Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 20:10:18 GMT 1
ale ciebie akurat nie obwiniam Darek w sumie, ty jasno gadales z Chłopem że go wygłosujesz mnie to dziwi że reszta miasta to zrobila
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 20:10:24 GMT 1
chłop był relatywnie neiwinnym porządnym miastowym i myślałem że też to widzicie bym wiedział że na niego głosujecie to bym walczył Przecież było prawie wiadome, że dostanie głos od Darka i Antoniego, więc wstrzymaj wodze z tą bohaterską postawą, bo mogłeś, ale nic nie rozbiłeś.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 20:11:06 GMT 1
nie sadzilem ze 2 glosy to już duzo
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 20:11:56 GMT 1
Przecież ja prawie padłęm wy serio jesteście jebnięci. Byłem bliżej śmierci niż tak grający wołacz lub Antony. Was pojebało.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 20:12:29 GMT 1
na 10 osób przy losowanych linczach? Masz już swoich 6 niewinnych, aby wygrać gierkę?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 20:13:23 GMT 1
Wołacz i Antony mafia.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 20:13:30 GMT 1
Przecież ja prawie padłęm wy serio jesteście jebnięci. Byłem bliżej śmierci niż tak grający wołacz lub Antony. Was pojebało. mogłem dać głos na Ciebie to może bym nie musiał słuchać tego teatrzyku
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 20:13:52 GMT 1
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 20:14:14 GMT 1
Się kurwa kolejny lincz męczcie z Antonym, Wołączem i welmą. co ci się w welmie nie podoba jak wszedł to jeden z lepszych do pogadania skoro nie mam swojego sidekicka piernika to ktoś musi próbować tę niszę wypełniać welma jak doszłaś do tego głosu na wilka, w sensie no mam w głowie ten twój post z zakładem pascala w sprawie wołacza no i czemu akurat te drzwi
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 20:14:18 GMT 1
dobra to chuj od teraz jestem pokojowym mediatorem. Już nie obrażam.
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 19, 2024 20:17:10 GMT 1
pozytyw jest taki, że mafia nie wie kogo mordować
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 20:17:13 GMT 1
Się kurwa kolejny lincz męczcie z Antonym, Wołączem i welmą. co ci się w welmie nie podoba jak wszedł to jeden z lepszych do pogadania skoro nie mam swojego sidekicka piernika to ktoś musi próbować tę niszę wypełniać welma jak doszłaś do tego głosu na wilka, w sensie no mam w głowie ten twój post z zakładem pascala w sprawie wołacza no i czemu akurat te drzwi Podoba ci się ten lincz? Abstrachuje od wyniki, sama ksywka co myślisz o tym że on padł?
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 20:17:34 GMT 1
Tak sobie myślę, że jeśli Darek jest w mieście, to jest duża szansa, że ktoś z mafii poszedł za jego tropem, zwłaszcza w przypadku, gdy nie było jednoznacznego kandydata do linczu (chociaż może mi się tylko wydaje, nie wiem jak postrzegają Darka) Jak się do tego doda fakt, że Wilk w sumie o tym Chłopie w kontekście linczu nie pisał z tego co widziałem, plus jego dziwną wczorajszą agresję, to się robi prawdopodobne, że mafia Przecież ja prawie padłęm wy serio jesteście jebnięci. Byłem bliżej śmierci niż tak grający wołacz lub Antony. Was pojebało. Graj w chujowe gry, wygrywaj chujowe nagrody.
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 20:18:36 GMT 1
chłop był relatywnie neiwinnym porządnym miastowym i myślałem że też to widzicie bym wiedział że na niego głosujecie to bym walczył Przecież było prawie wiadome, że dostanie głos od Darka i Antoniego, więc wstrzymaj wodze z tą bohaterską postawą, bo mogłeś, ale nic nie rozbiłeś. kurwa w sumie, jeśli to było takie proste to policzenia to taki wilk solo mógł ten lincz przepchnąć albo dać na remis w ostatecznym rachunku przy takim rozbiciu głosów
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 20:19:20 GMT 1
Powiem wam coś prostego.
Antony będzie niewinny bo jako mafiozo bałby sie razem z Darkiem głosowac na chłopa. PRzecież jak to wygląda dla niego?
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 19, 2024 20:19:50 GMT 1
Córka jutro dostaniesz taki pressing że będziesz miał lipe. Hehe.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 20:20:14 GMT 1
ciesz sie ciesz a zobaczymy co ci jutro będę robił
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 20:20:29 GMT 1
co ci się w welmie nie podoba jak wszedł to jeden z lepszych do pogadania skoro nie mam swojego sidekicka piernika to ktoś musi próbować tę niszę wypełniać welma jak doszłaś do tego głosu na wilka, w sensie no mam w głowie ten twój post z zakładem pascala w sprawie wołacza no i czemu akurat te drzwi Podoba ci się ten lincz? Abstrachuje od wyniki, sama ksywka co myślisz o tym że on padł? zrobiłbym z mordy szmatę jakbym powiedział że nie wiedziałem co się dzieje, bo najgłośniej po jawnych jebałem xD no ale sam się trochę zastanawiałem nad głosem w tym kierunku bo mi wołacz lepiej wyglądał w tych ostatnich minutach, ale koniec końców stwierdziłem, że będę się trzymał swoich zasad i nie zrobię szmaciarskiej akcji d1 myślałem że wołacz więcej zbierze nie spodziewałem się 2 głosów na tobie i wilku
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 20:20:49 GMT 1
Się kurwa kolejny lincz męczcie z Antonym, Wołączem i welmą. co ci się w welmie nie podoba jak wszedł to jeden z lepszych do pogadania skoro nie mam swojego sidekicka piernika to ktoś musi próbować tę niszę wypełniać welma jak doszłaś do tego głosu na wilka, w sensie no mam w głowie ten twój post z zakładem pascala w sprawie wołacza no i czemu akurat te drzwi Wywaliłem się na miasto i wasze opinie. Było przyzwolenie, aby każdy głosował zgodnie z własnym sumieniem, więc z tego skorzystałem. O Wilku pisałem, że zostawiam go wam, bo sam jego gry nie znam tak dobrze jak wy, ale brak miastowego na kilka godzin przed linczem jest dla mnie podejrzane. Wilk dostał od was lekkie uniewinnienie i jak na to jak dużo osób dzisiaj zwyżkowało to Wilk mi został w tyle i dlatego taki wybór Pomyślałem też, że mafia może jest mało forsująca dlatego z grona tak dużej ilości osób, dość dużo w pewien sposób dostało uniewinnienie i może jest to poprawne podejście, a kolor Wilka potwierdza lub zaprzecza tej tezie najbardziej (?)
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 20:22:07 GMT 1
niech każdy wytłumaczy swój głos, to dobry punkt wyjscia. Ja dałem na antonego bo mi sie ostatnie minuty Wołacza podobały.
|
|