|
Rozgrywka
May 13, 2020 14:50:44 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 14:50:44 GMT 1
No to skoro kurwa grasz taką dobrą edycję jako miastowy, to zastanów się, czy może ten marlow jednak miastowym nie jest. Bo odjebać go i po linczu powiedzieć 'ups', to każdy potrafi. A spróbuj go wyczuć a nie napierdalać na ślepo.
A wcale takiej złej tej edycji nie gram, tak btw Z ciekawości, jak jest Twój plan na dziś? Odjebać kogoś z trójki moich najbardziej podejrzanych (Kukuczka, Marlow, Mariano-Italiano) Ale dzisiejsza gra Marlowa wydaje mi się miastowa, poza tym sprawia wrażenie dobrego gracza i jeśli jest w mieście to się przyda. Nie wiem, czy jest w mafii czy nie, ale na pewno wolałbym zacząć od pozostałej dwójki
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 14:51:35 GMT 1
A skoro Ty, Redzik, masz dobre argumenty za brakiem winy Marlowa, to dlaczego Twój wybitny plan na rozgrywkę, który ujawnisz za dwa dni, nie pozwala Ci ich przedstawić?
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 14:51:53 GMT 1
Wystarczy, że jeden jest niewinny, by zrobić jakiś grunt pod atak, mnie jednak nie mierzi tyle sam atak, bo fajnie, ale styl w jakim zadaje głupie pytania. Typowe symulowanie zainteresowania.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 14:52:13 GMT 1
Nie rozumiem, jak można chodzić spać o 19 czy 20, gdy rozgrywka jest tak emocjonująca. Ja nawet po całym dniu o 1 w nocy, gdy się położyłem, nie mogłem zasnąć z tych emocji, a zawsze jak się kładę spać, to minuta i śpię... Kurwa, ale mnie irytują takie teksty. Jak najbardziej można chodzić spać o 19 i po stresującym dniu pracy nie mieć ochotę na nic innego niż drzemka, akurat powinieneś to rozumieć, patrząc na Twoje wkurzenie wczoraj i tekst o pracy. Obecnie praca jest dla mnie ważniejsza niż gra, nic na to nie poradzę, ale i tak angażuję się na tyle, na ile mogę. Przy swoich pierwszych edycjach też miałem zawsze taką zajawkę, że nie mogłem zasnąć, rozkminiałem, kto jest winny, kto niewinny, kto padnie w mordzie itp. W tej edycji jedyne, co czuję, to wkurwienie na Konsultanta i Pikachu, którzy tak zasrali temat, że odechciało mi się czytać, więc zamiast o 19 czytać posty i szukać winnych, poszedłem spać, z myślą, że jak wstanę, to nadrobię i pogram na bieżąco. No ale znów było tego w chuj i nie zdążyłem z wszystkim i dopadło mnie zniechęcenie. W ogóle jak się kładłem spać, to sobie pomyślałem, że w sumie najlepiej dziś będzie odjebać mnie, żeby mafia nie pogrywała mną jak Ziębą, nawet miałem to rano zaproponować, ale jak przeczytałem wysryw Pikachu, że w sumie to trzeba mnie zajebać ignorując wszystkie wydarzenia, to się wkurwiłem i nie ma opcji, nie padnę bez walki.
