|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 17:15:15 GMT 1
Marlowe, czemu Ty jesteś taki agresywny? Bo mnie wkurwia sytuacja w pracy i ta edycja też mnie wkurwia. Liczyłem na fajną gierkę jak 2 ostatnie, a dostałem tonę szlamu od Konsultanta i Piczaku, do tego polecę w linczu jako niewinny, co raczej mi się nie zdarza, a jeszcze przez siedzenie ciągłe przy kompie wczoraj krzywo patrzyła na mnie Żona, ale już jej przeszło.
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 17:15:40 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 13, 2020 17:15:40 GMT 1
Jeśli jeszcze ktoś nie zauważył - Shepard niewinny
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 13, 2020 17:15:49 GMT 1
A, okej. A co sądzisz o Kukułce? Mafiozo spalony co zostało już na tyle dobrze wytłumaczone, że nie czułem potrzeby po kimś powtarzać. Wjebał się tłumaczeniem ze swojego zachowania kiedy nikt nie pomyślał żeby od niego tego wymagać i potem paniczną reakcją na oskarżenia. Wczoraj w okolicach linczu pajacerką i czułem jego satysfakcje z tego, że z nami wygrał pierwszą z bitew. Widać że w trakcie dnia, jak ma spokój to ma lepsze momenty. Mimo to dużo więcej na niekorzyść, plus serio masa powiązań związanych z jego kolorem skazuje go na wyjebanie albo od razu przed Marlowem, albo od razu po.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 17:17:33 GMT 1
A, okej. A co sądzisz o Kukułce? Mafiozo spalony co zostało już na tyle dobrze wytłumaczone, że nie czułem potrzeby po kimś powtarzać. Wjebał się tłumaczeniem ze swojego zachowania kiedy nikt nie pomyślał żeby od niego tego wymagać i potem paniczną reakcją na oskarżenia. Wczoraj w okolicach linczu pajacerką i czułem jego satysfakcje z tego, że z nami wygrał pierwszą z bitew. Widać że w trakcie dnia, jak ma spokój to ma lepsze momenty. Mimo to dużo więcej na niekorzyść, plus serio masa powiązań związanych z jego kolorem skazuje go na wyjebanie albo od razu przed Marlowem, albo od razu po. Okej, Uważam, że należałoby zrobić remis pomiędzy Marlowe i Kukułce, wchodzisz w to?
|
|
|
Post by Shepard on May 13, 2020 17:17:49 GMT 1
Also jutro i pojutrze od 9 rano siedzę przy komputrze, więc będzie lepiej z aktywnością, bo jak się wstaje o 14, to te kilkanaście stron postów do nadrobienia trochę zabijają zabawę
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 13, 2020 17:18:04 GMT 1
Bo mnie wkurwia sytuacja w pracy i ta edycja też mnie wkurwia. Liczyłem na fajną gierkę jak 2 ostatnie, a dostałem tonę szlamu od Konsultanta i Piczaku, do tego polecę w linczu jako niewinny, co raczej mi się nie zdarza, a jeszcze przez siedzenie ciągłe przy kompie wczoraj krzywo patrzyła na mnie Żona, ale już jej przeszło. Przecież Ty kurwa spałeś w momencie kiedy najbardziej byłeś potrzebny na kompie, Twoja żona doskonale wie co potrafisz wyprawiać przed tym komputerem
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 13, 2020 17:18:17 GMT 1
Kmicic wchodzi w temat i zaczyna podszczypywać Kukuczkę-mafiuszkę, nawet w logiczny i trafny sposób. Potem zupełnie go olewa i zaczyna podejrzewać Redzika, wysyła na niego głos, który pod koniec zmienia na zlinczowanego Kandydata. Znowu w jednym poście podszczypuje Kukuczkę-mafiuszkę, ale z głosem i atakami idzie twardo w Mariana. Kukuczka poza tą wymianą zdań z Kmicicem na początku gry zlewa Kmicica, daje go do grona osób, o których nie ma zdania.
