|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 15:31:00 GMT 1
Jestem osobą, która pokazuje Ci, że myśli dalej (co gdyby Marlowe był niewinny), a Ty na mnie psioczysz? Myślałem, że chyba na tym Ci zależy, jeżeli chciałbyś się wybronić, także dlaczego mnie atakujesz? No ale ja nie szukam przyjaciół na zasadzie "tego nie oskarżę, bo wątpi w moją winę, a jak go oskarżę, to może oddać na mnie głos", tylko jeśli mam się wybronić, to poprzez punktowanie osób, które mi nie pasują, a Ty mi nie pasujesz. Nigdy nie rozumiałem Twojego stylu gry. Mafia mimo wszystko nie jest grą jedną osobową, a drużynową. Nikt Ci nie karzę uczyć się na błędach, ale ja teraz zadam to samo pytanie, które Ty zadałeś mi, a co jeżeli jestem niewinny?
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 15:34:31 GMT 1
Logicznie powinieneś konstatować, że niezależnie od winy Kukuczki/Marlowa Edward Durda jest niewinny. Niewinny to jest dla mnie tylko Pikaczu
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 15:35:13 GMT 1
nie no, jeszcze Narciarka, Redzik, ten dziwny gość z krótkim nickiem Durda i chyba też Osiecka
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 15:35:21 GMT 1
A dla mnie przyjebanie się Szóstego do mnie jest na wskroś mafijne i ma na celu rozszerzanie ilości ewentualnych podejrzanych. Dla mnie takie działanie mafiozy w stosunku do mnie ma długofalowy sens (o ile skurczybyki nie zamierzają mnie dziś ubić w mordzie)
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 15:36:05 GMT 1
Pikachu akurat byłby fajnym mafiozem, propsowałbym. Mafio nie morduj go. Siej niepewność.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 15:37:57 GMT 1
A dla mnie przyjebanie się Szóstego do mnie jest na wskroś mafijne i ma na celu rozszerzanie ilości ewentualnych podejrzanych. Dla mnie takie działanie mafiozy w stosunku do mnie ma długofalowy sens (o ile skurczybyki nie zamierzają mnie dziś ubić w mordzie) Owszem, może tak być, ale jest to dla miasta bardzo przydatne rozbicie. Jeżeli choćby jeden z Was pokaże się jako winny, to drugi jest niewinny, a po za tym jest to coś świeżego.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 15:38:24 GMT 1
No ale ja nie szukam przyjaciół na zasadzie "tego nie oskarżę, bo wątpi w moją winę, a jak go oskarżę, to może oddać na mnie głos", tylko jeśli mam się wybronić, to poprzez punktowanie osób, które mi nie pasują, a Ty mi nie pasujesz. Nigdy nie rozumiałem Twojego stylu gry. Mafia mimo wszystko nie jest grą jedną osobową, a drużynową. Nikt Ci nie karzę uczyć się na błędach, ale ja teraz zadam to samo pytanie, które Ty zadałeś mi, a co jeżeli jestem niewinny? Nie rozumiałeś go w tej edycji, czy w ogóle? Jeśli chodzi o Twoje pytanie, to ono jest w Twoim wypadku trudniejsze niż w moim, bo ja już mam na sobie głosy połowy miasta i lecę, Ty nie masz żadnego. Ale jakbyś dziś poleciał niewinny, to bym patrzył na tych, którzy: -podczepili się z dupy -bronili Cię, ale tak żeby nie wybronić -osoby, które naskoczyłyby na mnie, że teraz jak zajebałem niewinnego to mafia 100% i do piachu (oprócz Mikaeli, bo to wiadomo, że u niej oznacza niewinność).
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 15:39:35 GMT 1
To co szybka masówka na Redziku?
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 15:40:17 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 13, 2020 15:40:17 GMT 1
A dla mnie przyjebanie się Szóstego do mnie jest na wskroś mafijne i ma na celu rozszerzanie ilości ewentualnych podejrzanych. Dla mnie takie działanie mafiozy w stosunku do mnie ma długofalowy sens (o ile skurczybyki nie zamierzają mnie dziś ubić w mordzie) Nie przyjebałem się, tylko zwróciłem uwagę na kilka nieścisłości, sprawdzałem osoby, które atakowały Marlowe głosami już na wczesnym etapie, ze względu na Twoją aktywność wybrałem Ciebie. Twoja odpowiedź jest dla mnie wystarczająca.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 15:41:23 GMT 1
No akurat nieścisłości są domeną miastowych na ogół. Mafiozi boją się być chorągiewkami, a większość zmian postępowania starają się głupio tłumaczyć.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 15:41:33 GMT 1
Nigdy nie rozumiałem Twojego stylu gry. Mafia mimo wszystko nie jest grą jedną osobową, a drużynową. Nikt Ci nie karzę uczyć się na błędach, ale ja teraz zadam to samo pytanie, które Ty zadałeś mi, a co jeżeli jestem niewinny? Nie rozumiałeś go w tej edycji, czy w ogóle? Jeśli chodzi o Twoje pytanie, to ono jest w Twoim wypadku trudniejsze niż w moim, bo ja już mam na sobie głosy połowy miasta i lecę, Ty nie masz żadnego. Ale jakbyś dziś poleciał niewinny, to bym patrzył na tych, którzy: -podczepili się z dupy -bronili Cię, ale tak żeby nie wybronić -osoby, które naskoczyłyby na mnie, że teraz jak zajebałem niewinnego to mafia 100% i do piachu (oprócz Mikaeli, bo to wiadomo, że u niej oznacza niewinność).
