|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 15:06:55 GMT 1
Albo jeszcze lepiej, wczoraj doprowadziłem do linczu na niewinnym Jaruzelu, by dziś doprowadzić do linczu na koledze z mafii Marlowie xD Źle to interpretujesz, wcale nie wskazuję, że Marlowe to Twój kolega. Bo nie wiem kogo broniła mafia? Redzika, Marlowe czy Kukuczkę, ale jeżeli byliśmy na dobrym tropie, to ten jeden dzień który mafia zyskała w tej szybkiej grze jest dzięki Tobie. Ja sam miałem obojętny stosunek do Kandydata, ale nie ja przeniosłem swoim zachowaniem głosy na niewinnego.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 15:07:22 GMT 1
Jestem otwarty na taki scenariusz Marianie.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 13, 2020 15:08:05 GMT 1
Zastanawiam się czy Doktor Redzik jest w tej mafii i nie za szybko go uniewinniłam. Już na samym początku zwracał uwagę na tych,co jeszcze nie zdążyli się wpisać i zostawił przy tym otwartą furtkę. mafiacorner.boards.net/post/7052Pierwszy atak Osieckiej w stronę Redzika nastąpił po 10:00 i zasłonił się tutaj przysłowiem oraz odpowiedział jej tak, by się od niego odczepiła. mafiacorner.boards.net/post/7081 Jeszcze wcześniej koło 22 w poniedziałek zabawił się deta mówiąc,że Marlowe niewinny.https://mafiacorner.boards.net/post/7242 Po południu zaczął narzekać na spam, którego faktycznie było dużo.
Potem koło 18:15 przywala się do trzech graczy Osiecka,Kminic i Bobo,za to że ma od nich głosy. Wcześniej jeszcze nazwał idiotami tych,co chcą na niego głosować. mafiacorner.boards.net/post/7750Na niecałe 2 godziny przed linczem po raz pierwszy uważa,że Marian może być w mafii,ale woli spytać się Bobo czy jest debilem. WTF? mafiacorner.boards.net/post/7832Gdy Marian zaczął węszyć koło jego osoby wolał,powiedzieć by dał mu spokojnie przeczytać rozgrywkę i przestał go dopytywać o pewną kwestię. mafiacorner.boards.net/post/7864Tu już pisze jakby był zrezygnowany i znowu uniewinnia Marlowe'a,ale jednocześnie chce by się przyjrzeć jego grze bo jest go mniej zwykle. Czy coś tu się dodaje? mafiacorner.boards.net/post/7919Potem niby wszystko ok, ale zastanawia mnie,że znowu wyzywa od idiotów,ale tym razem tych co mają głosy na Marlow'a, a sam wcześniej dał na niego głos xD Dziś próbuje zasiać nić niepewności wokół Osieckiej Jeszcze do tego zostawia furtkę,że jeśli Konsultant jest w mieście to przepierdolił nam grę? O czym myślał wtedy w ogóle Redzik? xD
Potem już mocniej przypierdala się do Osieckiej, za to że śmiała zrobić analizę na Marlowe'a by wykazać jego mafijność. Generalnie on cały czas próbuje odwieść lincz na Marlowie i siać niepewność. Po tym co przedstawiłam, uważam że on jest prawdopodobnie w mafii.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 15:09:33 GMT 1
Do tego zadajesz głupkowate pytania symulujące aktywność. Koniec końców grasz jak mafiozo, który sobie kogoś upatrzył i teraz będzie drążył wygodny temat niezależnie od okoliczności i robił kurwę z logiki. Ależ gdzie... przecież wcale nie jesteś moim celem. Mój głos poszedł na Kukuczkę i nadal uważam, że wszystko jest raczej w porządku z Tobą. Powiedziałem tylko, że w pewnych okolicznościach wcale nie jesteś tak czystym gościem, za którego inni mogą Cie błędnie mieć.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 15:10:48 GMT 1
Albo jeszcze lepiej, wczoraj doprowadziłem do linczu na niewinnym Jaruzelu, by dziś doprowadzić do linczu na koledze z mafii Marlowie xD Źle to interpretujesz, wcale nie wskazuję, że Marlowe to Twój kolega. Bo nie wiem kogo broniła mafia? Redzika, Marlowe czy Kukuczkę, ale jeżeli byliśmy na dobrym tropie, to ten jeden dzień który mafia zyskała w tej szybkiej grze jest dzięki Tobie. Ja sam miałem obojętny stosunek do Kandydata, ale nie ja przeniosłem swoim zachowaniem głosy na niewinnego. Dobrze to interpretuję. To Ty mylnie zakładasz, że miałbym jakikolwiek interes by wczoraj doprowadzać do linczu na Jaruzelu. Pokazałem Ci jasno, że zarówno gdyby Marlowe i Kukuczka byli winni, jak i gdyby byli niewinni, to z mojej perspektywy jako mafiozy nie byłoby sensu takiego zagrania.
