Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 13, 2020 16:58:12 GMT 1
Redzik podbijam czyjeś pytanie o to żebyś pokazał gdzie Marlowe się uniewinnił
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 16:58:38 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 16:58:38 GMT 1
Kurwa mać, zgadza się ktoś ze mną czy nie, chce podyskutować czy nie? Kolejny dzień forsowania tematu Marlowa to pchanie kupy gówna pod górkę, każdy popatrzy i nic się nie dzieje, a po linczu wszyscy nagle się zbiorą i powiedzą że jutro trzeba na niego zagłosować, w tym oczywiście cała mafia. To samo spotkało dzisiaj Osiecką. Ten temat jest ewidentnie kurwa niewygodny. Do godziny Ci odpowiem Sznudzian
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 16:59:37 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 16:59:37 GMT 1
Redzik podbijam czyjeś pytanie o to żebyś pokazał gdzie Marlowe się uniewinnił Poczytaj moje posty to zobaczysz, że pytanie jest bezprzedmiotowe
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 13, 2020 17:00:08 GMT 1
W sumie o tę mapkę pokemon prosił go już wczoraj, z tego co pamiętam XD Tak, jak chcesz możesz pomóc, to mozesz napisać kogo masz za podejrzanego, a kogo za czystego (jeżeli pisałeś to już w postach, to sry, ale nie chce mi się przegrzebywać ) Mariano Italiano w pierwszej kolejności Potem Marlow/Kukuczka (z ukośnikiem, bo nie wiem, który pierwszy jbc) Potem ktoś z grupy Modrić, Kmicic, spoderman, Konsultant, Osiecka, może Shepard - chociaż wczoraj o nim mówiłem, że topka niewinnych (nie wiem, na kogo postawiłbym w pierwszej kolejności) Niewinni na moment obecny imo - Pikachu, Mikaela, Durda, Akwarelista, a i nawet Redzik mi się zazielenił.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 17:01:06 GMT 1
On napisał, że Marlowe to dobry gracz i że może się jeszcze uniewinni, bla bla, dla mnie takie pierdololo trochę.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 17:01:28 GMT 1
Kurwa mać, zgadza się ktoś ze mną czy nie, chce podyskutować czy nie? Kolejny dzień forsowania tematu Marlowa to pchanie kupy gówna pod górkę, każdy popatrzy i nic się nie dzieje, a po linczu wszyscy nagle się zbiorą i powiedzą że jutro trzeba na niego zagłosować, w tym oczywiście cała mafia. To samo spotkało dzisiaj Osiecką. Ten temat jest ewidentnie kurwa niewygodny. Co masz dokładnie na myśli pisząc,że spotkało to też Osiecką?
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Rozgrywka
May 13, 2020 17:03:14 GMT 1
via mobile
Post by Sznudzian on May 13, 2020 17:03:14 GMT 1
Wykonała pracę i przeniosła ciężar żeby przekazać mniej biegłym mafijność Marlowe'a i została olana jak ja.
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 17:03:16 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 17:03:16 GMT 1
On napisał, że Marlowe to dobry gracz i że może się jeszcze uniewinni, bla bla, dla mnie takie pierdololo trochę. XD
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 17:04:37 GMT 1
?
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 13, 2020 17:05:17 GMT 1
Wykonała pracę i przeniosła ciężar żeby przekazać mniej biegłym mafijność Marlowe'a i została olana jak ja. W tamtym momencie do Osieckiej przyczepił się wtedy sam Redzik czepiając się różnych głupot.
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 17:05:54 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 17:05:54 GMT 1
Od takiego czasu staram się wyłożyć, dlaczego warto dać marlowowi dzień, a Ty piszesz, że ,,takie pierdololo”
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 13, 2020 17:06:25 GMT 1
A po co miałbym się odnosić? Musiałbym mieć bardzo silne przekonanie, że jesteś niewinny, a takiego nie mam. Nawet gdy próbuję zrobić kwadrat z koła pisząc, że Durda może być w mafii przy Twojej niewinności, to i tak jest to o wiele za mało. A czasem ta gra jest po prostu taka jaka dokładnie ma być i jesteś w tej mafii. Nawet jeżeli nie jesteś, wątpię byśmy w ciągu 5,6 linczy nie mieli Cię zlinczować, jesteś w pół martwy i nie mam pojęcia kogo wina miałaby Cię oczyszczać. Czy jest ktokolwiek kto nie uważa Cię za podejrzanego? Większość ma mnie za podejrzanego, parę osób się nie określiło (Modric, Leclerc chyba). Ale Ziębę też każdy miał za winnego i skończyło się to dla nas wielkim chujem w dupie. Ja bym ciebie dzisiaj nie zabijał, to "przespanie" linczu jest jak najbardziej wiarygodne. Zwłaszcza, że przyniosło ci więcej hałasu niż pozornego spokoju vide nieoddanie głosu w pierwszym linczu, które niedawno miało miejsce.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 17:06:50 GMT 1
Tak, jak chcesz możesz pomóc, to mozesz napisać kogo masz za podejrzanego, a kogo za czystego (jeżeli pisałeś to już w postach, to sry, ale nie chce mi się przegrzebywać ) Mariano Italiano w pierwszej kolejności Potem Marlow/Kukuczka (z ukośnikiem, bo nie wiem, który pierwszy jbc) Potem ktoś z grupy Modrić, Kmicic, spoderman, Konsultant, Osiecka, może Shepard - chociaż wczoraj o nim mówiłem, że topka niewinnych (nie wiem, na kogo postawiłbym w pierwszej kolejności) Niewinni na moment obecny imo - Pikachu, Mikaela, Durda, Akwarelista, a i nawet Redzik mi się zazielenił. Widzisz dobrze jak sobie otworzysz?