Jeżeli jesteś tym kim myślę, to nigdy nie rozumiałem xD
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 15:42:32 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 15:42:32 GMT 1
Jak macie mnie zabijać, to pliska, dajcie znać do 18
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 15:43:34 GMT 1
Ok daję znać, jest 16:43
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 15:44:21 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 13, 2020 15:44:21 GMT 1
No akurat nieścisłości są domeną miastowych na ogół. Mafiozi boją się być chorągiewkami, a większość zmian postępowania starają się głupio tłumaczyć. Jak mówię, dla mnie spoko, chciałem zobaczyć reakcję.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 13, 2020 15:45:32 GMT 1
Tłumaczę tłumokom.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 15:46:03 GMT 1
Nie rozumiałeś go w tej edycji, czy w ogóle? Jeśli chodzi o Twoje pytanie, to ono jest w Twoim wypadku trudniejsze niż w moim, bo ja już mam na sobie głosy połowy miasta i lecę, Ty nie masz żadnego. Ale jakbyś dziś poleciał niewinny, to bym patrzył na tych, którzy: -podczepili się z dupy -bronili Cię, ale tak żeby nie wybronić -osoby, które naskoczyłyby na mnie, że teraz jak zajebałem niewinnego to mafia 100% i do piachu (oprócz Mikaeli, bo to wiadomo, że u niej oznacza niewinność).
Jeżeli jesteś tym kim myślę, to nigdy nie rozumiałem xD Ale jak rozumiem teraz uważasz, że jestem w mafii i byś mnie dziś odjebał? I czemu się nie odniosłeś do reszty mojej wypowiedzi?
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 15:48:00 GMT 1
Logicznie powinieneś konstatować, że niezależnie od winy Kukuczki/Marlowa Edward Durda jest niewinny. Niewinny to jest dla mnie tylko Pikaczu A Mikaela?
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 15:50:15 GMT 1
Jeżeli jesteś tym kim myślę, to nigdy nie rozumiałem xD Ale jak rozumiem teraz uważasz, że jestem w mafii i byś mnie dziś odjebał? I czemu się nie odniosłeś do reszty mojej wypowiedzi?
A po co miałbym się odnosić? Musiałbym mieć bardzo silne przekonanie, że jesteś niewinny, a takiego nie mam. Nawet gdy próbuję zrobić kwadrat z koła pisząc, że Durda może być w mafii przy Twojej niewinności, to i tak jest to o wiele za mało. A czasem ta gra jest po prostu taka jaka dokładnie ma być i jesteś w tej mafii. Nawet jeżeli nie jesteś, wątpię byśmy w ciągu 5,6 linczy nie mieli Cię zlinczować, jesteś w pół martwy i nie mam pojęcia kogo wina miałaby Cię oczyszczać. Czy jest ktokolwiek kto nie uważa Cię za podejrzanego?
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 15:51:22 GMT 1
Niewinny to jest dla mnie tylko Pikaczu A Mikaela? Ona jest 100% niewinna, jak Ty jesteś winny, a co jak Ty nie jesteś niewinny? Uważasz, że miałby powód, aby pisać, że raczej jesteś mafią jakby była w mieście?
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 15:58:49 GMT 1
Ona jest 100% niewinna, jak Ty jesteś winny, a co jak Ty nie jesteś niewinny? Uważasz, że miałby powód, aby pisać, że raczej jesteś mafią jakby była w mieście? Tym powodem jest brak mózgu Mikaeli. Po prostu akurat powtarza po tych, którzy mają mnie za winnego (czyli w sumie prawie każdy), jak to już nieraz bywało, jak padnę z zielonym kolorem, to zmieni zdanie i będzie napierdalać w kogoś, kto mnie oskarżał. Dla mnie jest niewinna.
|
|