Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 18:12:19 GMT 1
No to ja teraz wam napiszę na jakiej podstawie ja go uniewinniłem To pisanie o mojej "złej woli" najpierw mnie wkurwiło, a potem stwierdziłem że w sumie z jego perspektywy ma to sens jeżeli jest w mieście No bo stara się, pisze swoje ready, a wchodzę taki ja i go dyskredytuję w jakimś stopniu Ja się tak czułem z Voldemortem w poprzedniej, miałem wrażenie że wybiórczo traktuje moje posty, no ale był w mieście xD Uważam że mafiozi wolą napierdalać się na semi-merytoryczne argumenty niż odnosić się do tak niesprecyzowanych pojęć, jak zła wola Imo to co syzyf zaprezentował to jakiś rodzaj tego "town entitlement", jakby to napisali na MU ktoś chce się odnieść? Ja się zgadzam. Uważam że my na 2 sposoby doszliśmy do niewinnośći syzyfa, ty przez to, ja przez ilość zagrań nieopłacalnych dla mafiozy.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 18:14:19 GMT 1
Zadam takie pytanie trochę niezręczne.
Czy istnieje w tej grze osoba, na temat której nie potrafilibyście napisać analizy na temat niewinności tej osoby?
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 18:17:44 GMT 1
Borat za szybko został uniewinniony Ja z tobą porozmawiam chetnie o miej niewinności, ale musisz ty pierwszy mi coś dać. a co chcesz?
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 19, 2024 18:17:44 GMT 1
Tak za pół godziny będę na kompie, niech mafia drży! A ty mi Dariuszu powiedz jak się zmieniła twoja opinia względem mojej gry, gdy wyszło, że powaliłeś tożsamość nie skupialem sie na Tobie zbytnio
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 18:18:22 GMT 1
Zadam takie pytanie trochę niezręczne. Czy istnieje w tej grze osoba, na temat której nie potrafilibyście napisać analizy na temat niewinności tej osoby? Gra byłaby łatwiejsza gdyby tak było
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 18:19:44 GMT 1
Zadam takie pytanie trochę niezręczne. Czy istnieje w tej grze osoba, na temat której nie potrafilibyście napisać analizy na temat niewinności tej osoby? czy istnieje osoba na temat której potrafiłbym taką napisać to jest pytanie
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 18:19:49 GMT 1
Kurde zobligowałem się odpisać Wołaczowi, kogo widzę w mafii jak uznam go za niewinnego.
W międzyczasie Anthony zachowuje się jak miastowy Kshaq.
No i teraz mam ciężary, bo
albo mylę się do Spółki lub/i Małolata.
albo wy mylicie się co do Wilka
albo źle rozgraniczyłem Darka i Chłopa
albo będę musiał wyhodować jaja i dostać lepsze argumenty, aby zlinczować Borata.
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 18:20:46 GMT 1
nie no Welma takie miastowe posty piszesz że mnie niedługo zaczniesz przerażać
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 18:21:58 GMT 1
No mówiłem kurwa że za dobrze wczoraj było
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 18:23:11 GMT 1
Ja z tobą porozmawiam chetnie o miej niewinności, ale musisz ty pierwszy mi coś dać. a co chcesz? No ja nic nie chce ale piszesz o mnie że mam niewinność od miasta na którą nie zasłużyem. Nie mi to oceniać. Masz coś na mnie to dawaj, możemy rozmawiać.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 18:25:48 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 18:25:48 GMT 1
Tak za pół godziny będę na kompie, niech mafia drży! A ty mi Dariuszu powiedz jak się zmieniła twoja opinia względem mojej gry, gdy wyszło, że powaliłeś tożsamość nie skupialem sie na Tobie zbytnio No ale wczoraj miałeś mnie za niewinnego, w nocy chwalileś moje wejście (no, wejście Farciarza), dziś masz mnie na żółtej liście, ta zmiana się wzięła z mojego dzisiejszego wejścia?
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 18:26:02 GMT 1
via mobile
Post by syzyf on Oct 19, 2024 18:26:02 GMT 1
Obudziłem się. Nic nie czytałem of swojego ostatniego postu. 5-6h snu. Ciężko. Za 20 minut wychodzę na miasto
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 18:27:47 GMT 1
via mobile
Post by syzyf on Oct 19, 2024 18:27:47 GMT 1
Generalnie to śniło mi sie se musimy mieć konsolidacje miastowa
Ale jaka
Taka że każdy głos miastowego musi być przemyślany
Miastowi nie możemy w bok dla boku, nie możemy nie głosować i nie możemy po prostu głosować w wagonik jeżeli szczęście nie uważamy celu za sus
W wielkim skrócie każdy z nas musi podjąć decyzję przemyślana (ważna) by zagłosowała na Sus i nie może być wyjątkowo
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 18:27:58 GMT 1
Obudziłem się. Nic nie czytałem of swojego ostatniego postu. 5-6h snu. Ciężko. Za 20 minut wychodzę na miasto Ty i Welma top 2 miasto. Antony i Wołacz top 2 mafia. Jak myślisz?
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 18:28:35 GMT 1
Obudziłem się. Nic nie czytałem of swojego ostatniego postu. 5-6h snu. Ciężko. Za 20 minut wychodzę na miasto No i to jest Syzyf, jakiego pamiętam z miasta!
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 18:28:54 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 18:28:54 GMT 1
Nie no kurwa odjebało ci borat w chuj
Jeżeli jesteś w mieście to nie należy cię słuchać, syzyf miał rację
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 18:30:33 GMT 1
Nie no kurwa odjebało ci borat w chuj Jeżeli jesteś w mieście to nie należy cię słuchać, syzyf miał rację Co mam twoim zdaniem myśleć?
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 18:31:22 GMT 1
No ja nic nie chce ale piszesz o mnie że mam niewinność od miasta na którą nie zasłużyem. Nie mi to oceniać. Masz coś na mnie to dawaj, możemy rozmawiać. niee, nie chce nic narazie i ten post jest o Tobie ale nie wycelowany do Ciebie. Tak bardziej ku przestrodze
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 19, 2024 18:32:42 GMT 1
nie skupialem sie na Tobie zbytnio No ale wczoraj miałeś mnie za niewinnego, w nocy chwalileś moje wejście (no, wejście Farciarza), dziś masz mnie na żółtej liście, ta zmiana się wzięła z mojego dzisiejszego wejścia? Ciebie i Farciarza miałem ostatnich nierozpoznanych z tożsamości, stwierdziłem, że to może Ty, bo gdzieś dzień czy dwa wcześniej pisałeś na discordzie że będziesz wieczorem w pracy, to stwierdziłem że pasuje, że może nie miałeś jak zacząć szybko gry. Twoje wejście mi się podobało, ale też nie było w tym nic na tyle uniewinniającego z dalszej gry, byś od razu u mnie dostał kolor zielony. Paradoksalnie jak się na kogoś zafiksuję i ta osoba broni się w sposób miastowy to mi prościej takiego gracza uniewinnić niż kogoś kogo wejścia od początku mi się w miarę podobają.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 18:33:04 GMT 1
zostało dosłownie pół godziny żebym ja był skłonny swój głos zmienić, potem uważam to za błąd metodologiczny.
I w drugą stronę.
Jak ktoś nie uzasadni swojego głosu na mnie do 20 to po 20 uważam jego głos na mnie za błąd metodologiczny.
|
|