|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 21:42:44 GMT 1
Marlowe, to kogo Ty w tej mafii w ogóle widzisz poza mną? Z kimś przecież muszę być. Z Marianem, z Luką, z Konsultantem, możliwe też, że ze Sznudzianem. Nie podoba mi się też Szyfrant i za chuja nie wiem, czemu ludzie go uniewinniają. W mafii może być też Osiecka.
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 21:43:24 GMT 1
+ zupełnie zignorował tego posta i postanowił atakować na moment obecny niewinnego Szyfranta
Dlaczego Szyfrant niewinny? Zresztą nie jesteś pierwszą osobą, która tak pisze, więc ciekawi mnie to szczególnie. Co takiego zrobił, że Wam się wybielił?
Między innymi dlatego, że Ty i Marlow się na niego usadziliście.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 21:44:34 GMT 1
Mam ważne pytanie do Pana Pikachu. Co Pan sądzi o mojej zmianie głosu na Pana Kandydata? Prawdopodobnie spowodowało to lawinę zdarzeń, które doprowdziły do linczu na generale. PIKACZU WYKONA ROZKAZ!
Bardzo chętnie na swój niewinny sposób
Tylko to zajmie trochę czasu bo trzeba będzie spojrzeć na całą te lawinę i jak szły głosy i dynamika linczu więc przed snem?
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 21:44:49 GMT 1
Proponuję wrzucić Konsultanta Play na czarną listę, żeby nie zawracał głowy. Zacznijmy może od punktów karnych za nieukrycie obecności. Jeśli Marlowe winny, to Konsultant Play raczej niewinny, bo czy mafioza pisałby drugiemu mafiozie o ukryciu obecności i dawał screeny na forum miasta zamiast mafii? Sznudzian też czysty, jako pierwszy wziął się porządnie za Marlowa i był bardzo przekonujący.
A tutaj też widzimy, że Marlowe miał Kukuczkę i Konsultanta za mafię, a mimo to oddał głos na Modricia, który chwilę zaśmierdział, ale później każdy go olał.
Wg Marlowe: Niewinni: Shiffrin, Shepard i Pikachu, raczej także Bękart. Podejrzani: Kukuczka, Modric, Redzik, Konsultant, Sznudzian.
Więc ja bym oddawał głos na Kukuczkę lub Redzika w tamtym momencie, bo oni byli dużo bardziej zagrożeni linczem niż Modrić. Jak Marlowe napisał ostatniego posta, to obaj byli faworytami.
W ogóle Modrić podśmiarduje:
Jak Modrić w mafii, to kolejny powód na brak winy Konsultanta.
Niewinni są ja, Konsultant (uzasadnienie powyżej), Sznudzian (uzasadnienie powyżej), Shiffrin (na bank, potężnie oczyszczona przez mafiozę Marlowe), Szyfrant (takiego pierwszego posta jak on nie mógł napisać mafioza), Szóstybękart (mafioza nie uniewinniałby Marlowe o 21:18 na takich przesłankach) i chyba też Redzik.
W mafii Marlowe, Kukuczka. Może Modrić, może Piękny Marian, który też gra mocno mafijnie, choć czekam jak się rozkręci. Może Kmcic. Ale może też ktoś z liderów miasta.
Tę analizę w oparciu o moją mafijność możesz wrzucić do kosza, bo jestem niewinny.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 21:45:26 GMT 1
Akwarelisto, to Pikacu wrzucił screena, a nie Konsultant!
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 21:46:09 GMT 1
Dlaczego Szyfrant niewinny? Zresztą nie jesteś pierwszą osobą, która tak pisze, więc ciekawi mnie to szczególnie. Co takiego zrobił, że Wam się wybielił?
Między innymi dlatego, że Ty i Marlow się na niego usadziliście. Czyli jak ja niewinny, to Szyfrant jednak może być w mafii?
