|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 11:12:19 GMT 1
Piękny Marianie, byłeś jednym z największych obrońców Kukuczki wczoraj. Dzisiaj jesteś jednym z jego największych oskarżycieli. Proszę uzasadnić swój tok myślenia i powody takich decyzji.
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 11:14:58 GMT 1
@agnieszka - nie zgadzam się w tym przypadku Philip Marlowe - mam Cię za podejrzanego, ale na pewno nie chciałbym Cię odpierdalać dzisiaj, jeśli to możliwe
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 11:15:50 GMT 1
Konsultant, Shiffrin, Redzik - to są podejrzani bękarta. IKS DE, trzymajcie mnie
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 11:16:44 GMT 1
Zgadzam się oczywiście z tymi uwagami Sznudziana dotyczącymi Szóstego Bękarta. Na początku uprawiał schizofazję, zrzuciłem to na karb kreacji, bo trochę to zmienił, ale wciąż pisze bez żadnego ładu i składu, choć ma potencjał. Do tego ciągnie ten wątek uniwinnienia Shiffrin, co mi przypomina strategię gry Gandii. Pracuję w korporacji, nie używam laptopa służbowego w trakcie pracy do gry w mafię, jestem cały czas na komórce. Moje dotychczasowe wnioski: 1. Zbyt łatwo odpuszczony temat Konsultanta; 2. Kukuczka i cały jego sposób gry, wymienianie trzydziestu nicków będąc pod ostrzałem, nagła masówka w momencie, gdy brakowało kilkunastu minut, żeby go zabić; 3. Kreacja w kreacji Marlowe której nikt nie podchwycił, ręczenie za Shiffrin z lekkim detektywowym bodiczkiem: 4. Zbieżność osób zmieniających głosy z Marlowe na Kandydata, mimo wcześniejszego gorącego optowania za Kukuczką i Marlowe; 5. Zbieżność opinii nt. Shiffrin osób stojących po różnych stronach barykady; W żaden sposób nie kwestionuje winności bądź niewinność Shiffrin, skladam zwykle zapytanie prejudycjalne żeby zrozumieć koneksje między kilkoma osobami, a także mieć jakąś podstawę, nie ma tutaj nic dziwnego. Nie rozumiem dlaczego parę osób może stwierdzić 'ten jest niewinny' i przechodzi to zupełnie bez echa. Ale u kogo Ty widzisz zbieżność opinii dotyczącej Mikaeli? U mnie i u kogo? I tak, dla stałych bywalców napisanie, że Mikaela jest niewinna to coś, nad czym przechodzi się do porządku dziennego.
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 11:16:51 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 13, 2020 11:16:51 GMT 1
Konsultant, Shiffrin, Redzik - to są podejrzani bękarta. IKS DE, trzymajcie mnie Włączyłem laptopa, jesteś największym gównem grającym w mafię jakie widziałem, jesteś żenującym miastowym, który nie potrafi czytać postów.
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 11:17:04 GMT 1
Bękart odlatuje, ale nie wiem, czy to miejski czy mafijny odlot
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 11:17:20 GMT 1
Masz racje, mało to pamietam Mikaela (+ Bekąrt) vs Akwarelista (+ Osiecka) Wiec była nawet z Tobą zapan brat Nie uważam, żebym miał konflikt, z tej trójki tylko za Akwarelistą nie przepadałem, ale przy nim muszę się głębiej zastanowić. Marlowe się już objawił przecież jako detektyw, a przynajmniej to mocno sugerował wybielając Narciarkę. Shiffrin jest sprawdzona przez deta i niewinna. Biorę pełną odpowiedzialność. Nie wiem jaki to miało sens, nikt tego nie podłapał poza mną i do tej pory uważałem że jest nietykalny miastowo, ale mafia go nie odstrzeliła - więc zaczynam być zdziwiony, po pierwsze okolicznościami wyznania, po drugie przebiegiem wydarzeń, po trzecie zmiennością w tezach, bo teraz widzę zmianę frontu na Redzika. A ja, jak uważałem, że Kukuczka jest bardzo podejrzany, tak uważam dalej, do kompletu z Konsultantem - nie zdziwiło Was, że trochę wystrzelił do niego też Statystyczny przed śmiercią? Gamingowo już się Konsultant trochę ogarnął, te posty w końcu mają jakąś wartość, ale uważam że w kwestii wyboru następnego linczu powinniśmy wrócić do korzeni i jutro któryś z panów na K. A Marlowe bym zostawił, przynajmniej do czasu aż nie pojawi nam się drugi detektyw na horyzoncie, przecież taki coming out na D2 jest na tyle absurdalny, że aż wierze w jego prawdziwość. W nawiązaniu do powyższego chciałbym tylko spytać się czy ktoś sprawdzał zmiany głosów z Marlowe na Kandydata? fajnie się ogarnąłem wczoraj gamingowo, ale jednak lepiej mnie wyjebać, bo lepiej wrócić do korzeni xD. argumentum ad bo tak.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 11:17:58 GMT 1
jesteś absurdalnie komiczny typie, bez urazy oczywiście
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 11:19:24 GMT 1
czyli mogę być spokojny o swój żywot w tej rozgrywce, cóż za ulga! Mam szczerą nadzieję, że po tym jak padnę niewinny Mikaela nie da Ci żyć i zacznie najeżdżać na Ciebie, jak to ma w zwyczaju.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 11:19:45 GMT 1
kłopoty, kłopoty szóstegobombelka
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 11:20:21 GMT 1
@agnieszka - nie zgadzam się w tym przypadku Philip Marlowe - mam Cię za podejrzanego, ale na pewno nie chciałbym Cię odpierdalać dzisiaj, jeśli to możliwe Czemu uniewinnienie Sheparda to oczywistość?
