|
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 19:38:26 GMT 1
Przeczytałem Syzyfa i w sumie się nie zdziwiłbym się, gdyby tam była mafia. Dużo podkreślania, że nie jest w mafii, a posty napisane do czasu tego niżej to jakoś tej lekkości nie miały, po prostu były. Był jeszcze ten, w którym pisał, że bardzo by się stresował w mafii - a to w sumie by się zgadzało, że to jego wejście było takie nijakie i przygaszone, a dopiero potem się rozkręcił, zaczynając najpierw od tematu alkopostingu (ktoś pisał, że mafiozi wolą semi-merytoryczne posty, ale przecież to nie były żadne ataki, tylko rozmowa poza grą). Gdzieś tam poszło, że to kwestia kreacji, ale sam pisał, że to raczej niecelowe (jak ktoś go pytał, to było coś "kreacja I guess, ale humorek mam dobry" - czyli że kreacja mu się udzieliła, a nie że się na takiego kreował) Kurwa mać. Będąc niewinnym tak w chuj łatwo się postuje. A spokojnie mogę wyjebać 500 postów. Potem już mu się polepszyło, jest to, czego bym się spodziewał, jakaś taka próba ogarnięcia gry od strony mety, ale dalej mam poczucie pewnego wymuszenia/udawania w tych postach. Aaaaaaaaale, nie głosuję na niego dziś
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 19, 2024 19:39:32 GMT 1
no ja mam do powiedzenia tyle, by nie walić w ludzi, których da się uniewinnić, masówka raczej nam nie jest potrzebna a powiedz jak uniewinnić spółke córke no trudno, ale zawsze jest nadzieja, ze sie odpali miastowo, jak sie nie odpali, to chuj mu w dupe albo mafia. szkoda by mi bylo przepalac lincz na niewinnego Lewkonia.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 19:40:23 GMT 1
no to prawda
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 19:40:49 GMT 1
wołacz, gdybym zdecydował się jednak nie głosować na ciebie to w kogo byś mi radził? Nie wiem stary. W siebie byś walnął?
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 19:41:00 GMT 1
średnio
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 19:41:07 GMT 1
nie no ja jeszcze nie zatoczyłem pełnego koła żeby wygłosować jednego z moich najmocniejszych niewinnych dajcie mi czas do jutra może z tym to daj białko na spółke
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 19:42:08 GMT 1
To w Borata.
W ogóle i Borat i Syzyf to miejscami mają posty będące taką kwintesencją siebie, że aż parodystyczne
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 19:42:09 GMT 1
a powiedz jak uniewinnić spółke córke no trudno, ale zawsze jest nadzieja, ze sie odpali miastowo, jak sie nie odpali, to chuj mu w dupe albo mafia. szkoda by mi bylo przepalac lincz na niewinnego Lewkonia. czyli na koniec zgadzasz się ze mną że zajebisty typ dla zamachowca
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 19:42:49 GMT 1
a powiedz jak uniewinnić spółke córke no trudno, ale zawsze jest nadzieja, ze sie odpali miastowo, jak sie nie odpali, to chuj mu w dupe albo mafia. szkoda by mi bylo przepalac lincz na niewinnego Lewkonia. A na kogo ci nie będzie szkoda przepalać linczu, gdyby ten ktoś okazał się miastowy? inb4 na mnie: grabisz sobie
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 19:43:01 GMT 1
Dobra to może tak pogódźmy się że ktoś umrze i może będzie niewinny i posłuchajmy dobrej muzyki?
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 19:43:25 GMT 1
nie no ja jeszcze nie zatoczyłem pełnego koła żeby wygłosować jednego z moich najmocniejszych niewinnych dajcie mi czas do jutra może z tym to daj białko na spółke no ten początek był bezczelno-buńczuczny, to jeszcze nie był poziom jak srał do ryja rickowi w poprzedniej edycji, ale wejście było jak na niego mocne niby jako hobbit też antagonizował się z ludźmi, ale no to jest ten przypadek co borat dla mnie, po co sobie utrudniać, skoro można inaczej i tak jak wasiak mówi, on ze wszystkich graczy prócz wilka daje największe szanse na to, że jak się odpali w d3 to będzie pewny niewinny
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 19:43:27 GMT 1
To w Borata. W ogóle i Borat i Syzyf to miejscami mają posty będące taką kwintesencją siebie, że aż parodystyczne Przytocz te moje, jestem ciekawy.
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 19, 2024 19:44:53 GMT 1
no trudno, ale zawsze jest nadzieja, ze sie odpali miastowo, jak sie nie odpali, to chuj mu w dupe albo mafia. szkoda by mi bylo przepalac lincz na niewinnego Lewkonia. A na kogo ci nie będzie szkoda przepalać linczu, gdyby ten ktoś okazał się miastowy? inb4 na mnie: grabisz sobie na kogoś kto tak często nie wpadał w tarapaty będąc niewinnym
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 19:45:21 GMT 1
W ogóle Antony jakoś tak ucichł jak sie uwaga przeniosła na tego Wołacza. Nie sądzicie?
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 19:45:36 GMT 1
Wilku, zawyj coś!!!
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 19:45:37 GMT 1
To w Borata. W ogóle i Borat i Syzyf to miejscami mają posty będące taką kwintesencją siebie, że aż parodystyczne Przytocz te moje, jestem ciekawy. Ten post o głosowaniu po 20 dla mnie taki był. Nie wiem w sumie, czy to kwintesencja ciebie, czy kwintesencja obecnej kreacji bardziej, no ale przesada w obu przypadkach
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 19:46:47 GMT 1
Stary, ja na półfinale mistrzosttw wylecialem bo banda inbredow postanowila ze dobrze jest wyjebac chlopa z top 3 niewinnych na podstawie argumenty z mety i dajac mu niecala godzine na obrone
No to jasne ze odradzam takich praktyk u nas
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 19:47:02 GMT 1
W ogóle Antony jakoś tak ucichł jak sie uwaga przeniosła na tego Wołacza. Nie sądzicie? on jeżeli chodzi o timing ruchów to ma wybitny mafijnie, robi rzeczy w momentach kiedy mafia powinna niemafijna jest z kolei jego nadkwasota i gryzienie ręki która go karmi
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 19, 2024 19:47:04 GMT 1
jesli kazdy zgodnie z wlasnym osądem zaglosuje na kogos, kto jego zdaniem gra najbardziej mafijnie i kogo nie jest w stanie uniewinnic na podstawie tego co widzi, to z sumy tych glosow da sie cos wyciagnac, do tego mafia nie wie za bardzo czego sie spodziewac. Nie wiem po co wyciagane jest to, kto moze miec najwiecej glosow. Im mniej o tym wiadomo tym lepiej. A nuż los/zbiorowa mądrość miastowych pomoże.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 19:48:01 GMT 1
jesli kazdy zgodnie z wlasnym osądem zaglosuje na kogos, kto jego zdaniem gra najbardziej mafijnie i kogo nie jest w stanie uniewinnic na podstawie tego co widzi, to z sumy tych glosow da sie cos wyciagnac, do tego mafia nie wie za bardzo czego sie spodziewac. Nie wiem po co wyciagane jest to, kto moze miec najwiecej glosow. Im mniej o tym wiadomo tym lepiej. A nuż los/zbiorowa mądrość miastowych pomoże. No ja plusuje dlatego nikogo nie bede do niczego namawial, po prostu czekamy
|
|