że twoja kandydatura ciężko była przyjmowana,a na Prezydenta pojawiła się cała ława. Do tego teraz inbujesz,że udało ci się przeżyć lincz, a sam posłałeś głos powietrze. Ty nie musiałeś się nawet bronić, bo prawdopodobnie twoi koledzy zrobili to za ciebie. No kurwa, ale Ty jesteś debil. No jak udawałem, że mnie nie ma, co wprost przyznaję, to logiczne, że nie zmieniałem głosu, ja pierdolę. I podkreślam, że jestem niewinny, bo jestem, a że mafia/debile wrzucili mnie na świecznik, to już inna sprawa.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 12, 2020 20:59:26 GMT 1
Statystyczny był jedynym gościem, który zmienił głos z Kukuczki na Jaruzelskiego. Kłamstwo
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 21:00:42 GMT 1
Nie podoba mi się to,że od razu zaznaczasz, że jesteś niewinny. Tym bardziej,że twoja kandydatura ciężko była przyjmowana,a na Prezydenta pojawiła się cała ława. Do tego teraz inbujesz,że udało ci się przeżyć lincz, a sam posłałeś głos powietrze. Ty nie musiałeś się nawet bronić, bo prawdopodobnie twoi koledzy zrobili to za ciebie. No kurwa, ale Ty jesteś debil. No jak udawałem, że mnie nie ma, co wprost przyznaję, to logiczne, że nie zmieniałem głosu, ja pierdolę. I podkreślam, że jestem niewinny, bo jestem, a że mafia/debile wrzucili mnie na świecznik, to już inna sprawa. No kurwa ty musisz być w tej mafii xD. Agresję też wymuszać, bo inaczej nie potrafisz odpisać. Dalej masz zamiar wyzywać wszystkich od debili, którzy w jakikolwiek sposób ciebie oskarżają?
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 21:01:55 GMT 1
via mobile
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 21:01:55 GMT 1
Statystyczny był jedynym gościem, który zmienił głos z Kukuczki na Jaruzelskiego. Kłamstwo Panie Edwardzie. Dlaczego Pan sie tak wystawil? Widzialem, ze bedzie Pan chcial zwalic cala wine na mnie, ale na szczescie Panu na to nie pozwole. Dobrej nocy
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 12, 2020 21:03:57 GMT 1
Czy tylko ja mam wewnętrzny problem z Kukuczką?
Mam wrażenie, że jest tak zwanym wake-up'em. Odczuwam, że z gry zdecydowanie bardziej jest niewinny, ale z treści postów, że może to miasto zaprowadzić na rzeź. To taka moja prywatna myśl, która siedzi mi głęboko w głowie i wierci dziurę w mózgu.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 21:03:58 GMT 1
W ogóle czy to nie jest głupie? Marlow wraca po linczu gdzie umiera miastowy, wraca po mordzie gdzie ginie miastowy a pierwsez co robi to broni się przed chujowymi oskarżeniami Pikachu No parodia xD
Hahaha, no co za zdziwienie, że w mordzie zginął miastowy. Szkoda, że mafia swojego nie odjebała. Ty w ogóle czytasz, co tworzysz? No pierwsze co skomentowałem, to to, że siedziałem na forum, ale milczałem, przecież dobrze wiem, jaki byłby smród, gdybym to zignorował. Jakbym wjechał na forum i jak gdyby nigdy nic komentował wyniki linczu o mordu to też przecież by się ktoś o to dojebał, a skoro już dziś zagrałem tak, żeby przeżyć, to nie po to, żeby zostać odjebanym następnego dnia.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 21:04:37 GMT 1
Swoją droga, ja tylko jasno napiszę co zrobił Marlow: Marlow miał zaległe posty ALE czytał te nowe na bieżaco na tyle by być świadomym że jest wajhowanie w jego stronę I czuł się z tym na tyle bezpiecznie że postanowił to zignorować i przez 40 minut nadrabiał posty by nie mieć nawet gotowego zdania na temat obecnej sytuacji tylko móc reagować agresją i tłumaczyć się (!), zamiast cokolwiek wprowadzać do gry
bieda
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 21:05:12 GMT 1
Też to zauważyłam Pikachu.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 21:05:18 GMT 1
Szyfrant, czemu tak późno wystartowałeś, chociaż śledziłeś rozgrywkę od początku lub prawie?
