|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 14:07:11 GMT 1
Nie skończyłem jeszcze tego opisywać i nie wszystko jest poprawnie, ale jeżeli będziesz zielony zacznę od tych, którzy mają Cię za winnego
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 14:09:07 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 14:09:07 GMT 1
Do kurwy, Osiecka. Zastanawiam się, bo wszyscy tak się wjechali w tego Marlowa, a mi się coraz bardziej zielony wydaje A w Twojej analizie czuję refleksję miastowego i dlatego o to pytam, czy czujesz to co ja, że jednak może Marlow zielony
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 14:09:59 GMT 1
Czyli to samo, co Bękart zauważył u Durdy - piszesz, że może być niewinny, ale i tak oddałeś na niego głos. Nie trzyma się to kupy, panie Redzik i proszę się ogarnąć albo jesteś z mafii.
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 14:11:17 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 14:11:17 GMT 1
Ja pierdole.
Kto jej wytłumaczy ma u mnie immunitet na dwa dni
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 14:11:32 GMT 1
Nie skończyłem jeszcze tego opisywać i nie wszystko jest poprawnie, ale jeżeli będziesz zielony zacznę od tych, którzy mają Cię za winnego A ja zacznę od tych, którzy powątpiewają w jego winę, a i tak na niego głosują. Typowe wybielanie, które uprawiał np. Wojewódzki w przypadku Zięby.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 14:12:21 GMT 1
Nie skończyłem jeszcze tego opisywać i nie wszystko jest poprawnie, ale jeżeli będziesz zielony zacznę od tych, którzy mają Cię za winnego W takim układzie będzie to ponad połowa graczy na tę chwilę.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 14:14:46 GMT 1
Ja pierdole. Kto jej wytłumaczy ma u mnie immunitet na dwa dni Wiem o co Ci chodzi, ale w ogóle niczego nie robisz w tym kierunku, nie zadajesz pytań poza tym jednym zjebanym do mnie, nie podpuszczasz innych, tylko chamsko trollujesz. Apeluję, abyś się ogarnął już dzisiaj.
|
|
|
Post by szostybekart on May 13, 2020 14:14:59 GMT 1
Nie skończyłem jeszcze tego opisywać i nie wszystko jest poprawnie, ale jeżeli będziesz zielony zacznę od tych, którzy mają Cię za winnego A ja zacznę od tych, którzy powątpiewają w jego winę, a i tak na niego głosują. Typowe wybielanie, które uprawiał np. Wojewódzki w przypadku Zięby. Kocie, wczoraj o tej porze jeszcze chyba leciał Konsultant, głos w danym momencie, przy tak bezpiecznym dystansie czasowym nie jest wiążący. Durdę wypytałem, ponieważ chcę trochę więcej jasności, tam jest dużo rozedrgania i zastanawiam się nad jego kryteriami, których nie podał, póki co to jest 'Marlowe śmierdzi'.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 14:16:01 GMT 1
Nie skończyłem jeszcze tego opisywać i nie wszystko jest poprawnie, ale jeżeli będziesz zielony zacznę od tych, którzy mają Cię za winnego A ja zacznę od tych, którzy powątpiewają w jego winę, a i tak na niego głosują. Typowe wybielanie, które uprawiał np. Wojewódzki w przypadku Zięby. O, i właśnie po to chociażby zadałem swoje pytanie. Dzięki.
W ogóle rozpierdala mnie to, że kilka osób robi analizy dalszych kroków zakładając moją winę. To nie są przemyślenia na zasadzie: jak Marlowe winny to walimy w X, jak niewinny to w Y. Tylko jest Marlowe winny, więc na podstawie jego winy zrobimy to, to i tamto. Tak choćby zrobił Marian, ale tak zrobił też wczoraj bodajże Pikachu i ktoś jeszcze.
|
|
|
Post by szostybekart on May 13, 2020 14:16:33 GMT 1
Czyli to samo, co Bękart zauważył u Durdy - piszesz, że może być niewinny, ale i tak oddałeś na niego głos. To jest zupełnie co innego, proszę nie iść ścieżką Konsultanta.
