|
Post by Darek Wasiak on Oct 20, 2024 19:25:05 GMT 1
bardzo prawdopodobne ze miasto te gre przegra, ale glownie przez zinfiltrowanie przez mafie, ktos ma kreta na ogonie, by nie powiedziec na plecach i zamiast starac sie go zrzucic rozszerza okreg zainteresowanych w kierunku tych, ktorzy tego kreta wskazuja
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 19:25:47 GMT 1
jak ja niby mam dwoma glosami pasc, jak Ty masz ze 3 od ręki Squbi Pisałem żę przy odpowiednim rozkładzie głosów ( czyli takim gdzie byłby po dwa maksymalnie głosy). Jak ty czytasz posty?
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 20, 2024 19:27:05 GMT 1
bardzo prawdopodobne ze miasto te gre przegra, ale glownie przez zinfiltrowanie przez mafie, ktos ma kreta na ogonie, by nie powiedziec na plecach i zamiast starac sie go zrzucic rozszerza okreg zainteresowanych w kierunku tych, ktorzy tego kreta wskazuja To weź z tym coś zrób? Zostało 8 graczy, to chyba jesteś w stanie dostrzec, kto komu siedzi na plecach, kto jest kretem? Miałeś rozjebać tę mafię przypominam
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 19:27:12 GMT 1
Moim zdaniem w mafii jest Antony
A jak nie Antony to duet Małolat + Wasiak
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 19:27:45 GMT 1
Ale myślę że Antony i jak go zlinczujecie to nabierzemy troche spokoju
|
|
|
Post by malolat on Oct 20, 2024 19:27:55 GMT 1
Dawaj Małolat, powiedz coś nowatorskiego jak to wyciągniemy to chłop ma szanse na mvp
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 19:28:11 GMT 1
Dla mnie przekonanie i Małolata i Wasiaka że Antony jest niewinny to jest cos maks dziwnego, ciężkiego do zrozumienia
|
|
|
Post by malolat on Oct 20, 2024 19:28:56 GMT 1
no wjebałeś mi na nogi jego wczorajsze buty łatwo z tym relować
|
|
|
Post by malolat on Oct 20, 2024 19:29:38 GMT 1
ale na chłopie musi być mafia
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 20, 2024 19:30:17 GMT 1
bardzo prawdopodobne ze miasto te gre przegra, ale glownie przez zinfiltrowanie przez mafie, ktos ma kreta na ogonie, by nie powiedziec na plecach i zamiast starac sie go zrzucic rozszerza okreg zainteresowanych w kierunku tych, ktorzy tego kreta wskazuja To weź z tym coś zrób? Zostało 8 graczy, to chyba jesteś w stanie dostrzec, kto komu siedzi na plecach, kto jest kretem? Miałeś rozjebać tę mafię przypominam no zawężam jak się da, a Ty skoro jesteś w zawężeniu to powinieneś pomagać, a nie torpedować
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 19:31:28 GMT 1
Wątpię w ogóle czy Anthony jest jeszcze wstanie dać cokolwiek z wątroby jeśli jego gra będzie się skupiała na Boracie.
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 20, 2024 19:31:47 GMT 1
To weź z tym coś zrób? Zostało 8 graczy, to chyba jesteś w stanie dostrzec, kto komu siedzi na plecach, kto jest kretem? Miałeś rozjebać tę mafię przypominam no zawężam jak się da, a Ty skoro jesteś w zawężeniu to powinieneś pomagać, a nie torpedować Ja nie mam pojęcia co ty robisz, wchodzisz do gry i rzucasz ogólnikami, z których nic nie wynika (albo wszystko). Odnieś je do tej edycji, bo inaczej to żadne zawężanie
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 20, 2024 19:32:24 GMT 1
Poza tym o jakim torpedowaniu mowa, skoro wprost piszę, żebyś się podzielił tymi podejrzeniami?
|
|
|
Post by malolat on Oct 20, 2024 19:32:27 GMT 1
Wątpię w ogóle czy Anthony jest jeszcze wstanie dać cokolwiek z wątroby jeśli jego gra będzie się skupiała na Boracie. nie no co to za pierdolenie jest borat
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 19:33:08 GMT 1
Wątpię w ogóle czy Anthony jest jeszcze wstanie dać cokolwiek z wątroby jeśli jego gra będzie się skupiała na Boracie. nie no co to za pierdolenie jest borat Ale ja od niego jak był ostatnio w miescie takie mafijne pierdolenie czytałem że zrozumiałem że go trzeba inaczej czytac
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 19:34:19 GMT 1
Wątpię w ogóle czy Anthony jest jeszcze wstanie dać cokolwiek z wątroby jeśli jego gra będzie się skupiała na Boracie. nie no co to za pierdolenie jest borat A jesteś w wstanie wskazać co było takiego przekonującego w grze Anthoniego by nie było warto go linczować?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 19:35:30 GMT 1
Bardzo trudny to jest gracz ale był okres że ja czułem współpracę z nim i czułem że on chce dobrze to jest ciężko uargumentowac, jak go czytasz i jestes pewny ze jest w mafii to se na niego zagłosuj
W taką gre gramy, że konfrontujemy swoją pewnosc i zobaczymy na czyje wyjdzie
Mnie przede wszystkim napędza przekonanie że ten antony jest w mafii
|
|
|
Post by malolat on Oct 20, 2024 19:37:24 GMT 1
nie no co to za pierdolenie jest borat A jesteś w wstanie wskazać co było takiego przekonującego w grze Anthoniego by nie było warto go linczować? uczciwie do mnie podszedł emocjonalnie go rozumiem jeśli chodzi o rozmawianie z boratem to nie jest hard clear ale spokojnie widze uniwersa w których jest w mieście i nie wiem czy jestem gotów walić teraz ruletę i to sprawdzać
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 19:39:14 GMT 1
A jesteś w wstanie wskazać co było takiego przekonującego w grze Anthoniego by nie było warto go linczować? uczciwie do mnie podszedł emocjonalnie go rozumiem jeśli chodzi o rozmawianie z boratem to nie jest hard clear ale spokojnie widze uniwersa w których jest w mieście i nie wiem czy jestem gotów walić teraz ruletę i to sprawdzać To ja mam niemal podobnie z Boratem i mnie kupuje swoimi emocjami.
Tylko dla mnie Borat akurat jest hardclearem i nawet jak gdzieś go Anthony go uniewinniał to traktował go z góry a nie jako partnera do rozmowy.
|
|
|
Post by malolat on Oct 20, 2024 19:39:39 GMT 1
no tylko my nie wybieramy między anthonym a boratem
|
|