|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 10:56:43 GMT 1
Zgadzam się oczywiście z tymi uwagami Sznudziana dotyczącymi Szóstego Bękarta. Na początku uprawiał schizofazję, zrzuciłem to na karb kreacji, bo trochę to zmienił, ale wciąż pisze bez żadnego ładu i składu, choć ma potencjał. Do tego ciągnie ten wątek uniwinnienia Shiffrin, co mi przypomina strategię gry Gandii.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 10:57:48 GMT 1
w sumie obaj powinniśmy to zrobić xD
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 10:58:16 GMT 1
zatem proszę bardzo:
niewinni: Mikaela Shiffrin, Doktor Redzik, Sheppard, Kmicic, Akwarelista, Sznudzian
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 13, 2020 10:59:22 GMT 1
A co powiesz o Shepardzie Konsultancie?
Tutaj jego posty:
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 11:02:36 GMT 1
ehh, psujesz zabawę, Sheppard właśnie już nie taki niewinny gagatek
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 11:03:17 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 13, 2020 11:03:17 GMT 1
kolejny to ten cały szostybekart, który swoją osobą nie wnosi ABSOLUTNIE NIC do rozgrywki, każdy ma w niego wyjebanego, ot stary, zmurszały dziad, który wspomina czasy wojny i jak wtedy było dobrze, a tutaj same złe gówniaki. z jego kandydatów nie można nic szczególnego wywnioskować, uczepił się jak rzep psiego ogona Shiffrin, ok, tu się może bronić, bo może nie znać tego gracza, jednakże już wiele razy sprawiał wrażenie, że albo po prostu zgrywa się na taką osobą, a jest kimś, kto jest doskonale rozeznany w całej sytuacji, albo wszystkiego się dowiedział na mafijnym. tak to mniej więcej wygląda. poza tym jego dążenie do zlinczowania choćby mnie mając mnie w gruncie rzeczy bardziej za niewinnego jest absolutnym hitem i ja zwyczajnie nie ogarniam tej kuwety. typ gra w grę PVE podczas gdy to jest jebaniutkie PVP, z czym najwyraźniej wyjątkowo ciężko przejść do porządku dziennego. Wskazuję od początku Kukuczkę, nie podoba mi się też odejście od Ciebie jako targetu, w kontekście Twoich lamentów przed i polinczowych. Nie podobał mi się Akwarelista, już mi się podoba. Podobał mi się Marlowe, już mi się nie podoba. Przy Shiffrin jasno wskazałem - zmiany głosów z Marlowe na Kandydata wskazanych person, zbieżność opinii czterech osób na jej temat, zadałem zwyczajne pytanie, gdzie czekam na odpowiedź, piszesz o rzepie - to jest pięć postów, jak nazwiesz w takim razie pierwsze trzydzieści stron swojej twórczości. Srać żarem i sypać nickami będę, jak coś się wykrystalizuje, mamy drugi lincz, na świeczniku głosowań było sześciu ludzi : Konsultant, Kukuczka, Akwarelista, Redzik, Kandydat, Marlowe ja uważam że jest w tym gronie dwóch mafiozów i jakbym miał teraz wskazywać to pokazałbym Marlowe i Kukuczkę. Nie oczekuje wiele, tylko odrobiny konsekwencji, mam wrażenie, że największy plankton ma się tutaj za mafijną alfę, a chaos is a ladder.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 11:03:25 GMT 1
Ja nie rozumiem, dlaczego ktokolwiek wpadł na pomysł uniewinniania Sheparda. Gość jeszcze nie odkrył żadnej karty.
