Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 23:36:00 GMT 1
ogólnie problem jest taki że ja totalnie nie znam Szarleja, a wiem że jest spora szansa że dajacy 100% z siebie lowrider moze brzmiec bardziej niewinnie niż grajacy na 75% mocy Szarlej.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 23:40:31 GMT 1
no ale dobra zobaczymy jak Szarlej zagra i bedziemy rozmawiac i myslec
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 23:40:49 GMT 1
Wyobraźcie sobie że gramy z Montim w tej meczówce XDDD
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 23:41:07 GMT 1
nie widzialem jego niewinnosci tylko ze glos na niego ma male szanse sie oplacic i nie sadzilem ze tylu z was go zaglosuje tak jak kurwa nie robilem nic zeby bronic siebie np bo nie sadzilem ze moge byc 2gi w kolejce Nie broniłeś swoich niewinnych, nie forsowałeś swoich winnych, nie umiesz w matmę, że w 10-osobowej edycji bez jasnych kandydatów głosy się mogą rozłożyć, weź chociaż fikołka zrób kurwa wołacz fajnie daje teraz Ale imo Antura mogl dostac mordem profilaktycznie od volva. Też o tym pomyślałem
Ale ja zagłosowałem broniąc kogoś, kogo miałem za niewinnego. A ty sobie znalazłeś w ostatniej chwili lingwistyczny pretekst do linczu na Satiem, żeby zaraz po mordzie twardo nawoływać do zlinczowania Gnoma. Wiadomo, że mafia potrzebuje wepchnąć w kolejkę jak najwięcej niewinnych. Ja bronię moich niewinnych i linczuję podejrzanych, co ty robisz?
|
|
|
Post by malolat on Oct 20, 2024 23:41:24 GMT 1
ja spadam spać bo jutro wstaję o nieludzkiej godzinie, więc nie będę już karmić twojej paranoi
tylko borat zobacz że tak się ta gra ułożyła, że ja się od rana domagam, żebyś ty mnie po prostu przeczytał, zanim układ się zrobił jeszcze taki jak teraz
wiadomo postaram się dać z wątroby, ale wszystkie odpowiedzi na mój temat masz już w temacie
do jutra
|
|
|
Post by malolat on Oct 20, 2024 23:43:13 GMT 1
a z tym wołaczem to to chyba bardziej na jego niekorzyść wyciągasz, no ale ja tam miałem na myśli to, że bardzo fajny etap gierki miał wajbowo, bardzo szczerze mi to brzmiało, pisalem to boratowi wczoraj
teraz już idę
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 23:43:27 GMT 1
Tak szczerze mówiąc to w sumie nie tylko ode mnie zależy bo myślę że najmądrzej będzie się dogadac na kogo głosujemy
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 23:44:06 GMT 1
w sensie jak mi np Velma i Córka jednym głosem powiedzą że musze koniecznie na kogos zaglosowac to chyba nie bede chcial sie sprzeciwiac
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 23:46:00 GMT 1
Sprawdź 2-3 stronę i zobacz kto ci tam do mafii z Wilkiem najbardziej pasuje.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 23:47:39 GMT 1
Wilk z Wall Street. Dla przyjaciół i rodziny Jordan. siema jordan czy ty ze mną i z borat w miasto? to nie brzmi jak mafia mafia
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 23:54:26 GMT 1
Małolat mi się wydaje że jest niewinny, był taki moment, że mi napisał że mam wylać całe alko jakie mi zostało. No nie wiem.
