|
Post by Austriacki Akwarelista on May 12, 2020 22:17:24 GMT 1
Tak, ja ostro atakowałem Shiffrin, Osiecka również, Marlowe natomiast bardzo szybko zaczął ją z wielkim przekonaniem uniewinniać. Później jeszcze podobnie zrobił Durda.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 22:18:45 GMT 1
Chujowa ta analiza, nietrafiona, bo nie jestem w mafii a zarzuty z dupy, ale też jednocześnie takie, że ciężko wykazać, że są fałszywe. No bo to jest wszystko napisane pod tezę "Marlowe to mafia". Równie dobrze C) może przecież świadczyć o mojej miastowości, bo zabieram mafii jeden cel, zmniejszam szansę na to, że gość, który jest nielinczowalny, zostanie przypadkiem zlinczowany. Ja na tamtym etapie uznałem, że Mikaela jest niewinna to to napisałem. Jak widać nie powstrzymuje to paru osób przed atakowaniem jej, ale raczej nie padnie dzisiaj i właśnie o to mi cały czas chodzi.
Co do B) to jest to prawdziwy luz, a nie pozorowany, więc pudło, ale też nie bardzo wiem, jak mam to udowodnić? Podesłać zdjęcie gaci, żeby pokazać, że nie są obsrane? Co do D) to nie bardzo wiem, jak (i po co) miałbym na tamtym etapie mocniej atakować Konsultanta.
W ogóle miałem pisać, że coś pierdziałeś na mój temat a odpuściłeś teraz temat, ale wleciała analiza, więc jednak nie. To teraz pytanie: te wszystkie punkty dotyczą postów z dnia wczorajszego. Jak oceniasz moją dzisiejszą grę? Dalej mafia?
Zarzuty są bardzo proste do odparcia - wystarczy, że uzewnętrznisz motywację, która kierowała Tobą kiedy pisałeś na przykład cytowane przeze mnie posty. Każdy z nas piszę bo coś go motywuje. U wielu zawodników te motywacje są klarowne do wyczytania, u Ciebie mam przeczucie, że nie ma ich w ogóle. Wskaż mi cel tamtych postów to udowodnisz mi, że moja dopierdolka jest bezpodstawna.
Dzisiaj absolutnie nie poprawiasz swoich notowań. Twój post z odzywką do Konsultanta wygląda jakbyś pisał, że jest w mafii sam nie wierząc że w niej jest. Durda chyba już to zauważył. Kukuczka za to swoim dzisiejszym formingiem za to zasiał ziarno niepewności.
Wszystkich postów to mi się nie chce, podam Ci motywację 2: Nawiązywałem tu do jednej ze starych edycji na forum Lewkonia, gdzie Żuras grał jako Muka Lodric, chciałem zobaczyć czy ktoś się do tego odniesie, a jeśli tak, to jak to zrobi. Siłą rzeczy musiałaby to zrobić osoba doświadczona, raczej dobrze grająca. Mnie się, nie ukrywam, gra łatwiej jak rozpoznaję czyjąś tożsamość, więc celem było pośrednio poznać czyjąś tożsamość. Tutaj akurat nawiązanie do gry i Sznudziana było tylko mimochodem, choć też po cichu liczyłem, że wywołam jakąś reakcję zestawiając 2 prowadzących razem. Ale główną motywacją była akurat chęć pogadania chwilę o filmach - Durda zrobił fajny research odnośnie do każdej kreacji, ale u mnie powołał się na nie tego odtwórcę roli Marlowe'a, którego mam w avatarze - nawiązał do Humpreya Bogarta i postaci Ricka Blaine'a, czyli boahtera Casablanki, którego grał właśnie Bogart, natomiast ja mam w avatarze Roberta Mitchuma, który grał też Maxa Cady'ego w pierwszej ekranizacji "Przylądku strachu". Notabene, na moją zaczepkę Durda odpowiedział całkiem zgrabnie, na tyle, że stwierdziłem, że na razie nie warto go podszczypywać.