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 21:06:24 GMT 1
Założę się,że Marlowe będzie teraz na siłę szukał interakcji pytając o nieistotne szczegóły
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 21:07:00 GMT 1
Swoją droga, ja tylko jasno napiszę co zrobił Marlow: Marlow miał zaległe posty ALE czytał te nowe na bieżaco na tyle by być świadomym że jest wajhowanie w jego stronę I czuł się z tym na tyle bezpiecznieże postanowił to zignorować i przez 40 minut nadrabiał posty by nie mieć nawet gotowego zdania na temat obecnej sytuacji tylko móc reagować agresją i tłumaczyć się (!), zamiast cokolwiek wprowadzać do gry bieda + zupełnie zignorował tego posta i postanowił atakować na moment obecny niewinnego Szyfranta
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 21:07:07 GMT 1
To czemu reagujesz agresją, gdy ktoś forsuje lincz na Ciebie, gdy jesteś obecny? : d
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 21:09:12 GMT 1
Panie Edziu, porównywałam tylko ostatnie wyniki wstępne, a wyniki ostateczne.
Drogi Marlowe, nie jestem zwolenniczką analizy na podstawie braku ukrycia statusu, ale skoro Pikacu rozpoczął temat, to postanowiłam to bardziej przeanalizować. Pikacu o 21:21 zauważył, że jesteś online. O 21:22 ukryłeś status (można to łatwo zobaczyć, klikając w members), a potem, o 21:40, napisałeś, że spałeś i przez 40 minut czytałeś stare posty. Dziwna wydaje mi się drzemka między 20:00 a 21:00, kiedy w grze dzieje się najwięcej. Są tu kłamstwa i nieścisłości. Na 100% nie mówisz prawdy.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 21:10:11 GMT 1
Następny pro tip: 1 strona to 20 postów Marlow napisał wprost że miał ojejku do nadrobienia 4 strony daje to 80 postów 40 minut Oznacza to że Marlow czytał każdego posta 30 sekund Czy to nie dużo, biorąc pod uwagę jakie wiekszość postów jest beznadziejne? Ale to już takie przypierdalanie się z mojej strony na siłę, po Prostu Marlow musial stworzyc na szybko historyjkę żeby zgadzało się z tym, że miałem na niego obserwację na members
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 21:10:31 GMT 1
Czy tylko ja mam wewnętrzny problem z Kukuczką? Mam wrażenie, że jest tak zwanym wake-up'em. Odczuwam, że z gry zdecydowanie bardziej jest niewinny, ale z treści postów, że może to miasto zaprowadzić na rzeź. To taka moja prywatna myśl, która siedzi mi głęboko w głowie i wierci dziurę w mózgu. Ja też zaczynam mieć takie odczucia.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 12, 2020 21:11:06 GMT 1
Szyfrant, czemu tak późno wystartowałeś, chociaż śledziłeś rozgrywkę od początku lub prawie? Qalxwoąuz gulb kmthyiz Daj znać jak ogarniesz odpowiedź.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 21:11:22 GMT 1
Swoją droga, ja tylko jasno napiszę co zrobił Marlow: Marlow miał zaległe posty ALE czytał te nowe na bieżaco na tyle by być świadomym że jest wajhowanie w jego stronę I czuł się z tym na tyle bezpiecznieże postanowił to zignorować i przez 40 minut nadrabiał posty by nie mieć nawet gotowego zdania na temat obecnej sytuacji tylko móc reagować agresją i tłumaczyć się (!), zamiast cokolwiek wprowadzać do gry bieda Co za bzdura. Przeczytałem zaległe posty i akurat zrobiła się 20:40, czy coś koło tego, miałem zacząć odpisywać na post Sznudziana