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 14:18:53 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 14:18:53 GMT 1
Ja pierdole. Kto jej wytłumaczy ma u mnie immunitet na dwa dni Wiem o co Ci chodzi, ale w ogóle niczego nie robisz w tym kierunku, nie zadajesz pytań poza tym jednym zjebanym do mnie, nie podpuszczasz innych, tylko chamsko trollujesz. Apeluję, abyś się ogarnął już dzisiaj. Zadaje Tobie to pytanie, bo jesteś niewinna i czuję, że być może też widzisz to co ja. I może, jeśli ten Marlow jest niewinny, to go wspólnie uniewinnimy i nie zlinczujemy mafiozy. Pytam niewinnego, czy ma taką samą opinię. Więc jeszcze raz: Czy w trakcie pisania analizy miałaś zawahania? W których momentach to było? Czy chcesz coś z tym zrobić? A głos oddałem rano i nie zmieniam, bo nie wiem jeszcze na kogo zagłosuję. Tak się składa, że lepiej zagłosować niż tego nie zrobić, a zmiana głosu nic nie kosztuje.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 14:18:56 GMT 1
Można zrobić analizę dla trzech scenariuszy tzn.
wczoraj mafia broniła
a) mafiozę Redzika, b) mafiozę Kukuczkę, c) mafiozę Marlowe?
i sprawdzić czy istnieją punkty wspólne
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 14:21:58 GMT 1
Wiem o co Ci chodzi, ale w ogóle niczego nie robisz w tym kierunku, nie zadajesz pytań poza tym jednym zjebanym do mnie, nie podpuszczasz innych, tylko chamsko trollujesz. Apeluję, abyś się ogarnął już dzisiaj. Zadaje Tobie to pytanie, bo jesteś niewinna i czuję, że być może też widzisz to co ja. I może, jeśli ten Marlow jest niewinny, to go wspólnie uniewinnimy i nie zlinczujemy mafiozy. Pytam niewinnego, czy ma taką samą opinię. Więc jeszcze raz: Czy w trakcie pisania analizy miałaś zawahania? W których momentach to było? Czy chcesz coś z tym zrobić? Nie ma to żadnego sensu.
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 14:22:08 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 14:22:08 GMT 1
Wiem o co Ci chodzi, ale w ogóle niczego nie robisz w tym kierunku, nie zadajesz pytań poza tym jednym zjebanym do mnie, nie podpuszczasz innych, tylko chamsko trollujesz. Apeluję, abyś się ogarnął już dzisiaj. Zadaje Tobie to pytanie, bo jesteś niewinna i czuję, że być może też widzisz to co ja. I może, jeśli ten Marlow jest niewinny, to go wspólnie uniewinnimy i nie zlinczujemy miastowego. Pytam niewinnego, czy ma taką samą opinię. Więc jeszcze raz: Czy w trakcie pisania analizy miałaś zawahania? W których momentach to było? Czy chcesz coś z tym zrobić? A głos oddałem rano i nie zmieniam, bo nie wiem jeszcze na kogo zagłosuję. Tak się składa, że lepiej zagłosować niż tego nie zrobić, a zmiana głosu nic nie kosztuje.
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 14:22:59 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 14:22:59 GMT 1
Żadnego sensu nie ma zastanawianie się nad przynsleżnościà graczy?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 14:23:49 GMT 1
Zadałeś pytanie, bo zdawało Ci się, że chcę się zrzucić ze świecznika, na który mnie wrzuciłeś, a reszta jest bez sensu i nie zamierzam uczestniczyć w Twoim kiepskim planie. Rób to sam.
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 14:24:36 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 14:24:36 GMT 1
Czyli chcesz dzisiaj bezrefleksyjnie jebać w Marlowa?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 14:25:15 GMT 1
Jak to, kurwa, bezrefklesyjnie, skoro analizowałem jego posty i wykazałem na czym polega jego mafijność?
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 14:26:22 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 14:26:22 GMT 1
No bezrefleksyjnie, skoro nie chcesz odpowiedzieć na pytanie, czy widzisz w nim coś niewinnego.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 14:26:46 GMT 1
I może, jeśli ten Marlow jest niewinny, to go wspólnie uniewinnimy i nie zlinczujemy mafiozy. Poza tym czytaj to co piszesz przed wysłaniem. Nie można Ci ufać.
|
|