Ja rozumiem że każdego stac na to żeby cos takiego wymyśleć, ale Małolat miał takich momentów dużo a Wołacz mało.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 23:55:16 GMT 1
Już Samo wejście że on wchodzi i pisze że znowu mu mafii nie wylosowało, to już jest niekonwencjonalne jeżeli jest w mafii.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 23:57:38 GMT 1
natomiast mega będzie to bolesne jak sie okaże że wilk niewinny
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 23:57:53 GMT 1
Mnie chyba najbardziej pasuje mafia Małolat-Wołacz, bo Wołacz mi słabo pasuje do Wilka.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 23:59:45 GMT 1
Dlaczego w takim razie Wilk nas tak olał?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 0:02:17 GMT 1
moim zdaniem to by bylo bardzo słabe charakterologicznie z jego strony jakby niewinny tak sie w meczówce wypiął na nas i wierze że on by niewinny tak nie zrobił
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 21, 2024 0:03:08 GMT 1
Wasiak kipi ze złości, że mu się mafia wylosowała z Wilkiem. Czyli uważasz Córko, że Wasiak pierwsze co zrobił po wejściu do gry i zaczął otwarcie bronić współmafioza? Bez sensu dla miasta, same korzyści dla mafii Wołacz czy ty nie próbujesz mi na plecki siadać tak wcześnie? A później już można, Wilku? Zauważam fakt, że najpewniej jesteś niewinny, a twój kolor nie wpływa na kolor Wasiaka.
W ogóle Borat, siedzisz w tym temacie 24/7, a cię zdziwiło, że Chłop padł? Przecież był jednym z głównych kandydatów do linczu. A Wilk coś o tym chłopie pisał? Tak sobie myślę, że jeśli Darek jest w mieście, to jest duża szansa, że ktoś z mafii poszedł za jego tropem, zwłaszcza w przypadku, gdy nie było jednoznacznego kandydata do linczu (chociaż może mi się tylko wydaje, nie wiem jak postrzegają Darka) Jak się do tego doda fakt, że Wilk w sumie o tym Chłopie w kontekście linczu nie pisał z tego co widziałem, plus jego dziwną wczorajszą agresję, to się robi prawdopodobne, że mafia Przecież ja prawie padłęm wy serio jesteście jebnięci. Byłem bliżej śmierci niż tak grający wołacz lub Antony. Was pojebało. Graj w chujowe gry, wygrywaj chujowe nagrody.
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 21, 2024 0:12:42 GMT 1
Kurcze niedobrze, Wilk to mój top 2 niewinny. Co ci w nim jebie?
Na jakiej podstawie? Wilk jest do wyjebania w trybie now. I nie mówię tego tylko dlatego, że mnie znowu jacyś debile wrzucają na ten mityczny świecznik Wilk jest niewinny, ja to czuje po momentach w jakich on w chodzi i po sposobie w jaki on traktuje grę. Wy mówicie że siedział na piździe i nic nie robił a on mi zadał najbardziej sensowne pytania jakie dostałem w tej grze. To zawsze był typ gracza supportującego i ja uważam że on mi pomaga w tej grze tak bardzo jak umie. Ale to jest gra w mafię, a nie w pomaganie. Nie czujesz żadnej sztuczności w jego postach, nie widzisz wahań jeśli chodzi o ton jego postów? Zaczął klasycznie, milutko, potem wjechała dziwaczna agresja (to w ogóle jest w jego mafijnej mecie z tego co pamiętam, ja mogłem o tym zapomnieć, ale reszta ogranych powinna chyba kojarzyć - chyba, że coś się zmieniło), dzisiaj znowu wjeżdża, żeby mu "coś wyjaśnić, ale bez żadnej prywaty", jakby sam nie co chwila nie uskuteczniał dziwacznych jazd. Córka ma rację, że ten dzisiejszy wjazd Wilk miał słaby Aj waj, kiepski ten post Wilku Złolu to trzeba byc raczej słabym graczem żeby chciec w tej grze mnie wywalic Nigdy nie twierdziłem, że jestem dobrym graczem. Tzn. może kiedyś tak twierdziłem, ale przejrzałem na oczy jeżeli pierwsze co wam przychodzi do głowy po niewinymm wilku to winny ja to jestescie zgubieni No to daj coś od siebie, znajdź mi fajniejszego kandydata. Bo gramy w 