z 49 strony, gdy zobaczyłem, że zaczynają się zbierać na mnie szable i jak wkroczę do gry, to ktoś stwierdzi "Hurr durr, siedział skitrany a jak się zaczęło zanosić na jego lincz, to wyskoczył z nory. Mafia, zajebmy go dziś." Tak więc odświeżałem sobie na bieżąco, głosy były podawane, więc widziałem, że nie lecę, w razie czego miałem też możliwość zmiany głosu na kontrkandydata, więc tak, czułem się bezpiecznie. Jakby wyszło, że mam lecieć, to bym napisał w ostatniej chwili, kogo mam za winnego, kogo za czystego, żeby to zostało jako testament, ale tak to nie widziałem sensu wrzucania tego w takiej chwili.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 21:15:03 GMT 1
Swoją droga, ja tylko jasno napiszę co zrobił Marlow: Marlow miał zaległe posty ALE czytał te nowe na bieżaco na tyle by być świadomym że jest wajhowanie w jego stronę I czuł się z tym na tyle bezpiecznieże postanowił to zignorować i przez 40 minut nadrabiał posty by nie mieć nawet gotowego zdania na temat obecnej sytuacji tylko móc reagować agresją i tłumaczyć się (!), zamiast cokolwiek wprowadzać do gry bieda Co za bzdura. Przeczytałem zaległe posty i akurat zrobiła się 20:40, czy coś koło tego, miałem zacząć odpisywać na post Sznudziana z 49 strony, gdy zobaczyłem, że zaczynają się zbierać na mnie szable i jak wkroczę do gry, to ktoś stwierdzi "Hurr durr, siedział skitrany a jak się zaczęło zanosić na jego lincz, to wyskoczył z nory. Mafia, zajebmy go dziś." Tak więc odświeżałem sobie na bieżąco, głosy były podawane, więc widziałem, że nie lecę, w razie czego miałem też możliwość zmiany głosu na kontrkandydata, więc tak, czułem się bezpiecznie. Jakby wyszło, że mam lecieć, to bym napisał w ostatniej chwili, kogo mam za winnego, kogo za czystego, żeby to zostało jako testament, ale tak to nie widziałem sensu wrzucania tego w takiej chwili. Historia stwarza się na naszych oczach Życzę powodzenia Panie Marlow w ciężkiej podroży do ciemności
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 21:15:43 GMT 1
Po cholerę oddajecie teraz głosy? I tak je zmienicie jeszcze pięć razy. Tylko wprowadzacie chaos i nic więcej.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 21:16:02 GMT 1
Panie Edziu, porównywałam tylko ostatnie wyniki wstępne, a wyniki ostateczne. Drogi Marlowe, nie jestem zwolenniczką analizy na podstawie braku ukrycia statusu, ale skoro Pikacu rozpoczął temat, to postanowiłam to bardziej przeanalizować. Pikacu o 21:21 zauważył, że jesteś online. O 21:22 ukryłeś status (można to łatwo zobaczyć, klikając w members), a potem, o 21:40, napisałeś, że spałeś i przez 40 minut czytałeś stare posty. Dziwna wydaje mi się drzemka między 20:00 a 21:00, kiedy w grze dzieje się najwięcej. Są tu kłamstwa i nieścisłości. Na 100% nie mówisz prawdy. Spałem od 19 do 20. Od 20 do 20:40 czytałem posty. O 20:40 zaczął się na mnie najazd, więc postanowiłem przeczekać i zobaczyć, co się stanie. Nie chciałem wskoczyć tuż po linczu, więc stwierdziłem, że wstrzymam się do mordu. Po linczu pogadałem na PW z Volvem, zwracając mu uwagę, że źle policzył głosy (napisał, że Redzik miał 2 a miał 1), zobaczyłem, że Pikachu się dojebał, że jestem a nie piszę. Zacząłem odpisywać, zrobiłem przerwę na sranie i o 21.40 wysłałem posta. Chcesz, to wierz, nie chcesz, to nie.
|
|