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 22:19:31 GMT 1
Ja podejrzewam,że dwóch detektywów może wyjść trochę wcześniej, tak trzeci lub koniec drugiego dnia. Proszę nie ignorować moich wypowiedzi.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 22:20:12 GMT 1
Dodałabym,że w tamtym momencie Marlowe bardzo mocno mnie uniewinniał, w momencie gdy byłam oskarżana o bycie w mafii. Potem Marlowe chciał, bym wymieniła kto jest w mafii poza Akwarelistą +Osiecką a jak doszło, do zawieszenia toporu wojennego, to Marlowe na wszelki wypadek jeszcze raz mnie się spytał o to samo xD A o jego szczypaniu jeszcze wcześniej pisałam odpowiadając Akwareliście. Tak mniej więcej to wyglądało dzisiejszego po południa.
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 22:25:14 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 12, 2020 22:25:14 GMT 1
No mi się nie chciało zmieniać od razu głosu, bo byłem na telefonie. Ja nie miałem żadnego konfliktu z Osiecką. Masz racje, mało to pamietam Mikaela (+ Bekąrt) vs Akwarelista (+ Osiecka) Wiec była nawet z Tobą zapan brat Nie uważam, żebym miał konflikt, z tej trójki tylko za Akwarelistą nie przepadałem, ale przy nim muszę się głębiej zastanowić. Marlowe się już objawił przecież jako detektyw, a przynajmniej to mocno sugerował wybielając Narciarkę. Nie no, Shiffrin to na 100% mafia i biorę pełną odpowiedzialność za zlinczowanie jej. Shiffrin jest sprawdzona przez deta i niewinna. Biorę pełną odpowiedzialność. Nie wiem jaki to miało sens, nikt tego nie podłapał poza mną i do tej pory uważałem że jest nietykalny miastowo, ale mafia go nie odstrzeliła - więc zaczynam być zdziwiony, po pierwsze okolicznościami wyznania, po drugie przebiegiem wydarzeń, po trzecie zmiennością w tezach, bo teraz widzę zmianę frontu na Redzika. A ja, jak uważałem, że Kukuczka jest bardzo podejrzany, tak uważam dalej, do kompletu z Konsultantem - nie zdziwiło Was, że trochę wystrzelił do niego też Statystyczny przed śmiercią? Gamingowo już się Konsultant trochę ogarnął, te posty w końcu mają jakąś wartość, ale uważam że w kwestii wyboru następnego linczu powinniśmy wrócić do korzeni i jutro któryś z panów na K. A Marlowe bym zostawił, przynajmniej do czasu aż nie pojawi nam się drugi detektyw na horyzoncie, przecież taki coming out na D2 jest na tyle absurdalny, że aż wierze w jego prawdziwość. W nawiązaniu do powyższego chciałbym tylko spytać się czy ktoś sprawdzał zmiany głosów z Marlowe na Kandydata?
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 22:32:10 GMT 1
Ja podejrzewam,że dwóch detektywów może wyjść trochę wcześniej, tak trzeci lub koniec drugiego dnia. Proszę nie ignorować moich wypowiedzi. Przede wszystkim twoje posty są sztuczne i zbyt wyważone. Czekasz na to by zająć, jak najbardziej wygodne stanowisko. Do tego ta twoja krótka lista 5 nicków nie ma żadnego sensu, a zginęły z niej dwie niewinne osoby. Prawdopodobnie podałeś tam cele takie, które według ciebie i twoich kolegów trzeba odjebać rękami miasta. Sam do tego nie wiesz, czy uważasz za mafię kogoś z pozostałych żyjących z tej listy.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 22:32:14 GMT 1
No przecież ja jestem detektywem i mi mafia ubiła sprawdzonego. Sorry, a poza tym serio bronisz kogoś że mówi że jest detektywem bo jego rola [Philip Marlowe] jest detektywem? Bękart, jakoś się zrefelktujesz?
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 22:40:19 GMT 1
Zanim pójdę spać, bez pełnego nadrobienia rozgrywki (myślę, że przeczytałem z 60% postów porządnie, a wśród pozostałych z 30% po łebkach), przepowiadam, że miasto przegra tę edycję.
Przez ten potworny spam, jaki tu się odbywa i odbywał, wielu miastowych się nie przebije i nie zaangażuje odpowiednio w rozgrywkę. To spowoduje, że wielu graczy, którzy normalnie to robią, nie uniewinni się odpowiednio mocno, a co za tym idzie, zabraknie nam tych niewinnych na końcu.
