|
Post by malolat on Oct 18, 2024 19:16:59 GMT 1
no ja nie wiem czy jest graczem który cię potencjalnie uniewinnia tak wcześnie, w sensie wg mojego wyobrażenia o tymt ten kto może grać wołaczem nie ma w zwyczaju jakoś cię uniewinniać szybko więc chyba mamy wołacza za dwie różne osoby Dobra dobra. Dlaczego odwołujesz się do mety w ogóle? Bo nie nadajemy na tych samych falach zupełnie w tej kwestii. Mnie chodziło o pewien archetyp gracza co szybko uniewinnia kogoś na samym starcie, co zwykle budzi moje podejrzenia. Taki gracz zwykle nie jest zainteresowany szukaniem mafii a szukaniem swojego pomocnika co pomoże mu przezwyciężyć trudności statu i zazwyczaj jest w mafii. xd no bo zrozumiałem, że pisząc "Jeśli Wołacz jest tym graczem" sam się do swojej własnej mety odwołujesz, więc rozmawiając z tobą sam się odniosłem do twojej mety tylko teraz widzę, że tobie nie chodziło o "gracza grającego wołaczem" tylko "gracza który wchodzi w grę tak jak wszedł wołacz", więc rozmawialiśmy o dwóch różnych sprawach dałeś na tyle, żeby ludzie na ciebie patrzyli jak na niewinnego? No dał. Przy takim składzie edycji to chyba wiadomo? Jak się wkopie, to się wkopie, ale póki co się nie wkopał. Nie widzisz tego? no teraz widzę, jak pisałem tamtego posta, to nie, bo wcisnąłem f5 po powrocie na forum i zacząłem pisać na bieżąco bez ogarniania reszty no ja nie wiem czy jest graczem który cię potencjalnie uniewinnia tak wcześnie, w sensie wg mojego wyobrażenia o tymt ten kto może grać wołaczem nie ma w zwyczaju jakoś cię uniewinniać szybko więc chyba mamy wołacza za dwie różne osoby No zwykle go podejrzewałem i zwykle go linczowałem, ale to raczej nie działałoGeneralnie mój zwrot względem Wilka był chyba dość jasny dla miastowych, więc dziwi mnie, że ty go nie zanotowałeś no bo mnie to nie interesowało, ja pytałem wilka o to co miał w bani twierdząc, że ktoś mu wskakuje na plecy, więc to było pytanie o niego, nie o ciebie tylko wychodzi na to, że się z nim chujowo dogadałem i gadaliśmy o czymś innym
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Rozgrywka
Oct 18, 2024 19:18:28 GMT 1
via mobile
Post by syzyf on Oct 18, 2024 19:18:28 GMT 1
Wilku jakty to kurwa robisz że zawsze jesteś w centrum uwagi, czy to parcie na szkło? Lubię być w centrum uwagi. Ale zamierzasz coś więcej niż to, jeżeli jesteś z miasta?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 18, 2024 19:19:30 GMT 1
Ty zawsze z kimś gadasz o czymś innym!
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 18, 2024 19:20:20 GMT 1
Lubię być w centrum uwagi. Ale zamierzasz coś więcej niż to, jeżeli jesteś z miasta? Syzyf dlaczego wpierdalasz się między wódkę a zakąskę? Z boratem rozmawiam.
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 18, 2024 19:21:03 GMT 1
Ale po co ta agresja?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 18, 2024 19:21:40 GMT 1
Wołacz jesteś z miasta?
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 18, 2024 19:22:04 GMT 1
Ty zawsze z kimś gadasz o czymś innym! Albo błąd w komunikacji zaszedł albo małolat prawdopodobnie w mafii.
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 18, 2024 19:22:18 GMT 1
Jeden rabin powie tak, drugi powie tak
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 18, 2024 19:22:56 GMT 1
Rabin to żyd, można głosować.
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 18, 2024 19:23:16 GMT 1
Aj waj!
