|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 14:26:58 GMT 1
Osiecka, kogo oprócz Shiffer i Marlowe masz za winnych?
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 14:28:35 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 14:28:35 GMT 1
Poza tym czytaj to co piszesz przed wysłaniem. Nie można Ci ufać. no sorka za błąd ale wkurwiłaś mnie. Myślałem, że jesteś ogarem a grasz jak początkujący
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 14:28:44 GMT 1
Nie mam za winną Shiffrin. Przeciw winie Marlowa świadczy ostatnia aktywność, ale to może być złudne. W porannym poście napisałam, w których grupach należy szukać winnych.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 14:30:09 GMT 1
Nie bardzo wiem tak naprawdę do czego mam się odnieść. Marlowe od początku wydaje mi się mafijny. Jego posty śmierdzą, pisałem, że nie podoba mi się jedna rzecz, ale w nawiasie napisałem oprócz czego (czyli sztuki dla sztuki - którą wcześniej określiłem mafijnym postem). Generalnie staram się wyłuskiwać rzeczy, które innym mogły umknąć.
Wczesny głos absolutnie nie ma żadnego znaczenia, to tylko zaznaczenie tego kogo chętnie dzisiaj bym zlinczował. Po pierwsze jest to bezpieczne, gdybym przysnął wieczorem - co mi się niestety często zdarza, po drugie jasno sygnalizuje moje poparcie dla zlinczowania Marlowe'a, co nie znaczy, że jeśli będę i ktoś mi podpadnie to nie urządzę podobnej akcji jak wczoraj z Jaruzelem.
Co do Kukuczki to po prostu ten gracz pasuje do bycia w mafii, teraz trochę się ogarnął, ale wcześniej pisał ogromne dyrdymały szkodliwe dla miasta. Mimo wszystko daję jakiś cień szansy, że jest niewinny.
A tak w zasadzie to wszystko mi jedno, który z dwójki Marlowe-Kukuczka poleci, bo pewnie obaj są w mafii.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 14:30:53 GMT 1
Mówię Ci, Redzik, że nie zamierzam realizować żadnego Twojego planu, bo nie wzbudzasz mojego zaufania.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 14:32:20 GMT 1
A atakowanie Osieckiej i Mariana jest zwyczajnie korzystne zarówno jeśli są w mafii, jak i gdyby byli w mieście. W najgorszym przypadku to oddala od nich mord, w najlepszym pokazuje kto nie chce ich atakować, mimo iż są w mafii.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 14:38:17 GMT 1
Edwardzie, podałbyś listę swoich podejrzanych?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 14:38:37 GMT 1
Mówię Ci, Redzik, że nie zamierzam realizować żadnego Twojego planu, bo nie wzbudzasz mojego zaufania. Grasz bardzo słabą edycję jak dotąd, a za dwa dni możemy mieć już bardzo mały margines, więc Twój plan nikomu się nie przyda. Dopóki się nie ogarniesz, miasto będzie miało lepsze autorytety. A jeśli Marlowe jest miastowym, to jest bardzo chujowym miastowym i powinien dobrze o tym wiedzieć.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 14:39:34 GMT 1
Odsyłam do mojej kolorowanki.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 14:41:57 GMT 1
Jeśli ktoś nie widzi np. że Marian oskarża DJ Bobo bo ten jak jeździec bez głowy po nim jedzie, a bierze pod włos Redzika, to zwracam na to waszą uwagę.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 14:44:03 GMT 1
Odsyłam do mojej kolorowanki. Mam. okej dzięki. Przyznam, że mam z Tobą problem. Jeżeli miasto jest na dobrym tropie, to jesteś niewinny, jeżeli jednak Marlowe i/lub Kukuczka są niewinny, to głosy na lincz powinny iść w Twoją stronę.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 14:44:22 GMT 1
A Szyfrant Zielonka też raczej winny. Te ostatnie posty do Osieckiej i do mnie, to typowa mafia, która usiłuje symulować aktywność zadając pytania, na które odpowiedź mógłby sobie znaleźć w postach
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 14:44:48 GMT 1
Ahahahahahhaha
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 14:45:24 GMT 1
Mówię Ci, Redzik, że nie zamierzam realizować żadnego Twojego planu, bo nie wzbudzasz mojego zaufania. Grasz bardzo słabą edycję jak dotąd, a za dwa dni możemy mieć już bardzo mały margines, więc Twój plan nikomu się nie przyda. Dopóki się nie ogarniesz, miasto będzie miało lepsze autorytety. A jeśli Marlowe jest miastowym, to jest bardzo chujowym miastowym i powinien dobrze o tym wiedzieć. No to skoro kurwa grasz taką dobrą edycję jako miastowy, to zastanów się, czy może ten marlow jednak miastowym nie jest. Bo odjebać go i po linczu powiedzieć 'ups', to każdy potrafi. A spróbuj go wyczuć a nie napierdalać na ślepo.
A wcale takiej złej tej edycji nie gram, tak btw
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 14:45:29 GMT 1
Dobra idę dalej naparzać w civkę, korzystając z pierwszego dnia L4, fajnie nam sie Zielonka nomen omen zaczerwienił.
|
|
|
Post by Kmicic on May 13, 2020 14:47:05 GMT 1
Grasz bardzo słabą edycję jak dotąd, a za dwa dni możemy mieć już bardzo mały margines, więc Twój plan nikomu się nie przyda. Dopóki się nie ogarniesz, miasto będzie miało lepsze autorytety. A jeśli Marlowe jest miastowym, to jest bardzo chujowym miastowym i powinien dobrze o tym wiedzieć. No to skoro kurwa grasz taką dobrą edycję jako miastowy, to zastanów się, czy może ten marlow jednak miastowym nie jest. Bo odjebać go i po linczu powiedzieć 'ups', to każdy potrafi. A spróbuj go wyczuć a nie napierdalać na ślepo.
A wcale takiej złej tej edycji nie gram, tak btw Z ciekawości, jak jest Twój plan na dziś?
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 14:47:11 GMT 1
Nie rozpędzaj się, bo to Ty pociągnąłeś miasto na zmianę głosu z Marlowe,Redzika lub Kukuczki na Kandydata
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 14:48:38 GMT 1
Grasz bardzo słabą edycję jak dotąd, a za dwa dni możemy mieć już bardzo mały margines, więc Twój plan nikomu się nie przyda. Dopóki się nie ogarniesz, miasto będzie miało lepsze autorytety. A jeśli Marlowe jest miastowym, to jest bardzo chujowym miastowym i powinien dobrze o tym wiedzieć. No to skoro kurwa grasz taką dobrą edycję jako miastowy, to zastanów się, czy może ten marlow jednak miastowym nie jest. Bo odjebać go i po linczu powiedzieć 'ups', to każdy potrafi. A spróbuj go wyczuć a nie napierdalać na ślepo.
A wcale takiej złej tej edycji nie gram, tak btw Myślisz, że się nie zastanawiam? I nie gram tak dobrej edycji, na początku może tak, ale teraz tracę zdystansowane spojrzenie i zaczynam błądzić.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 14:49:05 GMT 1
No ja i jaki widzisz w tym problem?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 14:50:00 GMT 1
Posty Zielonki wyglądają tak jakby wiedział, że Kukuczka oraz Marlowe niewinni i próbował tworzyć następny cel linczu w postaci Durdy. Niemniej chyba najpierw warto jednak sprawdzić to pierwsze.
|
|