|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 17:29:28 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 17:29:28 GMT 1
Zresztą Borat spędził też pół dzisiejszego dnia na narzekaniu, że nic nie wie, nic nie rozumie i że jakoś tak smutno
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 17:29:53 GMT 1
Przy czym to nie jest tak że mnie cieszy że konkretnie wy jesteście na świeczniku, mnie cieszy fakt, że na świeczniku są osoby, które walczą.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 17:30:46 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 17:31:05 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 17:31:05 GMT 1
Swoją drogą ciekawe jest że nikt się tym nie zainteresował I to z kilku względów Ktoś o to w końcu zapytał i wyjaśniłeś? Nie i nie xD
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 17:31:50 GMT 1
Ktoś o to w końcu zapytał i wyjaśniłeś? Nie i nie xD No i niech tak zostanie xD
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 17:31:51 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 17:31:51 GMT 1
Już tak nie przesadzajmy z tym świecznikiem, nikt ograny na mnie nie zagłosuje (tak, psychologiczne podejście, skoro mnie i jego o 18:30 stawiasz w roli osób na świeczniku, przez co inni gracze też będą tak nas postrzegać)
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 17:32:53 GMT 1
No okej, nie przesadzajmy.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 17:34:11 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 17:34:11 GMT 1
Ja trochę nie kupuję niewinności Syzyfa, wrócę do domu to to przeczytam, ale teraz mi się głównie kojarzy z tym nealkopostingiem, a to mi się z kolei kojarzy z próbą "odwrócenia uwagi" od swojego wejścia (no takie se było, umówmy się). Nie że uuu, przestańcie o tym pamiętać, tylko uuu, jak piszę na temat mafii to jakoś tak sztywno, więc się odpalę na coś innego
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 17:37:36 GMT 1
no ja właśnie czytałem chłopa z założeniem że jest niewinny i mnie uwierała sprawa syzyfa, bo wczoraj chciał go mocno grillować i nic z tym nie zrobił, ale potem o 14 wrzucił "dobre wejście syzyfa" no i w zasadzie pora na csa i w zasadzie ja tu kupuję
bo sprawdziłem sobie też to wejście syzyfa i ono faktycznie było spoko wajbowo
i na czuja mi się nie podoba, że patrzysz w tamtym kierunku teraz będąc na świeczniku
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 17:38:53 GMT 1
Już tak nie przesadzajmy z tym świecznikiem, nikt ograny na mnie nie zagłosuje (tak, psychologiczne podejście, skoro mnie i jego o 18:30 stawiasz w roli osób na świeczniku, przez co inni gracze też będą tak nas postrzegać) cholera przepraszam teraz doczytałem
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 17:40:17 GMT 1
w sumie to jednak nie wiem czy spółka tak bardzo się wybija przed wilka, zszedł mi już efekt wywołany tym jechaniem po wilku i się wyrównało
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 17:42:58 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 17:42:58 GMT 1
No patrzę w tamtym kierunku, bo ktoś tam wspomniał Syzyfa przed chwilą. Jak masz go za niewinnego, to spoko, ja go przeczytam za niedługo i ocenię, nie rozumiem problemu. Gramy w takim składzie, że chyba nie ma się co obawiać, że mafijny Wołacz pociągnie miasto do grobu?
Zresztą no, nie mam trochę za kogo się brać. Jebie mi trochę Dariusz, ale się boję zaczynać xd
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 17:44:00 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 17:44:00 GMT 1
Ja trochę nie kupuję niewinności Syzyfa, wrócę do domu to to przeczytam, ale teraz mi się głównie kojarzy z tym nealkopostingiem, a to mi się z kolei kojarzy z próbą "odwrócenia uwagi" od swojego wejścia (no takie se było, umówmy się). Nie że uuu, przestańcie o tym pamiętać, tylko uuu, jak piszę na temat mafii to jakoś tak sztywno, więc się odpalę na coś innego No to ja teraz wam napiszę na jakiej podstawie ja go uniewinniłem To pisanie o mojej "złej woli" najpierw mnie wkurwiło, a potem stwierdziłem że w sumie z jego perspektywy ma to sens jeżeli jest w mieście No bo stara się, pisze swoje ready, a wchodzę taki ja i go dyskredytuję w jakimś stopniu Ja się tak czułem z Voldemortem w poprzedniej, miałem wrażenie że wybiórczo traktuje moje posty, no ale był w mieście xD Uważam że mafiozi wolą napierdalać się na semi-merytoryczne argumenty niż odnosić się do tak niesprecyzowanych pojęć, jak zła wola Imo to co syzyf zaprezentował to jakiś rodzaj tego "town entitlement", jakby to napisali na MU
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 17:45:03 GMT 1
No patrzę w tamtym kierunku, bo ktoś tam wspomniał Syzyfa przed chwilą. Jak masz go za niewinnego, to spoko, ja go przeczytam za niedługo i ocenię, nie rozumiem problemu. Gramy w takim składzie, że chyba nie ma się co obawiać, że mafijny Wołacz pociągnie miasto do grobu? Zresztą no, nie mam trochę za kogo się brać. Jebie mi trochę Dariusz, ale się boję zaczynać xd nic się nie bój, walcz o swoje przekonania!
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 17:47:30 GMT 1
No patrzę w tamtym kierunku, bo ktoś tam wspomniał Syzyfa przed chwilą. Jak masz go za niewinnego, to spoko, ja go przeczytam za niedługo i ocenię, nie rozumiem problemu. Gramy w takim składzie, że chyba nie ma się co obawiać, że mafijny Wołacz pociągnie miasto do grobu? Zresztą no, nie mam trochę za kogo się brać. Jebie mi trochę Dariusz, ale się boję zaczynać xd W tym też jest jakaś prawda. Dzisiejsze wejście syzyfa było superanckie ale nie ma co tuszować że wczorajsze było słabiutkie. I czemu mu się takie słabiutkie wejście wydarzyło? Ten argument z kreacją może prawdziwy, może nie, nie wiem
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 17:48:32 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 17:48:32 GMT 1
Ja niewinnych mam tu: Syzyf, spółka, wołacz, borat, darek
Chyba o nikim nie zapomniałem
Mafia będzie w pozostałej grupie, ewentualnie mogę się mylić co do wołacza
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 17:49:12 GMT 1
Ja niewinnych mam tu: Syzyf, spółka, wołacz, borat, darek Chyba o nikim nie zapomniałem Mafia będzie w pozostałej grupie, ewentualnie mogę się mylić co do wołacza zapomniałeś
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 17:49:33 GMT 1
Ja niewinnych mam tu: Syzyf, spółka, wołacz, borat, darek Chyba o nikim nie zapomniałem Mafia będzie w pozostałej grupie, ewentualnie mogę się mylić co do wołacza A czemu go w ogóle za takiego uważasz?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 17:50:20 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 17:50:20 GMT 1
Ja niewinnych mam tu: Syzyf, spółka, wołacz, borat, darek Chyba o nikim nie zapomniałem Mafia będzie w pozostałej grupie, ewentualnie mogę się mylić co do wołacza zapomniałeś Nie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 17:50:32 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 17:50:32 GMT 1
Ja niewinnych mam tu: Syzyf, spółka, wołacz, borat, darek Chyba o nikim nie zapomniałem Mafia będzie w pozostałej grupie, ewentualnie mogę się mylić co do wołacza A czemu go w ogóle za takiego uważasz? Go czyli kogo
|
|