Pikachu - ja tu do Ciebie apeluję indywidualnie. Ja wiem, że jesteś podjarany, ale miasto nie wygra, gdy ma jednego najbardziej naturalnego miastowego, musimy mieć odpowiednią ilość naturalnych miastowych. Ty cały czas coś piszesz, zbierasz wszystkie wnioski i wszystkie plusiki. Ale przypomnę Ci starą maksymę żurasa: "im mniej w mieście Ciebie, tym więcej w nim mafii". Czasem warto trochę poobserwować.
Najlepszym przykładem tego, o czym piszę, jestem ja sam. W moich ostatnich edycjach na tym etapie byłem już zawsze krystalicznie niewinny i nie do ruszenia. Teraz niestety wiedząc, że mam ograniczoną ilość czasu, nie będę potrafił przebić się przez wszystkie posty. To doprowadziło też do spadku zaangażowania. Nie pomogła też kreacja, którą uczciwie nazwę fiaskiem.
W związku z powyższym apeluję do was, spamerzy - zwolnijcie. Dajcie miastu czas i możliwości. Nie wygramy, jeśli nie pozwolicie niewinnym przedstawiać swojej zielonej gry.
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 22:46:09 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 12, 2020 22:46:09 GMT 1
No przecież ja jestem detektywem i mi mafia ubiła sprawdzonego. Sorry, a poza tym serio bronisz kogoś że mówi że jest detektywem bo jego rola [Philip Marlowe] jest detektywem? Bękart, jakoś się zrefelktujesz? Ja tu nie widzę pola do refleksji z mojej strony, przecież zaznaczałem już wcześniej że Marlowe ma u mnie spokój do midgame, cała ta akcja z uniewinnieniem Narciarki po ciszy z jego strony, była zbyt dziwna. Jeśli rozpatrujesz to tylko na poziomie meta biorąc pod uwagę kreację, to rozumiem, ale w takim razie patrzymy na cały stan faktyczny inaczej - i owszem, teraz rozumiem dlaczego przedstawiasz cały case w czworokącie, i że ewentualna smierć Marlowe może Ci coś wyjaśnić, ale uważam, że to nie jest dobry moment, możemy się pięknie różnić. Dobrym momentem natomiast jest push na Kukuczkę bądź Konsultanta, mój problem polega na tym, że ich winę widzę już zasadniczo bliźniaczo, przy czym Kukuczka robił straszną kupę oskarżając wszystkich wokół w trakcie bycia na świeczniku, z kolei Konsultant zachowaniem przed i polinczowym zgarnął mocne minusy - tu mam główna różnice między nimi biorąc pod uwagę samo zachowanie postowe.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 12, 2020 22:53:06 GMT 1
Masz racje, mało to pamietam Mikaela (+ Bekąrt) vs Akwarelista (+ Osiecka) Wiec była nawet z Tobą zapan brat Nie uważam, żebym miał konflikt, z tej trójki tylko za Akwarelistą nie przepadałem, ale przy nim muszę się głębiej zastanowić. Marlowe się już objawił przecież jako detektyw, a przynajmniej to mocno sugerował wybielając Narciarkę. Shiffrin jest sprawdzona przez deta i niewinna. Biorę pełną odpowiedzialność. Nie wiem jaki to miało sens, nikt tego nie podłapał poza mną i do tej pory uważałem że jest nietykalny miastowo, ale mafia go nie odstrzeliła - więc zaczynam być zdziwiony, po pierwsze okolicznościami wyznania, po drugie przebiegiem wydarzeń, po trzecie zmiennością w tezach, bo teraz widzę zmianę frontu na Redzika. A ja, jak uważałem, że Kukuczka jest bardzo podejrzany, tak uważam dalej, do kompletu z Konsultantem - nie zdziwiło Was, że trochę wystrzelił do niego też Statystyczny przed śmiercią? Gamingowo już się Konsultant trochę ogarnął, te posty w końcu mają jakąś wartość, ale uważam że w kwestii wyboru następnego linczu powinniśmy wrócić do korzeni i jutro któryś z panów na K. A Marlowe bym zostawił, przynajmniej do czasu aż nie pojawi nam się drugi detektyw na horyzoncie, przecież taki coming out na D2 jest na tyle absurdalny, że aż wierze w jego prawdziwość. W nawiązaniu do powyższego chciałbym tylko spytać się czy ktoś sprawdzał zmiany głosów z Marlowe na Kandydata? Hahaha, przecież Marlowe to prywatny detektyw z książek Raymonda Chandlera, a przy takim a nie innym regulaminie uznałem, że dobrą taktyką będzie podawanie jawnie sprawdzeń, udawanie deta, żeby prawdziwy mógł sobie działać, więc wziąłem tę kreację, nie wiem, co bym zrobił jakbym naprawdę był detem, może grał to samo, może nie. W każdym razie napisałem, że Shiffrin niewinna, bo rozpoznałem gracza i mogłem zapewnić, że jest niewinna, przy okazji dalej udając detektywa.
