Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 18, 2024 23:07:20 GMT 1
Dobrze podejrzewaj, zrobie co w mojej mocy żeby rozwiać
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 18, 2024 23:09:44 GMT 1
W sumie popełniłem błąd, bo powinienem przed chwilą wejść pytając, czy ktoś mnie wołał
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 18, 2024 23:16:08 GMT 1
Dobrze podejrzewaj, zrobie co w mojej mocy żeby rozwiać No właśnie tego trochę nie rozumiem, że w swoich postach przyjmujesz postawę obronną, że jak ktoś cię podejrzewa, to się domagasz rozmawiania o tym (case Spółki), nie wiem jak z tym szukaniem mafii, te dwójki Mazur Velma (czy ja) to tak wrzucone mimochodem mam wrażenie, jakbyś miał z tyłu głowy, że musisz coś w tym kierunku zrobić/napisać, żeby sprawiać wrażenie.
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 0:34:06 GMT 1
Dobrze podejrzewaj, zrobie co w mojej mocy żeby rozwiać No właśnie tego trochę nie rozumiem, że w swoich postach przyjmujesz postawę obronną, że jak ktoś cię podejrzewa, to się domagasz rozmawiania o tym (case Spółki), nie wiem jak z tym szukaniem mafii, te dwójki Mazur Velma (czy ja) to tak wrzucone mimochodem mam wrażenie, jakbyś miał z tyłu głowy, że musisz coś w tym kierunku zrobić/napisać, żeby sprawiać wrażenie. nie no przecież to jest akurat całkiem logiczne najłatwiej się przecież mówi o sobie, może ja akurat nie jestem najlepszą osobą, żeby się na ten temat wypowiadać, skoro w kuluarach mgowskich powstają analizy psychologiczne graczy i moja ma się zaczynać od tego, że się skupiam na sobie no ale kto ma odbyt ten sra i takie są fakty w sensie no, bądźmy szczerzy, to jest jebane d0 i pewnie może poza nielicznymi wyjątkami, chociaż i tutaj można mieć już wątpliwości, to każdy tutaj będąc jest w stanie wyjść ze "świecznika" d0 z palcem w dupie i jeszcze wrzucić niewinnego na bęben ja prędzej uważam, że JEŚLI JUŻ szukać kogoś po podejściu do oskarżeń, to na czuja właśnie w drugą stronę, jakieś ich NONSZALANCKIE olanie czy cos no ale potem jak myślę, kto ewentualnie mógłby to robić, no to chyba tylko mazur chłop, chociaż to jest chuj a nie rozkmina, połowa ludzi pół pressa na sobie nie miała w ogóle kurwa to też jest ciekawe, kto tu pressa dostał? wilk, trochę spółka, syzyf trochę no mało coś dla mnie to faktycznie wygląda w ten sposób, że co najmniej jeden mafioza sobie siedzi na leżaczku w roboczym core i dlatego było spijanie sobie z dzióbków zamiast ruchów tak naprawdę
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 19, 2024 3:08:07 GMT 1
Dzień dobry
pressa dostali ci, ktorzy najczesciej szybko go dostaja i w mojej ocenie lepiej z tego wyszla Spólka niz Wilk, chociaz obu bym nie linczowal raczej. Borat sie ladnie na analizowaniu Wilka wybielil, ale to jest chyba jedyny gracz, ktory umie mnie co edycje pod chuja wziac, wiec biore na to poprawke.
syzyf sobie swoja gra nie pomaga, pytanie na ile jest to zwiazane z kreacja ktora ciagnie, w kazdym razie wiekszosc liczyla ze bedzie tutaj od poczatku jakims liderem miasta, pytanie czy to mafijne?
z takim skladem osobowym w mafii niemal na pewno jest ktos, kto ma latwosc przeniknięcia do miejskiego core i bedzie sie bardziej na tym skupial by ludzi konsolidowac w grupie, w ktorej sie znajdzie niz na pojsciu w jakies wojenki, ktore w tak krotkiej edycji sa w chuj nieoplacalne. z takiej perspektywy gra syzyfa w mafii byłaby glupia.