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 11:04:44 GMT 1
Może właśnie dlatego Osiecka. Uniewinnie Sheparda to dobry pomysł
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 11:05:25 GMT 1
Ależ żałuję, że nie mam roli Mściciela, z przyjemnością poprosiłbym o przyspieszony lincz na mnie, żeby razem ze mną wypierdolony został z gry Konsultant.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 13, 2020 11:05:40 GMT 1
Ja nie rozumiem, dlaczego ktokolwiek wpadł na pomysł uniewinniania Sheparda. Gość jeszcze nie odkrył żadnej karty. Tru, zwłaszcza, że w dwóch poprzednich edycjach miasto musiało tego typu graczy zabijać (jako mafiozów) czyli:
Życiowa Porazka
deafdeath
Shepard idealnie wchodzi w ten archetyp
[Kreacyjne posty, mała aktywnośc, wyjebongo, tworzenie z siebie quasi-trolla]
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 11:06:26 GMT 1
Redzik - napisałeś, żebym dzielił się przemyśleniami zanim "ci idioci mnie zapierdolą". Rozumiem więc, że masz mnie za niewinnego albo przynajmniej za gościa, którego byś teraz nie odpalał?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 11:07:11 GMT 1
tacy najpewniejsi niewinni na chwilę obecną to Shiffrin, Redzik, Akwarelista, Sznudzian i najpewniej Durda, zapomniałem go dodać, ale zwyczajnie gra go broni. Kmicic na pewno bardziej niewinny niż winny, ale nie mam tej pewności, co do tych wcześniej wymienionych.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 11:07:33 GMT 1
Doktorze, proszę o klarowniejsze wysławianie się. Każde pominięte z lenistwa prawdziwe słowo pomaga mafii, a szkodzi miastu.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 11:08:10 GMT 1
zawsze możesz mnie w ramach zemsty odjebać w mordzie, Mafioł
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 11:09:43 GMT 1
Nie jestem w mafii, więc nie mogę.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 13, 2020 11:10:16 GMT 1
I ja sie generalnie zgadzam ze Szmudzianem, i wiadomo ze jako chorągiewka jestem gotowy iść na eksperymenty, ale boli mnie jedno:
Jaką mamy pewnośc, że jak będzie podbramkowa sytuacja, to Miasto zgodnie i tak poleci z Marlowem i Kukuszką, i jakiś jeden glonowaty Spider-Man albo ktokolwiek nie ulegnie gdy Mafia zrobi jakiegoś Rejtana i przekona do siebie 2 gagatków, by jednak leciec na kogoś innego, kto nagle zostanie odkryty jako objawiony mafiozo? : d
To najbardziej boli, bo zabijać "pół-pewnych" (Kukuszka/Marlow) nawet 4 albo 5 dnia to nie problem. Tylko i wtedy detektywi wejdą, mafia zacznie grać ostro mając 35-45% składu miasta i takie tam syfy
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 11:10:30 GMT 1
czyli mogę być spokojny o swój żywot w tej rozgrywce, cóż za ulga!
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 11:10:46 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 13, 2020 11:10:46 GMT 1
Zgadzam się oczywiście z tymi uwagami Sznudziana dotyczącymi Szóstego Bękarta. Na początku uprawiał schizofazję, zrzuciłem to na karb kreacji, bo trochę to zmienił, ale wciąż pisze bez żadnego ładu i składu, choć ma potencjał. Do tego ciągnie ten wątek uniwinnienia Shiffrin, co mi przypomina strategię gry Gandii. Pracuję w korporacji, nie używam laptopa służbowego w trakcie pracy do gry w mafię, jestem cały czas na komórce. Moje dotychczasowe wnioski: 1. Zbyt łatwo odpuszczony temat Konsultanta; 2. Kukuczka i cały jego sposób gry, wymienianie trzydziestu nicków będąc pod ostrzałem, nagła masówka w momencie, gdy brakowało kilkunastu minut, żeby go zabić; 3. Kreacja w kreacji Marlowe której nikt nie podchwycił, ręczenie za Shiffrin z lekkim detektywowym bodiczkiem: 4. Zbieżność osób zmieniających głosy z Marlowe na Kandydata, mimo wcześniejszego gorącego optowania za Kukuczką i Marlowe; 5. Zbieżność opinii nt. Shiffrin osób stojących po różnych stronach barykady; W żaden sposób nie kwestionuje winności bądź niewinność Shiffrin, skladam zwykle zapytanie prejudycjalne żeby zrozumieć koneksje między kilkoma osobami, a także mieć jakąś podstawę, nie ma tutaj nic dziwnego. Nie rozumiem dlaczego parę osób może stwierdzić 'ten jest niewinny' i przechodzi to zupełnie bez echa.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 11:11:58 GMT 1
kogo masz wśród niewinnych i podejrzanych, bękart?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 11:12:18 GMT 1
jak tylko mnie to trochę słabo, c'nie?
|
|