|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 9:49:17 GMT 1
Skoro Borat niewinny, ja niewinny to nadal zostają tacy gracze jak ( Darek,Spółka Córka,Anthony,Wołacz,Velma,małolat).
Nawet zakładając że ten Darek będzie niewinny i Anthony może też. To nadal znaki zapytania budzą Spółka Córka,Wołacz,Velma i małolat. Dzisiaj w te grono bym uderzał.
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 9:49:49 GMT 1
Małolata nie potrafię jednoznacznie rozgryźć. Wajbowo wychodziło że powinien być po jasnej stronie mocy. Jednak mam nieprzyjemne uczucie, że taki gracz jak on potrafi na starcie szybko wbić się do core swoim memlaniem. Co do małolata w ogóle to jedyny problem z nim to czy znajdzie się czas na sprawdzenie jego koloru. Są razem?
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 9:50:31 GMT 1
W ogóle to ciekawa kwestia że Antony Boratowi wyszedł drogą eliminacji bottom 3. Antony zwykle to zielona latarnia dość szybko jest. Dla mnie niczym specjalnym się nie wyróżnił by był na dole. Jego kolor raczej dość szybko się wyjaśnia i raczej wierzę że on będzie zielony niż czerwony. Kluczysz Jest coś co sprawia, że czytasz Antoniego na zielono czy nie Odniosłem wrażenie z że wprowadza taki wewnętrzny spokój od samego początku i bardziej by chciał zjednać miasto, a nie ma za bardzo jak. Wajbowo też na plus mi wyszedł. Mam wrażenie że im szybciej zostanie globalnie uniewinniony tym będzie łatwiej w tej edycji. Tobie też zadam pytanie czy jest coś co nie pozwala jednoznacznie uniewinnić Antoniego? No ja szczere mówiąc jestem w kropce. Nikogo nie potrafię na serio podejrzewać. Teraz najbardziej Wołacza i Antonego. Po prostu nie uniewinniliście mi się chłopaki tak jak czasami potraficie, że widzę to jasno i bezsprzecznie. To cały powód. Co do jeszcze Antoniego to miałem go za raczej na niewinnego na lichych przesłankach i miałem po cichu nadzieję, że on jeszcze mocniej tą niewinność pokaże mimo potencjalnego braku czasu. No i czemu tak nie miło? Przecież mega celnie zauważył że mafiozi nie zmieniają tak zdania jak velma. No chyba, że nie? Zastanawia mnie tylko czemu Antoni nie chce zauważyć, że u Darka była masa dobrej woli tym jego postrzeżeniu. Anthony Fantano , co o tym myślisz? Robi powoli grunt pod lincz na tobie?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 9:53:02 GMT 1
Haha kurwa tak Chodźcie śmiało jest was mało Pomóż albo zrób szuczke
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 9:53:49 GMT 1
Borat na ile byłbyś wstanie odpuścić dzisiaj Anthoniemu?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2024 9:54:46 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 20, 2024 9:54:46 GMT 1
W ogóle to ciekawa kwestia że Antony Boratowi wyszedł drogą eliminacji bottom 3. Antony zwykle to zielona latarnia dość szybko jest. Dla mnie niczym specjalnym się nie wyróżnił by był na dole. Jego kolor raczej dość szybko się wyjaśnia i raczej wierzę że on będzie zielony niż czerwony. Odniosłem wrażenie z że wprowadza taki wewnętrzny spokój od samego początku i bardziej by chciał zjednać miasto, a nie ma za bardzo jak. Wajbowo też na plus mi wyszedł. Mam wrażenie że im szybciej zostanie globalnie uniewinniony tym będzie łatwiej w tej edycji. Tobie też zadam pytanie czy jest coś co nie pozwala jednoznacznie uniewinnić Antoniego? Co do jeszcze Antoniego to miałem go za raczej na niewinnego na lichych przesłankach i miałem po cichu nadzieję, że on jeszcze mocniej tą niewinność pokaże mimo potencjalnego braku czasu. Zastanawia mnie tylko czemu Antoni nie chce zauważyć, że u Darka była masa dobrej woli tym jego postrzeżeniu. Anthony Fantano , co o tym myślisz? Robi powoli grunt pod lincz na tobie? Dość zaskakujące mi się wydawało że wczoraj dość pewnie mnie uniewinniał jak dostawałem razy To by wymagało od niego pierdolnięcia u-turna Borat to zrobił ale Borat się nie boi i chyba jest w mieście Nie wiem, tzn uważam że łatwo mnie teraz wrzucic do worka "potencjalna mafia" i snuć sobie rozważania bo nikt tego nie zakwestionuje zdecydowanie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2024 9:55:21 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 20, 2024 9:55:21 GMT 1
Ale zgadzam się ze spółką że tam było kilka dziwnych pytań, które nie wiadomo do czego prowadziły u Wilka
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2024 9:55:25 GMT 1
via mobile
Post by malolat on Oct 20, 2024 9:55:25 GMT 1
Haha kurwa tak Chodźcie śmiało jest was mało Pomóż albo zrób szuczke Fikołka co najwyżej mogę teraz jebnac Ja jestem gdzieś w tym punkcie co wczoraj w nocy Jakbym miał mówić o plot twistach to ty albo Darek a obaj zaczęliście robić podchody pode mnie Je wiem kurwa
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 9:56:56 GMT 1
Chyba w naszym interesie jest, żeby Mściciel ujawnił się już dziś. Jeśli jebnie go w mafia w mordzie, to przed jutrzejszym linczem będziemy więcej wiedzieć.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 9:57:56 GMT 1
ale skad przekonanie że mafia jebnie tego msciciela?
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 9:58:36 GMT 1
ale skad przekonanie że mafia jebnie tego msciciela? Gdzie ty tam widzisz przekonanie? Umiesz czytać?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 9:58:36 GMT 1
powiedzmy że wilk wam napisze że jest mscicielem i mafia jebnie we mnie i co zyskaliscie?
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 10:00:41 GMT 1
Jak dziś wyjdzie Mściciel, to może jutro nie będzie potrzeby go linczować.
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 10:01:14 GMT 1
powiedzmy że wilk wam napisze że jest mscicielem i mafia jebnie we mnie i co zyskaliscie? Pewnego niewinnego w rozważaniach.
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 10:01:33 GMT 1
Dobra ale co da to że wyjdzie dzisiaj mściciel? Przecież każda rozsądna mafia walnie w inne miejsce w mordzie.
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 10:02:19 GMT 1
Fikołka co najwyżej mogę teraz jebnac Ja jestem gdzieś w tym punkcie co wczoraj w nocy Jakbym miał mówić o plot twistach to ty albo Darek a obaj zaczęliście robić podchody pode mnie Je wiem kurwa A kogo byś widział w mafii z Boratem a kogo z Darkiem skoro już piszesz o potencjalnych twistach?
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 10:02:27 GMT 1
Dobra ale co da to że wyjdzie dzisiaj mściciel? Przecież każda rozsądna mafia walnie w inne miejsce w mordzie. Ja bym waliła w Mściciela.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 10:02:38 GMT 1
Jak dziś wyjdzie Mściciel, to może jutro nie będzie potrzeby go linczować. ale jak będzie ochota na lincz na mścicielu to wtedy on wam powie że jest mścicielem.
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 20, 2024 10:04:14 GMT 1
żadnego wychodzenia Mściciela dzisiaj, chyba że bedzie w chuj zagrożony
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 10:04:37 GMT 1
Nawet jak już dzisiaj wyjdzie ten potencjalny mściciel dzisiaj to jeden potencjalny niewinny to będzie za mało na potencjalną meczówkę.
|
|