podtrzymuję, że chłop z mazur najbardziej wpisuje się w archetyp mafiozy dla takiej edycji. Nie wiem na jakiej zasadzie tak szybko uniewinniliście Anthonego i czy to gorzej swiadczy o nim czy jednak o was (mafia chce sie bratac z gosciem, o ktorym mozna duzo powiedziec, ale nie to, ze gra krotko i skutecznie)
malolat troche napunktowal ostatnim postem
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 19, 2024 3:16:20 GMT 1
borat - pshemo (daje niewinne sygnaly, ale wiadomo jak to z nim jest) spolka - lewkon (nieprzyjemny, prosty w mysleniu, wyglada na niewinnego, choc niepokoi to w jakich momentach sie pojawia) malolat - lowrider (chuj go wie, nie widze agendy na liderowanie zbytniej, taki stan sredni) darek - egze (zaraz do roboty idę, ale dzis tylko do 11 wiec spoko) wołacz - farciarz (fajne wejscie, po cichu licze na to ze mafijne bo gra bylaby ciekawsza) wilk - squbi (nie ufam mu, jest troche racji w tym co pisal o nim Borat, ale sam bylem swiadkiem jak w mafii nastrajal sie na pisanie w charakterystyczny dla miejskiego siebie sposob) fantano - kshaq (nie wiem za co go uniewinniacie) chlop - kacper (najlepsza wersja samego siebie to zwykle mafijny Bob, poza tym nie czuje u niego wkurwu o to, ze go podejrzewam, a raczej probe rozmasowania sytuacji) velma - szarlej (obserwowac trzeba pilnie) Syzyf - antura (dziwna gra, miejscami az za duzo takiego mafijnego wajbu)
taka lista mi wyszla, gdzies sie jeblem? obserwowalbym velme, bo jak nie pojebalem tozsamosci, to potrafi dobrze wejsc pozno w gre bedac w mafii
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 4:53:04 GMT 1
Na odwrut
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 5:21:08 GMT 1
via mobile
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 5:21:08 GMT 1
borat - pshemo (daje niewinne sygnaly, ale wiadomo jak to z nim jest) spolka - lewkon (nieprzyjemny, prosty w mysleniu, wyglada na niewinnego, choc niepokoi to w jakich momentach sie pojawia) malolat - lowrider (chuj go wie, nie widze agendy na liderowanie zbytniej, taki stan sredni) darek - egze (zaraz do roboty idę, ale dzis tylko do 11 wiec spoko) wołacz - farciarz (fajne wejscie, po cichu licze na to ze mafijne bo gra bylaby ciekawsza) wilk - squbi (nie ufam mu, jest troche racji w tym co pisal o nim Borat, ale sam bylem swiadkiem jak w mafii nastrajal sie na pisanie w charakterystyczny dla miejskiego siebie sposob) fantano - kshaq (nie wiem za co go uniewinniacie) chlop - kacper (najlepsza wersja samego siebie to zwykle mafijny Bob, poza tym nie czuje u niego wkurwu o to, ze go podejrzewam, a raczej probe rozmasowania sytuacji) velma - szarlej (obserwowac trzeba pilnie) Syzyf - antura (dziwna gra, miejscami az za duzo takiego mafijnego wajbu) taka lista mi wyszla, gdzies sie jeblem? obserwowalbym velme, bo jak nie pojebalem tozsamosci, to potrafi dobrze wejsc pozno w gre bedac w mafii Kochany uwierz mi! I już więcej nie dręcz mnie Oooo Czemu piękne usta twe Wciąż pierdolą źlee…
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 5:23:11 GMT 1
via mobile
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 5:23:11 GMT 1
Zobacz Borat piszą że jestem najlepszą wersją siebie!
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 5:29:56 GMT 1
via mobile
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 5:29:56 GMT 1
Wasiak chciałby żebym był chujowszy i reagował agresją to wtedy by mnie uniewinnił. A wcześniej dwie edycje z rzędu na głosówkach opowiada że jestem szmaciarz bo nie chce mi się grać. A jak jestem szmaciarz i nie gram to też chce mnie wyrzucić. A ja na przekór zagram dobrą edycję z humorkiem przy akompaniamencie hitów Marcina Mellera i pierdole konsekwencje!!
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 6:18:22 GMT 1
W górę. Dalej w górę. A nawet nie poszedłem spać. Nawet nie wiem czy będę mogł. Dużo do zrobienia.
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 6:18:51 GMT 1
Incydent %% rzucam w niepamięć. Dzisiaj to dzisiaj. Oby nie było tylko powtórki.
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 6:19:04 GMT 1
Wasiak chciałby żebym był chujowszy i reagował agresją to wtedy by mnie uniewinnił. A wcześniej dwie edycje z rzędu na głosówkach opowiada że jestem szmaciarz bo nie chce mi się grać. A jak jestem szmaciarz i nie gram to też chce mnie wyrzucić. A ja na przekór zagram dobrą edycję z humorkiem przy akompaniamencie hitów Marcina Mellera i pierdole konsekwencje!! A co tam poza dobrym humorkiem?