Stawiam wniosek - Kukuczka i Kmicic razem w mafii.
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 13, 2020 17:19:18 GMT 1
Okej, Uważam, że należałoby zrobić remis pomiędzy Marlowe i Kukułce, wchodzisz w to? Kilkukrotnie już to sugerowałem bądź pisałem wprost, wczoraj było nawet blisko takiej sytuacji.
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 13, 2020 17:20:07 GMT 1
Hola hola kurwa, czy to nie Ty nie zareagowałeś na moją sugestie remisu postem w którym mówisz że to zły pomysł ale rozumiesz,że ktoś może być ciekawy?
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 17:20:35 GMT 1
Kmicic wchodzi w temat i zaczyna podszczypywać Kukuczkę-mafiuszkę, nawet w logiczny i trafny sposób. Potem zupełnie go olewa i zaczyna podejrzewać Redzika, wysyła na niego głos, który pod koniec zmienia na zlinczowanego Kandydata. Znowu w jednym poście podszczypuje Kukuczkę-mafiuszkę, ale z głosem i atakami idzie twardo w Mariana. Kukuczka poza tą wymianą zdań z Kmicicem na początku gry zlewa Kmicica, daje go do grona osób, o których nie ma zdania. Stawiam wniosek - Kukuczka i Kmicic razem w mafii. +1 i to nawet potwierdza powód zmiany głosu z Reda na Kandydata
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 17:21:34 GMT 1
Hola hola kurwa, czy to nie Ty nie zareagowałeś na moją sugestie remisu postem w którym mówisz że to zły pomysł ale rozumiesz,że ktoś może być ciekawy? Ależ skąd. Ja jestem fanem remisów i uważam, że to bardzo miastowe.
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 13, 2020 17:21:48 GMT 1
Mariano Italiano w pierwszej kolejności Potem Marlow/Kukuczka (z ukośnikiem, bo nie wiem, który pierwszy jbc) Potem ktoś z grupy Modrić, Kmicic, spoderman, Konsultant, Osiecka, może Shepard - chociaż wczoraj o nim mówiłem, że topka niewinnych (nie wiem, na kogo postawiłbym w pierwszej kolejności) Niewinni na moment obecny imo - Pikachu, Mikaela, Durda, Akwarelista, a i nawet Redzik mi się zazielenił. Gdzie Sznudzian? Zapomniałeś o mnie?
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 17:24:28 GMT 1
Hola hola kurwa, czy to nie Ty nie zareagowałeś na moją sugestie remisu postem w którym mówisz że to zły pomysł ale rozumiesz,że ktoś może być ciekawy? Ależ skąd. Ja jestem fanem remisów i uważam, że to bardzo miastowe. Zwłaszcza remis między niewinnymi, nie? Choć akurat Kukuczka niewinny nie jest. Przecież to Ty wczoraj pisałeś, że polemizowałbyś z tym, że lincz Kukuczka-Marlowe byłby idealny. Cytowałem to dziś.