10-osobową mafię, trudno tu znaleźć kandydatów do linczu, a ty na 9 godzin przed tym linczem każesz mi rozważać, co zrobię za 33 godziny W ogóle to niesamowite, że Borat patrzy na ten dzisiejszy posting Wilka i sobie myśli "nie no, wszystko git, pewniaczek niewinny" Wilk do wyjebania. Ty do obserwacji - nie zgrywasz mi się ze swoją miejską metą (a przynajmniej moim obrazem twojej mieskiej mety), no ale rozumiem, że to może faktycznie wynikać z a) zagubienia b) niechęci do grania w mieście po raz któryś tam Dariusz do obserwacji - Borat powinien go jechać, że nie widzi tej niewinności Wilka, skoro ma być oczywista. Ze swojej strony za wiele nie mam, ale trochę mi pasuje na tego gościa, co wchodzi do tematu i się ustawia tak jak wiatr wieje. Jest to dość subtelne, jeśli w ogóle, no ale gdzieś mi tam chodzi po głowie. Velma nie wiem, no raczej za niewinną mam, ale jakoś za wiele o niej nie umiem powiedzieć. Spółka też pewnie niewinna będzie, sam zresztą wrzuca co jakiś czas posty, w których mówimy to samo/o tym samym. Fantano mi się wydaje niewinny, ale zakładam, że mogę się mylić, że mnie bierze pod włos trochę. Z drugiej strony to samo poczucie miałem z Wróżbitą, a tam był niewinny. Borat jest karykaturalny, ma jednego podejrzanego od początku, niewiele z tym robi, skupia się tylko na sobie i nie chce grać w grę. Nie wiem, czy to u niego mafijne, czy miastowe, ale oceniając poza metą, to bym go wyjebał Jak spierdoliłeś ze starcia ze mną w przestrachu. W sensie, to rzucenie mnie w kolejkę wtedy to miało być badanie reakcji? Bo inaczej średnio to wygląda. Małolata twardo nie uniewinniam, bo chuj wie co on może grać, ale z popołudnia dzisiejszego mi się raczej podobał, zupełnie inaczej czytam grę niż Wilk. Ale w jakim kurwidołku? Tylko tyle masz do powiedzenia? Borat to są te niewinne pytania? Serio pytam Problem z Wilkiem jest jeszcze taki, że ja za chuja nie wiem z kim on w tej mafii mógłby być xD No z Dariuszem Ale wstyd się przyznać, bo zaczynam coraz bardziej wątpić w tego Wilka. I to nie jakoś z merytorycznych powodów, ale mi wsiadł na łeb tym poddaniem się Tylko bym sobie nie wybaczył, jeśli by się ostatecznie okazał w mafii. Tzn. Boratowi bym nie wybaczył Metodą eliminacji mi wychodzi Dariusz w mafii. W ogóle czemu nikt nie spropsował mojego posta, w którym zauważam, że w poprzedniej grze Darek wchodził na 3/4 lincze przez końcem i panikował/kazał ludziom panikować, a dzisiaj wszedł na dwa lincze przed końcem, miotanie się nazywa mafijnym, rzuca se iks de i pisze, że zlinczować mnie nie zaszkodzi (gdzie nawet mnie nie miał za głównego podejrzanego) Na razie trzymam na Wilku, od półtorej godziny jakoś, ale wciąż nie wiem xD Dobra, chuj, zmieniam, jak Fąfano będzie niewinny to jutro się tuneluję na Wilku i Darku, bo nie wiem kto tam miałby być Zresztą będę mógł zwalić winę na Borata
Drugi Lincz: Anthony Fantano - Niewinny, bezrolny
Anthony Fantano 5 - Borat, Małolat, Velma Dinkley, Wilk z Wall Street, WołaczWilk z Wall Street 3 - Anthony Fantano, Darek Wasiak, Spółka Córka
kurwa zwajchowałem ale jeszcze mogę zmienić ale mam zajzajer w głowie w chuj insecure jestem i nie mówię o sobie tylko o grze co się odwlecze to nie uciecze jednak szmaciarzem jestem kurwa
Ja już się w zasadzie przekonałem do mafii Małolat-Wołacz wajchującej z Wilka, żeby go zajebać dzień później.
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 21, 2024 0:15:08 GMT 1
Gdyby padł wczoraj niewinny Wilk, to jak wyglądałaby sytuacja Małolata i Wołacza? Musieliby się użerać z Fantano, który miał mieć chyba już czas na grę od dzisiaj.
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 21, 2024 0:45:39 GMT 1
Nawet pod względem liczby postów są do siebie przyklejeni:
|
|