|
|
|
Post by Kmicic on May 13, 2020 15:11:00 GMT 1
O nie. Nie chcę być w jednym obozie z Shiffrin.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 15:12:13 GMT 1
Z ciekawości, jak jest Twój plan na dziś? Odjebać kogoś z trójki moich najbardziej podejrzanych (Kukuczka, Marlow, Mariano-Italiano) Ale dzisiejsza gra Marlowa wydaje mi się miastowa, poza tym sprawia wrażenie dobrego gracza i jeśli jest w mieście to się przyda. Nie wiem, czy jest w mafii czy nie, ale na pewno wolałbym zacząć od pozostałej dwójki Ja na obecną chwilę na Mariana nie zagłosuję, więc mogę iść w Kukuczkę z Twojej trójki, choć wiem, że akurat ja mam tu chuja do gadania.
Natomiast dla mnie jednym z pewniejszych mafiozów jest w obecnej chwili Szyfrant Zielonka.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 15:12:21 GMT 1
Teraz wszystko jest w porządku ze mną, a przed chwilą pisałeś, że jeśli tamci niewinni to powinienem polecieć ja, po czym uargumentowałeś to tym, że niby broniłem mafiozy (czyli wynikałoby, że któregoś z nich, ale przecież przy tym założeniu oni są niewinni). Ciężko mi się dzisiaj myśli, ale to się kupy i dupy nie trzyma xD
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 15:12:57 GMT 1
Coraz bardziej podoba mi się Shiffer i jej atak na Redzika.
Redzik ma bardzo rozbieżny styl pisania i gry, co czyni go bardzo wyjątkowo problematycznym, ale jego wczorajsze poddanie się, to jakieś teatralne przedstawienie, które średnio kupuję.
Podoba mi się też szósty i jego dociekliwość w stronę Durdy.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 15:14:14 GMT 1
Źle to interpretujesz, wcale nie wskazuję, że Marlowe to Twój kolega. Bo nie wiem kogo broniła mafia? Redzika, Marlowe czy Kukuczkę, ale jeżeli byliśmy na dobrym tropie, to ten jeden dzień który mafia zyskała w tej szybkiej grze jest dzięki Tobie. Ja sam miałem obojętny stosunek do Kandydata, ale nie ja przeniosłem swoim zachowaniem głosy na niewinnego. Dobrze to interpretuję. To Ty mylnie zakładasz, że miałbym jakikolwiek interes by wczoraj doprowadzać do linczu na Jaruzelu. Pokazałem Ci jasno, że zarówno gdyby Marlowe i Kukuczka byli winni, jak i gdyby byli niewinni, to z mojej perspektywy jako mafiozy nie byłoby sensu takiego zagrania. No właśnie masz. Gra jest szybka i tutaj mafii zdecydowanie bardziej opłaca się robić zrywy na niewinnych czy częściej oczyszczać swoich. Ile potrzeba takich linczów mafii by wygrać grę?