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 13, 2020 11:20:56 GMT 1
@ Konsultant Widzisz co Marlowe wypisuje? xD
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 11:21:37 GMT 1
akurat Mikaela swój rozum ma i wbrew pozorom nie tylko powtarza po innych, ale łączy różne fakty na swój sposób tworząc własną siatkę powiązań. taki pro tip
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 13, 2020 11:22:13 GMT 1
Bękart, ja oceniam je na podstawie emocji, ale wahadało i tak raz tyka tu, raz tyka tam Osiecka i Mihaela to chyba najostrzej zarysowany konflikt w calym miescie przynajmniej według małych oczek Pikaczu!
Mikhaela gra na wygodne mile dostoswanie sie do miasta, Osiecka na autorytet i siłę swoich slów Osiecka bijaca na 100% Prezydenta i chcaca bic w Redzika, Mikhaela zgłaszająca się mimo wszystko na Marlowa Mikhaela która jest uniewinniana za koleżeństwo, Osiecka która jest uniewinianna za aruę którą otaczka Ale i tu rysy, i tu rysy
Szkoda że zadna nie potraktowala mnie jak szmatę : (
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 13, 2020 11:22:37 GMT 1
Marlowe zmartwię ciebie, Konsultanta mam za niewinnego na tym etapie gry
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 11:22:56 GMT 1
no widzę, idealna lektura na poprawę humoru w ten jakże ładny, słoneczny dzień
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 11:23:43 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 13, 2020 11:23:43 GMT 1
jesteś absurdalnie komiczny typie, bez urazy oczywiście bez urazy oczywiście, bardzo triggerują mnie hipokryzja, chaos, i nieuważne czytanie postów za chwilę się odniosę, odpaliłem prywatny sprzęt, zmierzymy się
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 13, 2020 11:24:09 GMT 1
Statystyczny Miastowy wczoraj, jak już opuścił kreacje, przede wszystkim atakował Ciebie, Konsultancie, i domyślam się, że mimo wszystko to jest podstawa, dla której Ty go atakujesz. Niemniej, robił to trochę w podejrzany sposób, ale tylko trochę, bo na ogół mafiozi nie wybierają sobie jednego gracza do ataku. Zresztą Statystyczny Miastowy to troll, dość zabawny zresztą. Pytanie - czy według Ciebie, Konsultancie, to było chamskie podpięcie? Nie wykluczam jego winy, ale moim zdaniem trzeba mu się przyjrzeć, bo zlinczowanie go dzisiaj będzie pochopną decyzją. Tak czy siak ma jeszcze ponad pięć godzin, żeby się wkopać. Skoro Statystyczny to troll, to czemu mafia go wyjebala?
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 13, 2020 11:25:03 GMT 1
Pikachu to jest proste, szukanie deta. Tym bardziej go szukają, bo w tej edycji nie opryszka, więc każde sprawdzenie dające wynik winny jak dla mafii niekorzystne.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 13, 2020 11:25:18 GMT 1
No i tak swoją drogą to i Mikhaela i Osiecka miały mocne tendencje anty-statystyczno-miastowe, co nam nic nie daje, ale stwarza jakiś podmiot wspólny hehe
|
|