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 17:07:16 GMT 1
No bo wg mnie argumentacja jaką stosujesz w tym przypadku jest taka pierdołowata i bezsensowna.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 17:08:43 GMT 1
Wykonała pracę i przeniosła ciężar żeby przekazać mniej biegłym mafijność Marlowe'a i została olana jak ja. A, okej. A co sądzisz o Kukułce?
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 17:09:03 GMT 1
Kukuczce*
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 13, 2020 17:09:24 GMT 1
Mariano Italiano w pierwszej kolejności Potem Marlow/Kukuczka (z ukośnikiem, bo nie wiem, który pierwszy jbc) Potem ktoś z grupy Modrić, Kmicic, spoderman, Konsultant, Osiecka, może Shepard - chociaż wczoraj o nim mówiłem, że topka niewinnych (nie wiem, na kogo postawiłbym w pierwszej kolejności) Niewinni na moment obecny imo - Pikachu, Mikaela, Durda, Akwarelista, a i nawet Redzik mi się zazielenił. Widzisz dobrze jak sobie otworzysz? Rozumiem, że to ma dowodzić, że dla każdego masz taką mapkę przygotowaną? No dobra, i co z tego, skoro i tak mówimy o czasie od wczoraj?
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 17:13:05 GMT 1
Widzisz dobrze jak sobie otworzysz? Rozumiem, że to ma dowodzić, że dla każdego masz taką mapkę przygotowaną? No dobra, i co z tego, skoro i tak mówimy o czasie od wczoraj? Niestety nie mam dla każdego, a i tak brakuje rozbicia, bo to nie jest tak, ze gracze mają tylko winny/niewinny to powinno być coś pośrodku. Program mi pozwala zmienić, z kogo punktu widzenia ( z osób które zapisałem) chce widzieć. Mogę np wybrać Marlowe, Durdę, Redzika, Sniffer
|
|
|
Post by Shepard on May 13, 2020 17:14:05 GMT 1
Redzika propsuję za wczorajszy wieczorny post o tym, żeby niektórzy się nieco pohamowali i dali pograć innym, żeby się można było uniewinnić grą - mnie to co prawda nie dotyczy, bo wiadomka, jestem czysty od pierwszych minut, ale myślenie mamy podobne, a skoro ja tak myślę jako niewinny, to on pewnie też niewinny.
Dziś odjebałbym Kukuczkę, ale nie powiem, że to mój autorski pomysł xD chciałbym zwrócić uwagę na to, jak się oburzył, kiedy z dupy zaproponowałem lincz na Szyfrancie Zielonej Gąsce, kiedy tenże Szyfrant nie miał jeszcze żadnego postu. Wiadomka, że propozycja nie była poważna, a Kukuczka nie zdał testu na reakcję. Also wiem, że widziałem jego dłuższy post winnych i niewinnych, który niezbyt mnie przekonał.
A Marlowe pisze kurwa "hahaha" w postach, no kto tak robi xDD
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 17:14:19 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 17:14:19 GMT 1
Rozumiem, że to ma dowodzić, że dla każdego masz taką mapkę przygotowaną? No dobra, i co z tego, skoro i tak mówimy o czasie od wczoraj? Niestety nie mam dla każdego, a i tak brakuje rozbicia, bo to nie jest tak, ze gracze mają tylko winny/niewinny to powinno być coś pośrodku. Program mi pozwala zmienić, z kogo punktu widzenia ( z osób które zapisałem) chce widzieć. Mogę np wybrać Marlowe, Durdę, Redzika, Sniffer Już kilka lat temu mówiłem, że całą rozgrywkę można zapisać wzorem matematycznym
|
|