|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 18:48:25 GMT 1
Welma, Chlop, Małolat mafia tu jest Chyba że się mylę do wołacza albo Borata Z mojej perspektywy zostawiłeś mi najpewniej mafię na Chłopie i Małolacie. No jest jakaś opcja, że taka dwójka może istnieć... ale mylisz się co do mnie, więc możesz mylić się co do nich (tak mi mówią głosy w mojej głowie), więc nie mogę ufać twoim typom, chociaż chciałbym Ci zaufać
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 18:49:18 GMT 1
via mobile
Post by syzyf on Oct 19, 2024 18:49:18 GMT 1
ziomek a ty nie masz czasu przypadkiem No nie mam a gram Wnioski wyciągnij sam, mógłbym się schować jak pizda i nikt nic by nie powiedział Jakbrs był w mafi to byś mógł zlecieć Jakbrs był niewinny to mafia mogłyby xgcb bronić byś dłużej przeżył jako słaby glon
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 18:49:41 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 18:49:41 GMT 1
Welma, Chlop, Małolat mafia tu jest Chyba że się mylę do wołacza albo Borata Z mojej perspektywy zostawiłeś mi najpewniej mafię na Chłopie i Małolacie. No jest jakaś opcja, że taka dwójka może istnieć... ale mylisz się co dom mnie, więc możesz mylić się co do mnie (tak mi mówią głosy w mojej głowie), więc nie mogę ufać twoim typom, chociaż chciałbym Ci zaufać No dlatego zostawiam pole do pomyłki 🤷🏼♂️ Ale w sumie ty+chłop by siadło
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 18:50:18 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 18:50:18 GMT 1
No nie mam a gram Wnioski wyciągnij sam, mógłbym się schować jak pizda i nikt nic by nie powiedział Jakbrs był w mafi to byś mógł zlecieć Jakbrs był niewinny to mafia mogłyby xgcb bronić byś dłużej przeżył jako słaby glon Kurwa wszyscy specjaliści od mety a takie pierdy puszczacie xDwstyd trochę
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 18:51:31 GMT 1
Z mojej perspektywy zostawiłeś mi najpewniej mafię na Chłopie i Małolacie. No jest jakaś opcja, że taka dwójka może istnieć... ale mylisz się co dom mnie, więc możesz mylić się co do mnie (tak mi mówią głosy w mojej głowie), więc nie mogę ufać twoim typom, chociaż chciałbym Ci zaufać No dlatego zostawiam pole do pomyłki 🤷🏼♂️ Ale w sumie ty+chłop by siadło Dałeś w końcu białko na tego Chłopa?
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 18:53:12 GMT 1
zostało dosłownie pół godziny żebym ja był skłonny swój głos zmienić, potem uważam to za błąd metodologiczny. I w drugą stronę. Jak ktoś nie uzasadni swojego głosu na mnie do 20 to po 20 uważam jego głos na mnie za błąd metodologiczny. Mam wrażenie, że to aż podchodzi pod parodię pewności siebie
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 18:53:17 GMT 1
Jakbrs był w mafi to byś mógł zlecieć Jakbrs był niewinny to mafia mogłyby xgcb bronić byś dłużej przeżył jako słaby glon Kurwa wszyscy specjaliści od mety a takie pierdy puszczacie xDwstyd trochę No seri omyslisz ze gloning daje automatyczne przezywanie?
A jak jestes słabym graczem to mafia chce ciebie bronic - moze powiedziec ze nie ruszamy bo cos pokazesz, bo masz usprawiedliwiona nieobecnosc, klepie glosy na kogos innego doable wajcha-style albo spontianiczny cyniczny lincz, cb zostawia na potem, i gra sie ttoczy latwiej dla mafii
jaki wstyd?
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 18:53:39 GMT 1
Ja widze Kshaq ze bede mial przepotezne problemy z Tb w tej eydycji bo z 8 edycji sie minelismy bez rommowy i tu nie ma za duzo chemii naturalnej
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 18:54:25 GMT 1
dzisiaj w ciemno glosujemy all cnie?
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 18:54:43 GMT 1
do mnie zaraz ziomek wbija i wybijam, cos ad-hoc jest istotnego co cokolwiek moge powiedziec cz nieisotny jestem?
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 18:55:19 GMT 1
nie ma rady, więc w ciemno
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 18:56:47 GMT 1
do mnie zaraz ziomek wbija i wybijam, cos ad-hoc jest istotnego co cokolwiek moge powiedziec cz nieisotny jestem? opinia o Wilku dla mnie jakbyś mógł
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 18:57:02 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 18:57:02 GMT 1
No dlatego zostawiam pole do pomyłki 🤷🏼♂️ Ale w sumie ty+chłop by siadło Dałeś w końcu białko na tego Chłopa? Białko jest takie jakie dał Darek
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 18:57:55 GMT 1
do mnie zaraz ziomek wbija i wybijam, cos ad-hoc jest istotnego co cokolwiek moge powiedziec cz nieisotny jestem? Jak z twoim czasem będzie w tej edycji, dużo, mało? W sumie może być nieistotne pytanie, bo mogę dziś paść xd
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 18:58:15 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 18:58:15 GMT 1
Ja widze Kshaq ze bede mial przepotezne problemy z Tb w tej eydycji bo z 8 edycji sie minelismy bez rommowy i tu nie ma za duzo chemii naturalnej Co ty gadasz, w poprzedniej cię uniewinniłem, w tej w sumie też, mam nadzieję że cię kurwa dobrze czytam To ty nie wykazujesz krzty woli żeby dojrzeć moją niewinność 🤷🏼♂️ ale nie będę cię za to jebał bo imo jesteś niewinny
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 18:58:17 GMT 1
Dałeś w końcu białko na tego Chłopa? Białko jest takie jakie dał Darek Czyli nic swojego, rozumiem. Dla mnie ten Darek jest tu i teraz i mnie to wygląda raczej miastowo, ale chcecie robić na nim pressing to proszę bardzo, nie blokuję
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 18:58:51 GMT 1
Btw. za co Małolat jest uniewinniany? Jakiś taki miałki i przygaszony, a w ostatniej edycji sobie nie pograł, to nie powinien mieć więcej energii?
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 18:58:52 GMT 1
ja jestem wewnętrznie pogodzony z linczem, obojętnie czy dzisiaj, jutro, w tej grze czy w kolejnej wstydziłem się za kształt poprzedniej edycji, za to że byłem jednym z powodów takiego kształtu więc jestem przyjemny. Ale nie będziecie mi dyktować jak mam się zachowywać i jakie emocje mam pokazać żeby nie paść. Już nie. Jest potrzeba żebym zagrał tak jak chce i padł. Kto do odjebania jest? mam celownik na Fantango
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 19:00:08 GMT 1
Kto to Fanta?
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 19:00:17 GMT 1
kiedy rozbieram w głowie grę tego Fantango to wniosek mam jeden, że w tej mafii być może
|
|