|
Post by Austriacki Akwarelista on May 13, 2020 11:25:35 GMT 1
Uwaga, mam mafijną trójkę. Doktor Redzik, Mikaela i Shepard. Otwieramy szampany. Dlaczego Kmicic jest uważany za niewinnego? Atakuje Redzika, że ten jest aktywny i daje mały wkład w grę. Redzik mówił, że ma sporo zaległości, natomiast to samo można zarzucić Kmicicowi, ma mały wkład w grę. Atakuje tylko Redzika, o Mikaeli wspomniał dwa razy bez argumentów, w cytowanym poście dał trójkę z dupy, też bez uzasadnień Miakeli i Shepardzie, dalej nie wiemy, czemu uważa za winną Miakelę i Sheparda. Plus dla mnie taki post to mafijny post, po cholerę o tym pisać? Pozoruje aktywność? Natomiast raz coś złego pisał o Kukuczce, że niby mafijnie gra, ale później już kompletnie olał temat.
Może brakuje mu czasu, dlatego jest tak mało aktywny w oskarżeniach? Może tak. Ale z drugiej strony błyskawicznie odpowiada ludziom na posty.
Czyli jak wchodzi w kimś w interakcję, to robi to niemal od razu. Mimo to jego gra jest nijaka, a nikt poza mną, dotąd nawet się nie zająknął, że Kmicic może być w mafii. Kmicic = pozorant.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 13, 2020 11:26:21 GMT 1
Pikachu to jest proste, szukanie deta. jakby chcieli zabić Deta to by mnie zabili
I nieładnie tak odpowiadac za koleżankę
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 11:27:16 GMT 1
Drogi Pikachu, to było napisane, kiedy Statystyczny nie miał wczoraj ani jednego posta, a dnia pierwszego ewidentnie trollował. Potem zjawił się i zaczął pisać bardzo sensownie. Trzeba oddzielić jego posty kreacyjne i normalne, bo może przemycił coś, co nie spodobało się mafii. Bo czy mafia strzelałaby w rolnego, mając 1/16 szans? Wątpię.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 13, 2020 11:27:59 GMT 1
Drogi Pikachu, to było napisane, kiedy Statystyczny nie miał wczoraj ani jednego posta, a dnia pierwszego ewidentnie trollował. Potem zjawił się i zaczął pisać bardzo sensownie. Trzeba oddzielić jego posty kreacyjne i normalne, bo może przemycił coś, co nie spodobało się mafii. Bo czy mafia strzelałaby w rolnego, mając 1/16 szans? Wątpię. Zalinkuj mi sensowne posty Statystycznego, nie powinen być to problem bo dużo nie dał, a raczej jego postów anty-Prezydenckich za sensowne nie uznasz
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 11:28:51 GMT 1
W ogóle mam wrażenie, że przy takim a nie innym regulaminie, który jest przede wszystkim nowy dla wszystkich, więc jeszcze ciężko stwierdzić, jaka taktyka jest najlepsza długofalowo, część mafiozów będzie sobie przemykać obok gry, a reszta będzie dążyć do linczowania niewinnych. Mord codziennie sprawia, że tempo będzie szybkie i naprawdę mafia może chcieć to wygrać w 6 linczach. Zwłaszcza, że 1 już był, a dziś pewnie czeka nas drugi (na mnie). Zostaną 4 i będzie coraz bardziej nerwowo z każdym dniem. I potem nie będzie już czasu na sprawdzenie glonów takich jak Modric, Spoderman, czy Shephard albo glonujących ogarów (Szyfrant, Leclerc).
Zauważyłem też, że w mieście ewidentnie brakuje graczy, którzy by grę uporządkowali, takich liderów miasta jak Freeman czy Pawlak w zeszłej edychi, ewentualnie House 2 edycje temu. To sugeruje, że mafia jest mocna i po prostu gracze, którzy mogliby się tego zadania podjąć są w mafii.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 13, 2020 11:28:53 GMT 1
Ale głównie mi chodzi o to: czemu idealne kreacyjne posty uznawać za trolla? Jeszcze gdy to jest początkowy okres gry
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 11:29:04 GMT 1
zaczął pisać bardzo sensownie robiąc gówno-analizę na kreującego się glona, na którego później rzuciło się stado baranów i zdradziecka Osiecka. IKS DE
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 13, 2020 11:30:05 GMT 1
No Konsultancie, ja często mam z toba podobne rozkminy, w ogóle to byś zmienił już ten niemiły podpis
: (
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 11:30:35 GMT 1
musisz wpierw odpokutować swoje wczorajsze winy
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 11:30:36 GMT 1
Marlowe zmartwię ciebie, Konsultanta mam za niewinnego na tym etapie gry Jak padnę niewinny to Ci się zmieni, tak jak zmieniło Ci się ze Szpakowskim, gdy padł Karius.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 13, 2020 11:31:49 GMT 1
Marlowe zmartwię ciebie, Konsultanta mam za niewinnego na tym etapie gry Jak padnę niewinny to Ci się zmieni, tak jak zmieniło Ci się ze Szpakowskim, gdy padł Karius. Sory memory,ale nie powołuj już się na tożsamość, to tylko tym cały czas szastasz koło mnie.