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 21:46:38 GMT 1
Akwarelisto, to Pikacu wrzucił screena, a nie Konsultant! Ja wczoraj wrzucałem screena, że Konsultant jest nieukryty.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 21:47:22 GMT 1
WIELKI P I K A C H U Tak na przyszłość, gdy Pikachu wjebie to miasto w dupe i mafia się będzie cieszyła :> Papugachu Dlaczego Szyfrant niewinny? Zresztą nie jesteś pierwszą osobą, która tak pisze, więc ciekawi mnie to szczególnie. Co takiego zrobił, że Wam się wybielił?
Między innymi dlatego, że Ty i Marlow się na niego usadziliście. Słucham? Ja chyba z Zielonką nawet w żadną interakcję nie wszedłem, totalnie z niczym mi się nie kojarzy poza tym, że pamiętam, że był w grupie osób, które do dziś nie napisały posta czy tam napisały tylko przywitanie. Dlatego właśnie jestem ciekaw co wg Was go uniewinnia, bo chciałbym sobie wyrobić na jego temat zdanie.
Philip Marlowe, dzięki za odpowiedź, teraz się muszę zastanowić co z niej tak właściwie wynika, bo jeszcze nie wiem. xD
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 21:47:40 GMT 1
Mam ważne pytanie do Pana Pikachu. Co Pan sądzi o mojej zmianie głosu na Pana Kandydata? Prawdopodobnie spowodowało to lawinę zdarzeń, które doprowdziły do linczu na generale. PIKACZU WYKONA ROZKAZ!
Bardzo chętnie na swój niewinny sposób
Tylko to zajmie trochę czasu bo trzeba będzie spojrzeć na całą te lawinę i jak szły głosy i dynamika linczu więc przed snem?
Czekam w takim razie z niecierpliwością. Jednocześnie w tej analizie może Pan zawrzeć swoje wrażenia odnośnie zachowania Pana Doktora Redzik i czy uważa Pan je za rozpaczliwą próbę odroczenia linczu na sobie.
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 21:47:49 GMT 1
Akwarelisto, to Pikacu wrzucił screena, a nie Konsultant! Nie, Marlow wrzucił screen, na którym Konsultant nie ukrył swojej obecności.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 21:48:25 GMT 1
Mam ważne pytanie do Pana Pikachu. Co Pan sądzi o mojej zmianie głosu na Pana Kandydata? Prawdopodobnie spowodowało to lawinę zdarzeń, które doprowdziły do linczu na generale. Tak patrzę to może Ty to zaczaleś ale to opinia Agnieszki to całkiem przyklepała Twój post był o 8;45 W międzyczasie czekanie na Agnieszkę Tutaj głosuje już BoBo za toba
Wbija Agnieszka i ja wraz z nią lecimy na Prezydenta a wtedy to już kaplica Ale dwie minuty przed tobą Durba ciągle agitował Nie no odpalmy Kandydata, ja wiem, że to jest średnio realne, bo żaden mafiozo się nie doczepi, ale nawet warto poświęcić ewentualnego niewinnego, by mieć Kandydata na styku i z 5-6 pewnych niewinnych. Takie moje zdanie. Nie wiem czemu w ogóle o to pytasz Uważasz że faktycznie twój głos miał duże znaczenie?
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 21:48:43 GMT 1
Akwarelisto, to Pikacu wrzucił screena, a nie Konsultant!
Eh, cała analiza wzięła w leb, mafiozo Akwarelista się gubi.
Ciekawe tylko, że przyszpiliła go mafiozerka Osiecka.
Albo tak dobrze grają, albo mylę się co do jednego z nich.
