|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 9:26:11 GMT 1
My musimy dziś kurwa trafić bo inaczej jesteśmy w meczówce. Byłoby mi łatwiej dziś trafić jakbym wczoraj miał lincz na swoim podejrzanym. Nie miałem tego luksusu. Miasto utrudniło mi gre. Sam uznałem że ten Antony raczej niewinny. Jak bardzo łatwiejsza byłaby dla ciebie gra gdyby to Antony wczoraj padł zamiast Chłopa?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 9:27:14 GMT 1
Jakby Antony wczoraj padł niewinny to bym dziś jebał wołacza.
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 9:28:01 GMT 1
Wilk, dlaczego tak pierdolisz po próżnicy?
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 9:28:15 GMT 1
W ogóle jestem ciekaw co Darek dzisiaj zagra po tym jak jego główny podejrzany padł z zielonym kolorem. Dość mocno trąbił o jego winie i jeśli dzisiaj będzie przygaśnięty pomimo mocnego d1 to powinien być rozważany jako potencjalny mafioza.
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 9:28:50 GMT 1
Wilk, dlaczego tak pierdolisz po próżnicy? Przecież ledwo co wszedłem do tematu? O czym ty pierdolisz z tą próżnicą?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 9:28:57 GMT 1
Dlaczego uawżasz że do próżnicy? myślę że Wilk z was najlepiej okiełznał mój niepokój i zadał mi najbardziej twórcze pytania.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2024 9:29:22 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 20, 2024 9:29:22 GMT 1
W ogóle głosy na mnie to też jakaż porażka. Co wam strzeliło do głowy w głosowaniu na mnie? No właśnie nie mam pojęcia xD
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 9:30:40 GMT 1
W ogóle jestem ciekaw co Darek dzisiaj zagra po tym jak jego główny podejrzany padł z zielonym kolorem. Dość mocno trąbił o jego winie i jeśli dzisiaj będzie przygaśnięty pomimo mocnego d1 to powinien być rozważany jako potencjalny mafioza. mafia typu wąsiak i welma to byłoby arcydzieło subtelności
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2024 9:30:41 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 20, 2024 9:30:41 GMT 1
Jakby Antony wczoraj padł niewinny to bym dziś jebał wołacza. Dobrze wiedzieć że nawet nie wziąłbyś pod uwagę mojego uniewinnienia na nim xD Zmierzasz to miasto ku końcowi
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 9:31:39 GMT 1
W ogóle patrząc na to co się działo po linczu to dostałem wątpliwości czy Velma jest taka niewinna w porównaniu do tego co prezentowałą na samym wejściu.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2024 9:32:08 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 20, 2024 9:32:08 GMT 1
W ogóle patrząc na to co się działo po linczu to dostałem wątpliwości czy Velma jest taka niewinna w porównaniu do tego co prezentowałą na samym wejściu. Twoim zdaniem wejście miała lepsze niż posting polinczowy?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 9:32:19 GMT 1
W ogóle patrząc na to co się działo po linczu to dostałem wątpliwości czy Velma jest taka niewinna w porównaniu do tego co prezentowałą na samym wejściu. Tak
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 9:34:13 GMT 1
W ogóle patrząc na to co się działo po linczu to dostałem wątpliwości czy Velma jest taka niewinna w porównaniu do tego co prezentowałą na samym wejściu. Twoim zdaniem wejście miała lepsze niż posting polinczowy? Moim zdaniem miała lepszy na wejściu.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2024 9:34:47 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 20, 2024 9:34:47 GMT 1
Mały offtop, nie pamiętam czy już o tym pisałem, czy to wywaliłem do kosza, bo nie było potrzeby bronić Syzyfa ale w Milanówku Antura też prostował Pshemo za granie za mocno wstawionym, więc ten nocny rajd Antury przeciwko piciu podczas grania był jak najbardziej Anturowy Zaraz kurwa, kim jest Velma? Szarleja chyba nie było w Milanówku? XD Coś popierdoliłem?
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 9:35:16 GMT 1
Nie rozumiem tutaj jednej rzeczy. Dlaczego Borat obrywa najwięcej w tej edycji? Wytłumaczcie mi to tylko bez żadnej prywaty. I jakim cudem on dostał dwa głosy w tym od zamordowanego syzyfa? Co do małolata w ogóle to jedyny problem z nim to czy znajdzie się czas na sprawdzenie jego koloru. Dla mnie to jest próżnica. "Hej, chłopaki, dlaczego tu taki bałagan?"
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 9:35:50 GMT 1
W ogóle patrząc na to co się działo po linczu to dostałem wątpliwości czy Velma jest taka niewinna w porównaniu do tego co prezentowałą na samym wejściu. Co konkretnie ci podpadło?
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 9:35:51 GMT 1
Nie rozumiem tutaj jednej rzeczy. Dlaczego Borat obrywa najwięcej w tej edycji? Wytłumaczcie mi to tylko bez żadnej prywaty. I jakim cudem on dostał dwa głosy w tym od zamordowanego syzyfa? Co do małolata w ogóle to jedyny problem z nim to czy znajdzie się czas na sprawdzenie jego koloru. Dla mnie to jest próżnica. "Hej, chłopaki, dlaczego tu taki bałagan?" To już jest twój problem dlaczego uważasz to za próżnię a nie mój.
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 20, 2024 9:35:54 GMT 1
Mały offtop, nie pamiętam czy już o tym pisałem, czy to wywaliłem do kosza, bo nie było potrzeby bronić Syzyfa ale w Milanówku Antura też prostował Pshemo za granie za mocno wstawionym, więc ten nocny rajd Antury przeciwko piciu podczas grania był jak najbardziej Anturowy Zaraz kurwa, kim jest Velma? Szarleja chyba nie było w Milanówku? XD Coś popierdoliłem? Farciarz, Szarlej to Wołacz
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 9:36:54 GMT 1
Mały offtop, nie pamiętam czy już o tym pisałem, czy to wywaliłem do kosza, bo nie było potrzeby bronić Syzyfa ale w Milanówku Antura też prostował Pshemo za granie za mocno wstawionym, więc ten nocny rajd Antury przeciwko piciu podczas grania był jak najbardziej Anturowy Zaraz kurwa, kim jest Velma? Szarleja chyba nie było w Milanówku? XD Coś popierdoliłem? Sam dostałem mindfucka kto jest kto z dwójki Velma-Wołacz.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 9:37:03 GMT 1
kurwa to oni są na odwrót? Myślałem że wołacz to farciarz i go jebałem.
|
|