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 6:19:14 GMT 1
borat - pshemo (daje niewinne sygnaly, ale wiadomo jak to z nim jest) spolka - lewkon (nieprzyjemny, prosty w mysleniu, wyglada na niewinnego, choc niepokoi to w jakich momentach sie pojawia) malolat - lowrider (chuj go wie, nie widze agendy na liderowanie zbytniej, taki stan sredni) darek - egze (zaraz do roboty idę, ale dzis tylko do 11 wiec spoko) wołacz - farciarz (fajne wejscie, po cichu licze na to ze mafijne bo gra bylaby ciekawsza) wilk - squbi (nie ufam mu, jest troche racji w tym co pisal o nim Borat, ale sam bylem swiadkiem jak w mafii nastrajal sie na pisanie w charakterystyczny dla miejskiego siebie sposob) fantano - kshaq (nie wiem za co go uniewinniacie) chlop - kacper (najlepsza wersja samego siebie to zwykle mafijny Bob, poza tym nie czuje u niego wkurwu o to, ze go podejrzewam, a raczej probe rozmasowania sytuacji) velma - szarlej (obserwowac trzeba pilnie) Syzyf - antura (dziwna gra, miejscami az za duzo takiego mafijnego wajbu) taka lista mi wyszla, gdzies sie jeblem? obserwowalbym velme, bo jak nie pojebalem tozsamosci, to potrafi dobrze wejsc pozno w gre bedac w mafii Bez zaskoczeń.
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 6:19:29 GMT 1
Mysle ze bym czasem do tego doszedł, moze oprocz Farciarza.
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 6:20:23 GMT 1
a ile dasz na to, że syzyf odpierdala tarło żeby ukryć słabe wejście Wejście było słabe bo kreacyjne. Ale trzeba pchać te kreację. I wznosić się wyżyny. Powtarzanie byłoby nieładne.
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 6:21:10 GMT 1
w każdym razie tłumaczenie się że to nie ustawka z mojej strony to dosyć żenująca sprawa To byłaby najgłupsza ustawka w historii ustawek. Moglibyśmy trzymać się za ręce bez problemu i nikt nic by nie powiedział.
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 6:21:22 GMT 1
No nic, kontynuujemy dzieło.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 7:28:05 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 7:28:05 GMT 1
Dzień dobry pressa dostali ci, ktorzy najczesciej szybko go dostaja i w mojej ocenie lepiej z tego wyszla Spólka niz Wilk, chociaz obu bym nie linczowal raczej. Borat sie ladnie na analizowaniu Wilka wybielil, ale to jest chyba jedyny gracz, ktory umie mnie co edycje pod chuja wziac, wiec biore na to poprawke. syzyf sobie swoja gra nie pomaga, pytanie na ile jest to zwiazane z kreacja ktora ciagnie, w kazdym razie wiekszosc liczyla ze bedzie tutaj od poczatku jakims liderem miasta, pytanie czy to mafijne? z takim skladem osobowym w mafii niemal na pewno jest ktos, kto ma latwosc przeniknięcia do miejskiego core i bedzie sie bardziej na tym skupial by ludzi konsolidowac w grupie, w ktorej sie znajdzie niz na pojsciu w jakies wojenki, ktore w tak krotkiej edycji sa w chuj nieoplacalne. z takiej perspektywy gra syzyfa w mafii byłaby glupia. podtrzymuję, że chłop z mazur najbardziej wpisuje się w archetyp mafiozy dla takiej edycji. Nie wiem na jakiej zasadzie tak szybko uniewinniliście Anthonego i czy to gorzej swiadczy o nim czy jednak o was (mafia chce sie bratac z gosciem, o ktorym mozna duzo powiedziec, ale nie to, ze gra krotko i skutecznie) malolat troche napunktowal ostatnim postem Ej a gdzie ta mafia która chce się ze mną bratać? Bo jak na razie to wprost chyba tylko Borat mnie uniewinnił? Reszta sobie gada No ale jak widzisz jakieś siadanie mi na plecki to dawaj białko a nie szaradami gadasz
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 7:33:09 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 7:33:09 GMT 1
Mnie dzisiaj mniej będzie, no więc na wszelki wypadek wam powiem, że nikomu specjalnie nie ufam xD
Chociaż Darek na razie wygląda jakby na oślep rozdawał razy więc pewnie będzie niewinny. Wejście Wołacza też zdawało mi się miejsko odważne.
O boracie, wilku i syzyfie już wczoraj pisałem.
Chłop z mazur jakoś za mało rozmemłany, borat tak samo, na razie niespecjalnie mam zaufanie do tamtych rejonów.
Spółka bardziej na plus niż na minus, ale jeździć, obserwować jak będzie reagować na press
Velmy nie kojarzę z ani jednego postu
|
|