Rozstrzygniemy to jutro.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 21:49:18 GMT 1
Zwracam honor. Myślałem, że chodzi o dzisiejszą sytuację, w której to Pikacu wrzucił screen, na której widoczny jest status online Marlowa.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 21:50:02 GMT 1
Durda to w ogóle mój faworyt na OCka póki co, jak sądzicie
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 21:50:33 GMT 1
Na Marlowa brakowało naprawdę ciut ciut Ja i Shirla głosowaliśmy Swoją droga, ale to śmieszne że Konsultant tak bił pianę z pyska, ale nie zagłosował mimo takiego posta Akwarelista też nie zagłosował Ja mogę iść w Marlowa, ta cała jego postawa względem Shiffrin to jedna wielka mafijna gra. Natomiast mimo wszystko wolałbym wywalić Kukuczke, bo jego gra to absurd, zasługuje bardzo na lincz, a do tego zapewne jest winny. W momencie przed pojawieniem się Agnieszki i mojej zmiany głosu to Marlow miał 2 wypisane głosy, ale z 5 zadeklaroawnych : /
Poprawka: miał 2 wypisane, 2 dodane, 3-4 zadeklarowane, to już dawało z 7-8 głosów
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 21:50:47 GMT 1
Chociaż nie no, to wejście wczorajsze Durdy, mm
Ale z drugiej strony na rozdanie ról jest zazwyczaj trochę czasu, a przez to wejście go mocno uniewinniono. Więc może jednak?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 21:52:47 GMT 1
Dobranoc panowie, dobranoc, obrączki na szczęście, pchły na noc, dobranoc panowie, dobranoc, ta noc niech wam pójdzie na zdrowie! Udawanie się zacznie od jutra, a na razie odpłyńmy na kutrach, w tę noc, w tę noc, w tę noc... Jutro znowu się tobą zachwycę, zbudzisz we mnie kochankę i lwicę, a dziś, a dziś jest noc Dobranoc panowie, dobranoc, obrączki na szczęście, pchły na noc, dobranoc panowie, dobranoc, ta noc niech wam pójdzie na zdrowie!
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 21:53:30 GMT 1
Mam ważne pytanie do Pana Pikachu. Co Pan sądzi o mojej zmianie głosu na Pana Kandydata? Prawdopodobnie spowodowało to lawinę zdarzeń, które doprowdziły do linczu na generale. Tak patrzę to może Ty to zaczaleś ale to opinia Agnieszki to całkiem przyklepała Twój post był o 8;45 W międzyczasie czekanie na Agnieszkę Tutaj głosuje już BoBo za toba
Wbija Agnieszka i ja wraz z nią lecimy na Prezydenta a wtedy to już kaplica Ale dwie minuty przed tobą Durba ciągle agitował Nie no odpalmy Kandydata, ja wiem, że to jest średnio realne, bo żaden mafiozo się nie doczepi, ale nawet warto poświęcić ewentualnego niewinnego, by mieć Kandydata na styku i z 5-6 pewnych niewinnych. Takie moje zdanie. Nie wiem czemu w ogóle o to pytasz Uważasz że faktycznie twój głos miał duże znaczenie? Tak sugerował Pan Edward Durda.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 21:53:38 GMT 1
no już, paszoł, Osiołecka
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 21:53:48 GMT 1
Na Marlowa brakowało naprawdę ciut ciut Ja i Shirla głosowaliśmy Swoją droga, ale to śmieszne że Konsultant tak bił pianę z pyska, ale nie zagłosował mimo takiego posta Akwarelista też nie zagłosował Ja mogę iść w Marlowa, ta cała jego postawa względem Shiffrin to jedna wielka mafijna gra. Natomiast mimo wszystko wolałbym wywalić Kukuczke, bo jego gra to absurd, zasługuje bardzo na lincz, a do tego zapewne jest winny. W momencie przed pojawieniem się Agnieszki i mojej zmiany głosu to Marlow miał 2 wypisane głosy, ale z 5 zadeklaroawnych : /
Poprawka: miał 2 wypisane, 2 dodane, 3-4 zadeklarowane, to już dawało z 7-8 głosów
Mafia się bała,że w ostatniej chwili lincz na Marlowe się odbędzie, więc musieli podstawić kandydata,który nie miał szans na obronę, a takim był Kandydat.
|
|