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 22:56:45 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 12, 2020 22:56:45 GMT 1
nawiązaniu do powyższego chciałbym tylko spytać się czy ktoś sprawdzał zmiany głosów z Marlowe na Kandydata? Sam sprawdziłem. W ostatniej fazie głosy z Marlowe na Kandydata zmienili wyłącznie: Pikachu - atakujący najpierw Kukuczkę, potem Marlowe, kończąc na Kandydacie; Shiffrin - głosująca wpierw na Redzika (tu mam alert w głowie), przez Marlowe (pragnę zwrócić uwagę że zaatakowała głosemgościa, który ostro wszedł w jej uniewinnienie, żeby ostatecznie i tak zmienić), kończąc na Kandydacie; Kukuczka - skoczek, ratował się. I w mojej opinii jest to bardzo dziwna czwórca, przy czym w kwestii Marlowe, Pikachu i Shiffrin miałem do tej pory dobre zdanie, które na podstawie tego linczu zaczyna się zmieniać.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 22:58:03 GMT 1
To jak, reflektujesz teraz Bękart czy mam cię wpisać do grona Ligi Niepokalanych Marlowa?
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 23:00:47 GMT 1
Luzik Redzik, ja jutro jestem zajęty od ~15 do 20, a po 20 pewnie wejde tylko by móć jakkolwiek kontr-reagować Potem czwarteczek zajęty jestem od po 17 do 23, jak nie później A piąteczek to juz w ogóle kosmos może byc Chcąc nie chcąc bede ogromnie zwalniał, dlatego teraz się bawię : P A piszę to tak jasno i oczywiscie by: Nikt się nie zdziwił jak mnie nie będzie Szczerość miastu pomaga miastu
Bo z twoim wnioskiem się zgadzam
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 23:06:29 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 12, 2020 23:06:29 GMT 1
Nie uważam, żebym miał konflikt, z tej trójki tylko za Akwarelistą nie przepadałem, ale przy nim muszę się głębiej zastanowić. Marlowe się już objawił przecież jako detektyw, a przynajmniej to mocno sugerował wybielając Narciarkę. Nie wiem jaki to miało sens, nikt tego nie podłapał poza mną i do tej pory uważałem że jest nietykalny miastowo, ale mafia go nie odstrzeliła - więc zaczynam być zdziwiony, po pierwsze okolicznościami wyznania, po drugie przebiegiem wydarzeń, po trzecie zmiennością w tezach, bo teraz widzę zmianę frontu na Redzika. A ja, jak uważałem, że Kukuczka jest bardzo podejrzany, tak uważam dalej, do kompletu z Konsultantem - nie zdziwiło Was, że trochę wystrzelił do niego też Statystyczny przed śmiercią? Gamingowo już się Konsultant trochę ogarnął, te posty w końcu mają jakąś wartość, ale uważam że w kwestii wyboru następnego linczu powinniśmy wrócić do korzeni i jutro któryś z panów na K. A Marlowe bym zostawił, przynajmniej do czasu aż nie pojawi nam się drugi detektyw na horyzoncie, przecież taki coming out na D2 jest na tyle absurdalny, że aż wierze w jego prawdziwość. W nawiązaniu do powyższego chciałbym tylko spytać się czy ktoś sprawdzał zmiany głosów z Marlowe na Kandydata? Hahaha, przecież Marlowe to prywatny detektyw z książek Raymonda Chandlera, a przy takim a nie innym regulaminie uznałem, że dobrą taktyką będzie podawanie jawnie sprawdzeń, udawanie deta, żeby prawdziwy mógł sobie działać, więc wziąłem tę kreację, nie wiem, co bym zrobił jakbym naprawdę był detem, może grał to samo, może