|
Post by Spółka Córka on Oct 19, 2024 21:33:56 GMT 1
Ja uważam że w mafii jest antony, maistowy kszak by coś zrobił , tak uważam. To czemu Wasiak go uniewinnia?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 21:34:27 GMT 1
Żeby było jasne ja nic nie wiem, ale mnie to dziwi, po chuj mafia morduje goscia ktory najbardziej miesza miastu?
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 21:34:35 GMT 1
malolat , co o tym sądzisz? Btw. za co Małolat jest uniewinniany? Jakiś taki miałki i przygaszony, a w ostatniej edycji sobie nie pograł, to nie powinien mieć więcej energii? kiedy rozbieram w głowie grę tego Fantango to wniosek mam jeden, że w tej mafii być może Pierwsze nie wiem, imo gram normalnie, u mnie to nigdy nie jest kwestia głodu gry czy zaangażowania tylko tego w którym miejscu moja głowa jest no a o tym Anthonym pisałem że ja nie jestem przekonany do jego winy
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 21:35:26 GMT 1
Ja uważam że w mafii jest antony, maistowy kszak by coś zrobił , tak uważam. To czemu Wasiak go uniewinnia? Podał powody, ja myślę że się myli. Moim zdaniem Kshaq potrafi jasno i bezsprzecznie pokazac zczy jest winnczy niewinny imo tu tego nie pokazuje.
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 19, 2024 21:36:40 GMT 1
To czemu Wasiak go uniewinnia? Podał powody, ja myślę że się myli. Moim zdaniem Kshaq potrafi jasno i bezsprzecznie pokazac zczy jest winnczy niewinny imo tu tego nie pokazuje. Ale Wasiak jest kryptonitem dla mafijnego Fantano. Dlaczego w tej edycji ten kryptonit nie działa? Albo razem są w mafii, albo Fantano jest niewinny.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 21:38:05 GMT 1
Podał powody, ja myślę że się myli. Moim zdaniem Kshaq potrafi jasno i bezsprzecznie pokazac zczy jest winnczy niewinny imo tu tego nie pokazuje. Ale Wasiak jest kryptonitem dla mafijnego Fantano. Dlaczego w tej edycji ten kryptonit nie działa? Albo razem są w mafii, albo Fantano jest niewinny. Skad wniosek że mafijny Wasiak broni mafijnego Antonego?
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 19, 2024 21:38:55 GMT 1
Ale Wasiak jest kryptonitem dla mafijnego Fantano. Dlaczego w tej edycji ten kryptonit nie działa? Albo razem są w mafii, albo Fantano jest niewinny. Skad wniosek że mafijny Wasiak broni mafijnego Antonego? Stąd, że mafijnego Fantano niewinny Wasiak by rozniósł.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 21:39:32 GMT 1
a oni mieli bitwe? Myślałem że nie, że w miare jeden team.
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 19, 2024 21:41:55 GMT 1
Jeśli Fantano jest w mafii, a Wasiak w mieście, jak twierdzisz, to powinni mieć bitwę.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 21:42:35 GMT 1
Żeby było jasne ja nic nie wiem, ale mnie to dziwi, po chuj mafia morduje goscia ktory najbardziej miesza miastu? To komu Syzyf mieszał? bo mi na przykład nie
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 21:44:14 GMT 1
Skad wniosek że mafijny Wasiak broni mafijnego Antonego? Stąd, że mafijnego Fantano niewinny Wasiak by rozniósł. to jest dobry wniosek
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 21:47:04 GMT 1
Żeby było jasne ja nic nie wiem, ale mnie to dziwi, po chuj mafia morduje goscia ktory najbardziej miesza miastu? To komu Syzyf mieszał? bo mi na przykład nie Wiesz co ja nic nie wiem.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 21:48:00 GMT 1
JA troch sie poddaje.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 21:55:23 GMT 1
Ja się w dużej mierze zgadzałem/zgadzam z mapą gry Dariusza, ale mu tego nie napiszę, bo to Egze i jak mnie robi w chuja to będzie głupio wyglądało w CV xD
Ale do rzeczy, kwestia Chłopa z Mazur nas poróżniła, bo mi finalnie ten Chłop z Mazur nie podpadł aż na tyle, aby go wieszać. Raczej otrzymywałem od niego vajb, jestem tu i teraz, hej siedzę z Wami, bawimy się. Chłopa z Mazur w sumie zabiły 2 pierwsze godziny gry i ta plama z niby to powieleniem nastrojów miasta i jest to coś o co miastowy Egze mógłby sie przyjebać do mafii.
Teraz liczę, że Darek pójdzie w mocniejszy atak w Wilka, bo to ma sens.
A jeżeli Wilk okazałby się niewinny, to ja nie wiem na ile musiałbym mieć silnej woli, aby bez paranoicznych myśli nie podejść do sprawy i nie wrzucić, że Egze wszystko sobie kilka kroków do przodu kalkuluje
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 21:58:51 GMT 1
Jakby Egze padł w tym mordzie, to by się jakoś spokojniej mi zrobiło, a jednocześnie jest większa szansa, że przerąbalibyśmy sobie grę xD
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 22:05:53 GMT 1
Ja też gdzieś na początku edycji myślałem, aby wprowadzić zasadę zaufania w ciemno.
Najlepszy osąd na grę danej osoby ma ten, który najczęściej miał co do danej osoby rację (w ostatnich rozgrywkach).
Jeżeli ja napiszę, że Lowrider/Małolat miasto to jest to duże prawdopodobieństwo, że tak jak.
I z każdą kolejną osobą, szukamy osoby, która potrafi tą osobę najlepiej rozczytać i jej osąd jest najważniejszy. Wtedy ufam w ciemno i głosujemy na tego kto wyszedł winny
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 19, 2024 22:06:24 GMT 1
Pierwszy lincz, a tu już wchodzi Szpakowski w ostatnich 15 minutach eliminacji.
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 22:19:55 GMT 1
kurwa no jak siedzę i o tym myślę to to jest mord na utrzymanie status quo
no i teraz jest pytanie czy wypierdalać stolik czy trzymać twardo obecny tok gierki
imo status quo jest takie, że jest parę jakichś konfliktów, ale nie ma żadnego konkretnego kandydata na lincz i przy tej dynamice gierki naturalnym podejrzanym robi się wilk i na to słusznie już uwagę zwracał w sensie no mam wrażenie, że meta w forumowej mafii 2024 jest taka, że jak piszesz to zwyżkujesz, no a chłop nie pisze co więcej gdzieś tam z ogółu gry syzyf gdzieś tego wilka zaczepiał, więc to zawsze mógł być -1 głos jakby miało być na styku wtedy ktoś zamieszany w jakiś głośny konflikt (anthony?) chyba byłby niewinny bo miałby być konktrkandydatem do linczu
jak wypierdalać stolik to ja nawet nie wiem co chcę zrobić
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 22:21:27 GMT 1
no patrzcie kurwa, na kim mord tutaj najmniej zmieniał w dynamice
na syzyfie myślałem o wołaczu ale tu jest teraz sprawa rozwojowa chyba jak zaczął grać może na mnie
takie mam wrażenie
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 22:25:31 GMT 1
jest jeszcze opcja, że syzyf mógł zostać uznany za nielinczowalnego i nie ma w tym głębszej historii
|
|