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 11:33:30 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 13, 2020 11:33:30 GMT 1
Jak padnę niewinny to Ci się zmieni, tak jak zmieniło Ci się ze Szpakowskim, gdy padł Karius. Sory memory,ale nie powołuj już się na tożsamość, to tylko tym cały czas szastasz koło mnie. Tym samym szasta Pikachu, Redzik i Osiecka.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 11:34:20 GMT 1
Nie no, Statystyczny Miastowy to był bardzo ogarnięty gracz. I tak, opieram to wszystko na tym, że oskarżał Kandydata, ale nie ma znaczenia, że to była pomyłka, bo zwracał uwagę na dobre rzeczy.
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 11:35:05 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 13, 2020 11:35:05 GMT 1
No i tak swoją drogą to i Mikhaela i Osiecka miały mocne tendencje anty-statystyczno-miastowe, co nam nic nie daje, ale stwarza jakiś podmiot wspólny hehe Ja też mu nie ufałem. Fajnie się kreował, ale zupełnie nic z tego nie wynikało, zero jakichś konretnych oskarżeń, poza triggerowaniem Konsultanta. Statystyczny bardziej zasłużył wczoraj na lincz niż Kandydat. Przez całą grę nic nie zrobił, poza linczem na Kandydacie.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 11:35:11 GMT 1
W ogóle mam wrażenie, że przy takim a nie innym regulaminie, który jest przede wszystkim nowy dla wszystkich, więc jeszcze ciężko stwierdzić, jaka taktyka jest najlepsza długofalowo, część mafiozów będzie sobie przemykać obok gry, a reszta będzie dążyć do linczowania niewinnych. Mord codziennie sprawia, że tempo będzie szybkie i naprawdę mafia może chcieć to wygrać w 6 linczach. Zwłaszcza, że 1 już był, a dziś pewnie czeka nas drugi (na mnie). Zostaną 4 i będzie coraz bardziej nerwowo z każdym dniem. I potem nie będzie już czasu na sprawdzenie glonów takich jak Modric, Spoderman, czy Shephard albo glonujących ogarów (Szyfrant, Leclerc).
Zauważyłem też, że w mieście ewidentnie brakuje graczy, którzy by grę uporządkowali, takich liderów miasta jak Freeman czy Pawlak w zeszłej edychi, ewentualnie House 2 edycje temu. To sugeruje, że mafia jest mocna i po prostu gracze, którzy mogliby się tego zadania podjąć są w mafii.
Moim zdaniem Leclerc mógłby się tego podjąć.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 11:35:18 GMT 1
Uwaga, mam mafijną trójkę. Doktor Redzik, Mikaela i Shepard. Otwieramy szampany. Dlaczego Kmicic jest uważany za niewinnego? Atakuje Redzika, że ten jest aktywny i daje mały wkład w grę. Redzik mówił, że ma sporo zaległości, natomiast to samo można zarzucić Kmicicowi, ma mały wkład w grę. Atakuje tylko Redzika, o Mikaeli wspomniał dwa razy bez argumentów, w cytowanym poście dał trójkę z dupy, też bez uzasadnień Miakeli i Shepardzie, dalej nie wiemy, czemu uważa za winną Miakelę i Sheparda. Plus dla mnie taki post to mafijny post, po cholerę o tym pisać? Pozoruje aktywność? Natomiast raz coś złego pisał o Kukuczce, że niby mafijnie gra, ale później już kompletnie olał temat.
Może brakuje mu czasu, dlatego jest tak mało aktywny w oskarżeniach? Może tak. Ale z drugiej strony błyskawicznie odpowiada ludziom na posty.
Czyli jak wchodzi w kimś w interakcję, to robi to niemal od razu. Mimo to jego gra jest nijaka, a nikt poza mną, dotąd nawet się nie zająknął, że Kmicic może być w mafii. Kmicic = pozorant.
O właśnie, wiedziałem, że jeszcze ktoś wrzucał do mafii Mikaelę, to był moment, w którym generalnie już wprost pisałem, że Shiffrin jest ewidentnie niewinna, ale wtedy jeszcze mafia liczyła chyba że da się Mikaelę zlinczować. Jeszcze Sznudzian pisał coś, że Mikaela tym razem nie jest tak niewinna jak zawsze, ale potem już tematu nie ciągnął. Z kolei Osiecka nagle przyjęła do wiadomości, że Mikaela niewinna, ale w taki dla mnie dziwny sposób, jakby z fochem.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 11:35:49 GMT 1
Pikachu, kiedy byłam przeciwko Statystycznemu? Broniłam go przed oskarżeniami Konsultanta.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 11:37:03 GMT 1
Moim zdaniem Leclerc mógłby się tego podjąć. Ale się nie podejmuje i w tym problem. Mnie z oczywistych względów nikt nie posłucha, Tobie nie ufam, marnie to widzę.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 11:37:47 GMT 1
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 11:38:54 GMT 1
niestety mam go zablokowanego xd
|
|