nie. W każdym razie napisałem, że Shiffrin niewinna, bo rozpoznałem gracza i mogłem zapewnić, że jest niewinna, przy okazji dalej udając detektywa. To jest słaby post w mojej opinii. Okej, rozumiem w takim razie, że jak wymyślimy rolę jebany śmieć i ktoś w trakcie rozgrywki nazwie się Jebany Śmieć, kreując się na Jebanego Śmiecia, to ostatecznie automatycznie spowoduje to, że będziemy mogli być pewni, że nie dostał na pewno roli jebanego śmiecia, przecież to jego kreacja tylko. Haha. Dla mnie jesteś spoko pod tym kątem, wydaje mi się że rozsądną taktyką dla nas przy takiej liczbie graczy i tur jest gremialne podawanie się za deta, żeby mafii popsuć szyki, ale przecież ja pisałem później o czymś zupełnie innym. W kwestii Twojej pewności że Shiffrin jest niewinna bo rozpoznałeś gracza - kładę na to chuja za przeproszeniem, skupiam się na rozgrywce, a nie na Waszych konotacjach do piątej wody po kisielu, uważam że skoro tak ostro wbiłeś z uniewinnieniem Shiffrin która jednocześnie później zaczęła na Ciebie głosować blisko punktu stykowego, to zrobiłeś krecią robotę i nie powinieneś na takim etapie rozgrywki tak bardzo pozwalać, żeby Twoje ego brało górę, uważam, że jeśli się wrzuca takie info, to podstawy powinny być solidne, a nie na zasadzie 'ja go znam, to dobry chłopak jest, muchy by nie skrzywdził'. Pierdolona zaściankowość. Także zamiast się przypierdalać następnym razem do tego, że ktoś napisał jest napisane, a jednocześnie wyskakiwać bez podstaw z takim twierdzeniem uniewinniającym, bo ktoś się w Twojej złudnej opinii nazywa egze sregze dąb czy mamoń, przemyśl sprawę dwa razy.
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 23:10:44 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 12, 2020 23:10:44 GMT 1
To jak, reflektujesz teraz Bękart czy mam cię wpisać do grona Ligi Niepokalanych Marlowa? Kochany, wpisuj mnie gdzie chcesz, wydaje mi się, że wyrażam się jasno do tej pory. Chciałbym najpierw Konsultanta/Kukuczkę, później bym sprawdzał czwórkę Pikachu, Marlowe, Shiffrin / pozostały z pierwszej dwójki. Przy czym wcześniej uważałem, że Marlowe i Narciarka są okej, ale te kruche podstawy zostały przed chwilą obalone przez samego pięknego, kreacyjnego bohatera, więc w tym momencie głównie uważam, że Ty, żółty stworku jesteś okej z tego grona, pozostali są od nie okej do bardzo średnio okej. Gdzieś z tyłu głowy mam jeszcze później połączenie Akwarelisty z wyżej wymienionymi, ale o tym nie myślałem bardzo szczególnie do tej pory.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 13, 2020 1:32:08 GMT 1
Przejrzałem sobie luźno ten konflikt dzisiaj późno popołudniowy, ale nic aż tak ciekawego powiedzmy
Pikachu czeka na notatki od Wiadomo-Kogo dziękuje zawczasu!
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 13, 2020 1:43:04 GMT 1
Polecam nie grać jednym schematem, bo tutaj jest taki problem. Bo co, nie możesz się wygodniacko uniewinnić w 24h i już jest źle? Strach myśleć co by się stało jakbyś był w mafii... no chyba, że właśnie jestes. To tak ogółem mówię. Normą w życiu miastowego jest, że się nie jest krystalicznie czystym. Więc nie pisz jakbys był rozpieszczony tym uniewinnianem Ciebie przez miasto bo to konformizm.
