|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 12:51:03 GMT 1
Konsultant, mam dla Ciebie propozycje: Ty nie piszesz żadnego posta do 20:30, ja też nie, dasz rąde czy jajca za małe? Pierwszy dobry post Pikachu w tej rozgrywce,
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 13, 2020 12:52:00 GMT 1
bycie niekonsekwentnym jest bardziej miastową cechą z tego, co mi wiadomo. choć i tak pomimo skakania między kilkoma różnymi oskarżeniami raczej mocno trzymam się swoich głównych typów, c'nie? Czyli jesteś konsekwentny. Szybka masówka na konsultanta?
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 12:52:19 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 12:52:19 GMT 1
bycie niekonsekwentnym jest bardziej miastową cechą z tego, co mi wiadomo. choć i tak pomimo skakania między kilkoma różnymi oskarżeniami raczej mocno trzymam się swoich głównych typów, c'nie? No prawdopodobnie jesteś niewinny. No ale jesteś głównym spamerem i powodem numer 1, dla którego nie chciało mi się grać wczoraj. Ciekawe ile innych graczy ma gdzieś rozgrywkę dzięki Tobie
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 12:53:01 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 12:53:01 GMT 1
Konsultant, mam dla Ciebie propozycje: Ty nie piszesz żadnego posta do 20:30, ja też nie, dasz rąde czy jajca za małe? Pierwszy dobry post Pikachu w tej rozgrywce, Nie no, pisał jeszcze wczoraj o nie głosowaniu na Redzika
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 12:53:04 GMT 1
jeśli nawet szóstybombelek wczoraj napisał, że ogarnąłem dupę, a teraz wytoczył na mnie działa, bo SAM GO ZAATAKOWAŁEM Z CAŁEJ PETY to chyba jest coś na rzeczy. mój shitposting jest znacznie wyższej jakości i jednak daję od siebie konkrety, cisnę po podejrzanych, analizuję, dość rzeczowo, choć może faktycznie bez rozleglejszego wyjaśniania uniewinniam tych, których mam za takowych. fakt, moja gra jest bliźniacza do Kukuczki. IKS DE
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 13, 2020 12:53:57 GMT 1
skąd wiedziałeś, że mam małe jajca? ale przyjmuję zakład, jak nic nie napiszesz do tego czasu to usuwam mój podpis odnośnie twojej osoby
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 13, 2020 12:54:52 GMT 1
skąd wiedziałeś, że mam małe jajca? ale przyjmuję zakład, jak nic nie napiszesz do tego czasu to usuwam mój podpis odnośnie twojej osoby No to ok, od teraz cisza, i serio to mówię Konsultant, cokolwiek walniesz to zrobię wszystko by Ciebie zlinczowac, więc jeżeli masz chociaż okruchy RIGCZu, trzymaj ten pustelniczy post na spokojnie by pomóc miastu
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 12:59:36 GMT 1
bycie niekonsekwentnym jest bardziej miastową cechą z tego, co mi wiadomo. choć i tak pomimo skakania między kilkoma różnymi oskarżeniami raczej mocno trzymam się swoich głównych typów, c'nie? No prawdopodobnie jesteś niewinny. No ale jesteś głównym spamerem i powodem numer 1, dla którego nie chciało mi się grać wczoraj. Ciekawe ile innych graczy ma gdzieś rozgrywkę dzięki Tobie No mnie też obrzydził rozgrywkę, przez niego nie chce mi się od nowa czytać tematu i nawet pisałem na PW Volvowi jak udawałem, że mnie nie ma, że mi się odechciało przez niego grać, jak ktoś mnie zna, to wie, że to nie jest proste.
