|
Post by malolat on Oct 20, 2024 18:05:21 GMT 1
xdd
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 20, 2024 18:06:33 GMT 1
no to sorki ale trzeba Cie bedzie zlinczowac No to sorki ale wyjdziesz na debila. xD
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 18:06:47 GMT 1
Bo jak ostatnio moja determinacja została całkowicie zignorowana to po co mam aż tak się starać by ponownie to zostało zignorowane?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 18:14:44 GMT 1
Przykro mi że cie zabiją
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2024 18:15:03 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 20, 2024 18:15:03 GMT 1
Ale to już nigdy nie zamierzasz pushować swoich typów w mafii? Bo sytuacja jest zupełnie inna, tym bardziej, że wtedy był lincz między trzema niewinnymi
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2024 18:17:21 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 20, 2024 18:17:21 GMT 1
Dobra Borat, to znajdź mu tego kontrkandydata, skoro on nie ma sił
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 18:17:34 GMT 1
nie, nie jestem zadowolony, znam Cie i wiem ze potrafisz ladnie mafii szukac i pokazywac gdzie ona jest i ze nie musisz sie zdawac na los innych graczy Sorki ale nie mam zamiaru sobie wypruwać sobie żył aż tak bardzo skoro i tak w najlepszym wypadku zostanie to zignorowane. Bo jak ostatnio moja determinacja została całkowicie zignorowana to po co mam aż tak się starać by ponownie to zostało zignorowane? Jakbyś odjebał zajebistą analizę, to nawet jakby jej cel nie padł, to ludzie mogliby zobaczyć twoją niewinność.
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 18:18:25 GMT 1
Ale to już nigdy nie zamierzasz pushować swoich typów w mafii? Bo sytuacja jest zupełnie inna, tym bardziej, że wtedy był lincz między trzema niewinnymi Zależy jak mi się będzie chciało i jak będzie wyglądała sytuacja w temacie.
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 18:19:09 GMT 1
Sorki ale nie mam zamiaru sobie wypruwać sobie żył aż tak bardzo skoro i tak w najlepszym wypadku zostanie to zignorowane. Bo jak ostatnio moja determinacja została całkowicie zignorowana to po co mam aż tak się starać by ponownie to zostało zignorowane? Jakbyś odjebał zajebistą analizę, to nawet jakby jej cel nie padł, to ludzie mogliby zobaczyć twoją niewinność. W krótkich grach to raczej nie widzę sensu by pisać długie analizy. W ostatniej jak napisałem coś dłuższego to zignorowano.
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 18:20:33 GMT 1
Nie chodzi o to, żeby było długie, tylko żeby było celne.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 18:20:47 GMT 1
Dobra Borat, to znajdź mu tego kontrkandydata, skoro on nie ma sił Antony lub małolat
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 18:22:04 GMT 1
Nie chodzi o to, żeby było długie, tylko żeby było celne. Aż dziw że teraz wyczuwam u ciebie dobrą wolę, ale naprawdę nie mam teraz zamiaru siedzieć nad analizami.
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 18:23:39 GMT 1
Dobra Borat, to znajdź mu tego kontrkandydata, skoro on nie ma sił Tak wygląda człowiek zderzający się ze ścianą.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 18:24:19 GMT 1
Nie chodzi o to, żeby było długie, tylko żeby było celne. Aż dziw że teraz wyczuwam u ciebie dobrą wolę, ale naprawdę nie mam teraz zamiaru siedzieć nad analizami. Wasiak ty napisałeś że to dziwne że on nie widzi dobrej woli córki
I on teraz pisze że czuje od córki dobrą wolę
Czyli powtarza po tobie
On jest niewinny
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 18:25:28 GMT 1
Aż dziw że teraz wyczuwam u ciebie dobrą wolę, ale naprawdę nie mam teraz zamiaru siedzieć nad analizami. Wasiak ty napisałeś że to dziwne że on nie widzi dobrej woli córki
I on teraz pisze że czuje od córki dobrą wolę
Czyli powtarza po tobie
On jest niewinny
Bo w tamtym momencie bylem na nią wkurwiony. Teraz bardziej rozmowna się okazuje i bardziej zauważam u niej dobrą wolę.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 20, 2024 18:29:26 GMT 1
Spoko, wspólny cel możemy mieć w Anthonym. Mi nawet w to graj, chciałbym zobaczyć jakie powiązania może dać Anthony względem innych 🥰 A jakbyś miał zrobić taki eksperyment myślowy i się zastanowić nad tym teraz? XD Mogę ci zagwarantować, że padam zielony Jakie wnioski wyciągasz względem innych graczy mając mój kolor czarne na białym? No cóż. Przeczytałem rozgrywkę od wczorajszego linczu jeszcze raz z informacjami jakie od was dostałem, czyli mojej możliwej pomyłki co do Małolata oraz argumentu obrony wilka przez Borata, czyli nie pchania mafijnej agendy. Rozumiem i widzę co Borat ma na myśli - daje to kilka punktów do miastowości Wilka, ale nie można zapomnieć, że przepierdział w fotelu wczorajszy przedlinczowy czas. Borat podtrzymujesz to, że jak padnie wilk i będzie niewinny to walisz w Antoniego? Małolat jest bardzo rozmemłany w tej edycji i paradoksalnie jest to jednocześnie miastowe i mafijne. Miastowe, bo mafijny Lowrider prowadziłby kontrofensywę. Mafijne, bo miastowy Lowrider prowadził by konkretniejsze rozmowy o czyjejś winie. Konkluzja z mojej strony jest taka, że normalnie powinienem jebnąć głosem w Wilka, ale są szanse na masówkę na nim + są jakieś opcję, że się mylimy, a Borat ma rację, wtedy też dzień jest całkowicie nie owocny. Dlatego Lowrider musisz radzić sobie sam, jak inni są w stanie wyciągnąć gry to, że jesteś mafią to ja im tego nie zabronię, tym bardziej, że po doczytaniu rozgrywki z myślą, że Anthony może być niewinny jestem w stanie zauważyć dlaczego Antony i Darek mają inny punkt od mnie w twojej kwestii. No i problem jest jeszcze taki Małolat, że na obecny moment ani Ty, ani Darek nie przekroczyliście emocjonalnej linii, w której poczułbym się pewnie nazywając was potencjalnymi miastowymi, a w moim odczuciu nawet Antony to zrobił Jakby ktoś pytał, to jeszcze nie wiem na kogo zagłosuję, najleniwiej byłoby posłać głos w Wilka
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 18:29:30 GMT 1
A dodatkowo Velma wygląda na kogoś kto chce wpierdolić Darka w kolejkę niezależnie od sytuacji.
|
|
|
Post by malolat on Oct 20, 2024 18:30:31 GMT 1
chciałem zjebać velmę za umycie rąk przy wilku i rozdawanie sobie szturchańców z darkiem, a potem sobie uświadomiłem, że jestem w tym samym miejscu
|
|
|
Post by malolat on Oct 20, 2024 18:30:46 GMT 1
ale tajming
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 18:31:04 GMT 1
Sam Wołacz za to tylko czeka na korzystny dla siebie wynik samemu też nie pchając rozgrywki.
|
|