Pozdrawia Pikachu dobrze życzący mimo wszystko
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 13, 2020 6:42:05 GMT 1
Proszę nie ignorować moich wypowiedzi. Przede wszystkim twoje posty są sztuczne i zbyt wyważone. Czekasz na to by zająć, jak najbardziej wygodne stanowisko. Do tego ta twoja krótka lista 5 nicków nie ma żadnego sensu, a zginęły z niej dwie niewinne osoby. Prawdopodobnie podałeś tam cele takie, które według ciebie i twoich kolegów trzeba odjebać rękami miasta. Sam do tego nie wiesz, czy uważasz za mafię kogoś z pozostałych żyjących z tej listy. Dzień dobry,
Pani uzasadnienie wydaje się wystawione na siłę.
Powoli zaczyna mnie irytować to ciągłe czepianie się mojej listy 5 nicków, ponieważ wyjaśniłem to już bodaj 2 razy i bodaj 2 razy dość obszernie wytłumaczyłem Wam wszystkim swoje pobudki.
I fajna kwestia. 2 osoby z mojej listy okazały się niewinnymi mieszkańcami. Jednak jak to ma się do tego, jakimi pobudkami kierowałem się, tworząc tę listę pierwszego dnia gry? Robiłem to intuicyjnie, na czuja. Nie popełnia błędów ten, kto nic nie robi.
I zadam pytanie już do wszystkich mieszkańców. Czy śmierć dwóch osób z mojej listy na dwóch martwych w całej edycji świadczy o tym, że jestem podejrzany z tego tytułu?
Czy tym wygodnym stanowiskiem, o którym Pani pisze, było podjęcie walki o masówkę na Kapitanie? Edward Durda mocno na niego nagabywał, ale gdybym ja, swoim autorytetem, nie wywarł wpływu na miasta, to Kapitan prawdopodobnie byłby tutaj z nami. Można to interpretować jako zagranie mafijne, ale nazywanie tego "zajęciem, jak najbardziej wygodnego stanowiska" jest niedorzeczne.
I jeszcze jedno. Proszę mnie nie obrażać, ponieważ jeśli byłbym w mafii, to w życiu nie konsultowałbym swoich postów z innymi kolegami.
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 13, 2020 6:50:03 GMT 1
Okej, to skoro jednak mam lecieć, to szkoda mojego życia. Nie czytam już postów. Byłem niewinny bezrolny. Niewinni narciarka, statystyczny i pikachu. Nie jestem pewien jednak tej osieckiej. Raczej niewinny jest konsultant, ale nie jestem pewien. Ten spam wskazuje raczej na zielony kolor, ale nigdy nic nie wiadomo, a jest parę zgrzytów w jego grze. Niewinny jest też raczej marlow, ale przyglądajcie się, bo jest go mniej niż zawsze. Luką Modriciem gra gracz tutaj nowy, ale mający na koncie kilkanaście edycji. Czerwony jeden z pary mariano-pedał z dziwnymi oczami. Do tego pewnie w mafii będzie kandydat. Niewinny wpadający do tematu z oskarżeniami mnie i narciarki kmicic. W moich podejrzanych są jeszcze szyfrant i sznudzian. Nie ufajcie też bękartowi. Idę łupać w Hearthstone, elo, 8. Panie Doktorze, mógłbym Pana prosić o podanie pobudek, jakimi Pan się kierował tworząc ten post? Jest to dla mnie ważne. Mam 2 teorie na ten temat i Pana odpowiedź pozwoli mi zbliżyć Pana w kierunku miasta/mafii.
Pana wieczorne posty wydają mi się naturalnie miastowe, ponieważ przy obecnej nagonce na Pana Marlowe'a mógłby Pan siedzieć w ukryciu i liczyć na zapomnienie. Tymczasem Pan zdecydował się udzielić kilku rad, w sposób dość spontaniczny i swobodny. Do pełni szczęścia brakuje mi wyjaśnienia motywów stworzenia tego posta. Proszę mi pomóc.
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 7:10:07 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 7:10:07 GMT 1
Bardziej chęć pomocy miastu, ale trochę też rezygnacja.
Pika - myślę, że to się tyczy większej ilości graczy, nie tylko mnie. I teraz jest właśnie problem, to o czym piszesz. Ty i pewnie inni miastowi mają z tylu głowy - gra inaczej, może teraz jest w mafii? A problem jest w tym, że gram tak samo tylko nie nadążam z czytaniem. Rozumiesz teraz?
|
|