Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 19:03:15 GMT 1
Po prostu mam wrażenie, że z czwórki Velma, Małolat, Wołacz, Wilk najmniej prawdopodobna jest mafia Velma-Wołacz. Dlatego najoptymalniej będzie dzis wybierać między Małolatem a Wilkiem, bo tam jakaś mafia musi być.
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 19:03:39 GMT 1
ja nie umiem porównywać edycji w których nie grałem posty z lotu ptaka to jedno a siedzieć w edycji i to odczuwać to drugie
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 19:04:09 GMT 1
co Ty kurwa Wilk pierdolisz, Spółka tu teraz najbardziej niewinnie daje Wilk do piachu chyba jednak, bo nie da się nie widzieć dobrych intencji Lewkonia
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 21, 2024 19:04:23 GMT 1
Borat i Anthony jesteście obaj niewinni więc zalecam spokój. Wilk może być winny, może być niewinny. Sprawdzić tego nie zaszkodzi. Na pewno mniej go będzie szkoda niewinnego wyjebać niż was dwóch, których da się od ręki uniewinnić za waszą emocjonalność w rozgrywce. Spółka też będzie niewinna i chuj. Ja jestem niewinny. zostają: Wilk, Wołacz, Velma, Małolat. Tam są dwie mafie. do wszystkich pozostałych w sumie: jakie dajecie szanse, że w mafii nie jest żaden z grona Velma-Wołacz? Wilk kurwiorzu wypowiedz sie o graczach Wołacz, Velma, Małolat Po prostu mam wrażenie, że z czwórki Velma, Małolat, Wołacz, Wilk najmniej prawdopodobna jest mafia Velma-Wołacz. Dlatego najoptymalniej będzie dzis wybierać między Małolatem a Wilkiem, bo tam jakaś mafia musi być. będzie jakiś wilk plus małolat/velma chyba. Velma tak tego wilka od razu mocno cisnela jakby chciala sobie na nim alibi zrobic. plus uwazam ze mord na anturze mial wywalic borata, a jak sie okazal niewinny uniewinnic wilka
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 19:05:10 GMT 1
będzie jakiś wilk plus małolat/velma chyba. Velma tak tego wilka od razu mocno cisnela jakby chciala sobie na nim alibi zrobic. plus uwazam ze mord na anturze mial wywalic borata, a jak sie okazal niewinny uniewinnic wilka
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 19:05:45 GMT 1
I w jaki sposób wklejanie cytatów ma jakoś ci pomóc Borat?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 19:05:54 GMT 1
Ale mindmeld XD
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 19:06:21 GMT 1
Ja dzisiaj idę spać z rybkami, albo przejebiemy tą gierkę wcześniej
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 19:06:26 GMT 1
Borat i Anthony jesteście obaj niewinni więc zalecam spokój. Wilk może być winny, może być niewinny. Sprawdzić tego nie zaszkodzi. Na pewno mniej go będzie szkoda niewinnego wyjebać niż was dwóch, których da się od ręki uniewinnić za waszą emocjonalność w rozgrywce. Spółka też będzie niewinna i chuj. Ja jestem niewinny. zostają: Wilk, Wołacz, Velma, Małolat. Tam są dwie mafie. do wszystkich pozostałych w sumie: jakie dajecie szanse, że w mafii nie jest żaden z grona Velma-Wołacz? Wilk kurwiorzu wypowiedz sie o graczach Wołacz, Velma, Małolat Po prostu mam wrażenie, że z czwórki Velma, Małolat, Wołacz, Wilk najmniej prawdopodobna jest mafia Velma-Wołacz. Dlatego najoptymalniej będzie dzis wybierać między Małolatem a Wilkiem, bo tam jakaś mafia musi być. będzie jakiś wilk plus małolat/velma chyba. Velma tak tego wilka od razu mocno cisnela jakby chciala sobie na nim alibi zrobic. plus uwazam ze mord na anturze mial wywalic borata, a jak sie okazal niewinny uniewinnic wilka Czyli linczujemy tego Wilka tak? Jesteś pewien?
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 21, 2024 19:06:48 GMT 1
Mord na Wasiaku miał ocalić Velmę/zabić Wołacza, gdyby Darek był Mścicielem?
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 19:07:11 GMT 1
Zresztą jak już tak ufacie Darkowi sprawdzacie jego posty to i tak powinniście jebnąć w Wilka jako uszanowanie jego ostatniej woli
A resztą zajmujcie sie sami leniwe kluchy
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 21, 2024 19:07:22 GMT 1
Czyli linczujemy tego Wilka tak? Jesteś pewien? Dlaczego nie było go 20 godzin? Szanujmy się.
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 19:07:45 GMT 1
Zrobiliście to o co was prosiłem i zrobiliście porównanie winnego Lewkonia aka Smufi z Spółką Córką? Przecież to jest kupa roboty przekopywać się w takim momencie by zrobić takiego porównanie.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 19:08:26 GMT 1
Owszem, dlatego mogą zrobić to i jutro
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 21, 2024 19:08:46 GMT 1
Ale mam wrażenie, że teraz Małolat i Velma współpracują w temacie, a Wilk i Wołacz są jakby pozostawieni sami sobie.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 19:08:52 GMT 1
My dzisiaj Wilk spotkamy się u bram Św. Piotra
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 19:09:29 GMT 1
Ale mam wrażenie, że teraz Małolat i Velma współpracują w temacie, a Wilk i Wołacz są jakby pozostawieni sami sobie. no właśnie wołacz jaki status aktualnie serio pytam to nie pułapka
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 19:09:48 GMT 1
Skoro tak naganiałaś na Wołacza to nie lepiej dzisiaj byłoby ci go odpalić jeśli on jest w mafii z Małolatem?
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 19:10:02 GMT 1
Ale mam wrażenie, że teraz Małolat i Velma współpracują w temacie, a Wilk i Wołacz są jakby pozostawieni sami sobie. Małolat my mafia razem co? i dlatego parodiujemy gierkę zamiast pozwolić dziać się rzeczom.
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 21, 2024 19:10:40 GMT 1
Ale mam wrażenie, że teraz Małolat i Velma współpracują w temacie, a Wilk i Wołacz są jakby pozostawieni sami sobie. no właśnie wołacz jaki status aktualnie serio pytam to nie pułapka Dziś i tak pada Wilk, co albo kończy grę, albo nie.
|
|