|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 12, 2020 21:17:03 GMT 1
Po cholerę oddajecie teraz głosy? I tak je zmienicie jeszcze pięć razy. Tylko wprowadzacie chaos i nic więcej. Czy ten problem dotyczy Ciebie?
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 21:17:10 GMT 1
Zacznij kurwa grać Marlow a nie się tłumaczysz bo to się żałosne robi, chyba że chcesz sobie nabić licznik głosów do jakiegoś rekordowewgo numeru na tym forum
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 21:18:32 GMT 1
W jakimś podcaście słyszałem, że prawdziwi mordercy na przesłuchaniach podają zazwyczaj najwięcej szczegółów, żeby zbudować jak najmocniejsze, acz złudne wrażenie swojej wiarygodności. Dobranoc.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 21:18:39 GMT 1
Po cholerę oddajecie teraz głosy? I tak je zmienicie jeszcze pięć razy. Tylko wprowadzacie chaos i nic więcej. Czy ten problem dotyczy Ciebie? Chaos jest korzystny dla mafii. Utrudnia racjonalne myślenie, premiuje działanie impulsu i pomaga na przemykanie cichaczem.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 21:19:36 GMT 1
Następny pro tip: 1 strona to 20 postów Marlow napisał wprost że miał ojejku do nadrobienia 4 strony daje to 80 postów 40 minut Oznacza to że Marlow czytał każdego posta 30 sekund Czy to nie dużo, biorąc pod uwagę jakie wiekszość postów jest beznadziejne? Ale to już takie przypierdalanie się z mojej strony na siłę, po Prostu Marlow musial stworzyc na szybko historyjkę żeby zgadzało się z tym, że miałem na niego obserwację na members I taka to jest z Tobą gra. Kłamiesz i manipulujesz. Stron było 6 i tak też pisałem. Kto przyjmuje zakład, że jak Marlow się pojawi, to będzie plakal że nie mial czasu/pracowal/miał życie/za dużo postów było? : d Marlowe nie będzie twierdził, że pracował/miał życie, po prostu poszedłem spać na godzinę, a jak wstałem, to się okazało, że jest 6 stron postów do nadrobienia i zrobienie tego zajęło mi 40 minut. W tym czasie parę osób na mnie nagoniło, więc uznałem, że wolę się nie odzywać, zamiast paść bez sensu (a tym by się pewnie skończyło, bo Sznudzian się na mnie uparł, Konsultant też, Mikaela powtarza akurat za nie tymi co trzeba, parę osób by się podpięło i nieszczęście gotowe). Nie mam roli, więc bym się nie przejął jakoś bardzo, ale jednak lepiej jak padnie ktoś, kto ma szanse być w mafii, ja wiem, że nie jestem, to uznałem, że przeczekam sobie do mordu. Nie podoba mi się to, jak parę osób forsowało lincz na mnie, gdy mnie nie było. Mafii byłoby bardzo na rękę odjebanie mnie w linczu, bo lepiej wyjebać kogoś ogarniętego niż glona, który i tak padnie, mnie jednak zazwyczaj mafia morduje. W momencie, gdy się logowałem tych stron było 6. W czasie nadrabiania doszły 4 kolejne. Czyli 200 postów. Policz teraz.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 21:19:40 GMT 1
+1 W jakimś podcaście słyszałem, że prawdziwi mordercy na przesłuchaniach podają zazwyczaj najwięcej szczegółów, żeby zbudować jak najmocniejsze, acz złudne wrażenie swojej wiarygodności. Dobranoc.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 12, 2020 21:19:56 GMT 1
W jakimś podcaście słyszałem, że prawdziwi mordercy na przesłuchaniach podają zazwyczaj najwięcej szczegółów, żeby zbudować jak najmocniejsze, acz złudne wrażenie swojej wiarygodności. Dobranoc. Ale to nie ma znaczenia tutaj, chociaż wiem co próbujesz zrobić. Bo to nie morderca, a mafioza.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 21:20:28 GMT 1
ok boomer, jestem z mafi bo pomyliłem 2 cyferki, miasto, wiecie co ze mną zrobić XD
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 21:21:39 GMT 1
Zapisuję tym +1 ważniejsze posty, żeby o niczym nie zapomnieć, bo planuję rano wjechać z quasi-podsumowaniem. Stefana Zielonkę, który notuje sobie w kajecie niektóre sprawy, też do tego zachęcam, a teraz chyba bedę udawała się na spoczynek.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 21:22:11 GMT 1