|
|
|
Post by szostybekart on May 13, 2020 13:00:52 GMT 1
jeśli nawet szóstybombelek wczoraj napisał, że ogarnąłem dupę, a teraz wytoczył na mnie działa, bo SAM GO ZAATAKOWAŁEM Z CAŁEJ PETY to chyba jest coś na rzeczy. mój shitposting jest znacznie wyższej jakości i jednak daję od siebie konkrety, cisnę po podejrzanych, analizuję, dość rzeczowo, choć może faktycznie bez rozleglejszego wyjaśniania uniewinniam tych, których mam za takowych. fakt, moja gra jest bliźniacza do Kukuczki. IKS DE Kochany, ale ogarnąłeś dupę siłą rzeczy, bo ludzie przestali na Ciebie głosować, więc i bodźców nie dostawałeś. Ja Ci tylko i wyłącznie wskazuję: a) błędy; b) niespójności; c) brak logiki; d) chujowe zachowanie; Robię to niejako na Twoje życzenie, ponadto forsuję taką kandydaturę od początku rozgrywki. To nie powoduje automatycznie, że jesteś bardziej podejrzany niż Kukuczka, niemniej wywołujesz do tablicy, więc dostajesz odpowiedź. Potraktuj moje odniesienia do Twojej osoby jako inwestycję na przyszłe rozgrywki, bo jeśli nic nie zmienisz, to zakupię usługi grafologa, znajdę Twój lejtmotiw pisemny i będę robił wszystko, żebyś wypierdolił z hukiem na samym starcie każdej kolejnej. mój shitposting jest znacznie wyższej jakości i jednak daję od siebie konkrety, cisnę po podejrzanych, analizuję, dość rzeczowoA powyższe możesz sobie schować w anus, analizujesz głównie siebie i odwołania konkretnych osób do Ciebie, nie ma w tym żadnej wartości. Do zobaczenia o 20:30, z pożytkiem dla wszystkich.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 13:01:22 GMT 1
Pikachu, proszę załóż sobie konto na protege.stanford.edu/ i daj znać jaki masz nick, coś Ci pokażę.Użyj wersji Web. Potem wrzucę to dla wszystkich.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 13:04:09 GMT 1
PHILIP MARLOWE
Philip Marlowe rozpoczął standardowo, kreacyjnie. Potem przeszedł do nieśmiesznego, pozbawionego polotu i błysku shitpostowania. Wyszczególniłem te shitposty, które w mojej ocenie są szczególnie mafijne:
mafiacorner.boards.net/post/6616/thread mafiacorner.boards.net/post/6724/thread mafiacorner.boards.net/post/6735/thread mafiacorner.boards.net/post/6792/thread
"Żegnaj, laleczko" to tytuł książki, w której pojawia się bohater Philip Marlowe, więc to cały czas nawiązanie do kreacji. Ale skoro ja wiem, że Osiecka niewinna i skoro mówicie mi, a ja ufam Wam, że Shiffrin niewinna, to powstaje pytanie: czy pomysł z "Żegnaj, laleczko" pojawił się przed rozlosowaniem ról, czy po, gdy już może wiedział, gdzie przynależą niewiasty? Potem tego wątku nie kontynuował i ogólnie w sumie to bez sensu wyciągać z tego jakieś wnioski. Dalej mamy atak w Doktora Redzika, który jest dziwny. Następnie - najbardziej mafijna zagrywka, czyli dwa kiepskie żarty o forum mafijnym, powstałe z dupy. Gdy byłem w mafii, żartowałem tak samo. W międzyczasie zaczął podawać się za detektywa, co później kontynuował. Jest to w mojej perspektywie fatalne zagranie, jawnie destrukcyjne, które doświadczonemu graczowi jakim jest Marlow nie przystoi. Sznudzian zwrócił też uwagę na pytania bez adresata, których było bardzo wiele i ktore zdaniem Sznudziana nic za sobą nie niosą. Zgadzam się ze Sznudzianem.
Można podsumować ten etap Marlowa tak: szkodliwy dla miasta, tworzący niepotrzebny spam, oddalający nas od prawdy, i z pewnym smrodem mafijnym.
Dalej pojawia się to:
mafiacorner.boards.net/post/6844/thread
I tutaj Marlowe chce nam powiedzieć subtelnie: nie mogę być w mafii, bo jestem wkurwiającą postacią, patrzcie wszyscy, nie mogę być w mafii, bo shitpostuję.
A zatem sugeruje: jako mafiozo wybrałem sobie wkurwiający styl grania, żeby odsunąć od siebie podejrzenia.
Jest też to:
mafiacorner.boards.net/post/6853/thread mafiacorner.boards.net/post/6855/thread
Absurdalne shitposty. Marlowe w byciu wkurwiającym posuwa się coraz dalej - może dlatego, że nikt nie obdarzył szczególną atencją jego wcześniejszego wpisu o wkurwaiających postaciach?
Marlowe posuwa się dalej i atakuje Konsultanta. Znowu shitpostami, znowu w bardzo absurdalny sposób.
mafiacorner.boards.net/post/6860/thread mafiacorner.boards.net/post/7239/thread
I znowu sugeruje, że nie można być wkurwiającą postacią, kiedy jest się w mafii. Bardzo mu zależy na tym, żeby ktoś to podłapał i go wybielił. Nawet anegdota się pojawiła: "kiedy byłem w mafii, to z kilkunastu/kikudziesięciu postów kreacyjnych, wrzuciłem tylko 2".
To jest ewidentne łaknienie atencji i szukanie akceptacji.
Dalej - uniewinnianie Shiffrin. Spoko, wiele osób to podłapało, zaufałem Wam. Jak dla mnie może to robić zarówno miastowy w dobrej woli, jak i mafiozo, żeby się wybielić i podporządkować sobie łatwego gracza. Marlow potem w odpowiedzi na post Szóstego Bękarta, którego w sposób bardzo mafijny, na podstawie bardzo dziwnych przesłanek zaatakował, napisał - "wyłapałem chyba główny przekaz, że jestem niewinny, bo co za mafiozo by wprost uniewinniał kogoś"
podczas gdy Szósty Bękart napisał coś takiego
mafiacorner.boards.net/post/7378/thread
a tu ten post Marlowa:
mafiacorner.boards.net/post/7411/thread
Kolejny raz szukanie atencji i próba subtelnego udowodnienia, że nie jest mafią, bo zrobił coś tam. Tym razem wykorzystał do tego Shiffrin, a nie wkurzającą kreację. Zadawał w ogóle na przestrzeni całej edycji wiele pytań do Shiffrin, co wydaje mi się bardzo dziwne, ale to już Shiffrin zwróciła na to uwagę i jeśli zechce, to nam wszystkim przypomni.