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 18, 2024 19:23:25 GMT 1
Syzyf może być zaszczutym miastowym. Tym bardziej, że poczytałem trochę Wilka w mafijnej odsłonie i wcale miastowy tu być nie musi. A mafia uważam raczej będzie chciała tu przepychać miastowych rękami innych miastowych niż samemu ferować szybkie wyroki. Czemu? Ze względu na liczbę graczy? A to nie jest po prostu kwestia tego, kto trafi do mafii i jak im się będzie chciało grać? Jak tam Anturaż trafił, to przecież powinien być pierwszy do kierowania miastem no ja sie zasadniczo zgadzam, tyle tylko ze najlatwiejsza do zagrania gierka dla mafii tutaj to bawienie sie w konsolidowanie miasta i podbijanie niedobrych typow miastowych a niekoniecznie symulowanie szukania mafii. dlatego mi tak ten Mazur do tego pasuje, zrobił się jakiś konsensus, on wpada z opóźnieniem. Chwali tych którzy myślą w określony sposób, gani tych którzy są na świeczniku, w szarą strefę wpisuje tych którzy dużo piszą, ale nie bardzo widać ich intencje. Wypisz wymaluj mafiozo chcący się dobrze spozycjonować i zjednoczyć miasto w drodze do klęski.
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 18, 2024 19:23:48 GMT 1
Syzyf może być zaszczutym miastowym. Tym bardziej, że poczytałem trochę Wilka w mafijnej odsłonie i wcale miastowy tu być nie musi. A mafia uważam raczej będzie chciała tu przepychać miastowych rękami innych miastowych niż samemu ferować szybkie wyroki. Mazur pod chuja próbuje wziąć ustalony wcześniej "trzon" miasta i się pod niego podpiąć. ja jestem trzonem
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 18, 2024 19:24:18 GMT 1
Syzyf może być zaszczutym miastowym. Tym bardziej, że poczytałem trochę Wilka w mafijnej odsłonie i wcale miastowy tu być nie musi. A mafia uważam raczej będzie chciała tu przepychać miastowych rękami innych miastowych niż samemu ferować szybkie wyroki. Mazur pod chuja próbuje wziąć ustalony wcześniej "trzon" miasta i się pod niego podpiąć. ja jestem trzonem chyba sromotnika
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 18, 2024 19:24:18 GMT 1
Ale zamierzasz coś więcej niż to, jeżeli jesteś z miasta? Syzyf dlaczego wpierdalasz się między wódkę a zakąskę? Z boratem rozmawiam. Ok, pokaż jak się z nim rozmawia bez żartów. Przepraszam.
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 18, 2024 19:25:16 GMT 1
zostając przy nomenkulaturze to prawdziwka
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 18, 2024 19:25:57 GMT 1
Gdyby wołacz był z miasta to by napisał że jest z miasta
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 18, 2024 19:26:31 GMT 1
Syzyf dlaczego wpierdalasz się między wódkę a zakąskę? Z boratem rozmawiam. Ok, pokaż jak się z nim rozmawia bez żartów. Przepraszam. Twoja wina że ją przerwałeś. Dlaczego ci zależało by szybko się wtrącić z czymkolwiek?
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 18, 2024 19:27:02 GMT 1
nie dam się zgasić, trzy bardzo fajne wejścia do gierki to wołacz wasiak i mazur, jak się wasiak ma obsrywać to możecie mazura wymieniać po cichu, ale jak gra daje to trzeba brać
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 18, 2024 19:27:09 GMT 1
Ok, pokaż jak się z nim rozmawia bez żartów. Przepraszam. Twoja wina że ją przerwałeś. Dlaczego ci zależało by szybko się wtrącić z czymkolwiek? Pisałem głupotki z podnoszenia kamienia, między seriami.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 18, 2024 19:27:11 GMT 1
Młodszy bracie zapal gibona i się uspokój czemu tak z każdym ostro rozmawiasz?
|
|