|
|
|
Rozgrywka
May 13, 2020 17:24:31 GMT 1
via mobile
Post by DJ Bobo on May 13, 2020 17:24:31 GMT 1
Mariano Italiano w pierwszej kolejności Potem Marlow/Kukuczka (z ukośnikiem, bo nie wiem, który pierwszy jbc) Potem ktoś z grupy Modrić, Kmicic, spoderman, Konsultant, Osiecka, może Shepard - chociaż wczoraj o nim mówiłem, że topka niewinnych (nie wiem, na kogo postawiłbym w pierwszej kolejności) Niewinni na moment obecny imo - Pikachu, Mikaela, Durda, Akwarelista, a i nawet Redzik mi się zazielenił. Gdzie Sznudzian? Zapomniałeś o mnie? Tak, o kilku z was w sumie, jak popatrzyłem. Ciebie bym raczej wrzucił w niewinnych, imo te uwagi o marlowie są super celne.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 17:26:50 GMT 1
Bo mnie wkurwia sytuacja w pracy i ta edycja też mnie wkurwia. Liczyłem na fajną gierkę jak 2 ostatnie, a dostałem tonę szlamu od Konsultanta i Piczaku, do tego polecę w linczu jako niewinny, co raczej mi się nie zdarza, a jeszcze przez siedzenie ciągłe przy kompie wczoraj krzywo patrzyła na mnie Żona, ale już jej przeszło. Przecież Ty kurwa spałeś w momencie kiedy najbardziej byłeś potrzebny na kompie, Twoja żona doskonale wie co potrafisz wyprawiać przed tym komputerem Jak spałem, to nie spędzałem z nią czasu, jak siedziałem przed kompem, to również nie spędzałem z nią czasu.
|
|
|
Post by Kmicic on May 13, 2020 17:26:57 GMT 1
Kmicic wchodzi w temat i zaczyna podszczypywać Kukuczkę-mafiuszkę, nawet w logiczny i trafny sposób. Potem zupełnie go olewa i zaczyna podejrzewać Redzika, wysyła na niego głos, który pod koniec zmienia na zlinczowanego Kandydata. Znowu w jednym poście podszczypuje Kukuczkę-mafiuszkę, ale z głosem i atakami idzie twardo w Mariana. Kukuczka poza tą wymianą zdań z Kmicicem na początku gry zlewa Kmicica, daje go do grona osób, o których nie ma zdania. Stawiam wniosek - Kukuczka i Kmicic razem w mafii. +1 i to nawet potwierdza powód zmiany głosu z Reda na Kandydata Wniosek jest z dupy, ale przyniósł plus, bo widzimy kto się łatwo podpiął. Zresztą podobnie było wczoraj, podpinałeś się pod chyba każdą opcję xD
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 13, 2020 17:27:55 GMT 1
Gdzie Sznudzian? Zapomniałeś o mnie? Tak, o kilku z was w sumie, jak popatrzyłem. Ciebie bym raczej wrzucił w niewinnych, imo te uwagi o marlowie są super celne. Nie, one są super niecelne, ale są miastowe. Sznudzian jak dla mnie niewinny, ale się srogo myli. Osiecka jednak raczej też. Z najeżdżających na mnie winni będą Szyfrant i Konsultant.
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 13, 2020 17:29:19 GMT 1
Nie jest z dupy Kmicic, ja tu widzę podręcznikowe budowanie fałszywych relacji.
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 13, 2020 17:30:19 GMT 1
Marlowe, ile razy widziałeś tak shitpostującego mafiozę jak Konsultant?
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 13, 2020 17:30:45 GMT 1
Ależ skąd. Ja jestem fanem remisów i uważam, że to bardzo miastowe. Zwłaszcza remis między niewinnymi, nie? Choć akurat Kukuczka niewinny nie jest. Przecież to Ty wczoraj pisałeś, że polemizowałbyś z tym, że lincz Kukuczka-Marlowe byłby idealny. Cytowałem to dziś.
Dokładnie, to było wczoraj przed całą burzą i zaskoczę Cię, ale czas nie stoi w miejscu. Także umieszczając wtedy punkt na linii czasu najbardziej opłacało się linczować Akwarelistę i Redzika. A teraz opłaca się Ciebie i Kukuczkę. Mamy 3 przypadki. Obaj jesteście niewinni - miasto nic nie zyskuje, ale i nic nie traci jeżeli linczowalibyśmy Was po kolei. Jeden jest niewinny - mafia wybiera drugiego (chyba nie czytałem regu xD), który i tak już wystarczająco śmierdzi. Obaj jesteście winni - Miasto zyskuje jeden dzień na poszukiwania bez zastanawiania się kto jest kolejnym mafiozą, bo wszystko jest jasne jak słońce.
|
|