Następnie przyszedł Luka Modric, do którego Marlowe natychmiastowo się przyjebał. Nikt przez kilka następnych postów nie zwracał uwagi na Modricia, a Marlowe przyszedł i zwrócił.
mafiacorner.boards.net/post/7476/thread
Marlowe namawiał na lincz na Modricu, potem na niego zagłosował i tego głosu nie zmienił już do końca. Podczas dyskusji Marlowa i Modrica z ręki Marlowa wyszło takie zdanie:
"Z nocnego nabijania da się wyciągnąć sporo ciekawych rzeczy i uważam, że z oddaniem głosu nie będzie problemu, chyba że problem bogactwa, bo jest całkiem sporo celów, na które mógłbym oddać głos" Jakie to rzeczy?
mafiacorner.boards.net/post/7493/thread
Dalej podłapuje temat niewinnego Statystycznego, na którego namawia Konsultant.
mafiacorner.boards.net/post/7516/thread
Oraz rzuca absurdalne oskarżenie wobec Konsultanta przy okazji, po czym za chwilę pisze, że wątpi, iż Konsultant jest w mafii:
mafiacorner.boards.net/post/7516/thread
Pisze też, że Shiffrin ma jednocyfrowe IQ i nie gra z sensem, a mimo to zadaje jej pytania:
mafiacorner.boards.net/post/7533/thread
Cały czas gdzieś ciągnie temat Luki Modricia.
Przeczytał jedną stronę Statystycznego i zaczął go wybielać:
mafiacorner.boards.net/post/7567/thread
Być może Statystyczny nie wkopał się tak bardzo, jak Modric, zeby organizować na nim lincz. Pytanie - czy to ważne w przypadku mordu?
I znowu Luka Modric, Luka Modric, Luka Modric. Marlowe mimo że pisał, iż ma problem bogactwa, nie zajmuje się szukaniem mafii, tylko nagabuje na glona, który się wkopał, caly czas odwracając uwagę od innych.
Oddajmy głos Durdzie:
mafiacorner.boards.net/post/7670/thread
Durda potem napisał, że bardzo mafijne jest powoływanie się na miastowe autorytety, z czym się zgadzam.
Marlowe robi listę:
mafiacorner.boards.net/post/7733/thread
Potem jest ta akcja ze statusem, odsyłam do Pikaczu:
mafiacorner.boards.net/user/79/recent?page=3
I to na razie tyle z gry Marlowa do wczoraj. Dla mnie zdecydowanie bardziej mafia niż miasto i jestem w stanie przyłożyć rękę do dzisiejszego linczu na nim.
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 13:10:18 GMT 1
Czemu Osiecka zależało Ci, żeby to szybko wrzucić?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 13:15:20 GMT 1
Kurwa, Redzik, ja pierdolę, co Ty teraz odpierdalasz? Pisałem to przez ponad pół godziny, przeanalizowałem prawie wszystkie posty Marlowa i dałem do nich odnośnik, a Ty mnie się kurwa pytasz, czemu chciałem to szybko wrzucić? Pierdolę to, następnym razem kurwa jednozdaniówki.
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 13:16:46 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 13:16:46 GMT 1
Nie gorączkuj się tak. Takie trudne pytanie zadałem?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 13:17:25 GMT 1
To jest kurwa pytanie nie na miejscu. Ogarnij się, bo ta kreacja Ci nie służy.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 13:17:52 GMT 1
Ale w sumie Red ma rację, po co robić analizę na chodzącego trupa?
Gdybyś go oczyszczała to miałoby sens, a tak to i bez tej analizy i tak Marlowe padnie.
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 13:19:36 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 13:19:36 GMT 1
Czemu to pytanie jest nie na miejscu Osiecka? Co w nim takiego złego? Wyjaśnij proszę, bo ja kompletnie nie rozumiem
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 13:29:05 GMT 1
Zielonka, Redzik
Może dlatego, że wcześniej napisałem tak:
I miałem w planach zrobienie tej analizy? Wybrałem Marlowa jako pierwszego, dlatego że jest na świeczniku i nie chcę posyłać do piachu kogoś, do kogo winy nie jestem przekonany, a w przeciwieństwie do Redzika w tej edycji nie zadowala mnie trolling, mącenie, kłamstwa i manipulacje.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 13:31:33 GMT 1
Przypominam Ci, że miałaś zrobić analizę po linczu na Kandydacie.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 13:34:28 GMT 1
|
|