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 14:53:29 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 14:53:29 GMT 1
A skoro Ty, Redzik, masz dobre argumenty za brakiem winy Marlowa, to dlaczego Twój wybitny plan na rozgrywkę, który ujawnisz za dwa dni, nie pozwala Ci ich przedstawić? A gdzie ja napisałem o jakichś wybitnych argumentach? Mam wrażenie, że gra dzisiaj miastowi, pytam innych czy też mają takie wrażenie, czy może mi się po prostu wydaje
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 14:54:04 GMT 1
No ja i jaki widzisz w tym problem? A taki, że jeżeli glosowania szły w dobrym kierunku, to akurat Twoje zachowanie zmieniło większość głosów z winnego na niewinnego.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 14:55:21 GMT 1
A skoro Ty, Redzik, masz dobre argumenty za brakiem winy Marlowa, to dlaczego Twój wybitny plan na rozgrywkę, który ujawnisz za dwa dni, nie pozwala Ci ich przedstawić? A gdzie ja napisałem o jakichś wybitnych argumentach? Mam wrażenie, że gra dzisiaj miastowi, pytam innych czy też mają takie wrażenie, czy może mi się po prostu wydaje Też mam takie wrażenie, co napisałem, ale Twoje pytanie do mnie po tamtej analizie było zdecydowanie o coś innego i nie próbuj udawać, że jest inaczej.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 14:56:45 GMT 1
No i?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 13, 2020 14:58:02 GMT 1
Idę na rower, bo tu za dużo spamu i shitpostów, nie dojdziemy do żadnych wniosków i mam lekko zagotowany umysł. I nie wykluczam zmiany kandydata na lincz, ale to musi być ktoś pewny.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 14:58:17 GMT 1
Bo nie bardzo wiem czy sugerujesz, że jestem w mafii z Marlowem i Kukuczką i odsuwałem od nich głosy, ryzykując, że w razie niepowodzenia 3/5 mafii wpadnie pierwszego dnia, czy może ja jestem w mafii, a oni nie, i nie wiem broniłem Redzika, który pewnie też jest niewinny...
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 14:58:58 GMT 1
Przemyśl Osiecka, to dobry pomysł. I skończmy tę kłótnie dwóch niewinnych.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 14:59:16 GMT 1
Albo jeszcze lepiej, wczoraj doprowadziłem do linczu na niewinnym Jaruzelu, by dziś doprowadzić do linczu na koledze z mafii Marlowie xD
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 14:59:56 GMT 1
A może sądzisz, że wszyscy są niewinni, ja jestem winny i zrobiłem tę wczorajszą akcję tak dla sportu xD
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 15:00:07 GMT 1
Posty Zielonki wyglądają tak jakby wiedział, że Kukuczka oraz Marlowe niewinni i próbował tworzyć następny cel linczu w postaci Durdy. Niemniej chyba najpierw warto jednak sprawdzić to pierwsze. Nie wiem, ale jeżeli zakładałbym taką możliwość, to nie podoba mi się obojętny stosunek Durdy wobec nich, który mówi, że obojętnie kogo z nich zlinczujemy, bo i tak obaj są w mafii. A wczoraj mimo, że powinien darzyć ich taką samą obojętnością bardzo chętnie zmienił szabelkę na kandydata i mafia zyskała na tym dzień.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 15:02:17 GMT 1
Ale Ty się Durda teraz pieklisz. Napisałem tylko, że dopuszczam możliwość Twojej winy gdyby się okazało, że miasto jest na błędnym tropie, a Ty nagle wyskakujesz z dziesięcioma jednoliniowcami xD
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 15:03:49 GMT 1
Ja się nie pieklę, ja kpię z twojego braku logiki. Próbujesz się do mnie doczepić na siłę, nie bardzo wiesz czy warto mnie zaatakować, bo bronię mafiozów czy dlatego, że ich atakuję xD
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 15:04:39 GMT 1
Do tego zadajesz głupkowate pytania symulujące aktywność. Koniec końców grasz jak mafiozo, który sobie kogoś upatrzył i teraz będzie drążył wygodny temat niezależnie od okoliczności i robił kurwę z logiki.
|
|
|
Post by Kmicic on May 13, 2020 15:05:27 GMT 1
Przemyśl Osiecka, to dobry pomysł. I skończmy tę kłótnie dwóch niewinnych. Nie uniewinniałbym Redzika na żadnej podstawie.
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 13, 2020 15:05:47 GMT 1
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 15:06:05 GMT 1
Chyba trzeba będzie uzupełnić moja tabelkę z kolorami o czerwonego Szyfranta.
|
|