|
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 19:25:51 GMT 1
Tak? Nie wiem czego więcej oczekujesz To więc po co naganiałeś w ogóle na Velmę dzisiaj? Ty tak niesamowicie chujowo czytasz to co się w grze dzieje, że musisz być w tej mafii. Nie naganialem na Velmę, żeby ja DZISIAJ zlinczowac przeciez
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 19:26:58 GMT 1
Jeżeli ktoś by zrobił tyle żebym przeżył co ja zrobiłem dla ciebie. I ja bym przeżył i byłbym niewinny, to starał bym się jak mogę żeby po tym niecelnym linczu jak najszybciej pokazać tej osobie że się nie pomyliła co do mnie i pierwsze co zrobił to zaczął szukać kandydata do linczu.
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 19:27:23 GMT 1
Tak? Nie wiem czego więcej oczekujesz To więc po co naganiałeś w ogóle na Velmę dzisiaj? dlaczego ty nie robisz nic poza graniem na przeżycie wilk serio pytam
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 19:27:43 GMT 1
Wilk ja cię broniłem wczoraj. Dzięki mnie przeżyłes Antonego. Dlaczego odwdzięczyłeś mi się za to zignorowaniem nas po linczu? To jest trochę temat na dłuższą rozmowę, ale tak się kalendarz wyścigowy niefortunnie ułożył, że sam start wyścigu przypadał akurat na godzinę linczu i na to nie mam wpływu o jakich godzinach wyścigi są rozgrywane. Poza tym też mogłem sobie wyczyścić głowę wtedy zajmując się czymś innym. Często już jako niewinny tak miałem że po linczu potrzebowałem dla siebie czasu na wyczyszczenie głowy. Sam lincz już kosztował mnie sporo nerwów.
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 21, 2024 19:28:31 GMT 1
Zostawisz nam jakiś testament, Wilk?
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 19:28:47 GMT 1
To więc po co naganiałeś w ogóle na Velmę dzisiaj? Ty tak niesamowicie chujowo czytasz to co się w grze dzieje, że musisz być w tej mafii. Nie naganialem na Velmę, żeby ja DZISIAJ zlinczowac przeciez Wewnętrznie na pewno się na to szykowałeś i nie kłam mi tutaj.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 19:28:51 GMT 1
No ale jaki testament jak gra się kończy jeśli on jest niewinny.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 19:29:22 GMT 1
Wilk ja cię broniłem wczoraj. Dzięki mnie przeżyłes Antonego. Dlaczego odwdzięczyłeś mi się za to zignorowaniem nas po linczu? To jest trochę temat na dłuższą rozmowę, ale tak się kalendarz wyścigowy niefortunnie ułożył, że sam start wyścigu przypadał akurat na godzinę linczu i na to nie mam wpływu o jakich godzinach wyścigi są rozgrywane. Poza tym też mogłem sobie wyczyścić głowę wtedy zajmując się czymś innym. Często już jako niewinny tak miałem że po linczu potrzebowałem dla siebie czasu na wyczyszczenie głowy. Sam lincz już kosztował mnie sporo nerwów. Niestety umiem sobie wyobrazić, że tak było jak mówisz.
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 21, 2024 19:29:24 GMT 1
Wilk ja cię broniłem wczoraj. Dzięki mnie przeżyłes Antonego. Dlaczego odwdzięczyłeś mi się za to zignorowaniem nas po linczu? To jest trochę temat na dłuższą rozmowę, ale tak się kalendarz wyścigowy niefortunnie ułożył, że sam start wyścigu przypadał akurat na godzinę linczu i na to nie mam wpływu o jakich godzinach wyścigi są rozgrywane. Poza tym też mogłem sobie wyczyścić głowę wtedy zajmując się czymś innym. Często już jako niewinny tak miałem że po linczu potrzebowałem dla siebie czasu na wyczyszczenie głowy. Sam lincz już kosztował mnie sporo nerwów. Wyczyściłeś głowę i wszystko co dziś masz do przypierdolki, żadnej własnej myśli.
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 19:29:39 GMT 1
velma ta córka będzie niewinna to musiało być prowo z tym testamentem
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 19:31:09 GMT 1
To jest trochę temat na dłuższą rozmowę, ale tak się kalendarz wyścigowy niefortunnie ułożył, że sam start wyścigu przypadał akurat na godzinę linczu i na to nie mam wpływu o jakich godzinach wyścigi są rozgrywane. Poza tym też mogłem sobie wyczyścić głowę wtedy zajmując się czymś innym. Często już jako niewinny tak miałem że po linczu potrzebowałem dla siebie czasu na wyczyszczenie głowy. Sam lincz już kosztował mnie sporo nerwów. Niestety umiem sobie wyobrazić, że tak było jak mówisz. Bo to niestety jest taki etap sezonu, że wyścigi są głównie wieczorami zanim znowu przeniosą się w inne miejsce gdzie już wieczory nie będą tak zajęte.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 19:33:09 GMT 1
velma ta córka będzie niewinna to musiało być prowo z tym testamentem Małolat po mordzie to nie będzie mój problem, chyba, że ty padniesz
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 19:33:11 GMT 1
28 minut do potencjalnego końca gry chłop opowiada jaki jest kalendarz wyścigów
KURWA CO TU SIĘ DZIEJE W TEJ EDYCJI LUDZIE
|
|
|
Rozgrywka
Oct 21, 2024 19:33:13 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 19:33:13 GMT 1
velma ta córka będzie niewinna to musiało być prowo z tym testamentem W sensie żart?
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 19:33:44 GMT 1
velma ta córka będzie niewinna to musiało być prowo z tym testamentem W sensie żart? wędka
|
|
|
Rozgrywka
Oct 21, 2024 19:33:57 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 19:33:57 GMT 1
Ty tak niesamowicie chujowo czytasz to co się w grze dzieje, że musisz być w tej mafii. Nie naganialem na Velmę, żeby ja DZISIAJ zlinczowac przeciez Wewnętrznie na pewno się na to szykowałeś i nie kłam mi tutaj. xD To żart, czy to napisałeś na serio?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 21, 2024 19:35:12 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 19:35:12 GMT 1
Nie jestem Córką, więc pewności nie mam, ale sam bym coś takiego mógł napisać dla śmieszków i w ogóle bym nie pomyślał, że ktoś to może odebrać jako prowo, więc jednak wątpię
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 19:36:00 GMT 1
28 minut do potencjalnego końca gry chłop opowiada jaki jest kalendarz wyścigów KURWA CO TU SIĘ DZIEJE W TEJ EDYCJI LUDZIE No właśnie to jest problem że gdybym tak ja się bronił w podobny sposób to by to było na tyle losowe że chyba ciężko by mi było na to wpaść w mafii.
Ale Squbi jest nieobliczalny.
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 21, 2024 19:36:14 GMT 1
Wajcha na Małolata?
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 19:36:15 GMT 1
Wewnętrznie na pewno się na to szykowałeś i nie kłam mi tutaj. xD To żart, czy to napisałeś na serio? A nawet jeśli to żart był to jaki wniosek z tego wyciągniesz? Więc po co robiłeś szopkę wokół Velmy?
|
|