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 15:14:38 GMT 1
Logicznie powinieneś konstatować, że niezależnie od winy Kukuczki/Marlowa Edward Durda jest niewinny.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 15:15:13 GMT 1
Hej, dzisiaj jestem bardzo zajęty w pracy i po pracy. Także sorry Pikachu, ale nie podrzucę mapki ;p Ale w piątki nie pracuję ze względu na redukcję czasu pracy spowodowanym COVID, także w czwartek po 16 będę bardziej aktywny. Ten firmowy laptop ma jakieś dziwne akcje jak probuje robic niektore polskie znaki ;/ 3 godziny temu Szyfrant wysmażył takiego posta, a mimo to ciągle jest i napierdala postami. Do tego to wczorajsze śledzenie gry, ale nieuczestniczenie (tak, wiem że akurat ja nie powinienem z tego czynić zarzutu) oraz głos z dupy na mnie, jakby nie chciał stać przy trupie Jaruzela, ale też nie chciał walić w Kukuczkę.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 15:15:34 GMT 1
Redzik dzisiaj zaliczył co najmniej dwie gafy organizacyjne. Raczej specjalnie tego nie zrobił. Wybielać go to nie powinno, ale nie oddam na niego dziś na pewno głosu.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 15:15:57 GMT 1
Teraz wszystko jest w porządku ze mną, a przed chwilą pisałeś, że jeśli tamci niewinni to powinienem polecieć ja, po czym uargumentowałeś to tym, że niby broniłem mafiozy (czyli wynikałoby, że któregoś z nich, ale przecież przy tym założeniu oni są niewinni). Ciężko mi się dzisiaj myśli, ale to się kupy i dupy nie trzyma xD Skupiasz się tylko na Marlowe i Kukuczce, a jest jeszcze Redzik.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 15:19:31 GMT 1
Redzika nie chcę bronić bo musiałbym użyć argumentów niemerytorycznych a to skutkowałoby wypaczeniem rozgrywki, kto uważnie śledzi grę od rana wie o co chodzi
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 15:20:28 GMT 1
Hej, dzisiaj jestem bardzo zajęty w pracy i po pracy. Także sorry Pikachu, ale nie podrzucę mapki ;p Ale w piątki nie pracuję ze względu na redukcję czasu pracy spowodowanym COVID, także w czwartek po 16 będę bardziej aktywny. Ten firmowy laptop ma jakieś dziwne akcje jak probuje robic niektore polskie znaki ;/ 3 godziny temu Szyfrant wysmażył takiego posta, a mimo to ciągle jest i napierdala postami. Do tego to wczorajsze śledzenie gry, ale nieuczestniczenie (tak, wiem że akurat ja nie powinienem z tego czynić zarzutu) oraz głos z dupy na mnie, jakby nie chciał stać przy trupie Jaruzela, ale też nie chciał walić w Kukuczkę.
Jestem osobą, która pokazuje Ci, że myśli dalej (co gdyby Marlowe był niewinny), a Ty na mnie psioczysz? Myślałem, że chyba na tym Ci zależy, jeżeli chciałbyś się wybronić, także dlaczego mnie atakujesz?
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 15:24:42 GMT 1
Durda mój człowiek.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 15:24:50 GMT 1
poza tym Kukuczka i Marlowe to pionki a grubą rybą jest Marian.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 15:27:18 GMT 1
3 godziny temu Szyfrant wysmażył takiego posta, a mimo to ciągle jest i napierdala postami. Do tego to wczorajsze śledzenie gry, ale nieuczestniczenie (tak, wiem że akurat ja nie powinienem z tego czynić zarzutu) oraz głos z dupy na mnie, jakby nie chciał stać przy trupie Jaruzela, ale też nie chciał walić w Kukuczkę.
Jestem osobą, która pokazuje Ci, że myśli dalej (co gdyby Marlowe był niewinny), a Ty na mnie psioczysz? Myślałem, że chyba na tym Ci zależy, jeżeli chciałbyś się wybronić, także dlaczego mnie atakujesz? No ale ja nie szukam przyjaciół na zasadzie "tego nie oskarżę, bo wątpi w moją winę, a jak go oskarżę, to może oddać na mnie głos", tylko jeśli mam się wybronić, to poprzez punktowanie osób, które mi nie pasują, a Ty mi nie pasujesz.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 15:28:58 GMT 1
Dobrze to interpretuję. To Ty mylnie zakładasz, że miałbym jakikolwiek interes by wczoraj doprowadzać do linczu na Jaruzelu. Pokazałem Ci jasno, że zarówno gdyby Marlowe i Kukuczka byli winni, jak i gdyby byli niewinni, to z mojej perspektywy jako mafiozy nie byłoby sensu takiego zagrania. No właśnie masz. Gra jest szybka i tutaj mafii zdecydowanie bardziej opłaca się robić zrywy na niewinnych czy częściej oczyszczać swoich. Ile potrzeba takich linczów mafii by wygrać grę? Jeszcze 5.
|
|