I śmieszne że znajdujesz gupotki na najmniej istotny element czyli cyferki i liczenie gdzie sam napisałam że to "Ale to już takie przypierdalanie się z mojej strony na siłę"
ale już do samego głównego elemento bajkopisarstwa i tworzenia historyjek na swoją niewinność to już nu-nu ;d
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 21:23:52 GMT 1
I ja czekam jutro na Ligę Niepokalanych Marlowa, która będzie albo schodziła głosowaniem gdzie indziej albo będzie go ratowala : d
W najgorszym wypadku mafia się podczepi (pro-tip: mafiozi zapewne już się podczepii w liczbie min. 1)
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 21:25:24 GMT 1
I ja czekam jutro na Ligę Niepokalanych Marlowa, która będzie albo schodziła głosowaniem gdzie indziej albo będzie go ratowala : d W najgorszym wypadku mafia się podczepi (pro-tip: mafiozi zapewne już się podczepii w liczbie min. 1) Nie doczekasz się, bo jestem niewinny, więc jutro padnę, bo mafii to bardziej na rękę niż lincz na Kukuczce.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 21:26:17 GMT 1
I ja czekam jutro na Ligę Niepokalanych Marlowa, która będzie albo schodziła głosowaniem gdzie indziej albo będzie go ratowala : d W najgorszym wypadku mafia się podczepi (pro-tip: mafiozi zapewne już się podczepii w liczbie min. 1) Nie doczekasz się, bo jestem niewinny, więc jutro padnę, bo mafii to bardziej na rękę niż lincz na Kukuczce. Ile razy będziesz podkreślał tą swoją niewinność? Miastowy by tego nie robił.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 21:27:26 GMT 1
Nie doczekasz się, bo jestem niewinny, więc jutro padnę, bo mafii to bardziej na rękę niż lincz na Kukuczce. Ile razy będziesz podkreślał tą swoją niewinność? Miastowy by tego nie robił. Czy GigaChad/Jesieniara tak nie grali?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 21:28:41 GMT 1
Jurek Zięba tak grał.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 21:28:43 GMT 1
Nie sugeruje tożsamości broń boże, ale po prostu ostre bronienie się jako niewinny to przecież 1 punkt z Kajecika Mafiozy np. Kukułszke to uratowalo
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 21:28:47 GMT 1
Statystyczny był jedynym gościem, który zmienił głos z Kukuczki na Jaruzelskiego. Kłamstwo
Statystycznie Osiecka kłamie w co 2 poście
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 21:29:32 GMT 1
W ogóle czy to nie jest głupie? Marlow wraca po linczu gdzie umiera miastowy, wraca po mordzie gdzie ginie miastowy a pierwsez co robi to broni się przed chujowymi oskarżeniami Pikachu No parodia xD Hahaha, no co za zdziwienie, że w mordzie zginął miastowy. Szkoda, że mafia swojego nie odjebała. Ty w ogóle czytasz, co tworzysz? Jakie to sztuczne xd
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 21:30:41 GMT 1
Swoją droga, ja tylko jasno napiszę co zrobił Marlow: Marlow miał zaległe posty ALE czytał te nowe na bieżaco na tyle by być świadomym że jest wajhowanie w jego stronę I czuł się z tym na tyle bezpiecznieże postanowił to zignorować i przez 40 minut nadrabiał posty by nie mieć nawet gotowego zdania na temat obecnej sytuacji tylko móc reagować agresją i tłumaczyć się (!), zamiast cokolwiek wprowadzać do gry bieda + zupełnie zignorował tego posta i postanowił atakować na moment obecny niewinnego Szyfranta
Dlaczego Szyfrant niewinny? Zresztą nie jesteś pierwszą osobą, która tak pisze, więc ciekawi mnie to szczególnie. Co takiego zrobił, że Wam się wybielił?
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 21:31:12 GMT 1
Hahaha, no co za zdziwienie, że w mordzie zginął miastowy. Szkoda, że mafia swojego nie odjebała. Ty w ogóle czytasz, co tworzysz? Jakie to sztuczne xd Co jest sztucznego w wyśmianiu typa, który się dziwi, że nie skomentowałem tego, że w mordzie padł niewinny?
|
|