Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 21:12:47 GMT 1
tylko trochę tak, że Córka ma o wiele większy komfort i raczej nie jest w Wilkiem, potem Ja, a Ty z Wołaczem musicie walczyć kto bardziej z Wilkiem może być w mafii a ja w ogóle mogę być z wilkiem? xdd twoim zdaniem mozesz czy nie mozesz?
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 20, 2024 21:13:02 GMT 1
tylko trochę tak, że Córka ma o wiele większy komfort i raczej nie jest w Wilkiem, potem Ja, a Ty z Wołaczem musicie walczyć kto bardziej z Wilkiem może być w mafii a ja w ogóle mogę być z wilkiem? xdd a mozesz? nie analizowałem tego
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 21:13:30 GMT 1
ogólnie to jest bardzo fajne pytanie
Czemu mafia zabiła wołacza, czemu?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 21:13:49 GMT 1
przeciez dla mnie on był podejrzany np a mafia wie ze ja jestem niewinny
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 21:13:51 GMT 1
ja uważam że córka może byc w mafii Już pokazałeś w tej edycji co potrafisz.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 20, 2024 21:13:56 GMT 1
No to jest bardzo fajne pytanie XD
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 20, 2024 21:13:58 GMT 1
tylko trochę tak, że Córka ma o wiele większy komfort i raczej nie jest w Wilkiem, potem Ja, a Ty z Wołaczem musicie walczyć kto bardziej z Wilkiem może być w mafii Nie rozumiem, weź wyjaśnij ten post i do kogo on był
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 21:14:29 GMT 1
nie mówie że jest, ale wydaje mi sie ze ja serio gralem maks niewinnie i to jest dziwne ze on mnie podejrzewal dalej W poprzedniej też podejrzewałam obu rolnych.
|
|
|
Post by malolat on Oct 20, 2024 21:15:02 GMT 1
a ja w ogóle mogę być z wilkiem? xdd twoim zdaniem mozesz czy nie mozesz? no nie wiem, jak zaczęliśmy sobie teraz rzucać te pary to sparowanie mnie z wilkiem wydało mi się absurdalne
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 20, 2024 21:15:10 GMT 1
tylko trochę tak, że Córka ma o wiele większy komfort i raczej nie jest w Wilkiem, potem Ja, a Ty z Wołaczem musicie walczyć kto bardziej z Wilkiem może być w mafii Nie rozumiem, weź wyjaśnij ten post i do kogo on był Do ogółu Chłop z Mazur 3 - Anthony Fantano, Darek Wasiak, Wilk z Wall Street Wilk z Wall Street 2 - Spółka Córka, Velma Dinkley Borat 2 - Wołacz, syzyf Anthony Fantano 2 - Borat, Chłop z Mazur Wołacz 1 - Małolat Anthony Fantano 5 - Borat, Małolat, Velma Dinkley, Wilk z Wall Street, Wołacz Wilk z Wall Street 3 - Anthony Fantano, Darek Wasiak, Spółka Córka Jak widzisz na załączonym obrazku Córka 2 razy jebała w Wilka
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 21:15:18 GMT 1
nie mówie że jest, ale wydaje mi sie ze ja serio gralem maks niewinnie i to jest dziwne ze on mnie podejrzewal dalej No i teraz chodziło mi głównie o to, żeby wytworzyć taką sytuację, że jak mnie zabiją, to jesteś niewinny, a jak nie, to pewnie w mafii.
|
|
|
Post by malolat on Oct 20, 2024 21:16:14 GMT 1
ja uważam że córka może byc w mafii Już pokazałeś w tej edycji co potrafisz. co przewózkę typ robi
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 21:16:34 GMT 1
ogólnie to jest bardzo fajne pytanie Czemu mafia zabiła wołacza, czemu? Wasiaka.
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 20, 2024 21:17:06 GMT 1
Nie rozumiem, weź wyjaśnij ten post i do kogo on był Do ogółu Chłop z Mazur 3 - Anthony Fantano, Darek Wasiak, Wilk z Wall Street Wilk z Wall Street 2 - Spółka Córka, Velma Dinkley Borat 2 - Wołacz, syzyf Anthony Fantano 2 - Borat, Chłop z Mazur Wołacz 1 - Małolat Anthony Fantano 5 - Borat, Małolat, Velma Dinkley, Wilk z Wall Street, Wołacz Wilk z Wall Street 3 - Anthony Fantano, Darek Wasiak, Spółka Córka Jak widzisz na załączonym obrazku Córka 2 razy jebała w Wilka To ja wiem, ale co mnie głosy obchodzą? Jebałem tego Wilka pół dnia dzisiaj i walczyłem o niego z Boratem, wysłać głos na typa to nic takiego
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 20, 2024 21:18:36 GMT 1
Ale myślę, że to Małolat będzie. Zrezygnowany wszedł do gry, bo współmafiozo nieograny w mafii
|
|
|
Post by malolat on Oct 20, 2024 21:18:49 GMT 1
ogólnie to jest bardzo fajne pytanie Czemu mafia zabiła wołacza, czemu? natychmiastowy skutek jest taki że mam trudniejszą gierkę ale nikt tu nie chce mnie wyjebać jakoś super mocno może to jakieś przygotowanie na życie po wilku juz?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 21:18:56 GMT 1
ja uważam że córka może byc w mafii Już pokazałeś w tej edycji co potrafisz. nie bede sie jakos obrazal ani płakał
no ale fakty są takie że mleko sie rozlało
i w interesie każdego miastowego jest sprobowac jakos pomoc mi a nie mnie prowokowac
|
|
|
Post by malolat on Oct 20, 2024 21:19:43 GMT 1
Ale myślę, że to Małolat będzie. Zrezygnowany wszedł do gry, bo współmafiozo nieograny w mafii kurwa TAJMING xDDDD
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 21:19:59 GMT 1
Ale myślę, że to Małolat będzie. Zrezygnowany wszedł do gry, bo współmafiozo nieograny w mafii on ma mega silną psychike, zawsze w mafii gra swojego maksa, byłem z nim w mafii i też 0 zwątpienia było
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 20, 2024 21:20:41 GMT 1
Ja na teraz spierdalam, jutro po pracy z Wami pogadam
|
|